New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Megpróbálunk mindent Williams nyakába varrni. Nem elegáns, de érthető, különösen a cselekményben részt vevők érintettségének foka és az ez alapján kiosztott büntetések egymáshoz viszonyított aránytalansága miatt.atapaparemélem az lesz a vége, hogy GW bepöccen, és kitálal...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mi van ezen a felvételen? Be ne merjétek linkelni, mert rosszul leszek és úgy sem fogom megérteni (nekem csak az olvasás megy) 😊hajduAkkor olvass 😊
http://youtu.be/fhnn9kbqQUA
több mint 12 éve
Megpróbálunk mindent Williams nyakába varrni. Nem elegáns, de érthető, különösen a cselekményben részt vevők érintettségének foka és az ez alapján kiosztott büntetések egymáshoz viszonyított aránytalansága miatt.
több mint 12 éve
Mi van ezen a felvételen? Be ne merjétek linkelni, mert rosszul leszek és úgy sem fogom megérteni (nekem csak az olvasás megy) 😊
több mint 12 éve
Addig is rendeld meg pólóbadone
http://lookatmeshirts.com/lookatme/boba-fett-saint.html
atapapa
több mint 12 éve
A yahoo-ról:még egy
http://sports.yahoo.com/nfl/news?slug=ycn-11199556zemanla
http://sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/saints-not-only-ones-straddling-line-between-football-140216032.html
Kiderült hogy ki a hunyó
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/04/05/saints-gleason-expected-sean-pamphilon-to-keep-recordings-private/
Az eltiltások okán remélem, hogy a védelem át fog álni 3-4-bebundy07A falba nincs meg hozzá az emberanyag sajnos, és SS sem az a 3-4-es guru.
Basszus, ha tudnám, hogy hol van a képem, ami a profilomban van, már rég lecseréltem volna Bobba Fett-re én is az avatarom 😕 😂Gyurma PappaAddig is rendeld meg pólóba
http://lookatmeshirts.com/lookatme/boba-fett-saint.html
Állítólag Payton és Loomis szólt Williamsnek januárban, amikor elkezdődött a nyomozás, hogy álljon le a bountyval.
Ha Willi tényleg ezt a jelet mutogatta ($) miközben Gore-ék kinyírásáról beszélt, akkor tett Seanék figyelmeztetésére. Ebből viszont Paytonék jól kijöhetnek.
Ezt a beszédet elhallgatva... Ha Pacino mondta volna el egy filmen, már érezhetné is a vörös szőnyeg süppedését a cipője alatt az Oscar-gálán.
több mint 12 éve
A yahoo-ról:http://sports.yahoo.com/nfl/news?slug=ycn-11199556
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
bundy07
24
GW ügybe nem is nagyon szeretnék bele menni, mert vannak emberek akik jobban értenek hozzá. 😀
Edzők és klubvezetők jönnek - mennek a szurkoló marad. Még a nehézségek ellenére is.
több mint 12 éve
Régóta hozzá akartam már szólni a story-hoz, de családi okok miatt nem sok időm volt.1) valszeg így van
1, Brees szerződésével szerintem kivárnak, mivel a büntetések miatt szerintem fog keletkezni plusz a költségvetésben, gondolok itt fizetés nélküli eltiltásokra.
2, Az eltiltások okán remélem, hogy a védelem át fog álni 3-4-be és ugyan úgy felhasználják majd a keletkezett pluszt az igazolásoknál, ráadásul a védelembe több ember is magas fizetést kap ahhoz képest amilyen teljesítményt nyújt. Titkon abban reménykedek, hogy az eltiltások után megfelelő képességű játékosokat igazolunk. Csak lassan ideje lenne megtudni, mert ha a liga később közli csak, hogy kit mennyi iődre tiltanak el, akkor lecsúszunk a szabad ügynökökről és draft-nál is csúnyán ráfázhatunk.
3, A támadófallal résszel idén sem lesz gond, hozni fogja a formáját, erre ki térni nem is nagyon akarok.
4, SP remélem minél előbb vissza fog térni, mert a hiányát az első pár fordulóban biztos megérezzük, mert a tavalyi szezonban is, mikor sérült volt, pár meccsre látványosan vissza esett a teljesítmény.
5, GW szerintem nem kaphat börtön büntetést, hiszen a ligának külön szabályzata van erre vonatkozóan, ahol meg is kapta a maga kis büntetését. Viszont ha bíróság elé kerülne az ügye akkor, szívhatná a fogát, mert az amerikai törvények alap fogalma alapján "mindenki ártatlan addig ameddig be nem bizonyul a bűnössége". Ez pedig rövid idő alatt bebizonyulna.
