New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Gondoltam, hogy a harisnyakötős férfinál jobban megvisel egy Falcons-drukker 😛(attól mert valaki férfi létére harisnyakötőben járkál otthon a lakásban, vagy mondjuk a Falconsnak drukkol, még lehet remek ember 😉)atapapa😂 😂
Lehet, de inkább a nő járkáljon harisnyakötőben!
A mondat második felét meg te sem gondoltad komolyan ..... (bocs minden Falcons szurkolótól! 😉 )zemanla
Na de hogy ne offoljunk annyit, Brees a médiában haknizik a napokban, lesz megint valami talk show vendége is, tegnap meg annyira csúnyákat szólogatott be a Ligának bounty-ügyben, hogy a Liga pár órán belül reagált is rá.
Ennél lényegesebb, hogy elkotyogta: nincs az az Isten hogy ő kihagyja a szezont bérvita miatt, annál jobban szereti a focit.
több mint 13 éve
(attól mert valaki férfi létére harisnyakötőben járkál otthon a lakásban, vagy mondjuk a Falconsnak drukkol, még lehet remek ember 😉)atapapa😂 😂
Lehet, de inkább a nő járkáljon harisnyakötőben!
A mondat második felét meg te sem gondoltad komolyan ..... (bocs minden Falcons szurkolótól! 😉 )

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
😊Szégyen és gyalázat. Amikor megkérdeztem a Kakasban, hogy ki néz európai focit, le lettem oltva, erre kiderül, hogy Te sem vagy olyan ártatlan 😀haydenNana! Még elpletykálom, hogy ugrált a vezérszurkoló az utolsó digó 11-es után! 😂zemanlaA fenébe, lebuktam 😛 (De korrekt voltam, jeleztem hogy a saját pontjaim is meg lesznek rostálva)
Én csak azért szurkoltam, hogy aki jobban játszik, az nyerjen. Szerencsére így történt 😊atapapa
Azt hiszem a VB óta a vasárnapi volt az első olyan soccermeccs, amit a legelejétől a legvégéig megnéztem és nem időzítettem közbe párhuzamosan néhány elfoglaltságot. Feltehetőleg a vasárnapi is a háttérzaj sorsára jutott volna, ha - ahogy Zemanla célzott rá - nem pont ebből az eseményből csináltunk volna okot egy kis korsóemelgetésre.
Máskülönben ezek a socceres beszólásaim csak a hülyéskedés és a szurkálódás nemtelen ötvözetét jelentik, aki ismer, az tudja hogy ha mást cseszegetek a tőlem eltérő ízlése miatt, azt a legkevésbé se szabad komolyan venni.
A látszat ellenére toleráns vagyok, rengeteg, a sajátomtól teljesen eltérő ízlésű/világszemléletű/értékrendű személlyel ápolok kiváló viszonyt, minden megerőltetés nélkül.
(attól mert valaki férfi létére harisnyakötőben járkál otthon a lakásban, vagy mondjuk a Falconsnak drukkol, még lehet remek ember 😉)
több mint 13 éve
Egyébként a soccer csak indok volt egy kis sörözéshez...! 😉Szégyen és gyalázat. Amikor megkérdeztem a Kakasban, hogy ki néz európai focit, le lettem oltva, erre kiderül, hogy Te sem vagy olyan ártatlan 😀haydenNana! Még elpletykálom, hogy ugrált a vezérszurkoló az utolsó digó 11-es után! 😂zemanlaA fenébe, lebuktam 😛 (De korrekt voltam, jeleztem hogy a saját pontjaim is meg lesznek rostálva)
Én csak azért szurkoltam, hogy aki jobban játszik, az nyerjen. Szerencsére így történt 😊atapapa

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Szégyen és gyalázat. Amikor megkérdeztem a Kakasban, hogy ki néz európai focit, le lettem oltva, erre kiderül, hogy Te sem vagy olyan ártatlan 😀A fenébe, lebuktam 😛 (De korrekt voltam, jeleztem hogy a saját pontjaim is meg lesznek rostálva)Szuper, vonogatom a pontjaitokat a tippversenyben ezerrel 😉atapapaNana! Még elpletykálom, hogy ugrált a vezérszurkoló az utolsó digó 11-es után! 😂zemanla
több mint 13 éve
már csak ennyi a vágyam: http://www.youtube.com/watch?v=VAz9-aDjZzw
több mint 13 éve
A fenébe, lebuktam 😛 (De korrekt voltam, jeleztem hogy a saját pontjaim is meg lesznek rostálva)Szuper, vonogatom a pontjaitokat a tippversenyben ezerrel 😉atapapaNana! Még elpletykálom, hogy ugrált a vezérszurkoló az utolsó digó 11-es után! 😂zemanla
Én csak azért szurkoltam, hogy aki jobban játszik, az nyerjen. Szerencsére így történt 😊
több mint 13 éve
Szuper, vonogatom a pontjaitokat a tippversenyben ezerrel 😉atapapaNana! Még elpletykálom, hogy ugrált a vezérszurkoló az utolsó digó 11-es után! 😂

