New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 12 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 487 — playoffs???
petey: ismerem Huntert, betettem a fantasy keretembe is, de nem alkotott maradandót. amit tud, azt ellenünk is megteheti, fut 20-30 yardot és kész 😀 😀 😀 😀

Vegyük ki Gore-t a csapatodból és meglátjuk mennyire fog szárnyalni......

A Saints offense persze csak Breesről szól. Tudjuk mi is, Alex Smith tuti nem tudna így játszani még nálunk sem.

A tippem: futunk majd mi is, az első negyedben. Utána a kemény 2. negyedben elmegyünk, utána élvezhetjük Smith pick-jeit. 😀 😀 😀 😀 😀

Nem szakmázok, mert nem kell. én szurkolok és szeretem a csapatot. Meg az itteni fórumozókat.
Te itt csak vendég vagy, hát érezd jól magad és viselkedj is akként 😀 😀 😀 😀

TWO DAT!!!!!

ata & zemanla: el ne felejtsetek szombaton. vigyük el petey-t is magunkkal?

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
The Saints play PS3 football; the 49ers play Atari.
atapapa
A következőket nagyon pozitív értelemben mondanom. Nem volt túl régen, hogy pont ezt írtam itt a topikban: a jelenlegi 49ers a klasszikus (nem szeretem az erőfoci szót) futball képviselője, egyfajta "őskövület" a ligában. Engem nem nagyon izgat fel ez a stílus, sőt kimondottan untat néha, de azt elismerem, hogy tud nagyon hatékony lenni. A 9ers olyan szinten játssza, ami már tényleg hatékony. Igazából azért is találom nagyon érdekesnek ezt a meccset, mert úgy gondolom, hogy egyfajta "erődemonstráció" is lesz: működik-e még a Brees & Co. által képviselt (nem a legjobb szó talán) modern futball ellen a klasszikus fegyverarzenál, a kőkemény védelem és a következetes, fizikális, biztonságos támadás. Nem gondolom, ha a Saints nyer a hétvégén, akkor ez lesz a világvége (én annyira nem aggódok az offseason miatt, az ilyen átigazolásos sztorik ilyen korán, elsősorban az ügynökök "ügyeskedései" az árfejlhajtásra, Loomis jó GM, és amíg Breesben van szufla, addig itt akarja tartani), de azt gondolom, ha a 49ers nyer, és esetleg nyer a GB ellen (ha úgy alakul), és mondjuk a SB-n pedig mondjuk ütik a Patset, akkor sok csapat fog elgondolkodni azon, hogy nem akar sokat fizetni irányítóknak, mert ha Alex Smith (bocs petey, ez a véleményem) SB-t tud nyerni, akkor majdnem minden, nem tök hülye, fél vak iránytó tud nyerni (ahogy mondjuk az öreg Trent is nyert a Ravens-szel). Ha Ravens - 49ers döntő lesz... akkor nincs is mit mondani, még ha Flacco azért sokkal jobb irányító is, mint Smith.

Természetesen, komolyan úgy vélem, hogy a Saints jelenleg jobb csapat, és jelenleg minden tekintetben, még egy ilyen félelmetes D ellen is meg van az edge (a Texans ellen nyomtuk talán az idei legnagyobb comebacket, ezt úgy teljesen félvállról idevetem, bár nem volt nekik Foster, de nem ezen múlott). Ezt félig szurkolóként, félig nem úgy is így gondolom.

Ettől függetlenül simán lehet, hogy a 49ers nyer, azért is mert, ahogy már korábban volt róla szó: Harbaugh egy nagyon jó edző, hasonlóan nagy edző, mint nálunk Payton.

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Na jó, az elmúlt néhány napban nem csak a meccstől kezdtem el félni, hanem az offseasontól is... Jönnek a hírek, hogy OL coach ide, Nicks oda, és már az is volt pletyka, hogy a Bengals Meachemet viheti esetleg majd... Brees-zel nincs közel a megállapodás, GW is lelép nagy valószínűséggel... (Bár bírom Del Riot, de mégis...)
Kicsit úgy érzem, ez az év valami 'utolsó esély'-féleség a SuperBowlra... Nem is tudom igazán ki/mi miatt, de ez van...