Így röviden ezek a gondolatok, vélemények alakultak ki bennem, bár napról-napra nem tudtam nyomon követni az eseményeket!bundy07
2) Ata szerint (és sztem is) elég aktívak voltunk a FA piacon. Amíg nincs eredménye az eltiltásoknak, több FA nem lesz... Draft? :/ A 3. körben kezdünk.... (hacsak...., de neeeeem!)
3) .....úgy legyen (de nincs az csapatrész, amin ne lehetne erősíteni... és az a pénz sincs)
4) SP sztem ott lesz valahol a csapat körül, bármi történik
5) GW ügyben a hazai "Saints jogi doktorok" véleménye lehet érdekes, de sajnos nem ők döntenek....
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
@RossTuckerNFLBasszus, ha tudnám, hogy hol van a képem, ami a profilomban van, már rég lecseréltem volna Bobba Fett-re én is az avatarom 😕 😂
If Williams really made "cash" symbol referencing $ that is obviously huge problem. Everything else fairly common.
@DanGrazianoESPN
People -- esp those who played -- are saying the Gregg Williams audio isn't unusual. I think the point is, it needs to be.
Szerintem a leglogikusabb az, hogy már a nyomozáskor az NFL birtokába került a felvétel és most a fellebbezés csúcspontján kiszórták a médiának.
Ez nekünk nem használatapapa
több mint 12 éve
bundy07
24
Régóta hozzá akartam már szólni a story-hoz, de családi okok miatt nem sok időm volt.1, Brees szerződésével szerintem kivárnak, mivel a büntetések miatt szerintem fog keletkezni plusz a költségvetésben, gondolok itt fizetés nélküli eltiltásokra.
2, Az eltiltások okán remélem, hogy a védelem át fog álni 3-4-be és ugyan úgy felhasználják majd a keletkezett pluszt az igazolásoknál, ráadásul a védelembe több ember is magas fizetést kap ahhoz képest amilyen teljesítményt nyújt. Titkon abban reménykedek, hogy az eltiltások után megfelelő képességű játékosokat igazolunk. Csak lassan ideje lenne megtudni, mert ha a liga később közli csak, hogy kit mennyi iődre tiltanak el, akkor lecsúszunk a szabad ügynökökről és draft-nál is csúnyán ráfázhatunk.
3, A támadófallal résszel idén sem lesz gond, hozni fogja a formáját, erre ki térni nem is nagyon akarok.
4, SP remélem minél előbb vissza fog térni, mert a hiányát az első pár fordulóban biztos megérezzük, mert a tavalyi szezonban is, mikor sérült volt, pár meccsre látványosan vissza esett a teljesítmény.
5, GW szerintem nem kaphat börtön büntetést, hiszen a ligának külön szabályzata van erre vonatkozóan, ahol meg is kapta a maga kis büntetését. Viszont ha bíróság elé kerülne az ügye akkor, szívhatná a fogát, mert az amerikai törvények alap fogalma alapján "mindenki ártatlan addig ameddig be nem bizonyul a bűnössége". Ez pedig rövid idő alatt bebizonyulna.
Így röviden ezek a gondolatok, vélemények alakultak ki bennem, bár napról-napra nem tudtam nyomon követni az eseményeket!
Edzők és klubvezetők jönnek - mennek a szurkoló marad. Még a nehézségek ellenére is.
több mint 12 éve
egyébként az eltiltáson kívül pl. börtönbüntetést nem kaphat GW?lola felbújtás, mint bűntett, csak akkor áll fenn, ha magát a bűncselekményt is bizonyítani lehet
"Ha a felbujtás eredményeként közvetlenül és véglegesen kialakítja, kiváltja a bűncselekmény elkövetésének szándékát, és ennek eredményeképpen el is követik a bűncselekményt, akkor felel a felbujtó" (Szándékerősítő hatású rábírás a pszichikai bűnsegédhez tartozik.)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
egyébként az eltiltáson kívül pl. börtönbüntetést nem kaphat GW?
több mint 12 éve
@RossTuckerNFLIf Williams really made "cash" symbol referencing $ that is obviously huge problem. Everything else fairly common.
@DanGrazianoESPN
People -- esp those who played -- are saying the Gregg Williams audio isn't unusual. I think the point is, it needs to be.
Szerintem a leglogikusabb az, hogy már a nyomozáskor az NFL birtokába került a felvétel és most a fellebbezés csúcspontján kiszórták a médiának.