több mint 13 éve
Szuper, vonogatom a pontjaitokat a tippversenyben ezerrel 😉
több mint 13 éve
Hát most akkor kérdem én, ki az a Saints fan akinek nem kell Vilma-mez??????A feltámadunk a helyszínre vonatkozólag, nagyon frappáns! 😂
Nyilván az enyém sem eladó, egy ilyen mondat után meg This is not the beginning of a beautiful friendship 😀 😀 😀 😀 😀
OFF:
Tegnap este 120 perc és tizenegyesrugdodást szenvedtük végig, gurulósfoci ügyben. Feltámadunk! 😀Kájzerszóze
Egyébként meg: Fel! Támadunk!!!! 😀

több mint 13 éve
Hát most akkor kérdem én, ki az a Saints fan akinek nem kell Vilma-mez??????Nyilván az enyém sem eladó, egy ilyen mondat után meg This is not the beginning of a beautiful friendship 😀 😀 😀 😀 😀
OFF:
Tegnap este 120 perc és tizenegyesrugdodást szenvedtük végig, gurulósfoci ügyben. Feltámadunk! 😀

több mint 13 éve
Hát ez a Vilmás dolog egész jól jött ki. 😀 Ha ingyen adnák se kellene a meze. 😀 Az első és második link kilőve,mert már néztem. Kicsúsznék az időből. Az usasportfan meg még rám vár. Köszönöm a gyors hozzászólást!Szevasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Saintses mezt szeretnék rendelni,de vaterán,csak Brees mez van fent. Valaki esetleg tud olyan oldalt/ismer olyan személyt ahonnan/aki másmilyen mezt is be lehet/betud szerezni 2 héten belül? Fontos lenne!Pap'persAjánlom a fórumon (először olvass vissza ott kicsit)
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=547110#p547110
Illetve alap:
http://www.footballfanatics.com/NFL_New_Orleans_Saints_Jerseys
A Vaterán is van, aki esetleg beszerez neked... a két hét azért elég sűrű.
Ha két héttel ezelőtt szóltál volna... most jött meg egy ismerős Floridából.... (de ez évente - karácsonykor és nyáron-max kétszer működhet)
Esetleg itt is segítenek: (?) http://www.usasportfan.hu/webshop/kapcsolat/
(De lehet, hogy Kajzer az idén "engedményesen" átadja neked a Vilma mezét... 😉 😀 )zemanla
több mint 13 éve
Szevasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Saintses mezt szeretnék rendelni,de vaterán,csak Brees mez van fent. Valaki esetleg tud olyan oldalt/ismer olyan személyt ahonnan/aki másmilyen mezt is be lehet/betud szerezni 2 héten belül? Fontos lenne!Pap'persAjánlom a fórumon (először olvass vissza ott kicsit)
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=547110#p547110
Illetve alap:
http://www.footballfanatics.com/NFL_New_Orleans_Saints_Jerseys
A Vaterán is van, aki esetleg beszerez neked... a két hét azért elég sűrű.
Ha két héttel ezelőtt szóltál volna... most jött meg egy ismerős Floridából.... (de ez évente - karácsonykor és nyáron-max kétszer működhet)
Esetleg itt is segítenek: (?) http://www.usasportfan.hu/webshop/kapcsolat/
(De lehet, hogy Kajzer az idén "engedményesen" átadja neked a Vilma mezét... 😉 😀 )

több mint 13 éve
Szevasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Saintses mezt szeretnék rendelni,de vaterán,csak Brees mez van fent. Valaki esetleg tud olyan oldalt/ismer olyan személyt ahonnan/aki másmilyen mezt is be lehet/betud szerezni 2 héten belül? Fontos lenne!
több mint 13 éve
A TD-s sztorid vicces, már csak azért is, mert nekünk is van egy hasonló sztorink, szvsz IRL ezt meséltem is neked régebben, amikor a Jégkorszak 1-ben a hülye lajhár elkapja az utolsó megmaradt, nagyot repülő dinnyét (és kicsit a jelenet rá is játszik az amcsifocis fílingre) akkor a lányom szintén felkiáltotta: touchdown!atapapaHiába, ez már egy új generáció! 😉

