New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
NEM TUDJÁK semmivel megmagyarázni, csak a jobb QB ratinggel, meg a jobb alapszakasz eredménnyel... érdekes, hogy amikor legyőzte a Saintset a Packers, akkor Brees rendelkezett jobb mutatókkal... szóval értelmetlen az egész 😊Gyurma PappaMeg lehet egy MVP címet értelmesen magyarázni? 😊
Idén volt 3 QB, aki borzasztó számokat pakolt fel a különböző táblázatokra. Mindhárom PO-ba is vezette a csapatát, és mindhárom remek W/L aránnyal tette mindezt. Egy közülük SB-be is jutott, pont az, amelyik a legkevésbé tűnik esélyesnek a három közül az MVP címre. És pont az, amelyiknek a játéka is a leginkább visszaesett a PO-ra. A másik kettő jobban játszott, de kiesett a csapatuk. Na válassz. 😊
(Szubjektív benyomás alapján én is Rodgersnek adnám az alapszakasz MVP díjat - mert ugye arról van szó, hiába most fogják odaadni. Ne kérdezd miért, olyan számokkal amivel meg tudnálak győzni, biztos nem tudnám alátámasztani. De egyszerűen így érzem. Pedig Brees mint játékos szimpatikusabb nekem, mint Rodgers.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
hogy a csapata a rájátszásban van.igen, és a mostani mvp nyert is meccset a rájátszásban... oh wait... 😉
atapapa
NEM TUDJÁK semmivel megmagyarázni, csak a jobb QB ratinggel, meg a jobb alapszakasz eredménnyel... érdekes, hogy amikor legyőzte a Saintset a Packers, akkor Brees rendelkezett jobb mutatókkal... szóval értelmetlen az egész 😊
több mint 12 éve
Semmi meglepetés, Brees az OPA. Ez is nice. 😊 - az NSO-nál 😀 ez lemaradt 😉Gyurma PappaÉv MVP Év támadója
2004 Peyton Manning Peyton Manning
2005 Shaun Alexander Shaun Alexander
2006 LaDainian Tomlinson LaDainian Tomlinson
2007 Tom Brady Tom Brady
2008 Peyton Manning Drew Brees
2009 Peyton Manning Chris Jonhson
2010 Tom Brady Tom Brady
Vagyis 2004 óta csak akkor nem lett az év támadója MVP is, ha az év támadója nem jutott be a PO-ba: Brees 2008-ban és Johnson 2009-ben. Ezt azzal magyarázták a szakik, hogy lehet valaki az év támadója, de a legértékesebb játékos attól is legértékesebb, hogy a csapata a rájátszásban van.
7 szezon után ez a teória most megdőlt.
több mint 12 éve
Semmi meglepetés, Brees az OPA. Ez is nice. 😊 - az NSO-nál 😀 ez lemaradt 😉
több mint 12 éve
nekem hír, nem érdekel az autó"sport" 😀Csakúgy mondom, hogy a top20 playbe nem sikerült beleférnünk 😊Gyurma PappaHa egy gépezet tökéletesen működik, abban mi a látványos?
Az nem hír, ha az Audi megnyeri a Le Mans-t 😛
atapapa
Csak megjegyeztem, majd jövőre sikerül szereznünk egy közepesen tehetséges WR-t, aki tud szaltózni, és akkor bekerülünk 😛
több mint 12 éve
Csakúgy mondom, hogy a top20 playbe nem sikerült beleférnünk 😊Gyurma PappaHa egy gépezet tökéletesen működik, abban mi a látványos?
Az nem hír, ha az Audi megnyeri a Le Mans-t 😛
Az éjjeli pro bowl után állítólag a Baltimore ajánlatot tett Brees-nek. Nem, nem Flaccot akarják lecserélni, kickerre van szükségük 😉
http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d8266eec5/Brees-attempts-dropkick
több mint 12 éve
hát ez a Pro Bowl ez egyre nevetségesebb mindenesetre jó volt látni újra a Brees-Jimmy kombinációt 😊
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Csakúgy mondom, hogy a top20 playbe nem sikerült beleférnünk 😊
több mint 12 éve
Mi az a snow patrol?hajduGúnynév 😊 A Saints történetének legjobb védelme 1987-1992 között regnált, amelynek tengelyét 4 LB képezte, minden idők egyik legjobb LB-sora volt ez, akik kiérdemelték a Dome Patrol becenevet.
http://www.youtube.com/watch?v=hOGwP-RO7go
http://www.youtube.com/watch?v=JUBWSjfXhas
Ettől erősen elütött 2006-2008 védelme, ahol 3 (hó)fehér LB vitézkedett, és ahogy kiderült az előző oldalakon, még csak nem is Shanle volt a leggyengébb köztük 😊
több mint 12 éve
Mi az a snow patrol?
több mint 12 éve
Na, hát elmúlt napok termésére reagálva...:De mennyivel jobb lett volna! 😊 Különben fehér MLB/ILB van egy rakás jó, Poz is ez a kategória, OLB-ből viszont az átlagosnál van kb. 4-5 jobb. Össze lehet tenni egy jó fehér LB-válogatottat az NFL-ből, de egy csapatban sincs 3 vagy 4 kezdő fehér LB, és ez szvsz nem véletlen.
