New York Giants
49 feliratkozó
26 perce
December 292029?😲29rol beszéltem akkor lesz elvileg amúgy 😉Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
| szomorúan vettem észre, hogy legutóbb nem voltál 😕 |
csebi
Erre a hetvegere elegge kilottem a creditjeimet a csaladnal! Ma bulibol labadoztam vasarnap mar jobb a bekesseg itthon de remelem lesz meg alkalom!
yooker
csebi
nagir
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
33 perce
nehéz meccsre számítok, hisz a Falcons komoly lejtmenetbe került az elmúlt hetekben, de reméljük még nem engedték el teljesen a szezont, pláne új QB-val a kezdőben. (szerencsére a Raiders a Jags ellen játszik, a Titans pedig a Colts ellen, azok a meccsek akár jól is alakulhatnak a mi szempontunkból.)
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
59 perce
2029?😲29rol beszéltem akkor lesz elvileg amúgy 😉Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
Erre a hetvegere elegge kilottem a creditjeimet a csaladnal! Ma bulibol labadoztam vasarnap mar jobb a bekesseg itthon de remelem lesz meg alkalom!
yooker
csebi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
11 órája
29rol beszéltem akkor lesz elvileg amúgy 😉Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
12 órája
ozibozi
17 460
A krediteket kezd el gyűjtögetni szorgalmasan mostantól amíg itt ccsapat lesz.Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
yooker
Most Van egy pár hónap/év reá 😉
Szerkesztette: ozibozi
12 órája
Ugy nez ki sajnos elkeruljuk egymast ....En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
1 napja
miattad akadt!Ez az igazi mazochizmus 😀En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
Főleg az akadós streammel 😛
warr_b
1 napja
Ez az igazi mazochizmus 😀En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
csebi
Főleg az akadós streammel 😛
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...jöhetnél meccsnézésre jövő vnap, én vszeg ott leszek 😉
yooker
2 napja
Jaja!En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...Schoen szerintem nem kérdés, max edzők cserélődnek. A vicc az, hogy DG rosterével Daboll PO-ba ment, az övével meg 1/1-ért harcolnak.
yooker
ozibozi
Pont ezt irtam itt par napja....
Erthetrtlen
2 napja
ozibozi
17 460
En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...Schoen szerintem nem kérdés, max edzők cserélődnek. A vicc az, hogy DG rosterével Daboll PO-ba ment, az övével meg 1/1-ért harcolnak.
yooker
2 napja
En mar egy jo ideje csak csendes apatiaban figyelgetem mi tortenik a csapatnal es az a durva hogy mindig van lejjebb ,de az teljesen kiakaszt meg igy is hogy olyanrol lehet szo hogy Schoen maradhat...
3 napja
Lock vs Penix csata várható, úgy néz ki.
3 napja
ozibozi
17 460
Bold:Hónapokkal ezelőttieket megismételve, ha maradnak—mert ez volt a Deal— be kellene áldozni a DC, ST, meg pár scout cserét, hogy elhiggye a plebs hogy most aztán minden, de minden /is/ nagyon más lesz.
3 napja
vanek úr
1 933
Bold:Ha már Neal megy, akkor a nála is sokkal gyengébb JMS-t és Ezeudut miért tartanánk meg?
Daboll és Schoen is marad jövőre.
QB: Ward vagy Saunders.
Backup QB: Boyle és Aaron Rodgers (😊))), csak viccelek).
Nincs rosteren: Neal, Lock, DeVito
Draftról továbbá FA-ról jön sok közepes ember mindenhova, ami ad némi minőséget és mélységet.
Év végén: 8-9 v 9-8.
Zet
Saunders alatt a kis Sandersre gondoltok?
Amúgy szvsz egy veterán QB-t akkor is kéne hozni, ha letudjuk draftolni akit akarunk. Az elmúlt 2 évben kb minden héten lesérült egy irányítónk.
Szerkesztette: vanek úr
3 napja
Zet
1 618
Bold: Daboll és Schoen is marad jövőre.
QB: Ward vagy Saunders.
Backup QB: Boyle és Aaron Rodgers (😊))), csak viccelek).
Nincs rosteren: Neal, Lock, DeVito
Draftról továbbá FA-ról jön sok közepes ember mindenhova, ami ad némi minőséget és mélységet.
Év végén: 8-9 v 9-8.
