New York Giants
Igaz, sosem voltam egyértelmű. 😉 😊Ozibozi akkor valójában Cassandra. (Lásd még Cassandra-i jóslat, nem valami mexikói teleregény hősnőjéről van szó. 😀)Te vagy a Lelkiismeretünk, az azért nem semmi! 😉😊😀Őszinte részvétem.Köszi, hogy nem nekem kell kimondani amit mindenki tud. Köszi😉
The #Giants are committed to Daniel Jones now, and he’ll probably still be their quarterback in 2021 too.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) November 5, 2020
Yes, even if they’re in position to draft Trevor Lawrence or Justin Fields.
“He’s not going anywhere.”
My story on the Giants’ dilemma at QB: https://t.co/kjKvWfQypA
iktriad
Engem mindig lebasznak azért,/évek óta/ ami fél év múlva már posztulátum. 😉
ozibozi
nagir
iktriad
Ozibozi akkor valójában Cassandra. (Lásd még Cassandra-i jóslat, nem valami mexikói teleregény hősnőjéről van szó. 😀)Te vagy a Lelkiismeretünk, az azért nem semmi! 😉😊😀Őszinte részvétem.Köszi, hogy nem nekem kell kimondani amit mindenki tud. Köszi😉
The #Giants are committed to Daniel Jones now, and he’ll probably still be their quarterback in 2021 too.
iktriad
ozibozi
nagir
Te vagy a Lelkiismeretünk, az azért nem semmi! 😉😊😀Őszinte részvétem.Köszi, hogy nem nekem kell kimondani amit mindenki tud. Köszi😉
iktriad
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Pont ezért raktam be... Csak úgy, minden kommentár nélkül. Mindenki akit érdekel belenéz... Elég hamar ráharaptál és ezt nagyon értékelem!!!www.bigblueview.com/platform/amp/2020/11/5/21549797/film-study-was-giants-shane-lemieux-as-bad-monday-as-pff-said-he-wasnagyon jó kis elemzés érdemes megnézni a többieket is nemcsak Lemieuxt..még túl sok időm nem volt rá de
nagir
jó néhány futójátéknál látszik hogy Engram milyen katasztrófálisan blokkol és hány játék megy el rajta( én a jó SL futásblokkolásoknál láttam legalább 2-3-at pl..)
yooker

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Őszinte részvétem.Köszi, hogy nem nekem kell kimondani amit mindenki tud. Köszi😉
iktriad
Szerkesztette: ozibozi
www.bigblueview.com/platform/amp/2020/11/5/21549797/film-study-was-giants-shane-lemieux-as-bad-monday-as-pff-said-he-wasnagyon jó kis elemzés érdemes megnézni a többieket is nemcsak Lemieuxt..még túl sok időm nem volt rá de
nagir
jó néhány futójátéknál látszik hogy Engram milyen katasztrófálisan blokkol és hány játék megy el rajta( én a jó SL futásblokkolásoknál láttam legalább 2-3-at pl..)
Szerkesztette: yooker

Giants DB Logan Ryan "grateful" for Joe Judge, trainer Justin Maher after help in frightening family situationhttps://t.co/MIjjJfNE7j pic.twitter.com/ii1dsFR0Qq
— Around The NFL (@AroundTheNFL) November 5, 2020
Szerkesztette: nagir