A Snow Patrol Pozzal is Snow Patrol lett volna... 😂
csabi19
Kérdés: Romeus egyébként egy Galettehez hasonló szituációs játékos lehet? Nekem valamiért ez a lehetőség maradt meg, de már régen nem volt róla szó.Emlékeim szerint ő valamennyivel komplettebb játékos mint Galette.
csabi19
Ha már pass rusher... A CBS lehozta, hogy lehetséges Umenyiora trade blockra kerülése... Úgy érzem, lenne kapcsolat.Értelemszerű a felvetése, de egyre többször bajlódik sérülésekkel, egy év van a szerződéséből, nyert egy SB-t, most játszik egy másikért, és már a nyáron is a nagy pénzért holdoutolt. És a nyáron is 1. és 2. körös igényeket pletykáltak vele kapcsolatban a Giants részéről, ami az új szerződésével együtt soknak tűnik.
csabi19
Ha Smith szerződését "váltanánk ki" vele, akkor talán adnék érte egy jövő évi 2. kört. De még ez is meggondolandó, Smith fizetése idén 7 millió, jövőre 9, 2 év múlva 10 és fél millió dollár. Lenne.
több mint 12 éve
Na, hát elmúlt napok termésére reagálva...:A Snow Patrol Pozzal is Snow Patrol lett volna... 😂
Kérdés: Romeus egyébként egy Galettehez hasonló szituációs játékos lehet? Nekem valamiért ez a lehetőség maradt meg, de már régen nem volt róla szó. (Értem én, hogy hetedik kör vége volt, szóval sima cut is lehet, de azért érdeklődöm a benne lévő potenciál potenciáljáról. 😀)
Ha már pass rusher... A CBS lehozta, hogy lehetséges Umenyiora trade blockra kerülése... Úgy érzem, lenne kapcsolat. 😀 De tényleg, őt megszerezni nem lenne rossz... Jövő évi pick árán mondjuk.
több mint 12 éve
vedd úgy, hogy más meg akkor bosszankodik, amikor Evans meg Faulk Saints-es szemellenzővel szakért rólunk :cool:20 HoF-er szavazott, akik között nem igazán van a Saints reprezentálva.megfogadtam hogy nem bosszantom fel magam ilyeneken, de ezen nehéz volt nemGyurma Pappa
kicsit szemét leszek: a végeredmény bizonyítja, hogy a játékoskarrier utáni mentális állapot érdekében tényleg harcolni kell a fejsérülések ellenatapapa
Azt el tudom fogadni, hogy Big Ben meg Tebow bizony 40 éve is játszhatott volna sikeresen a ligában (bár Tibow most se sikeres 😛), de akkor mit keres a 20-ban Manning vagy Brady? Vagy az olyan passz ellen villogó DB-k, mint Reed vagy Revis? Az a Reed hogy élt volna meg 30 éve, aki idén a PFF szerint 90 safety közül a legrosszabbak között volt misstackle-ben?
szerk: ha már elfogultság, végignéztem, hogy a szavazók közül ki hol játszott jellemzően, mely csapatban volt meghatározó fénykora idején, egyetlen egy div csapatai nem voltak képviselve: nfc south 😊
(hacsak olyanokat nem veszünk figyelembe, mint Young két jelentéktelen Tampában eltöltött évét vagy hogy Ditka pár évig minket is edzett, de finoman fogalmazva nem az itteni leégése miatt lett HoF. Az is igaz, hogy a HoF nem az NSOUTH csapatainak játékosaitól hemzseg)
és mily véletlen egybeesés, a top 20-ba csak az NFC South nem ad játékost a 8 divízióból
több mint 12 éve
20 HoF-er szavazott, akik között nem igazán van a Saints reprezentálva.megfogadtam hogy nem bosszantom fel magam ilyeneken, de ezen nehéz volt nem
kicsit szemét leszek: a végeredmény bizonyítja, hogy a játékoskarrier utáni mentális állapot érdekében tényleg harcolni kell a fejsérülések ellenatapapa
több mint 12 éve
20 HoF-er szavazott, akik között nem igazán van a Saints reprezentálva. kicsit szemét leszek: a végeredmény bizonyítja, hogy a játékoskarrier utáni mentális állapot érdekében tényleg harcolni kell a fejsérülések ellen
több mint 12 éve
Tebow, Bigben > Brees ???? :o 😂 Ez egy nagy rakás ...egy hangyapöcsnyi hiányérzet támadt bennemez most valami vicc ugye?Gyurma Pappa
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/7403655/no-1-ravens-lb-ray-lewisatapapa
több mint 12 éve
egy hangyapöcsnyi hiányérzet támadt bennemez most valami vicc ugye?
