New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Peter Kinget szoktátok olvasni? Bár Gyurma utálja az SI-t, vannak jó dolgai, sok háttérinfó kiderül a foci világából.Kinget szoktam olvasni, nem szeretem a SI-t, de hülye azért nem vagyok, hogy Kinget ne olvasssak 😊 Mondjuk úgy vagyok az egész SI-vel, mint a bulvárral általában: szűröm. Persze azért az SI túl van a bulváron, de vannak ennél komolyabb olvasmányok. (ESPN insider cikkek, csak szerintem megint nem fizettem elő, de már vagy két hónapja nem volt időm olvasni 😀 lehet tényleg most már kéne egy két éveset csinálnom...)
atapapa
Na, ő írta ma, hogy ugye szerdán volt SS-interjúja, de akkor még nem derült ki hogy vállalja-e a munkát, majd másnap felhívta Paytont, de nem úgy kezdte a beszélgetést, hogy Szia Sean, itt Steve, vagy ehhez hasonló, hanem így szólt bele a telefonba bemutatkozás helyett: Let's go win a Super Bowl!atapapaAmikor kiderült a hír, akkor mondtam, hogy a legutóbbi DC cserénél SB-t nyertünk 😉 (Jó, azért az eléggé nagy minőségi csere volt 😂
Félig viccesen megjegyezte: I'd probably be out of a job, if Brees left Saints- Viccelődik: most még 😊
Nem lehetetlen, hogy felcseréljünk az első körbe, de nem valószínű
Kiderült hogy mit kaptunk Bush-ért cserébe: the Saints swapped 2012 sixth-round draft picks w/Miami in Reggie Bush trade.atapapa
- Kivel és minek? Ami need, abból sokkal jobbat nem kapunk az első kör végén se, és nem látok olyan D prospectet, akiért el kéne szórakoznunk mondjuk a következő draftot is 😊
- najó, ezen már röhögni sem tudok
tisztelettel megköszönöm, hogy gondoltatok rám, de egyelőre a saját, céges oldalamat sincs komolyan időm karbantartani 😊 ennyi időm van a csapatra, az nfl-re, amit itt láttok tőlem a fórumon, plusz a meccsnézések (de aközben szoktam dolgozni) 😊még nem avattam fel, szóval akinek lenne kedve szerkesztgetni (kitenni új cikkeket, egy-két soros híreket, képeket, videókat), az szóljon (gondolok itt atapapára, Gyurmára, vagy bárkire, aki szánna napi pár percet a csapatra).lolörülök neki, hogy ilyenekbe belefogtok, de én már így is egészségtelenül sokat foglalkozom a Szentjeimmel, nem akarok további dologba belekapni. meg amúgy se szeretem a fészt, ez a felület bőségesen elég számomra a csapat körüli eszmecseréhez.atapapa
több mint 12 éve
végülis annyit meg tudunk csinálni ,hogy ha itt fórumra írnak vmi hírt akkor azt ki rakjuk vagy ha valamelyik nfles oldalon találunk hírt ki rakjuk ha gondolod abban tudok segítkezni 😉Kissment pm
több mint 12 éve
végülis annyit meg tudunk csinálni ,hogy ha itt fórumra írnak vmi hírt akkor azt ki rakjuk vagy ha valamelyik nfles oldalon találunk hírt ki rakjuk ha gondolod abban tudok segítkezni 😉srácok itt nem gondolkoztatok még hogy a facebookon csinálni kéne egy New Orleans Saints magyar oldalt?Kissén csináltam már 😀
még nem avattam fel, szóval akinek lenne kedve szerkesztgetni (kitenni új cikkeket, egy-két soros híreket, képeket, videókat), az szóljon (gondolok itt atapapára, Gyurmára, vagy bárkire, aki szánna napi pár percet a csapatra).lol
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én szoktam olvasni Kinget.
több mint 12 éve
Peter Kinget szoktátok olvasni? Bár Gyurma utálja az SI-t, vannak jó dolgai, sok háttérinfó kiderül a foci világából. Na, ő írta ma, hogy ugye szerdán volt SS-interjúja, de akkor még nem derült ki hogy vállalja-e a munkát, majd másnap felhívta Paytont, de nem úgy kezdte a beszélgetést, hogy Szia Sean, itt Steve, vagy ehhez hasonló, hanem így szólt bele a telefonba bemutatkozás helyett: Let's go win a Super Bowl!
