New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Grubbs elcserélve a Kansas 5. körösére.
Alakul ez.

(nem gondoltam hogy cut helyett kapunk érte még bármit)

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 32 mp33 másodperccel ezelőtt

Chiefs traded this year's 5th-round pick to Saints for two-time Pro Bowl guard Ben Grubbs, per league source.
több mint 10 éve
Spiller egy gyémánt, amit nem szabad kihagyni, ha van lehetőségünk megszerezni.lol
Ja, csak akkor felesleges volt megtartani Ingramet. Nem egy stílus a két futó, de nyilván mind a kettő alkalmas feature backnek, plusz Robinsonban is ott a kakaó.
Majd megint megy a hiszti, hogy ki hány labdát kap.
RB-be már invesztáltunk, inkább a falat kéne tovább erősíteni, hogy nyissák az utat bárkinek. 3rd down back meg jöjjön a drafton.

Nem lennék boldogtalan vele, csak ugye anno pont Payton vázolta fel a 3 kategóriát: must-need-want.
Amíg van must meg need, addig hagyjuk a picsába a wantot.

több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Spiller egy gyémánt, amit nem szabad kihagyni, ha van lehetőségünk megszerezni. Tökéletesen beleillik a játékunkba, rohadt gyors, tegnap éjjel végignéztem szinte az összes Clemson-os kaziját, pont, amire szükségünk van Sproles és Thomas után. Viszont 4,5 milliót elutasított Buffalo-ban, kíváncsi vagyok mik lesznek az igények.
Jön még mellé Cooper a drafton, és fel se fog tűnni Jimmy hiánya 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
Valójában 2013-ig összesen 3 meccset hagyott ki, tavaly volt csak egy komoly sérülése.
Vele, mint játékossal inkább csak az a bajom, hogy sok labdát veszít: kábé 50 labdaérintésenként dobja el a labdát, míg Pierre a másik végleten 200 labdaérintésenként nyomott egy fumble-t

több mint 10 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Browner alap, rajta nincs mit ragozni.
Spillert viszont kicsit luxusnak tartom. A sebesség tényleg hiányzik az összes futónkból, de amíg a támadófalban meg a védelemben ekkora lyukak vannak, nem biztos hogy egy 3. futóért kéne kapkodni a piacon.atapapa
És C.J. rengeteget volt sérült is az elmúlt 2 évben...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Browner alap, rajta nincs mit ragozni.
Spillert viszont kicsit luxusnak tartom. A sebesség tényleg hiányzik az összes futónkból, de amíg a támadófalban meg a védelemben ekkora lyukak vannak, nem biztos hogy egy 3. futóért kéne kapkodni a piacon.

több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 526 — zászló zászló szív
mondjuk még jó játékos is

több mint 10 éve
Browner? Legyen.

Tudomám én, hogy Loomis meg Payton mit forgat a fejében!...
Dörzsölt módon észrevették, hogy újabban az a csapat nyeri a SB-t, ahol Browner van (tavaly SEA, idén NE). 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Szóval nem vagyok ellene... 😀

több mint 10 éve
Browner + Spiller 😍 ha még Tramon is...

több mint 10 éve
nfl_lover 912
Bill Williamson

Or maybe Ryan Mathews if it falls apart in Philly. Looks like Spiller is headed to Saints #Raiders

Wow.
több mint 10 éve
nfl_lover 912
Évi átlag 5 milla fizut kínálunk Brownernek.
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 526 — zászló zászló szív
PatkányROb még kerettag???Kájzerszóze
FA, szóval nem.

több mint 10 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
PatkányROb még kerettag???

több mint 10 éve
Rapaport szerint Spíler iránt is érdeklődünk... cornert hozzunk már végre 😀

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Kabala Browner 😊
több mint 10 éve
Browner és Williams még mindig a városban vannak, egyesek Ridley-t is látták a reptéren

több mint 10 éve
Ma meg jön SP, és bedobja ezt a bullshit-et... 😕
Rutin
Ezt nem SP mondta, hanem csak egy pletyka a csere genezisét illetően.

Bár engem az se zavarna, ha nem ugyanazt hazudnák, csináljanak jó keretet, nyerjünk, és tőlem idézhetik a legrosszabb politikusokat is.atapapa
Bocs, én konkrétan ma azt olvastam valahol (talán Twitter), hogy SP mondta azt, hogy mi mentünk Ungerért, és így jött létre a trade.

Mindegy, szeptemberig talán megemésztem ezt az egészet...

több mint 10 éve
Ma meg jön SP, és bedobja ezt a bullshit-et... 😕
Rutin
Ezt nem SP mondta, hanem csak egy pletyka a csere genezisét illetően.

Bár engem az se zavarna, ha nem ugyanazt hazudnák, csináljanak jó keretet, nyerjünk, és tőlem idézhetik a legrosszabb politikusokat is.

több mint 10 éve
nem aszért vettünk horror áron centert, hogy elküldjük azt, akinek a kedvéért horror áron centert vettünk.hajdu
Állítólag úgy indult a történet, hogy felhívtuk a Seattle-t: kéne Unger. Aztán elmondta a SEA, hogy mit kér érte, mi kínáltunk WR-t is, végül ez sült ki belőle.
Payton állítólag nagyon nagyra tartja Ungert.atapapa
Ez vicces. Tegnap este Loomis elmagyarázta, hogy azért kellett ez a trade, mert meg kell a D-t erősíteni... Ma meg jön SP, és bedobja ezt a bullshit-et... 😕
Legalább ugyanazt süketelnék... 😕 😕 😕

több mint 10 éve
Ha nem kell folyamatosan egyedül kiblokkolnia az A közepét, nem fog megsérülni.Helmut Zimmer
NOLA-ban ilyet centernek ritkán kellett csinálnia 😊
Kösz az infót, neki meg jó egészséget.

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
nem aszért vettünk horror áron centert, hogy elküldjük azt, akinek a kedvéért horror áron centert vettünk.hajdu
Állítólag úgy indult a történet, hogy felhívtuk a Seattle-t: kéne Unger. Aztán elmondta a SEA, hogy mit kér érte, mi kínáltunk WR-t is, végül ez sült ki belőle.
Payton állítólag nagyon nagyra tartja Ungert.atapapa
Szerintem Ti nem csak Ungert vettétek meg, hanem egyben belépőt a ma létező legkorszerűbb második szándékból történő asszinkron területblokkolási sémához. Ő volt a legjobb játékosunk a sémában team upnál, mivel ő hívja Wilsonnal a team upot. Amikor játszott nem volt elváltás a falban, és Wilson +Lynch szétfutották az ellenfelet. Kellett egy karmester, ráadásul ő tud a megszokott súlypontja alatt játszani, ami nálatok sem hátrány.Ha lesz sémaváltás, az fájni fog (sok sérülés, mégtöbb elváltás) de megéri. Ráadásul itt van emberanyag, Seattleben Okung és Unger volt a minőség (Carpenter OK).
Ha nem kell folyamatosan egyedül kiblokkolnia az A közepét, nem fog megsérülni. Nálunk sajnos neki kellett, mert Sweezynek még töltött a program, amikor már ment a játék.
Remek trade volt, szerintem win win.

Üdv.
több mint 10 éve
 twitter.com/drewbrees/status/575707861935767552

😕

_______

Lofton -> Raiders

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 258
 www.youtube.com/watch?v=Y7eB82FsFP4
több mint 10 éve
Payton állítólag nagyon nagyra tartja Ungert.