New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
A Rice-ügy óta tudjuk, hogy az ilyen karriereket vághat tönkre.
Ha jól értelmezem a szerződését, akkor a garantált bérének döntő része akkor kerül kifizetésre, ha a 2015-ben rosteren lesz.
Szóval ha nagyon védhetetlen lesz a csávó, akkor a vége még cut is lehet. De egy félszezonos eltiltás alaphangon eltalálhatja.

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding
Beül a sittre Hardy mellé

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 526 — zászló zászló szív
Miért?Gyurma Pappa
 www.nola.com/crime/index.ssf/2015/01/new_orleans_saints_junior_gale.htmlatapapa
ez valami vicc akar lenni?

több mint 11 éve
Miért?Gyurma Pappa
 www.nola.com/crime/index.ssf/2015/01/new_orleans_saints_junior_gale.html

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 526 — zászló zászló szív
Miért?

több mint 11 éve
1 elit védőnk van, az is hülye

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Galette-et letartóztatták.Stez
megkezdődött az offszezon.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 634 — Whoops, looks like something went wrong.
Galette-et letartóztatták.

több mint 11 éve
Ryan Pace-t interjúztatná a Bears és a Jets is, GM-t csinálnának belőle.
Ugye őt már tavaly is vitték volna (Dolphins), de akkor Loomis megtagadta, arra hivatkozva hogy még a PO-ban voltunk.

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
SJB:
 www.theneworleansadvocate.com/sports/saints/11169212-148/lewis-saints-rookie-cornerback-stanley
clbass
Ha a cikk többi része is ennyire pontos, mint ez a kis megjegyzés: defensive end Kony Ealy, whom Carolina picked next, has only seven tackles akkor no para 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Na jól elbeszéltünk egymás mellett XD Engem meg Ata zavart meg, mert félreértettem az azóta kiemelt részt...Én se láttam semmi különöset a Colstonos cikkbe, ezért is raktam be a picsogók riportját amit pont előtte olvastam... Sorry 😒 :cool:
több mint 11 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Colston sejt vmit:  espn.go.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/12765/saints-marques-colston-talks-future-suspends-harrisburg-stampede-operationsempty taxi
Ha ekkora zűrök vannak a csapatánál, akkor valamennyire érthető, hogy miért volt ennyire dekoncentrált.

Triplett egy másik cikkében a statjainkat elemezte, további savat öntve a védelemre
Red zone D: 62,8% (a 3. legrosszabb)
Szerzett labdák: 17 (5. legrosszabb)
összesített hatékonyság (valamilyen komplex ESPN-es mutató): - 8 (a legrosszabb)atapapa
Most vagy én olvasok más cikket vagy nem tudom, de ebből hol derül ki hogy mekkora zűrök vannak a csapatnál? Végigolvastam és ez csak Colstonról szól hogy mi lesz vele, kell neki idő egy kicsit távol a csapattól és majd akkor a tárgyra térnek amikor itt az ideje, illetve a kis arena-league csapatárol.EasyGhost
atapapa
Pont azt akartam írni, vagy valami hasonlót, mint easy, így jol jött a vastagbetűsöd. köszi.
több mint 11 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Colston sejt vmit:  espn.go.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/12765/saints-marques-colston-talks-future-suspends-harrisburg-stampede-operationsempty taxi
Ha ekkora zűrök vannak a csapatánál, akkor valamennyire érthető, hogy miért volt ennyire dekoncentrált.

Triplett egy másik cikkében a statjainkat elemezte, további savat öntve a védelemre
összesített hatékonyság (valamilyen komplex ESPN-es mutató): - 8 (a legrosszabb)atapapa
Most vagy én olvasok más cikket vagy nem tudom, de ebből hol derül ki hogy mekkora zűrök vannak a csapatnál? Végigolvastam és ez csak Colstonról szól hogy mi lesz vele, kell neki idő egy kicsit távol a csapattól és majd akkor a tárgyra térnek amikor itt az ideje, illetve a kis arena-league csapatárol.EasyGhost
atapapa
😊 Pedig már izgultam hogy valami kiderült a csapatról. 😀

de lehet hogy csak clbass válasza zavart meg.
több mint 11 éve

több mint 11 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan

Most vagy én olvasok más cikket vagy nem tudom, de ebből hol derül ki hogy mekkora zűrök vannak a csapatnál? Végigolvastam és ez csak Colstonról szól hogy mi lesz vele, kell neki idő egy kicsit távol a csapattól és majd akkor a tárgyra térnek amikor itt az ideje, illetve a kis arena-league csapatárol.
több mint 11 éve
mind a kettőt ki kéne csapni és rögtön rendben lenne az öltöző. meg a downfield is

Ja, kirúgtunk 3 segédedzőt (TE, WR, DB ast)

több mint 11 éve
Ha ekkora zűrök vannak a csapatánál, akkor valamennyire érthető, hogy miért volt ennyire dekoncentrált.atapapa
Ekkora volt a gond? Akkor mit szóljunk két jómadár nyilatkozatához?
SJB:
 www.theneworleansadvocate.com/sports/saints/11169212-148/lewis-saints-rookie-cornerback-stanley
White:
 www.nola.com/saints/index.ssf/2014/12/corey_white.html
Nyilván mentegetőznek is, de valami nagyon nem lehetett rendben a fejekben és az öltözőben. Ekközben Lewis, Galette, Jordan, és Vaccaro meg teljes mellszélességében kiállt Ryan mellett...Remélem valaki az asztalra csap és helyére teszi a dolgokat még az igazi offseason kezdete előtt, hogy tiszta lappal lehessen kezdeni az új szezon előmunkálatait!
több mint 11 éve

összesített hatékonyság (valamilyen komplex ESPN-es mutató): - 8 (a legrosszabb)

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
Colston sejt vmit:  espn.go.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/12765/saints-marques-colston-talks-future-suspends-harrisburg-stampede-operations

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 265 — Invisible man
Szurkolok Dustin Hopkins-nak, hogy a future contract végül szerződést érjen, mégiscsak a class legjobb kickere volt egyszer, csak lesérült augusztusban a keretszűkítés környékén... Remélhetőleg nem esett vissza a hatótávolsága.Höri
úgy legyen.
meg hoztuk a keretbe Kenny Philips-t is, csapat hiányában elmondása szerint úgy edzett mostanában, hogy az apja volt a QB, a barátnője meg az elkapó
lolatapapa
Az a ciki ha még így is csináltak rajta néhány nagy játékot 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Szurkolok Dustin Hopkins-nak, hogy a future contract végül szerződést érjen, mégiscsak a class legjobb kickere volt egyszer, csak lesérült augusztusban a keretszűkítés környékén... Remélhetőleg nem esett vissza a hatótávolsága.Höri
úgy legyen.
meg hoztuk a keretbe Kenny Philips-t is, csapat hiányában elmondása szerint úgy edzett mostanában, hogy az apja volt a QB, a barátnője meg az elkapó
lol

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szurkolok Dustin Hopkins-nak, hogy a future contract végül szerződést érjen, mégiscsak a class legjobb kickere volt egyszer, csak lesérült augusztusban a keretszűkítés környékén... Remélhetőleg nem esett vissza a hatótávolsága.

több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Boldog Új Évet fiúk-lányok! 😊
több mint 11 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
Boldog uj evet mindenkinek!

Eredmenyes draftot es szezont!

több mint 11 éve
BUÉK Uraim! 😉