New York Jets
#Jets WR Garrett Wilson asked if he wants to be with the team long-term.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) December 19, 2024
"I don't know," he said. Added he just tries to "be where (his) feet (are)."
Added he loves the Jets, but "can't be worried about all that" pic.twitter.com/5TTdece5IZ
Lesz ez még így se!
Last year, Woody Johnson started including his teenage sons in some Jets meetings.
Their involvement clarified for some employees Woody’s increased propensity to share opinions from social media and various outlets.
Szintén az Athletices cikkből
Jáááá. Első sor elég volt nekem h ne olvassam el inkább. 😀Rosenblatt irt megint vmi Woodyt ekezo cikket, de el sem olvasom, mert fele haragbol kitalalt fals info.ez?
Beki
Woody Johnson nixed a trade for Jerry Jeudy last offseason because he felt his Madden rating was too low.
— Dianna Russini (@DMRussini) December 19, 2024
Sources describe his impulsive over-involvement as the root of the Jets' dysfunction.
More, with @ZackBlatt and @MikeSilver, and me: https://t.co/OYf5plIVHM pic.twitter.com/uYHCKAMCFX
deyell
Rosenblatt irt megint vmi Woodyt ekezo cikket, de el sem olvasom, mert fele haragbol kitalalt fals info.ez?
Beki
Woody Johnson nixed a trade for Jerry Jeudy last offseason because he felt his Madden rating was too low.
— Dianna Russini (@DMRussini) December 19, 2024
Sources describe his impulsive over-involvement as the root of the Jets' dysfunction.
More, with @ZackBlatt and @MikeSilver, and me: https://t.co/OYf5plIVHM pic.twitter.com/uYHCKAMCFX
choose life
Fashanu és Tippmann kurvajók, ez azért komoly alap lehet a jövőre nézve.Simpson is nagyon jó szezont hoz, AVT átlag vagy afeletti, 4/5-e megvan a falnak jövőre
törölt kristof
Lesz ez még így se!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
Nyilván még tankolni se tudunk rendesen szokás szerint 😀Nem baj, boven jo a top10.
Wester
Lesz ez még így se!
nekem az az érzésem, hogy ez valami trollkodás BB táborából, hogy megkeresték a Jets-et majd mégis inkább elment az egyetemi szintre. technikailag megismételte a legutóbbi felmondást és bemutatott Woodynak megint 😀Többen is megerősítették utána, hogy érdeklődött, nálam ez azt jelenti hogy nagyon NFL-ben maradt volna, ha még mi is szóba kerültünk.BB-nek legendásan rossz a viszonya Woody-val, ide soha nem jött volnaIgen, én is ezért lepődtem meg a Russini infón. Aki valszeg többet tudott erről mint te vagy én.
r.baggio
topin
Wester
Többen is megerősítették utána, hogy érdeklődött, nálam ez azt jelenti hogy nagyon NFL-ben maradt volna, ha még mi is szóba kerültünk.BB-nek legendásan rossz a viszonya Woody-val, ide soha nem jött volnaIgen, én is ezért lepődtem meg a Russini infón. Aki valszeg többet tudott erről mint te vagy én.
r.baggio
topin
Lesz ez még így se!
Megmondom őszintén, hogy ha vmi csoda folytán BB lett volna a HC, NFL közelébe nem jövök többet.After hiring a first-time GM and head coach the last time around, the Jets are likely to value experience this time. But they are vetting a wide variety of candidates for both positions with assistance from consultants, including their former GM Mike Tannenbaum and former Vikings GM Rick Spielman.Belichicket megúsztátok, pedig már voltak háttérérdeklődések, a UNC deal kihúzta a hurokból a fejeteket. (Russini-Atheltic)
Vrabel-t jó esélyesnek tartom amúgy HC posztra.
Beki
topin
BB-nek legendásan rossz a viszonya Woody-val, ide soha nem jött volnaIgen, én is ezért lepődtem meg a Russini infón. Aki valszeg többet tudott erről mint te vagy én.