több mint 13 éve
Azért idéztem magamat, mert 1 hete még nem tudta mi az a sárga lap, a meccs alatt kellett elmagyaráznom mozzanatról mozzanatra, hogy mi miért van.Nekik vannak saját szabályaik, amik játék közben is módosulhatnak, attól függően, ki áll nyerésre. 😀 (a sárga lapot meg, hozhatja az óvodából.....)aztán valamikor a lányomnak próbáltam elmagyarázni az éppen felmerülő szabályokat, de egy lesnél feladtam. És különben is, hiányolta a magyarokat 😊Ez off, de akkor is: tegnap a 6 éves lányom azt mondja, miután nem úgy játszottam vele, ahogy azt előre eltervezte: "Apa! Állj!" Kéz felmutat: "Sárgalap!" 😀
atapapa
És hogy ne legyek annyira off
atapapa
Ezt már többször elmeséltem, de itt fórumon nem biztos:
Fiam kb 4 éves lehetett, amikor egy kerti partyn voltunk. Sütögettünk, iszogattunk (na, jó! Ittunk. 😀 ) aztán többek kedvet kaptak focizni. Egy darabig rúgtuk a labdát (leginkább felnőttek), majd kisfiam egyszercsak rávetődött: "Tuchdown!!!!!!"
Na, ez a nevelés! 😂
Háááát, jöhetne már SP dolgozni!!!zemanla
A TD-s sztorid vicces, már csak azért is, mert nekünk is van egy hasonló sztorink, szvsz IRL ezt meséltem is neked régebben, amikor a Jégkorszak 1-ben a hülye lajhár elkapja az utolsó megmaradt, nagyot repülő dinnyét (és kicsit a jelenet rá is játszik az amcsifocis fílingre) akkor a lányom szintén felkiáltotta: touchdown!
több mint 13 éve
Nekik vannak saját szabályaik, amik játék közben is módosulhatnak, attól függően, ki áll nyerésre. 😀 (a sárga lapot meg, hozhatja az óvodából.....)aztán valamikor a lányomnak próbáltam elmagyarázni az éppen felmerülő szabályokat, de egy lesnél feladtam. És különben is, hiányolta a magyarokat 😊Ez off, de akkor is: tegnap a 6 éves lányom azt mondja, miután nem úgy játszottam vele, ahogy azt előre eltervezte: "Apa! Állj!" Kéz felmutat: "Sárgalap!" 😀
atapapa
atapapa
Ezt már többször elmeséltem, de itt fórumon nem biztos:
Fiam kb 4 éves lehetett, amikor egy kerti partyn voltunk. Sütögettünk, iszogattunk (na, jó! Ittunk. 😀 ) aztán többek kedvet kaptak focizni. Egy darabig rúgtuk a labdát (leginkább felnőttek), majd kisfiam egyszercsak rávetődött: "Tuchdown!!!!!!"
Na, ez a nevelés! 😂
Háááát, jöhetne már SP dolgozni!!!

több mint 13 éve
aztán valamikor a lányomnak próbáltam elmagyarázni az éppen felmerülő szabályokat, de egy lesnél feladtam. És különben is, hiányolta a magyarokat 😊Ez off, de akkor is: tegnap a 6 éves lányom azt mondja, miután nem úgy játszottam vele, ahogy azt előre eltervezte: "Apa! Állj!" Kéz felmutat: "Sárgalap!" 😀
atapapa
több mint 13 éve
Bingó, pontosan Manning miatt írtam hogy elvileg, ahogy anno úgy kezdődött minden MVP-szavazás, hogy "miért is ne adjuk Manningnek", úgy most se merték őt kihagyni a listáról, és nem is fogják, amíg rosteren lesz (bár szvsz a tavalyi második helye se volt teljesen megérdemelt, de az egyik legnagyobb, aki valaha játszott, meg gyerekként Saints-szurkoló volt, nem zavar nagyon 😊).
több mint 13 éve
Viszont, ha az előzőt vesszük, ugye akkor PM mire 50., mindig csak a baj van az ilyen listákkal 😀Na mondjuk Vilmán nem csodálkozom, hogy most nem igen szerepel sehol, mivel nem fog játszani ebben a szezonban 😊WyattElvileg ezek a listák a tavalyi évet osztályozzák, nem a következőt.
Azt osztom, hogy Vilma helye még így is megkérdőjelezhető az idei 100-ban, Colstonnak inkább lenne helye ott.
De ha őt kivesszük, még így is 9 játékosból nyolcat az nfl.com alá tett, játékosonként átlagosan több mint 25 hellyel. Nem, nem az nfl.com szeret minket ennyire 😊atapapa
Nem amúgy, ismerkedési alapnak jó azért 😊