Loomis most fejezte be a sajtótájékoztatóját
Félig viccesen megjegyezte: I'd probably be out of a job, if Brees left Saints
Nem lehetetlen, hogy felcseréljünk az első körbe, de nem valószínű
Kiderült hogy mit kaptunk Bush-ért cserébe: the Saints swapped 2012 sixth-round draft picks w/Miami in Reggie Bush trade.
még nem avattam fel, szóval akinek lenne kedve szerkesztgetni (kitenni új cikkeket, egy-két soros híreket, képeket, videókat), az szóljon (gondolok itt atapapára, Gyurmára, vagy bárkire, aki szánna napi pár percet a csapatra).lolörülök neki, hogy ilyenekbe belefogtok, de én már így is egészségtelenül sokat foglalkozom a Szentjeimmel, nem akarok további dologba belekapni. meg amúgy se szeretem a fészt, ez a felület bőségesen elég számomra a csapat körüli eszmecseréhez.
több mint 12 éve
srácok itt nem gondolkoztatok még hogy a facebookon csinálni kéne egy New Orleans Saints magyar oldalt?Kissén csináltam már 😀
még nem avattam fel, szóval akinek lenne kedve szerkesztgetni (kitenni új cikkeket, egy-két soros híreket, képeket, videókat), az szóljon (gondolok itt atapapára, Gyurmára, vagy bárkire, aki szánna napi pár percet a csapatra).
több mint 12 éve
srácok itt nem gondolkoztatok még hogy a facebookon csinálni kéne egy New Orleans Saints magyar oldalt?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Shanle beszólt Williams-nekWhen you run the type of defenses we ran with Gregg in the division, you start to get teams that understand what you’re doing and all start to scheme you the same way. ... After a while, it starts to get tough to play defense when you feel like teams are (ready) week in and week out when you blitz so much.
Először is: igaza van. Másodszor: ez nem annyira kedves azok után, hogy Williams szinte soha nem kritizálta a sajtó nyilvánossága előtt a játékosai teljesítményét, pedig bőven lett volna rá alkalma.
több mint 12 éve
Mint írtam korábban, én nélkülünk minden évben Giants-Ravens döntőt néznék, amihez nem sok kellett most. De ha a Friscó nyert volna, azzal se lett volna problémám. Ahogy céloztam rá a meccsünk után, olyan nincs, hogy egy döntős álmokat dédelgető csapat védekezésben ne tudja megfogni a Gore-Davis párost, és az éjjel se szólt ennél többről a 49 támadójátéka.atapapaBevallom őszintén, hogy én is alapvetően inkább a Giants felé húznék, viszont annyira emlékeztet JH alakítása a Katrina utáni Payton alakításra, hogy egyszerűen muszáj volt neki szurkolnom. Mindig is túl fogom értékelni a HC-kat, mert személyes tapasztalatom van benne, hogy mennyit számít (én nem voltam jó HC).
több mint 12 éve
Mint írtam korábban, én nélkülünk minden évben Giants-Ravens döntőt néznék, amihez nem sok kellett most. De ha a Friscó nyert volna, azzal se lett volna problémám. Ahogy céloztam rá a meccsünk után, olyan nincs, hogy egy döntős álmokat dédelgető csapat védekezésben ne tudja megfogni a Gore-Davis párost, és az éjjel se szólt ennél többről a 49 támadójátéka.
több mint 12 éve
ide írom:Tényleg a 49ersnek (Jim Harbaughnak) szurkoltam, de van abban valami égi igazságtétel, hogy két special team hibán ment el a meccs...
több mint 12 éve
"Egy tegnapi nyilatkozatában Drew Brees kifejtette, hogy megdöbbenne ha nem sikerülne megállapodni a New Orleans Saintsel. Korábbi hírek szerint évi 18 millió dolláros szerződésben gondolkodnak. Maradásának egyetlen akadálya a fizetési sapka lehet csak. A most lejáró hat éves szerződése alapján 60 milliót keresett. Így látszik, hogy az egy évre jutó 10 milliót kellene majdnem megduplázni." én is megdöbbennék 😊)
Samaras játszott?
több mint 12 éve
http://www.thejimmygraham.com/ Jimmy új honlapjaKissNagyon stílusos, nekem bejön és a highlights videó is nagyon jó.