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
After hiring a first-time GM and head coach the last time around, the Jets are likely to value experience this time. But they are vetting a wide variety of candidates for both positions with assistance from consultants, including their former GM Mike Tannenbaum and former Vikings GM Rick Spielman.Belichicket megúsztátok, pedig már voltak háttérérdeklődések, a UNC deal kihúzta a hurokból a fejeteket. (Russini-Atheltic)
Beki
Helyet nem igazán találtam, szóval szerintem nem. Majd jövőre valami tévés meccsre kéne összeszervezniNa Jags meccsre megpróbálunk összehozni valamit? Win-win game, nagy esély a győzelemre, de ha kikapunk akkor közel top 3 pick.Ebből lesz valami? Csak mert akkor úgy tervezem a hétvégét
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
Mondjuk ez egy elég bullshit narratíva. Geno-ról miért nem derült ki a Giants-ben vagy Chargersben hogy jó? Darnold is megjárta a Pantherst, meg a 49ers-t és ugyanolyan inkonzisztens volt. Örülök, hogy magukra találtak, mert good for them, de azért ne játszuk el, hogy nem voltak benne abban ők is hogy nem sikerült nálunk. Geno meg ugye duplán is, mert kezdett volna 2015-ben, ha nem vágatja állon magát Enekemnemkellpalival szaros repülőjegy ára miatt.A rendszer biztos, hogy fontos... telibe Geno Smith lehet a csávó. Jets bust, aztán máshol meg kivirágzik, mert kiderül, hogy megfelelő rendszerben egy jó QB. Mondjuk mindketten azt támasztják alá, hogy folyamatosan a Jets képtelen jó rendszert kialakítani...Meg jo rendszer kell kore, anelkul pont az, akit itt is lattunk. Backup szint, akinek 1 jo eve van es nagy lovet akar majd.Ha a Vikings McCarthy miatt úgyse hosszabbít Darnolddal, vissza lehet hozni...már rutinos és rohadt jól is játszik. Már nem lát szellemeket úgy tűnik...csak persze le kell cseréni pár edzőt.Darnolddal az a gond, hogy hangulatember. Mikor jol jatszik, akkor nagyon jo (is) tud lenni. Ami 3-5 meccs altalaban. Amint vmi gond akad, azonnal szetesik fejben, es szakadekba zuhannak a mutatok.
Chargers LT
ulpianus
Beki
Chargers LT
Lesz ez még így se!
Nem a 2 rossz meccse miatt nyilván... olvastam, hogy Viking madarak csiripelték, továbbá év elején a táborban McCarthy lett kezdőnek kinevezve kettőjük közül, szóval az újonc sem volt valószínűleg rossz.Ha a Vikings McCarthy miatt úgyse hosszabbít Darnolddal, vissza lehet hozni...már rutinos és rohadt jól is játszik. Már nem lát szellemeket úgy tűnik...csak persze le kell cseréni pár edzőt.Honnan veszed, hogy nem hosszabbítunk Darnolddal? Voltak rossz meccsei, de ha van egy messziről, hunyorítva Franchise QB-nak kinéző irányítód, akkor nem engeded el, hiába húztál egy elsőkörös QB-t, legyen akárki az a prospect.
Chargers LT
dancogo
Gondolom amúgy a végén úgyis a pénz dönt és a cap helyzet dönti majd el, hogy adnak-e Darnoldnak valami normális szerződést.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
A rendszer biztos, hogy fontos... telibe Geno Smith lehet a csávó. Jets bust, aztán máshol meg kivirágzik, mert kiderül, hogy megfelelő rendszerben egy jó QB. Mondjuk mindketten azt támasztják alá, hogy folyamatosan a Jets képtelen jó rendszert kialakítani...Meg jo rendszer kell kore, anelkul pont az, akit itt is lattunk. Backup szint, akinek 1 jo eve van es nagy lovet akar majd.Ha a Vikings McCarthy miatt úgyse hosszabbít Darnolddal, vissza lehet hozni...már rutinos és rohadt jól is játszik. Már nem lát szellemeket úgy tűnik...csak persze le kell cseréni pár edzőt.Darnolddal az a gond, hogy hangulatember. Mikor jol jatszik, akkor nagyon jo (is) tud lenni. Ami 3-5 meccs altalaban. Amint vmi gond akad, azonnal szetesik fejben, es szakadekba zuhannak a mutatok.
Chargers LT
ulpianus
Beki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