New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 546
Meg amikor Bardford simán utolérte... Kéne egy SS...hajduMég sztem egy 25 szar play-ét írd le külön hsz-ben.
több mint 13 éve
Meg amikor Bardford simán utolérte... Kéne egy SS...
több mint 13 éve
Hát nerm is tudom ki írta korábban (azt hiszem ata), de nagyjábó egyetértek vele: Harpertől begörcsölök, ha a legutóbbi meccsen mutatott teljesítményére gondolok..
több mint 13 éve
szaba
10 546
It is a syndrome characterized by chronic groin pain in athletes and a dilated superficial ring of the inguinal canal. Football and ice hockey players are affected most frequently, and both recreational and professional athletes may be affected. A hernia cannot be found on physical examination or medical imaging, and is not revealed during surgery.A végén igaza lesz Kájzernek és jön vissza Hamilton.Megemelte magát vagy belerúgott a küszöbbe? 😊
Na mivel műtötték tegnap Ivoryt?
Saints RB Chris Ivory underwent surgery Friday to repair a sports hernia.atapapa
a hernia megvan, demi az a sport hernia? uyganaz?hajdu
több mint 13 éve
: )) Jó. szvesen találkoznék veletek.Mi lenne, ha megígérném most nyilvánosan, hogy a konfrencia döntőre biztosan odamegyek Budapestre, sőt viszek 3 kg rántott csirkecombot? Na? meg valami jó kis tokaji bort. Na: Meg esetleg aszútörkölyt. Na? 😊hajduvesztegetésben nem vagy rossz 😛
Ha most nem megy, akkor nem megy. Legyen igazad, a konfdöntőn ott leszünk és akkor arra jössz el.atapapa
több mint 13 éve
😊 egyre inkább kedvem van hozzá...Mi lenne, ha megígérném most nyilvánosan, hogy a konfrencia döntőre biztosan odamegyek Budapestre, sőt viszek 3 kg rántott csirkecombot? Na? meg valami jó kis tokaji bort. Na: Meg esetleg aszútörkölyt. Na? 😊hajduA konf döntőre el is várjuk! 😂
Most ne hozz semmit, csak gyere!zemanla
több mint 13 éve
A végén igaza lesz Kájzernek és jön vissza Hamilton.Megemelte magát vagy belerúgott a küszöbbe? 😊
Na mivel műtötték tegnap Ivoryt?
Saints RB Chris Ivory underwent surgery Friday to repair a sports hernia.atapapa
a hernia megvan, demi az a sport hernia? uyganaz?
több mint 13 éve
Úgy gondolom SB-t akarunk nyerni.Sec: a liga egyik legjobb secondaryje, nem nevek, hanem teljesítmény alapján, még ha a tavalyi év nem is ezt mutatja. Ha Robinson tényleg összekapta magát (miért ne lehetne igaz, adottságai jók, fejében voltak főleg gondok), akkor itt még lehetnek elég komoly eredmények.
Sec: ha egészséges. OKÉ
LB: ez kevés..... Ha Vilma kidől, annyi. OLB? Sack? a DE miatt is: passrush????
DL: asszem oké, talán
OL: háááááááááááát
Belül néznék egy kemény embert.
WR: mindegy
TE: oké
RB: hááát, elég?????
Kájzerszóze
LB: ott vannak az új emberek, Casillas-szal szerintem nem lesz gond, igazából ILB kérdés... hát érdekes.... Vilma ne dőljön ki, na
DL: teljesen oké, Smith visszatér az eltiltásából, szerintem pass rush is lesz, ráadásul az egyik legnagyobb gondunkon javítottunk a drafton+FA-kból is: a futás elleni védekezésen. Úgy gondolom, hogy ez annyira jól sikerült, hogy akár a LB-k kicsit gyengébb teljesítménye is ellensúlyozva lehet.
OL: mit akarunk még? Igazoltunk egy veterán C-t, egész pofás maradt a fal belseje. A két T-t meglátjuk, de tudjuk, hogy mennyire fontos a fal SP-nek, így nincsenek kétségeim afelől, hogy a legjobb csapat fog kiállni az első meccsen.