Ahogy a 49ers ellen a 2. TD-jét megszerezve fejjel nekimegy a kapu szivacsos részének... Óriási, mintha csak Materazzi-t látta volna maga előtt... 😂 😂 😂 😀 😀
több mint 12 éve
http://www.thejimmygraham.com/ Jimmy új honlapja
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Lehet, hogy szarok a védelemmel foglalkozó edzők. Nem kell hörögni, emberileg gondolom.
több mint 12 éve
Clb se azt mondta, hogy mennyire királyiak vagyunk összességében, csak az O-t emelte ki, ami szerintem is eléggé egyedülálló így: 16 játékosból 10 a 4. kör-UDFA vonalon mozgott és ez az O írta át idén a rekordok könyvét jó nagy mélységben.Mielőtt gyorsan túlmisztifikálod a Saints stábot, a liga jelentős százaléka UDFA-ként lett sztár. Most hirtelen pontos adatot nem találok, de minden csapatra jellemző (érdemes megnézni tavalyi Green Bay rostert). Persze, ettől függetlenül itt is ki kell szűrni a tehetségeket, amiért jár a plusz pont a scouting stábnak.DenyA közelgő FA- és draftidőszak alkalmából csináltam egy gondolatébresztő felsorolástMég ha tisztában is voltam a helyzettel, azért elég megdöbbentő ezt így egyben látni. Valakinek nagyon jó szeme van a stábban (nem hiszem h ez csak SP érdeme) megtalálni a csiszolatlan O gyémántokat...Lehetne már a D-ben is egy-két ilyen (bár Galette,Dunbar,Casillas,Wilson már erre hajaznak)clbass
atapapa
(A most "ledöntött" The Greatest Show on Turfben is voltak hátsó körös emberek a kezdőben, de pl. volt 3 ember ilyen draftcetlivel a nyakában: 1/1, 1/2, 1/6)
De nem a vagánykodás volt a célom ennek a bemutatásával, sokkal inkább annak prezentálása, hogy milyen őrületes energiákat fektetünk folyamatosan a védelembe az O rovására, és mégse tudja felvenni a versenyt a D azzal a csapatésszel.
több mint 12 éve
Mielőtt gyorsan túlmisztifikálod a Saints stábot, a liga jelentős százaléka UDFA-ként lett sztár. Most hirtelen pontos adatot nem találok, de minden csapatra jellemző (érdemes megnézni tavalyi Green Bay rostert). Persze, ettől függetlenül itt is ki kell szűrni a tehetségeket, amiért jár a plusz pont a scouting stábnak.A közelgő FA- és draftidőszak alkalmából csináltam egy gondolatébresztő felsorolástMég ha tisztában is voltam a helyzettel, azért elég megdöbbentő ezt így egyben látni. Valakinek nagyon jó szeme van a stábban (nem hiszem h ez csak SP érdeme) megtalálni a csiszolatlan O gyémántokat...Lehetne már a D-ben is egy-két ilyen (bár Galette,Dunbar,Casillas,Wilson már erre hajaznak)clbass
atapapa
több mint 12 éve
A közelgő FA- és draftidőszak alkalmából csináltam egy gondolatébresztő felsorolástMég ha tisztában is voltam a helyzettel, azért elég megdöbbentő ezt így egyben látni. Valakinek nagyon jó szeme van a stábban (nem hiszem h ez csak SP érdeme) megtalálni a csiszolatlan O gyémántokat...Lehetne már a D-ben is egy-két ilyen (bár Galette,Dunbar,Casillas,Wilson már erre hajaznak)
atapapa
több mint 12 éve
A közelgő FA- és draftidőszak alkalmából csináltam egy gondolatébresztő felsorolástTámadók
Brees 2. kör, (FA-ként szerezve)
Thomas UDFA
Sproles 4. kör (FA-ként szerezve)
Ingram, 1. kör
Ivory UDFA
Colston 7. kör
Moore UDFA
Henderson 2. kör
Meachem 1. kör
Arrington 7. kör
Graham 3. kör
Strief 7. kör
Evans 4. kör
Puente UDFA
Nicks 5. kör
Bushrod 4. kör
Védelem
Smith 1. kör,
Ellis 1. kör
Rogers 2. kör (FA-ként szerezve)