Ez nekünk nem használ
több mint 12 éve
Ezt viszont nem egészen értem.Tocy
---
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Ezt viszont nem egészen értem.
több mint 12 éve
Jeff Duncanpontosan erre céloztam
I'm also wondering if the #Saints had anything to do with this leak, thinking it might advance their stance that GW was acting as a rogue.
Mint lehetőség, nem kizárható, mivel Saints közeli volt a szivárogtató.Gyurma Pappa
---
több mint 12 éve
Jeff DuncanI'm also wondering if the #Saints had anything to do with this leak, thinking it might advance their stance that GW was acting as a rogue.
Mint lehetőség, nem kizárható, mivel Saints közeli volt a szivárogtató.
több mint 12 éve
Ezt azért nem hiszem. Tény és való, hogy az időzítés több mint érdekes.mondjuk ez a hangfelvétel tényleg iszonyat durva, itt már abszolút nem a tipikus "gyerünk és szedjük szét őket" féle feltüzelésről van szó... a liga helyében abszolút nem a játékosokon verném el a balhét, az edzőkre kirótt büntetések jogosak és szerintem kellő mértékűek (GW úgyse kap már állást többé az NFL-ben), de ez az a pont, ahol a retorzióban nem kellene tovább mennijjncaaHát sztem meg kép nélkül nem lehet bizonyítani, hogy hiteles...akármilyen pro kocka tud csinálni egy ilyet az én hangommal is..Tocy
JJ: igazad lenne ha a nem a játékosok tartották volna fent az alapot.
több mint 12 éve
Tocy
1 140
mondjuk ez a hangfelvétel tényleg iszonyat durva, itt már abszolút nem a tipikus "gyerünk és szedjük szét őket" féle feltüzelésről van szó... a liga helyében abszolút nem a játékosokon verném el a balhét, az edzőkre kirótt büntetések jogosak és szerintem kellő mértékűek (GW úgyse kap már állást többé az NFL-ben), de ez az a pont, ahol a retorzióban nem kellene tovább mennijjncaaHát sztem meg kép nélkül nem lehet bizonyítani, hogy hiteles...akármilyen pro kocka tud csinálni egy ilyet az én hangommal is..
több mint 12 éve
mondjuk ez a hangfelvétel tényleg iszonyat durva, itt már abszolút nem a tipikus "gyerünk és szedjük szét őket" féle feltüzelésről van szó... a liga helyében abszolút nem a játékosokon verném el a balhét, az edzőkre kirótt büntetések jogosak és szerintem kellő mértékűek (GW úgyse kap már állást többé az NFL-ben), de ez az a pont, ahol a retorzióban nem kellene tovább mennijjncaaEbben bízunk..... :/
több mint 12 éve
mondjuk ez a hangfelvétel tényleg iszonyat durva, itt már abszolút nem a tipikus "gyerünk és szedjük szét őket" féle feltüzelésről van szó... a liga helyében abszolút nem a játékosokon verném el a balhét, az edzőkre kirótt büntetések jogosak és szerintem kellő mértékűek (GW úgyse kap már állást többé az NFL-ben), de ez az a pont, ahol a retorzióban nem kellene tovább menni
---
több mint 12 éve
Ata, te nagyon beteg vagy 😀
több mint 12 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/04/05/carlos-rogers-confirs-that-gregg-williams-used-bounties-in-d-c/Élvezem a kommenteket, pár hete a bounty volt a civilizált világ második legsúlyosabb bűncselekménye, alig lemaradva a többszörös anyagyilkossággal, mint eszközcselekménnyel megvalósított alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló terrorcselekmény mögött, most hogy más csapatról van szó, már szinte semmi baj a bountyval, igazából csak azért vágta el a torkunkat a Liga, mert hazudtunk róla :rolleyes:
érdemes elolvasni a cikket, Florio gyakorlatilag kezd teljesen megzavarodni, úgy érzem minden mondatban, hogy utólag kitörölte, hogy "emiatt sem nyertünk 2009-ben a Superdomeban, és erről is Payton és Loomis tehet) 😀Gyurma Pappa
Nagyon kíváncsi vagyok a fellebbezések eredményére, igazából nem vártam, hogy a franchise is fellebbezni fog, az a büntetés viszonylag enyhe, de végül is van benne logika, mindenki fellebbez, aztán GODellnek van lehetősége mérlegelni és az egyik büntetéssel eljátszani a szigorút (a franchise nem kap enyhítést), de Sean Payton már lehet HC egy esetleges rájátszásban...