Na, de ez elég baj, hogy már most a tavaszon gondolkodok, nem ezen kéne... 😀
Egyébként meg, nem tudom figyeltétek-e, de a Meachem hosszú - open - TDnél ARRINGTON vitte el magával a LB mellett a safetyt... 😛 😀 (Mondjuk most épp nem ellenőriztem le, de valamiért ez maradt meg... [elég gáz mondjuk ha mégsem... :/ 😊])csabi19
ő vitte el, de ahhoz kellett az is, hogy Brees beijesszen középre. Csodás hogy Brees hogyan szedi szét manapság a cover2-t, pár éve meg pont ez volt a gyengéje. Hasonlóan nyírta ki a play a Falcons sec-et is az ottani meccsünkön a Jimmy-TD-nél (a meccs alatt ezt is mondtam Zemanlának 😊).

A holtszezon engem is rémiszt, de lesz elég időnk azzal foglalkozni szombat után 😛atapapa
Az az uccsó meccsetek a szezonban ? 😛empty taxi
bármi lehetséges, ez az NFL

Olvastam egy jó mondatot a PFT-n
The Saints play PS3 football; the 49ers play Atari.

és mivel még úgy sem volt elég statisztika, így egy érdekesség a múltból
It will mark the first time an offense that averaged at least 34 points per game in the regular season will play a postseason game against a defense that allowed fewer than 15 points per game since the 1950 NFL Championship Game. That’s when the Rams came in averaging 38.8 points per game and the Browns had allowed 12 points per game. For the record, the Browns won that game, 30-28.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Na jó, az elmúlt néhány napban nem csak a meccstől kezdtem el félni, hanem az offseasontól is... Jönnek a hírek, hogy OL coach ide, Nicks oda, és már az is volt pletyka, hogy a Bengals Meachemet viheti esetleg majd... Brees-zel nincs közel a megállapodás, GW is lelép nagy valószínűséggel... (Bár bírom Del Riot, de mégis...)
Kicsit úgy érzem, ez az év valami 'utolsó esély'-féleség a SuperBowlra... Nem is tudom igazán ki/mi miatt, de ez van...

Egyébként meg, nem tudom figyeltétek-e, de a Meachem hosszú - open - TDnél ARRINGTON vitte el magával a LB mellett a safetyt... 😛 😀 (Mondjuk most épp nem ellenőriztem le, de valamiért ez maradt meg... [elég gáz mondjuk ha mégsem... :/ 😊])csabi19
ő vitte el, de ahhoz kellett az is, hogy Brees beijesszen középre. Csodás hogy Brees hogyan szedi szét manapság a cover2-t, pár éve meg pont ez volt a gyengéje. Hasonlóan nyírta ki a play a Falcons sec-et is az ottani meccsünkön a Jimmy-TD-nél (a meccs alatt ezt is mondtam Zemanlának 😊).

A holtszezon engem is rémiszt, de lesz elég időnk azzal foglalkozni szombat után 😛atapapa
Az az uccsó meccsetek a szezonban ? 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve

A holtszezon engem is rémiszt, de lesz elég időnk azzal foglalkozni szombat után 😛

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
még szerencse hogy legalább 1 ember érti mit akartam írni....

de a többiek akkor kicsit edukálhatnának ha már az oltás megy 😐

több mint 12 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan

Egyébként meg, nem tudom figyeltétek-e, de a Meachem hosszú - open - TDnél ARRINGTON vitte el magával a LB mellett a safetyt... 😛 😀 (Mondjuk most épp nem ellenőriztem le, de valamiért ez maradt meg... [elég gáz mondjuk ha mégsem... :/ 😊])

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Nálunk csak Brees van? Bammm, puff, uhhh......Nekem nincs mit hozzáfűznöm. Gratulálok! Csak egy kérdés. Csak tetteted a vakságodat, vagy ez ilyen alkalmi?? 😊 Nincs harag de ez... ááá mindegy...

