New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Vobox New York Giants 661
Az elején a legnagyobb Vernon fun voltam, de aztán meggyőzött a rezignáltság amit az arcán/játékán láttam, hogy mehet nyugodtan.. Lehet belefásult ő is a stábba/sikertelenségbe/sérülésekbe/stb.. Lehet egy új környezetben kivirágzik, de nálunk sajnos már nem fog
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Állítólag megpróbáljuk eltradelni Vernomot, mondjuk ha Snackért 5. kört kaptunk, lehet még mi küldünk plusz picket vele 😆🤔
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
10 pickkel vágunk neki, az idei draftnak!
ironroy
Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
Zet
QB?
ThundersNFL
Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀
nagir
Bár ellehetne felejteni...
ThundersNFL
De azóta ti meg jártatok 4 SBba, amiből 2t nyertetek Eli meg... Mi a probléma? 😉 😛
dande
Volt az három győzelem is, de ki számolja 😀

Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 602 — Bla, bla, bla
ironroy
Ebből nagyjából 7-8 pick RB, WR, hogy legyen depth, utána BPA, mivel need nem nagyon van...😊😊😊😊:
Zet
QB?
ThundersNFL
Már elfelejtetted Eli-t, tudod aki kétszer nyert a csapatával ellenetek a SB-ban!! 😉😊😀
nagir
ThundersNFL
De azóta ti meg jártatok 4 SBba, amiből 2t nyertetek Eli meg... Mi a probléma? 😉 😛
dande
SB-ban vesztes félnek lenni(kivéve Pats, na jó még PM féle Broncos), sokkal jobban visszavett egy csapatot, mint bármi más. Évekig tartó böjttől kíméltük meg magunkat, azzal hogy PO-ba is alig!!! 😂

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 959 — Így remélem megfelelek nektek.....
ironroy
Zet
QB?
ThundersNFL
nagir
ThundersNFL
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ironroy
Zet
QB?
ThundersNFL
nagir

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
ironroy
Zet
QB?
ThundersNFL

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ironroy
Zet
QB?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Zet New York Giants 2 026
ironroy
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 503
Ezért is szörnyű lesz a Giants közép-hosszútávú érdekében annak drukkolni hogy ez a fogalmatlan edzői stáb tűnjön el a búsba...😕 rohadt egy év lesz...
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 48 366 — Whoops, looks like something went wrong.
Idén sokkal gyengébb volt, mint korábban + ha itt tartjuk, de nem lesz motivált akkor duplán szar a helyzet. Szóval, ha nincs rá keret, h hosszútávút kössünk vele, akkor én elengedném..
Szesze
Mondjuk ha valaki nem eleg motivalt, az megitelesem szerint legalabb akkora hibaja az edzoi stabnak is, mint maganak a jatekosnak. Foleg, ha valaki ugy nem eleg motivalt, hogy tulajdonkeppen meg a nagy zsozsot sem akasztotta le, tehat nem lehet mutogatni ra, hogy na, elkenyelmesedett, amint a jovoje biztonsagba kerult.

Es New Yorkban azert ez a motivacios tema sokszor elojott mar az elmult evekben, ez nem tul biztato.

több mint 7 éve
Csak ne ingyért menjen.
Annyira sokan mondják a taget hogy tuti vlm meglepő lesz.
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
Idén sokkal gyengébb volt, mint korábban + ha itt tartjuk, de nem lesz motivált akkor duplán szar a helyzet. Szóval, ha nincs rá keret, h hosszútávút kössünk vele, akkor én elengedném..
több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Ami Collinst illeti, szerintem fontos játékos, de az elmúlt 2 évben azért elbizonytalanított (főleg idén), hogy mennyire is éri meg a nagy zsozsót.

Én mindenképp tagelném, aztán ha sikerül jó áron elcserélni: oké, ha megtartjuk és tag alatt tol egy prove it szezont, az is többé kevésbé oké. A safety tag még az alacsonyabbak között van, ha van rá money akkor talán ez lenne a legjobb opció, csak hát most nincs kolbászból a kerítés cap fronton. A hold out szerintem nem lenne túl eredményes nála, 1 évet leszámítva azért nem tett le annyit az asztalra, és egy rakás jó safety lesz kint most is a piacon. Idén például kifejezetten gyengén játszott passzvédekezésben, és ahhoz képest, hogy a védelem egyik vezérének kellene lennie, most ettől is messze elmaradt.

