Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
 twitter.com/emmanuelacho/status/1744134395202793512?s=46&t=KFpHA4JqP_qLqP1cImcdYw&fbclid=IwAR3ZgCR3BBX-YdLC5f2cla31L9qNK2F6FngyxQK-GxX1mbZJYL3mQ1V9INA

Remekül coacholt csapat. Az offense számomra ennél is nagyobb okádék.

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Micsoda mutatvány lenne po-meccs előtt beszállni a fekete hétfőbe. Gyorsan új stáb, kezdhetnének Tampában 😀
Ez az utolsó 6 meccs büntetett ezzel a kerettel.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 041 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok a sikeres leolvadáshoz Sirianni első èvènek kb inverzèhez. Csoda lesz ha tudunk is bármi èrdemlegeset alkotni a POba. Szerintem èn erre a hètre elraktam magam takarèba 😏
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 041 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mindenesetre Swift sem játstik....nem tudom Kenny Gben mit látunk mèg mindig illetve Pennyt mièrt meg se próbáltuk...ezèrt is morcos vagyok a stábra 😔
több mint 2 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
G A M E D A Y hátha csoda történik ès meglesz a csoport címvèdès de nem biztos hogy jobban járnánk vele 😛
dande2
Csak az a baj,nem ahhoz kell a csoda, hogy a Washington nyerjen...🙂
több mint 2 éve
G A M E D A Y hátha csoda történik ès meglesz a csoport címvèdès de nem biztos hogy jobban járnánk vele 😛
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Smitty sajnos nem játszik bokasérülés miatt. Slay is out, ez lehet a kisebb gond.

több mint 2 éve
Nagyon jóóó kèt zseni ☺️

több mint 2 éve
Mèg egy kis AJ, aki egyébként mèdiát tanult nem véletlenül igyekszik ilyen profin kezelni őket:

több mint 2 éve
Nem mintha jelentősège lenne 😛

Èrdekes milyen csendbe nyomták a szavazást,számomra legalábbis:

Illetve az O fal dúúúrva, nem is tudom volt e ilyen valaha 😁

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 417 — Beware the Slim Reaper!
 www.bleedinggreennation.com/2024/1/3/24021663/eagles-film-review-worst-game-defense-cardinals-philadelphia-matt-patricia-shaq-leonard

Nem kell végignézni az összeset, aki nem bírja, de három kedvencem:

Sweat mi a túrót csinál? Fogalma nincsen, hogy kinél van a labda. Maddox olyan keményen ráharap a playaction-re, hogy 15 yardra kerül attól a területtől, ahol lennie kellene, mire rájön, hogy mi folyik ...

Morrow éppen háttal van labdának, és hátrafelé mutogat, így nem is veszi észre, hogy elindult a játék. Szenzációs. Utána meg ketten mozognak a flat zónába az emberrel. Még mindig remekül kezeljük a pre-snap mozgásokat ... Nem derül ki igazán ki hibázott, hogy Maddox-nak kellett volna-e átadni az embert és maradni a hook zónában, vagy Morrow mozgott tévesen az emberrel.

Benny Hill szint. Még nincs is semmi mozgás az offense részéről, de már 3 három védő rohangál össze-vissza, fejetlenül a backfield-en. Aztán, amikor elindul egy mozgás, akkor újra kezdik ...

több mint 2 éve
Ja ès ha 105 labdát dobnak felèje ő 106-t akar de ez WRkènt természet 🙂
több mint 2 éve
AJ Brown max max max max respect!!! Èn elhiszem neki amit mond.

Azt mondta azért nem akart a meccsek után beszèlni mert a kudarc okozta frusztráció miatt olyan jön ki belőle ami aztán mèg több negatívumot szül. Illetve a mèdia kihasználja ès felnagyítja. Vajon miért gondolja így khm 🤔😏Higgadtan akart beszélni. Nem haragszik Nickre a hívásokra nem az edzők vannak a pályán hanem ők játèkosok.

Illetve nyilván DS sèrülèse bosszantotta, szerencsére nem komoly.

Ha van pr is benne abszolút profi!!!