GO SAINTS!!krixtofer
Mindenki nyugodjon meg, szerencsére a Green Baynek is csak Rodgerse van. Majd ők ketten lejátsszák 😀Matthew99
Célba dobó verseny? Szegény Rodgers... Tudjuk, Brees >>>> bármely random olimpiai íjászGyurma Pappa
Galacsinköpködés, hosszangondolkodás, hullahopp karika versenyszámokban...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Nálunk csak Brees van? Bammm, puff, uhhh......Nekem nincs mit hozzáfűznöm. Gratulálok! Csak egy kérdés. Csak tetteted a vakságodat, vagy ez ilyen alkalmi?? 😊 Nincs harag de ez... ááá mindegy...

GO SAINTS!!krixtofer
Mindenki nyugodjon meg, szerencsére a Green Baynek is csak Rodgerse van. Majd ők ketten lejátsszák 😀Matthew99
Célba dobó verseny? Szegény Rodgers... Tudjuk, Brees >>>> bármely random olimpiai íjász

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man

GO SAINTS!!krixtofer
Mindenki nyugodjon meg, szerencsére a Green Baynek is csak Rodgerse van. Majd ők ketten lejátsszák 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner

GO SAINTS!!
több mint 12 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
aha, ennyi?petey
megnyugodtál? 😀Gyurma Pappa
teljesen, azért egy kegyelem kettest csak összekaparok remélem 😀petey
A Saints offense-el kapcsolatos tudásanyagodra másra nemigen számíthatsz, de arra bizton.
több mint 12 éve
Nem petey nem vagy tökhülye, csak felkészületlen.hajdu
aha, ennyi?petey
megnyugodtál? 😀Gyurma Pappa
teljesen, azért egy kegyelem kettest csak összekaparok remélem 😀

több mint 12 éve
aha, ennyi?petey
megnyugodtál? 😀

több mint 12 éve
aha, ennyi?

több mint 12 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Nem petey nem vagy tökhülye, csak felkészületlen.
több mint 12 éve
Na. Csináltam egy táblázatot a futókról, akik játszanak hétvégén. Ezek alapján különösebben nem retteg Huntertől továbbra sem... 😊 Gyurma Pappa
a stat furcsa állat. azok alapján tényleg kiscsíra. viszont a sebessége az LB-itek ellen más tészta. más típus mint Gore.petey
igazából idén komoly statokat egy speedster sem tudott felvonultatni, legkeményebbet Jackson ellen szívtunk, ő meg inkább Gore, mint Hunter... én Gore-tól sokkal jobban félek

több mint 12 éve
Na. Csináltam egy táblázatot a futókról, akik játszanak hétvégén. Ezek alapján különösebben nem retteg Huntertől továbbra sem... 😊 ímeGyurma Pappa
nekem Hunter személyes kedvencem, szerintem belőle jó futó lesz
A végén ezt a kölköt is elviszik HC-nek.atapapa
Inkább legyen Loomis mellett SP valami okostojás helyettes GM és a gyerek maradjon itt 😊Gyurma Pappa
amíg Brees az irányítónk, addig nem érdekel hány tehetséges segédedzőt vesztünk el, mert máshol HC-k lesznek. Te is olvastad a könyveiket, látod az interjúkat, Brees és Payton tökéletes párosítás.
Carmichael kapcsolata is érdekes lehet Brees-zel, együtt dolgoztak a San Diegonál, majd 2006-ban egyszerre tették át onnan ide a székhelyüket. Pár éve, amikor nem volt még OC, a Dolphins is vitte volna OC-nek

szerk: ez még nem volt, Jenkinst mikrofonozták be a Lions ellen
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d825e9ddc/Sound-FX-Lions-vs-Saints

több mint 12 éve
Na. Csináltam egy táblázatot a futókról, akik játszanak hétvégén. Ezek alapján különösebben nem retteg Huntertől továbbra sem... 😊 Gyurma Pappa
a stat furcsa állat. azok alapján tényleg kiscsíra. viszont a sebessége az LB-itek ellen más tészta. más típus mint Gore.

több mint 12 éve
A végén ezt a kölköt is elviszik HC-nek.atapapa
Inkább legyen Loomis mellett SP valami okostojás helyettes GM és a gyerek maradjon itt 😊

több mint 12 éve
igazából nem jól fogalmaztam: nem a mondataid teljesen komolytalanok, hanem a főleg a stílust nem tudom hova tenniGyurma Pappa
hát nem tudom ha hasonló stílusban írtam volna én is mit reagáltál volna le :/
petey
Semmit. Ignorálni szoktam az ilyeneket. Egyedül a hurrikános/tornádós megszólalásra ugrottam egyet a Lions topikban, de az személyesen érzékeny téma nekem. Nálatok sem írok a 70 hozzászólásos fanoknak, mert felesleges.

