New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Egészségedre! 😀a Front7-ről sokmindent el lehet mondani csak azt nem, hogy SS stílusának megfelelő.clbassA front 7 egy dolog, de a front 4 az igazán fontos rész. Anno a Giants-ben SS rendelkezésére olyan DL állt, amely mellett csak akkor blitzelt, ha már unta hogy milyen egyszerűen és hatékonyan cibálja szét a LOS-n az ellenfelet és kicsit bonyolított rajta.
Jelenleg a falunkban egy olyan játékos sincs, aki 4/3-ban annyira effektív tudna lenni, mint bárki abban a falban
Talán még emlékszel, hogy 2008-ban a Tampa elleni közös meccsnézésünk idején is mennyit áradoztam a NYG védelméről. Én pont azért félek egy kicsit SS túlértékelésétől, mert a hírnevét megalapozó védelem nélküle is közel annyira hatékony több évvel később.
Szvsz itt nagy sakkozgatások lesznek, Jordant lehet hogy kipróbáljuk 3techben (mert Ellis sok vizet nem zavart manapság), Galette lesz a kezdő Smith helyén, meg ilyenek. Iszom majd pár sört, akkor még ki tudok sok ilyet találni.
Harper ilyen szoros caphelyzetben idén még mozdíthatatlan szvsz, vagy 7-8 milliót szerintem csapna a sapkán az elmozdítása. Inkább gyúrjunk rá 10 kilót a nyárig és van egy jó OLB-nk 😛atapapa
Egyébként egyetértek. A lehetőségek eléggé korlátozottak. SS sem tud a ....-ból várat építeni. De azért reménytkeltő lehet, hogy ő érkezett.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
a Front7-ről sokmindent el lehet mondani csak azt nem, hogy SS stílusának megfelelő.clbassA front 7 egy dolog, de a front 4 az igazán fontos rész. Anno a Giants-ben SS rendelkezésére olyan DL állt, amely mellett csak akkor blitzelt, ha már unta hogy milyen egyszerűen és hatékonyan cibálja szét a LOS-n az ellenfelet és kicsit bonyolított rajta.
Jelenleg a falunkban egy olyan játékos sincs, aki 4/3-ban annyira effektív tudna lenni, mint bárki abban a falban
Talán még emlékszel, hogy 2008-ban a Tampa elleni közös meccsnézésünk idején is mennyit áradoztam a NYG védelméről. Én pont azért félek egy kicsit SS túlértékelésétől, mert a hírnevét megalapozó védelem nélküle is közel annyira hatékony több évvel később.
Szvsz itt nagy sakkozgatások lesznek, Jordant lehet hogy kipróbáljuk 3techben (mert Ellis sok vizet nem zavart manapság), Galette lesz a kezdő Smith helyén, meg ilyenek. Iszom majd pár sört, akkor még ki tudok sok ilyet találni.
Harper ilyen szoros caphelyzetben idén még mozdíthatatlan szvsz, vagy 7-8 milliót szerintem csapna a sapkán az elmozdítása. Inkább gyúrjunk rá 10 kilót a nyárig és van egy jó OLB-nk 😛
több mint 12 éve
hát azért félek tőle rendesen hogy összerakja azt a védelmet!na tessék!igazából minden létező rekordot megdöntött már a csapat, ideje egy 19-0-ás szezon XD
az kell még csak hogy egy 2007-es Giants erősségű védelmetek
is legyen !! :mad: 😀yooker
jó, még újra sem szerződtettünk 3 igazán fontos kulcsjátékost, úgyhogy egyelőre nyugalom, csigavér 😊Gyurma Pappa
szóval asszem az lesz a legjobb ha idén még gyorsan megnyerjük a SB-t
mert utána ki tudja mi lesz !! 😉
több mint 12 éve
na tessék!igazából minden létező rekordot megdöntött már a csapat, ideje egy 19-0-ás szezon XD
az kell még csak hogy egy 2007-es Giants erősségű védelmetek
is legyen !! :mad: 😀yooker
jó, még újra sem szerződtettünk 3 igazán fontos kulcsjátékost, úgyhogy egyelőre nyugalom, csigavér 😊
több mint 12 éve
na tessék! az kell még csak hogy egy 2007-es Giants erősségű védelmetek
is legyen !! :mad: 😀
több mint 12 éve
SS érkezésével akkor a 4-3 is biztosra vehető nem? Érdekes egy offseason lesz ez így a sok lejáró szerződéssel, és a D Spagnuolo-ra szabásával, mert a Front7-ről sokmindent el lehet mondani csak azt nem, hogy SS stílusának megfelelő.clbassigen, biztosra vehető. az is, hogy Galette, Wilson nagyobb szerepet fog kapni. az is, hogy a drafton a front7-be lesz húzva, és nem lepődök meg, ha FA is jön. Smith a nagy kérdőjel nekem. Cutolni kéne, 6 millió nagy sok, abből két hasonló (talán kicsit jobb, de mindenképp fiatalabb) képességű játékost lehet hozni.
érdekes aspektus Harper kérdésének felvetése. már nem akarok ebben okoskodni (nem értek a gazdasági oldalhoz) de ha nem kell, akkor nem lehet csere alap valamire? vagy nem érné meg?
több mint 12 éve
SS érkezésével akkor a 4-3 is biztosra vehető nem? Érdekes egy offseason lesz ez így a sok lejáró szerződéssel, és a D Spagnuolo-ra szabásával, mert a Front7-ről sokmindent el lehet mondani csak azt nem, hogy SS stílusának megfelelő.
több mint 12 éve
Yasinksas rögtön neki is állt elemezni az emberanyagotCornerbacks Jabari Greer and Patrick Robinson probably can fit the Spagnuolo profile, but Tracy Porter, who can be a free agent, might not. Free safety Malcolm Jenkins has the potential to be a playmaker, but strong safety Roman Harper, who blitzed a lot under Williams, might not be a great fit because he’s not particularly strong in coverage.