no probs 😊Tééényleg, emlékszem is. Rossz számot mondtak be, akkor a másik OG-n volt a fault. Csak az rémlett, hogy kétszer mondták be rá a büntit, sorryja de abból az egyik holdingnál hozzá se nyúlt kb a falemberhez, szóval fantomból kapott zászlót, még mutatták is az arcát, hogy "whaaat"Az a két bünti viszont nem festett jól tőleellenben:Egy biztos a sárbuta shurmurhoz képest több fantázia van ebben az edzői brigádban. Ez azért biztató,!ha már optimizmus !Lemieux kapott is egy kemény 12.1-es gradet a PFF-től...
ozibozi
mondjuk nagyon elhivatott nem vagyok az irányukban de azért nA..😊
yooker
Kevin Zeitler has allowed only 1 pressure, good for a 77 pass block grade over the last 3 weeks.
Gondolom a 12 milliós fizetése miatt próbálták elcserélni.
ozibozi
Wyatt
Rodaron
Wyatt
Tééényleg, emlékszem is. Rossz számot mondtak be, akkor a másik OG-n volt a fault. Csak az rémlett, hogy kétszer mondták be rá a büntit, sorryja de abból az egyik holdingnál hozzá se nyúlt kb a falemberhez, szóval fantomból kapott zászlót, még mutatták is az arcát, hogy "whaaat"Az a két bünti viszont nem festett jól tőleellenben:Egy biztos a sárbuta shurmurhoz képest több fantázia van ebben az edzői brigádban. Ez azért biztató,!ha már optimizmus !Lemieux kapott is egy kemény 12.1-es gradet a PFF-től...
ozibozi
yooker
Kevin Zeitler has allowed only 1 pressure, good for a 77 pass block grade over the last 3 weeks.
ozibozi
Wyatt
Rodaron

ja de abból az egyik holdingnál hozzá se nyúlt kb a falemberhez, szóval fantomból kapott zászlót, még mutatták is az arcát, hogy "whaaat"Az a két bünti viszont nem festett jól tőleellenben:Egy biztos a sárbuta shurmurhoz képest több fantázia van ebben az edzői brigádban. Ez azért biztató,!ha már optimizmus !Lemieux kapott is egy kemény 12.1-es gradet a PFF-től...
ozibozi
yooker
ozibozi
Wyatt
Second-round pick by the 49ers in 2018 out of Washington. He had five TDs in 12 games as a rookie but fell out of favor. Couldn't get on the field much this season. https://t.co/bdljDziWuP
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) November 4, 2020

Már el sem tudjuk cserélni...☹️

Mit tippeltek az izgi csoportrangadóra? 😊Draw😂😁
warr_b

Ez nem optimizmus, ez csak a NFC East things lenne.
De ez a kövi 2 meccs sok mindent el fog árulni arról, hogy merre van az előre. A többi meccs fix bukó utána (kivéve utolsó heti Dallas-t, na jó talán még byeweek után a Bengals ellen is történhet valami csoda)
Szóval nagy jóslat szezonra:
2-14 és 4-12 közé fog esni a mérlegünk
Az a két bünti viszont nem festett jól tőleellenben:Egy biztos a sárbuta shurmurhoz képest több fantázia van ebben az edzői brigádban. Ez azért biztató,!ha már optimizmus !Lemieux kapott is egy kemény 12.1-es gradet a PFF-től...
ozibozi
yooker
ozibozi

ellenben:Egy biztos a sárbuta shurmurhoz képest több fantázia van ebben az edzői brigádban. Ez azért biztató,!ha már optimizmus !Lemieux kapott is egy kemény 12.1-es gradet a PFF-től...
ozibozi
yooker
Mit tippeltek az izgi csoportrangadóra? 😊Csak a szokásos, Daniel szon győzelemre vezeti csapatát
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Egy biztos a sárbuta shurmurhoz képest több fantázia van ebben az edzői brigádban. Ez azért biztató,!ha már optimizmus !Lemieux kapott is egy kemény 12.1-es gradet a PFF-től...
ozibozi
Én nem tudom, lehet itt tilos más csapatok meccseit nézni?Probaljuk meglovagolni ezeket a Szesze altal keltett kisebb optimista hullamokat..ennyi😀
Senki nem néz Cincinnati, Chargers meccseket, vagy jags, jets, Bears meccseket?
Melyikhez vagyunk közelebb???
😉
ozibozi
Termeszetesen johetnek sokkal csunyabb forgatokonyvek is
Szerkesztette: yooker
Senki nem néz Cincinnati, Chargers meccseket, vagy jags, jets, Bears meccseket?
Melyikhez vagyunk közelebb???
😉