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/7403655/no-1-ravens-lb-ray-lewisatapapa
több mint 12 éve
egy hangyapöcsnyi hiányérzet támadt bennemhttp://espn.go.com/nfl/story/_/id/7403655/no-1-ravens-lb-ray-lewis
több mint 12 éve
Találtam szezon összefoglalókat a csapatról 1991-1992-2002-2003-2004-2005 akit érdekel írjon üzit és dobok linket
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Jó lenne ha nem kéne az FA-időszak után WR-t és OG-t a listára írnom 😐atapapaLegyél optimista. Brees maradni akar (ezt elég egyértelműen kijelentette), és ha ő is úgy akarja (elvileg úgy akarja), akkor a szerződése alkalmas lesz arra, hogy maradjon Nicks és Colston. Hülyeség lenne elengedni őket, ezt Loomis is jól tudja. Nicks olyan taget fog kapni, hogy rossz lesz nézni.
több mint 12 éve
Ladarius Green, TE, (Louisiana-Lafayette) 3-4, körThomas ugye állandóan agyrázkódással küszködik, és a liga szigorodó szabályait tekintve nem látok előtte nagy jövőt. Aztán mostanában nagyot fejlődik a TE-játék, Brady a passzolt yardjainak közel felét ez a poszt kapta el. Jimmy is gyakran megy ki a szélre, és ha Colston lelép, akkor Brees-nek egyetlen, "klasszikus" red zone célpontja marad. Greennel lenne egy újabb.
Nem pontosan tudom, hogy ha felépül (?) D. Thomas, akkor kell-e nekünk még TE.
Gyurma Pappa
Alfonzo Dennard, CB (Nebraska) 1. körCB-t csak akkor választanék, ha Porter elmegy, akkor se az elején. Az elmúlt 4 évben 3 CB-t is választottunk az első három kör valamelyikében, elég lesz 😊
Szerintem őt el fogják vinni a 2. körös pickünk előtt, de ő sem nagy need. Igazából nem rossz CB, és elvileg pont az a típus, akit Spags szeret.
Gyurma Pappa
Összegezve a véleményemet, újra felteszem a draft idején évek óta recsegősre játszott slágerlemezemet: BPA-t a front7-be, konkrétabban: OLB, passrusher falember, MLB
Jó lenne ha nem kéne az FA-időszak után WR-t és OG-t a listára írnom 😐
több mint 12 éve
itt végig lehet nyálazni (szándékosan ezt a kifejezést használom 😛) a csapatok által a PB-ra küldött lányokat.😀 a houstoni lány úgy néz ki, mintha most lépett volna ki bármelyik, random kisvárosi tinisorozatból 😀
úgy vélem, nem vallottunk szégyent 😉
http://www.nfl.com/photoessays/09000d5d8263cf5a/pro-bowl-cheerleadersatapapa
Összekerestem a scout reportokat (nem tudtam aludni 😀), a "pletykák" alanyaihoz (tudom hogy értelme nem sok van, de tényleg unatkoztam 😀):
Ladarius Green, TE, (Louisiana-Lafayette) 3-4, kör
Nem pontosan tudom, hogy ha felépül (?) D. Thomas, akkor kell-e nekünk még TE.
Terrence Ganaway, RB (Baylor) 4-5. kör
nem kommentálom, mondjuk simán lehet UDFA
Alfonzo Dennard, CB (Nebraska) 1. kör
Szerintem őt el fogják vinni a 2. körös pickünk előtt, de ő sem nagy need. Igazából nem rossz CB, és elvileg pont az a típus, akit Spags szeret.
Trenton Robinson, S (Michigan St.) 4. kör
Na, nekem ő nagyon tetszik, kiváló backup lehet Jenkins mögött. Lelki szemeimmel látom a szép nickel blitz packageketet, ahol Harper legyalulja a QB-t 😂
Keenan Robinson, LB (Texas) 3-4. kör
Ha bent lesz a 3. körben, ő tökéletes pick lenne szerintem, pontosan olyan LB-nek tűnik, akiről írtam korábban, ilyen mindenre jó típus.
Mike Martin, DT (Michigan) 4. kör
Érdekesnek tűnik, hogy NT-vel beszélgetünk. A tavalyi éve elég jól sikerült, szerintem ő el fog kelni korábbi körben, de ha Rogers/Franklin marad, pont nem tudom hogy kell-e.
több mint 12 éve
pletykák arról, hogy kik vannak a radarunkon a senior bowlonLadarius Green, TE, egy "helyi" egyetemről (Louisiana-Lafayette)
Terrence Ganaway, RB (Baylor) ezt minek? bízunk abban hogy UDFA lesz? 😊
Alfonzo Dennard, CB (Nebraska)
Trenton Robinson, S (Michigan St.)
Keenan Robinson, LB (Texas)
Mike Martin, DT (Michigan)
itt végig lehet nyálazni (szándékosan ezt a kifejezést használom 😛) a csapatok által a PB-ra küldött lányokat.
úgy vélem, nem vallottunk szégyent 😉
http://www.nfl.com/photoessays/09000d5d8263cf5a/pro-bowl-cheerleaders