Up front, the Saints will have to generate more of a pass rush. Will Smith is the team’s top defensive end, but he’ll turn 31 in July and is not coming off a good season. The Saints may look at Smith’s high cap figure and realize they can free up $6 million by cutting him. Cameron Jordan was a first-round pick in 2011 and showed he can play the run, but isn’t yet a prolific pass rusher. Defensive tackle Sedrick Ellis can generate some push in the middle, but the Saints likely will have to add at least one strong pass rusher on the front four.
There also could be change at linebacker, but that probably was coming no matter what. Middle linebacker Jonathan Vilma showed some signs of age last season and outside linebacker Scott Shanle turned 32 in November.
Azt hülyeségnek tartom hogy Porter nem lenne alkalmas Spagnuolo alá, viszont Harper tényleg érdekes kérdéseket fog felvetni. GW rendszerébe tökéletes volt, viszont SS nem fog annyi S-blitzet hívni, talán a boxba is kevesebbszer fogja feltolni, coverage-ban meg sehol sincs. Sajnos Harpert nehéz lenne GW után küldeni cserével a még 3 éves, 16 milliót garantáló szerződésével.
A front4 különösen fontos csapatrész SS-nél, és itt nem lesz a keze alatt Straham meg Osi.
Shanle sorsára különösen kíváncsi vagyok. Mit is írtam a nyáron?
Shanle a Rams felé kacsingat. Sok sikert neki.atapapaBakker, összesen egy csapat érdeklődött iránta, a Spagnuolo vezette Rams 😀
több mint 12 éve
Szupi :cool:
több mint 12 éve
Na, végre! 😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
"Steve Spagnuolo has agreed to join the New Orleans Saints as new defensive coordinator."\o/ \o/
deacon75
amikor legutóbb DC váltás volt, akkor
több mint 12 éve
mázlisták
több mint 12 éve
"Steve Spagnuolo has agreed to join the New Orleans Saints as new defensive coordinator."
deacon75
több mint 12 éve
öröm és bódottá 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"Steve Spagnuolo has agreed to join the New Orleans Saints as new defensive coordinator."ez volt már?
Egy ember van jobb Williamsnél.. és az Spagnuolo.
több mint 12 éve
"Former New Orleans Saints secondary coach Tony Oden leaves for same job with Jacksonville Jaguars"Saints now have 3 positions to fill on the staff: Defensive coordinator; WR coach; & DBs coach. Plus Pete Carmichael Jr. still interviewing
Na, mostmár jöhetne is vki....
több mint 12 éve
Hívjuk meg "A Kávéházba"?????? 😂zemanlasikerünk lenne
Az mit jelent, hogy fizet még neki?? Ha idejön, akkor még a Rams fizet neki, egy meghatározott ideig?krixtoferAttól függetlenül fizet neki a Rams, hogy idejön-e vagy lógatja a lábát (ha jól tudom).
több mint 12 éve
Az mit jelent, hogy fizet még neki?? Ha idejön, akkor még a Rams fizet neki, egy meghatározott ideig?"No word yet on Steve Spagnuolo, New Orleans Saints deal"én se tudom meddig tökölnek még.
?????zemanla
Paytont le kell itatni, anno is részegen engedte át a fizetése egy részét GW-nek.
Vagy talán erre sincs szükség, a Rams állítólag még egy ideig fizet némi pénzt SS-nek.atapapa
több mint 12 éve
Hívjuk meg "A Kávéházba"?????? 😂"No word yet on Steve Spagnuolo, New Orleans Saints deal"én se tudom meddig tökölnek még.
?????zemanla
Paytont le kell itatni, anno is részegen engedte át a fizetése egy részét GW-nek.
Vagy talán erre sincs szükség, a Rams állítólag még egy ideig fizet némi pénzt SS-nek.atapapa
több mint 12 éve
"No word yet on Steve Spagnuolo, New Orleans Saints deal"én se tudom meddig tökölnek még.
?????zemanla
Vagy talán erre sincs szükség, a Rams állítólag még egy ideig fizet némi pénzt SS-nek.
több mint 12 éve
"No word yet on Steve Spagnuolo, New Orleans Saints deal"?????
több mint 12 éve
Én ebben a témában soha nem leszek releváns, Deuce nekem a legnagyobb kedvencem ever, többek között ő tehet arról, hogy focizni kezdtem 😊
több mint 12 éve
Ingramben felfedezni vélek némi hasonló potenciált, csak hát az életben nem fog itt olyan lehetőséget kapni, mint anno DM-nek jutott. Most kis túlzással 4 futó kapott annyi cipelést, mint anno Mc egyedül egy jobb évében.az a 10 éve húzott McAllister volt. atapapaDeuce!!!
Fénykorában azért keresztbe-kasul verte volna az összes mostani RB-ünket 😊 Najó, Sproles tök más, de klasszikus RB-ként ő sokkal jobb.
😀Gyurma Pappa
Ahogy Payton fogalmazott még Ingram sérülése előtt: Markot egyetlen dolog akadályozhatja meg abban, hogy az év újonca legyen. Én.
több mint 12 éve
Hmmm. Reggie Wayne, nem hangzik rosszul. Bár én azt mondom tartsák egyben a csapatot és foltozzák be a lyukakat.