Nagyon bírom őt, és azért egyike a legjobb játékosainknak, így sajnálnám ha elmenne, de túl sok a hiányposzt ahhoz, hogy csak miatta aggódjunk.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26
Ezt azert kaptak fel, mert Wilson elete nunija, Ciara nem erzi jol magat Seattle-ben es allitolag New Yorkban szeretne elni. Mondjuk azt nem tudom, hogy ennek mekkora a valosagtartalma, de en kizartnak tartom, hogy a Seattle elengedje jovore, a legrosszabb esetben tagelni fogjak. Azert az ilyen jatekosokat nem szoktak csak ugy dobalgatni.
Stez
+1

A Seahawks van annyira profi franchise, hogyha esetleg netalántán mégis el kell engedniük Wilsont akkor Carrollék a szart is lehúzzák a tradepartnerről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve

😀😀😀
nagir
Ezt azert kaptak fel, mert Wilson elete nunija, Ciara nem erzi jol magat Seattle-ben es allitolag New Yorkban szeretne elni. Mondjuk azt nem tudom, hogy ennek mekkora a valosagtartalma, de en kizartnak tartom, hogy a Seattle elengedje jovore, a legrosszabb esetben tagelni fogjak. Azert az ilyen jatekosokat nem szoktak csak ugy dobalgatni.

több mint 7 éve

😀😀😀

Szerkesztette: nagir

több mint 7 éve
Mi a nagypénz? Neki a tízes felett adni vlmt ösztönzőkkel, amitőlkonfortosan érzi magát és motivált, ahol szeretik a szurkerek, van piac egy jó reklámszerződésre, vagy inkább a kóbor bohócokat megküldeni kidobott 2-5-7 milliókkal lehetőleg sok halott pénzzel...Managementje válogatja.
/nem elfelejteni hogy egy box safety, még ha abból a legjobb is, ráadásul egy Lb helyett is helyt áll bármikor/
ozibozi
Azert az eros tulzas, hogy csupan box safety, a profi karrierje elejen fos volt coverben, de azota azert korrektul eljatszogat a passz ellen, ugyhogy nem egy egysiku valaki. Nem egy Earl Thomas, nincsenek kifejezetten jo osztonei, de ligaszinten azert ez rendben van.

több mint 7 éve
Mi a nagypénz? Neki a tízes felett adni vlmt ösztönzőkkel, amitőlkonfortosan érzi magát és motivált, ahol szeretik a szurkerek, van piac egy jó reklámszerződésre, vagy inkább a kóbor bohócokat megküldeni kidobott 2-5-7 milliókkal lehetőleg sok halott pénzzel...Managementje válogatja.
/nem elfelejteni hogy egy box safety, még ha abból a legjobb is, ráadásul egy Lb helyett is helyt áll bármikor/

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Ti megadnátok neki a nagy pénzt amúgy?
mert én azért eléggé elbizonytalanodtam ezzel kapcsolatban!
yooker
Nem, en hagynam, hogy a Coltshoz menjen.

több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Ti megadnátok neki a nagy pénzt amúgy?
mert én azért eléggé elbizonytalanodtam ezzel kapcsolatban!
több mint 7 éve
Collins elvileg nem tér vissza!
csebi
Szerintem csak kezdődik az offseason cirkusz, maradni fog.
Zet
A sztori annyi, hogy bement, kipakolta az oltozoszekrenyet, aztan elbucsuzott mindenkitol, edzoktol, csapattarsaktol, stb. Magyaran o ugy szamol, hogy ez ennyi volt. Es van is ra esely nyilvan.
De a Giants siman tagelheti, szerintem fogja is. Azt mar az elmult hpnapokban sokszor irtak, hogy hosszu tavu megallapodast valoszinuleg nem kotnek a felek, de a tag az szinte tuti, Collins tul jo es fontos ahhoz, hogy csak ugy elengedjek.

Collins gondolom azert szamol ugy, hogy nem marad, mert a Giants velhetoen nem kereste meg az ugynoket uj szerzodes miatt, illetve meg korabban nem tudtak megegyezni.

több mint 7 éve
Vobox New York Giants 661
Figyelem, Figyelem! ATTENTION, ACHTUNG...
Probléma van, hisz kijött egy hír, ami nem OBJ elcseréléséről szól!
😊)))))
több mint 7 éve
Collins elvileg nem tér vissza!
csebi
Szerintem csak kezdődik az offseason cirkusz, maradni fog.
Zet
A safetyk egy ideje már nem képviselnek értékét a ligában. Ő is ennek fog áldozatul esni!! 😕