WR: Hendersonra leszek kíváncsi.
TE: JIMMY!!! 😀
RB: elég! Kegyetelen alakulat jött össze. Ingram szerintem a liga egyik legjobbja lehet, Thomasról tudjuk, hogy ha nem sérült, a liga egyik legjobbja, Ivory egy állat (bár most sebzett), Sproles pedig lehet, hogy megoldja a ST problémáinkat is, illetve szerintem Busht kiválóan fogja helyettesíteni.
Nagyon elégedett vagyok most a csapattal, persze, mindig lehetne valami több-jobb.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Azt adom, + Thomas, Ivory és Sproles. Ez nem hát elég, hanem egy iszonyatosan erős részleg. Túl erős is, ami azt illeti 😛
több mint 13 éve
Nem kell fosni, Ingram egy állat 😀
több mint 13 éve
pitsába mán........Hamilton egy kibaszott durvulás, szerintem. Pusztítani tud. ha egészséges, megnézném mi van akkor, ha az ő kezében van a labda. Pankrátornak oké, de ez kevés........eddig.
Ivory nagy kedvenc lett. Hajduval egyet érte, szinte egy LeGarette Blount. Csak nem olyan tartós.....
Érdekes lesz. Oké hogy Brees a pályagondnoknak is tud passzolni (zemanlától idézek kb), de futás kell. Az idő miatt és a változatosság miatt. Ingram fekete ló - nem a tényleges színe, hanem mint ismeretlen miatt - mondom. Ha az FO rábíz mindent, és az edző is, oké. Nem látunk bele. A főiskola nem NFL. De lassan azt érzem, fusson inkább a C., a többiek lepattannak. Vagy kidőlnek. Hamiltonban láttam a spirituszt, ami a mi otthoni csapatunkban is megvan - más csapat, kézilabda: ha nem vagy elég kemény szart sem érsz - hát emiatt látnám szívesen.
Úgy gondolom SB-t akarunk nyerni.
Sec: ha egészséges. OKÉ
LB: ez kevés..... Ha Vilma kidől, annyi. OLB? Sack? a DE miatt is: passrush????
DL: asszem oké, talán
Nélkülük szart sem ér az O....
OL: háááááááááááát
Belül néznék egy kemény embert.
WR: mindegy
TE: oké
RB: hááát, elég?????
ST: nem a ST szerzett pontja szar - az is amúgy - de leginkább az ellenük elért eredmény.
Vagy akkor tényleg térjünk át onside kick-re. REIS megvan még?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Az NFC durva lesz, innen kerül ki a bajnok, ez tuti.
GO SAINTS!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
A végén igaza lesz Kájzernek és jön vissza Hamilton. Na mivel műtötték tegnap Ivoryt?
Saints RB Chris Ivory underwent surgery Friday to repair a sports hernia.
több mint 13 éve
Mi lenne, ha megígérném most nyilvánosan, hogy a konfrencia döntőre biztosan odamegyek Budapestre, sőt viszek 3 kg rántott csirkecombot? Na? meg valami jó kis tokaji bort. Na: Meg esetleg aszútörkölyt. Na? 😊hajduvesztegetésben nem vagy rossz 😛
Ha most nem megy, akkor nem megy. Legyen igazad, a konfdöntőn ott leszünk és akkor arra jössz el.
több mint 13 éve
Mi lenne, ha megígérném most nyilvánosan, hogy a konfrencia döntőre biztosan odamegyek Budapestre, sőt viszek 3 kg rántott csirkecombot? Na? meg valami jó kis tokaji bort. Na: Meg esetleg aszútörkölyt. Na? 😊hajduA konf döntőre el is várjuk! 😂
Most ne hozz semmit, csak gyere!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Mi lenne, ha megígérném most nyilvánosan, hogy a konfrencia döntőre biztosan odamegyek Budapestre, sőt viszek 3 kg rántott csirkecombot? Na? meg valami jó kis tokaji bort. Na: Meg esetleg aszútörkölyt. Na? 😊
több mint 13 éve
LaCanfora:például rögtön nekiáll lerajzolni a második heti meccsre a Bears-playbookot és már kap is 100ezer dolcsit :cool:
Olin Kruetz will be a Saint, I'm told. Vet center to get 1yr deal worth roughly $2M, with chance to double it in incentivesulpianus
több mint 13 éve
LaCanfora:Olin Kruetz will be a Saint, I'm told. Vet center to get 1yr deal worth roughly $2M, with chance to double it in incentives
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
már tényként írják: Former #Bears center Olin Kreutz signing a contract with #Saints
több mint 13 éve
Hamilton meg hát, ST ászként csíptem, de gondolom még mindíg sérült.Sproles-t kifelejtetted.