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve

KeyG
Ja ezt a képet már láttam...csak hát a körülmények teljesen mások. Kurvára nem mind1 , hogy jön az L. Jól játszol és becsúszik vagy eleve szarul mész ki a meccsre.
Greengo
Meg be kellene mondani egy-kèt veterannak a good byet ès az adna mentális erőt. Ez mèg nálunk nem törtènt meg. Szerintem ott akkor a SBwinben jó néhány %t szerepet játszott, hogy bemondták a last dancet. Arról nem is beszélve hogy itt a legtöbbnek már van SB win, nekik akkor mèg talán??? nem volt (Ray bácsinak esetleg pont🤔 volt) .

Kellene egy underdoghoz hasonló story vagy valahonnan előkaparni a tavalyi fun hangulatot, ami vitte a SB-ig a csapatot.
dande2
Akkor jobb lenne a play call? 😀
Greengo
Tojnának bele az "öregek", Hurts is kezèbe vennè a gyeplőt (lassan van annyi rutinja) ès az edzők ellenére megnyernèk 😁🎉🥳
több mint 2 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan

KeyG
Ja ezt a képet már láttam...csak hát a körülmények teljesen mások. Kurvára nem mind1 , hogy jön az L. Jól játszol és becsúszik vagy eleve szarul mész ki a meccsre.
Greengo
Meg be kellene mondani egy-kèt veterannak a good byet ès az adna mentális erőt. Ez mèg nálunk nem törtènt meg. Szerintem ott akkor a SBwinben jó néhány %t szerepet játszott, hogy bemondták a last dancet. Arról nem is beszélve hogy itt a legtöbbnek már van SB win, nekik akkor mèg talán??? nem volt (Ray bácsinak esetleg pont🤔 volt) .

Kellene egy underdoghoz hasonló story vagy valahonnan előkaparni a tavalyi fun hangulatot, ami vitte a SB-ig a csapatot.
dande2
Akkor jobb lenne a play call? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve

KeyG
Greengo

több mint 2 éve

KeyG

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 726

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick
Az nem túl bíztató, hogy Nick Saban a következőképpen nyilatkozott a QB draw play call-ról:
"...it was a bad call..."

Nick Sirriani a KÉT egymást követő QB draw-ról:
"I don't think it was conservative...potentially a big play" majd hozzáteszi, hogy 3&20-re azért hívtunk screent, hogy biztosan kicsit előrébb menjünk, könnyebb legyen 3 pontos előnyt szerezni, mert hogy a 3&20 úgyis nagyon nehéz...ez a kettő kurvára nagy ellentmondás...

De van aki ennél is nagyobbat tud hozzátenni:
"" 4 perces drive esetén menedzseled az időt, hogy ne adjuk vissza a labdát nekik, menedzseled a távot az EZ-ba, és menedzseled a rugó vonalát. A prioritás pedig folyamatosan változik. Elsőre mentünk 4 yardot, másodikra meg Budda Baker nagyot játszott, mert amúgy egy potenciálisan nagyon nagy play lett volna...harmadikra meg már megváltozik a prioritás, és fontosabb volt, hogy előnybe kerülj""" - Brian Johnson

Hozzátette, hogy másodikra is azért hívta be a QB futást, hogy egy olyan 3. kísérletünk legyen, ahol merhetünk agresszívat hívni, mert már úgyis megvan a kényelmes rugási távolság.

Most akkor valójában mit is vártak a két QB futástól? Mert potential big play, meg a biztos pár yard nem ugyanaz, bár nyilván ha a play biztos része pár yard, és potenciálisan kurva sok, akkor értem és nem ellentmondás, de kajak AJ Brown-al nem biztosabb egy 8 yardos slant ennél pl? vagy egy curl? És akkor csak a liga top3 elkapóját mondom, arról nem is beszélek, hogy Swift is futhatott volna néhány biztos yardért, potenciálisan Ő is bármikor kitörhet nem? legalább annyira, mint Hurts-öt beküldeni a darálóba...ha meg akkor all out blitz-et mutattak, akkor mögéjük gyors passzra alkalmas kb bárki, GODert, Smitty, AJ, Swift négyesből...