4 napja
vanek úr
1 933
Lehet, hogy amikor én láttam (kétszer) csak rossz napja volt, de nekem nem jött be. Cam viszont igen, és őt többször is láttam.pedig a Suck for primetimejr. igen jol hangzik. vmiert nekem Saunders jon be jobban a qb-k kozul.Most is utolsó 2 percen belül elvileg GW drive-ot vezettek. Erre jött egy false start, holding, delay of game kombó. De ott volt a Kansas elleni végjátékuk is. Ezek garantáltan nem nyernek már idén, és a sorsolásuk is kedvezőbb.Francba vesztett a Raiders is. Kemény a harc az 1/1 ért.elég erős ki-ki meccs megy
GJohnny74
Amadeus the Young
De nekem amúgy sem kell Sanders, tehát akár nyugodtan nyerhettek is egyet 😆
vanek úr
csebi
4 napja
Nem illik bele rúgni a haldoklóba!😉😁De te DJ-ért is tudtál lelkesedni 😄pedig a Suck for primetimejr. igen jol hangzik. vmiert nekem Saunders jon be jobban a qb-k kozul.Most is utolsó 2 percen belül elvileg GW drive-ot vezettek. Erre jött egy false start, holding, delay of game kombó. De ott volt a Kansas elleni végjátékuk is. Ezek garantáltan nem nyernek már idén, és a sorsolásuk is kedvezőbb.Francba vesztett a Raiders is. Kemény a harc az 1/1 ért.elég erős ki-ki meccs megy
GJohnny74
Amadeus the Young
vanek úr
csebi
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
4 napja
Jó de én egyedül Genoert nem tudtam. Még Webbért is képes voltamDe te DJ-ért is tudtál lelkesedni 😄pedig a Suck for primetimejr. igen jol hangzik. vmiert nekem Saunders jon be jobban a qb-k kozul.Most is utolsó 2 percen belül elvileg GW drive-ot vezettek. Erre jött egy false start, holding, delay of game kombó. De ott volt a Kansas elleni végjátékuk is. Ezek garantáltan nem nyernek már idén, és a sorsolásuk is kedvezőbb.Francba vesztett a Raiders is. Kemény a harc az 1/1 ért.elég erős ki-ki meccs megy
GJohnny74
Amadeus the Young
vanek úr
csebi
warr_b
4 napja
De te DJ-ért is tudtál lelkesedni 😄pedig a Suck for primetimejr. igen jol hangzik. vmiert nekem Saunders jon be jobban a qb-k kozul.Most is utolsó 2 percen belül elvileg GW drive-ot vezettek. Erre jött egy false start, holding, delay of game kombó. De ott volt a Kansas elleni végjátékuk is. Ezek garantáltan nem nyernek már idén, és a sorsolásuk is kedvezőbb.Francba vesztett a Raiders is. Kemény a harc az 1/1 ért.elég erős ki-ki meccs megy
GJohnny74
Amadeus the Young
vanek úr
csebi
4 napja
pedig a Suck for primetimejr. igen jol hangzik. vmiert nekem Saunders jon be jobban a qb-k kozul.Most is utolsó 2 percen belül elvileg GW drive-ot vezettek. Erre jött egy false start, holding, delay of game kombó. De ott volt a Kansas elleni végjátékuk is. Ezek garantáltan nem nyernek már idén, és a sorsolásuk is kedvezőbb.Francba vesztett a Raiders is. Kemény a harc az 1/1 ért.elég erős ki-ki meccs megy
GJohnny74
Amadeus the Young
vanek úr
4 napja
vanek úr
1 933
Most is utolsó 2 percen belül elvileg GW drive-ot vezettek. Erre jött egy false start, holding, delay of game kombó. De ott volt a Kansas elleni végjátékuk is. Ezek garantáltan nem nyernek már idén, és a sorsolásuk is kedvezőbb.Francba vesztett a Raiders is. Kemény a harc az 1/1 ért.elég erős ki-ki meccs megy
GJohnny74
Amadeus the Young
4 napja
Amadeus the Young
32 995
Francba vesztett a Raiders is. Kemény a harc az 1/1 ért.elég erős ki-ki meccs megy
GJohnny74
criminal lawyer or criminal lawyer?
4 napja
vanek úr
1 933
Francba vesztett a Raiders is. Kemény a harc az 1/1 ért.Az már eldőlt. 1/2-t kell megtartani.
GJohnny74