több mint 13 éve
Na mondjuk Vilmán nem csodálkozom, hogy most nem igen szerepel sehol, mivel nem fog játszani ebben a szezonban 😊WyattElvileg ezek a listák a tavalyi évet osztályozzák, nem a következőt.
Azt osztom, hogy Vilma helye még így is megkérdőjelezhető az idei 100-ban, Colstonnak inkább lenne helye ott.
De ha őt kivesszük, még így is 9 játékosból nyolcat az nfl.com alá tett, játékosonként átlagosan több mint 25 hellyel. Nem, nem az nfl.com szeret minket ennyire 😊
több mint 13 éve
Na mondjuk Vilmán nem csodálkozom, hogy most nem igen szerepel sehol, mivel nem fog játszani ebben a szezonban 😊

több mint 13 éve
Nem is mondom, csak, ha már itt állandóan a viszonyításokat mondjátok, volt nála azért bőven jobb azon a poszton, és mégis rosszabb helyen zárt 😊Volt mire..... 😉zemanlaA tények makacs dolgok 😛Hát igen, de legalább a TE-tek meg lett nyomva rendesen 😀Wyatt
Mondjuk Colstont nagyon hiányolom a listáról, nála rosszabb WR-ek kerültek be a top100-ba, és a top10-et meg kétlem 😀Gyurma Pappa
(Igazából ez ugye tök mindegy, csak ugye itt szoktam látni, hogy nem szeretik a Saints-playereket 😊)

több mint 13 éve
Fáraszt a sok gurulós foci már nagyon 😀 😀 😀 😀 😀 😀Minden percét!!! 😉 Sajnos kicsit a tanulás kárára megy... 😀
Nézitek?Kájzerszóze
több mint 13 éve
A magam nevében beszélek: nem utál mindenki minket, ezt írtam az előző oldalon is.Jimmy 14. a NFL top 100-ban. Ezzel ő a 4. (5., ugye Nicks-szel) Szent a listán. Kíváncsi vagyok, hogy Áronon kívül ki még Drew elé kerülni.Gyurma PappaRemélem most már a nagy „mindenki utál minket” nem lesz itt 😛Wyatt
De jó hogy mondod, pont akartam egy összehasonlítást készteni azok számára, akik úgy gondolják hogy a Szentek rémeket látnak, amikor Pete "Arrogant" Priscot már olvasás nélkül előre elküldik a sunyiba, ha rólunk ír.
Itt ez a top 100, nézzük mit gondol erről NFL.com és a CBS (konkrétan Prisco)
NFL.com CBS
Graham 14. 32.
Evans 32. 53.
Vilma 58. --
Sproles 86. 100.
Prisconál Vilma sehol, Brees-t beírta 6. helyre, a nyakamat teszem rá hogy az NFL.comnál hasonlóan az összes rangsorolt játékosunkhoz, ő is magasabban fog végezni.
De tavaly se volt sokkal jobb a helyzet
NFL.com CBS
Brees 9. 10.
Evans 34. 68.
Vilma 37. --
Colston 53. --
Nicks 55. 26.
Itt már legalább egyetlen játékost előrébb tett, mint a .com, viszont tavaly nem egy, hanem két játékosunkat hagyta ki a százból.
Ez egy teljesen piti dolog, annál többet nem is ér, mint hogy átfussa az ember, de szvsz ez is teljesen egybevág Prisco velünk kapcsolatos hozzáállásával.
Azt sajnálom hogy Colstont már az NFL.com is kilőtte, esküszöm hogy alig van nála alulértékeltebb játékos ligaszerte, kicsit emlékeztet a története a Hornets egykori csatárára, Westre (szintén egy csendes, szerény figura), aki hétről hétre döbbentette le a semmiből az aktuális ellenfelek szurkolóit, hogy ki ez az ember, mitől dob be mindent 4-5 méterről? De neki legalább összejött később 2 All star az edzők szavazataiból.