Ingram, Ivory,, Thomas elég lesz? Szokás szerint egy hónap után nem lesz futó a csapatban............
Kájzerszóze
A Hamilton-cutban szerintem szerepe volt annak is, hogy tavasszal tendereltük és 1 millió körül volt a fizetése, ami egy 4-5. számú futónak már soknak tűnik. Lehet hogy ezt a milliót is Kreutz elé akarjuk dobni 😊
Tudom jól. Ezek szerint nem emlékszel, hogy milyen csapatot javasoltam neki a meccs végén szurkolásra, ha fontos számára a sikerélmény 😀Az a srac nem h lions fan nem volt, de meg egy nfl meccset se latott azelott.Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂pont haydent felejted le, aki a legbiztosabbra ígérte? 😊
Szóval, aki jön, iratkozzon fel:
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
hayden
......zemanla
Reméljük megint hozza a Lions-fan haverját 😉atapapa
hayden
több mint 13 éve
hayden
124
Az a srac nem h lions fan nem volt, de meg egy nfl meccset se latott azelott.Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂pont haydent felejted le, aki a legbiztosabbra ígérte? 😊
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
hayden
......zemanla
Reméljük megint hozza a Lions-fan haverját 😉atapapa
Ahhoz kepest viszont igen lelkesen sikongatott... 😀
több mint 13 éve
Krajcár Olinak tudnék örülni.Hamilton meg hát, ST ászként csíptem, de gondolom még mindíg sérült.
Ingram, Ivory,, Thomas elég lesz? Szokás szerint egy hónap után nem lesz futó a csapatban............
Franklin jó lenne futónak, ő elég keményköpésű. Nem túl gyors, de ki fogja felborítani?
Pesti téma kidolgozás alatt 😀 😀 😀 😀
Atapapa: PM megint!
több mint 13 éve
Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂pont haydent felejted le, aki a legbiztosabbra ígérte? 😊
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
......zemanla
Reméljük megint hozza a Lions-fan haverját 😉
több mint 13 éve
Kirúgtuk Hamiltont 😐 Viszont lehet hogy Tennant nem lesz kezdő C idén. Olin Kreutz New Orleansban járt tegnap 😊
Nana, te ne srófold az áradat, már kiegyeztünk a Vác-Budapest vasúti retúrjegyben 😉Akkor küldjünk limót? 😉atapapa😂 😂 😂
Szívesen mennék, már intézem is a szabit 😛clbass
Párom és én is jelen szeretnénk lenni, jövő héten lesz a főnöke, szabadság kérdése még nyitott.Gyurma PappaAlakul ez kérem!
több mint 13 éve
Az a baj ata, hogy vén vagyok én már a hajnali vezetéshez/vonatozáshoz, meg jóformán mindenhez, ami nonkomformista életérzéssel van kapcsolatban. Egyelőre nem látom, hogy mennék. De láttam már csodákat magammal kapcsolatban... 😊hajduVén ám az országút!!!! (meg én! 😀 )
Tessék csodát tenni! Hazafelé már nem lesz hajnal.... még reggelit is intézünk neked! 😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Döntsétek el, mert le kell foglalni a helyet, és nem mindegy, hogy 50, vagy 100 főre foglalom! 😂 Szóval, aki jön, iratkozzon fel:
Atapapa
zemanla
clbass
Gyurma Pappa
hajdu
Kájzerszóze
......