Tőled nem szoktam meg, a hozzáértőbb (hülye szó, de itt oké: normálisabb) fórumozók között tartalak nyilván, ezért meglepett.

Na. Csináltam egy táblázatot a futókról, akik játszanak hétvégén. Ezek alapján különösebben nem retteg Huntertől továbbra sem... 😊 íme

több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=wf-e1hSleYY

egy újabb Ellen-es "interjú"

pár érdekes adat, bár ezekre po-ban szvsz felesleges alapozni...
lol
király, ez az Ellen most kimaradt nekem, köszi

ha megnézed 10 elemzésből kilenc a statokról szól nagyrészt, legyen szó bármelyik nagyobb oldalról is
Én szeretem a statisztikákat, de csak a KO-ig érdemes velük foglalkozni
elég erős második félidők..lol
második negyedek. és tényleg, brutálisan megtoljuk azt a játékrészt
http://www.nfl.com/videos/new-orleans-saints/09000d5d825dc3cc/Coaches-Show-Less-play-calling-better-coaching

Itt a mantra marad, az ami a többi a elemzésben, a lényeg abban van, amit az első pár másodpercben mondanak Carmicheal és Payton közötti kapcsolatról. Tény, mióta Pete Jr. átvette a play callingot, szárnyal a csapat, és SP-nek van ideje HC-skodni, ami meglátszik: adjustment, game plan alakítás stb. Jót tett a sérülés, nem gondoltam volna.Gyurma Pappa
A végén ezt a kölköt is elviszik HC-nek.

több mint 12 éve
igazából nem jól fogalmaztam: nem a mondataid teljesen komolytalanok, hanem a főleg a stílust nem tudom hova tenniGyurma Pappa
hát nem tudom ha hasonló stílusban írtam volna én is mit reagáltál volna le :/

de akkor ha bántó volt, bocs

persze elméleti síkon mindenki kurva jó, de a pillanatnyi forma dönt úgyis. (közhelyszótár off)

több mint 12 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
miért kéne kivenni? 😊 Brees háromszor volt MVP második, persze hogy pótolhatatlan.
van jó falunk, erős futójáték, most az más kérdés, hogy az pont ellenetek mit ér majd.atapapa
imádom a trash talkot 😀

btw csalódtam benned petey, nem gondoltam, hogy felveszel egy tipikus szurkolói hozzászólást (Kájzer többször is leírta, hogy ő nem szakért), és nekiállsz teljesen komolytalan érvekkel dobálózni...Gyurma Pappa
jó, hát nem vagyok itt topiklakó, nem tudhattam hogy Kájzer nem szakmázgat. ha komolytalan érvet mondtam akkor örülnék ha reflektálnál rá. komolyan.

hajdu, hát ez van. tökhülye vagyok

ata, örülök hogy vágod mire is akartam célozni.petey
Akkor én is csatlakozok Kajzerhez. Én sem "szakmázok", mert nem értek hozzá! 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
hehe, bírom az ilyeneket, vasárnap örömmel fogadjuk majd a gratulációkat 😀 petey
ez tök komolytalan
ha csak passzolni fognak akkor hosszú napjuk lesz a Szenteknek. a DB-ink tuti nem ejtik el a pickeket mint a Lions 😀petey
tuti?
meg nálunk nem csak Willisből áll a csapat ugye, mint nálatok csak Brees. petey
senki nem mondta, de az nettó baromság, hogy a csapat Breesből áll. persze, hogy Brees a király, és köré építettek csapatot, de nem belőle áll a csapat... és minek vegyük ki, a meccset nem az nyeri, aki elvileg elveszíti az irányítóját
Gore mellett ott van Hunter is FYI 😉 többet kéne tudni rólunk cimbi :cool:petey
hát, a mantra szerint Gore-ról szól a rushing game

igazából nem jól fogalmaztam: nem a mondataid teljesen komolytalanok, hanem a főleg a stílust nem tudom hova tenni