Franklin 5. kör (FA-ként szerezve)
Jordan 1. kör
Vilma 1. kör, (cserével szerezve)
Dunbar UDFA
Shanle 7. kör (FA-ként szerezve)
Jenkins 1. kör
Harper 2. kör
Greer UDFA (FA-ként szerezve)
Porter 2. kör
Robinson 1. kör
A szignifikánsabb szerepet kapó támadók közül tízen leghamarabb a 4. körben keltek el és csak öten voltak első, illetve második körösek, vagy érkeztek FA-ről (utóbbit egy tekintet alá vettem azzal, mintha a játékost az elején draftoltuk volna, bár Brees vagy Shanle leigazolása nem említhető egy lapon, a kiadások miatt sem)
A védelem magját képező játékosok közül ötöt az első körben választottunk, kettőt a másodikban, tehát e 13 emberből összesen 7 érkezett az első két körben!! (plusz Vilma és Rogers) A D-ből egyedül Dunbarról mondható el, hogy a semmiből lett kezdő nálunk.
Csak ezt a felsorolást nézve ember nem mondja meg, hogy a "zöldek" döntögettek NFL-rekordokat, piroskáék meg leragadtak a középszerben.
több mint 12 éve
nekem az tetszett mikor eredménykövetőn 1-1 ilyen lefordulás után az ellenfél szurkolói szidták a védőket hogy áhh hogy lehetnek ilyen bénák...arra nem is gondolva h Thomas,Sproles ilyen klasszis :rolleyes:Az, és főleg amit idén mutatott, azok a lefordulások, ahogy a tackel-böl kijön, brutális!!! Személyes kedvenc! 😛 😀krixtoferhttp://www.youtube.com/watch?v=IRMioyyFtVkkrixtoferThomas egy állat, kaphatna egy kicsit több figyelmetlol
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Az, és főleg amit idén mutatott, azok a lefordulások, ahogy a tackel-böl kijön, brutális!!! Személyes kedvenc! 😛 😀http://www.youtube.com/watch?v=IRMioyyFtVkkrixtoferThomas egy állat, kaphatna egy kicsit több figyelmetlol
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=IRMioyyFtVkkrixtoferThomas egy állat, kaphatna egy kicsit több figyelmet
több mint 12 éve
pedig az 😊 Fehér, csak japánok fogadták örökbe, innen a név is. Mikor nálunk játszott és éppen minket hívtak amerika csapatának, akkor ő ezt frappánsan úgy fogalmazta meg, hogy a Saints Amerika adoptált csapata 😊... mi voltunk az első csapat, amelyben nem volt fekete LB 😀Már ha Fujita fehér😊deacon75
atapapa
mire nem jó a bye week?! 😀Brees nem csak a pályán termékeny, a nyárra várják a harmadik gyereket.atapapaValamikor a bye week környékén készülhetett 😀
(Laza kapcsolat, de mi is akkorra várjuk 😊 )Gyurma Pappa
Gratula
New Orleans Saints quarterback Drew Brees honored with three NFLPA awards
New Orleans Saints quarterback won three awards at the 2012 NFL Players Association's PULSE Awards on Friday in Los Angeles, including the prestigious Byron "Whizzer" White Award. That award is presented annually to the player who serves his team, community and country in the spirit of the late Supreme Court Justice.
Brees also received the Fan's Choice Heart of the Game award, based on online voting. And he also received one of the annual "JB" awards for community service, named for CBS Sports announcer James Brown.
A Byron "Whizzer" White NFL Man of the Year díjat elég régen kapta utoljára Saints-játékos, még az öreg Manning 1977-ben.
több mint 12 éve
A termelt yardok után most a gyerekek...Brees nem csak a pályán termékeny, a nyárra várják a harmadik gyereket.atapapaHát behaltam ezen... 😀 😀 😂 😂 😂 😂krixtofer
Vajon ebben mi az NFL rekord?😀
Cromartie-nak 9 kölyke van, 8 nőtől...bele kell húznia Drewnak