All in all amit ebből ki akarok hozni, hogy elég kurva nagy bajnak gondolom, hogy mind Sirriani, mint a koordinátora úgy gondolja továbbra is, hogy jót hívtak, csak nem csinálta a csapat meg jól, vagy a Cards volt kurva jó (jó vicc), míg mondjuk egy Nick Saban egyből rámondja, hogy hát elbasztuk ez van.
Ezek után engem aztán kurvára nem lep meg, ha a játékosokat ezzel nem lehet meggyőzni, hogy foltozzuk foltozzuk a süllyedő hajót, csak nem ott ahun a lyuk van...
Eazzy
2023-ban már nem nagyon dívik, hogy az ember felelősséget vállaljon a faszságaiért. Ékes példája ennek ez az eset is. Szerintem Sirianni Rózsaemberrel együtt páros lábbal fog kibaszkodni embereket a stábból, akár a fentiek ellenére is. Ez már ebben a szezonban nem fog megjavulni - picit olyan, mint mikor Chip Kelly-nél abban reménykedtünk, hogy változtat a felfogásán szezon közben, aztán jött a nagy fejreállás.

Majd csak akkor kell elkezdeni aggódni, mikor az edzőtábort is a mostani edzőkkel kezdjük. 😀 Hosszabb távon meg csak lesz valahogy, én nagyon hiszek Hurts-ben. Ameddig itt lesz és lesz valakinek passzolni valamilyen közepes fal előtt, olyan szar nem lehet ez a csapat.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 221 — No one likes us, cause no one like us
Amikor első èvèben Sirianni átadtak a játèk hívást és Steichen egyre nagyobb szerepet kapott ketdtek eltűnni ezek az agyfasz oldal passzok, aztán tavaly mèg meg-meg jelentek de egyre ritkábban. Elment Steichen megint ettől kapunk idebajt....de nemcsak mi. Hogy a francba lehetne egy èletre kiverni belőlük...😡
dande2
jó play az, csak nem úgy ahogy és amikor mi hívjuk...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Amikor első èvèben Sirianni átadtak a játèk hívást és Steichen egyre nagyobb szerepet kapott ketdtek eltűnni ezek az agyfasz oldal passzok, aztán tavaly mèg meg-meg jelentek de egyre ritkábban. Elment Steichen megint ettől kapunk idebajt....de nemcsak mi. Hogy a francba lehetne egy èletre kiverni belőlük...😡
több mint 2 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 221 — No one likes us, cause no one like us
Az nem túl bíztató, hogy Nick Saban a következőképpen nyilatkozott a QB draw play call-ról:
"...it was a bad call..."

Nick Sirriani a KÉT egymást követő QB draw-ról:
"I don't think it was conservative...potentially a big play" majd hozzáteszi, hogy 3&20-re azért hívtunk screent, hogy biztosan kicsit előrébb menjünk, könnyebb legyen 3 pontos előnyt szerezni, mert hogy a 3&20 úgyis nagyon nehéz...ez a kettő kurvára nagy ellentmondás...

De van aki ennél is nagyobbat tud hozzátenni:
"" 4 perces drive esetén menedzseled az időt, hogy ne adjuk vissza a labdát nekik, menedzseled a távot az EZ-ba, és menedzseled a rugó vonalát. A prioritás pedig folyamatosan változik. Elsőre mentünk 4 yardot, másodikra meg Budda Baker nagyot játszott, mert amúgy egy potenciálisan nagyon nagy play lett volna...harmadikra meg már megváltozik a prioritás, és fontosabb volt, hogy előnybe kerülj""" - Brian Johnson

Hozzátette, hogy másodikra is azért hívta be a QB futást, hogy egy olyan 3. kísérletünk legyen, ahol merhetünk agresszívat hívni, mert már úgyis megvan a kényelmes rugási távolság.

Most akkor valójában mit is vártak a két QB futástól? Mert potential big play, meg a biztos pár yard nem ugyanaz, bár nyilván ha a play biztos része pár yard, és potenciálisan kurva sok, akkor értem és nem ellentmondás, de kajak AJ Brown-al nem biztosabb egy 8 yardos slant ennél pl? vagy egy curl? És akkor csak a liga top3 elkapóját mondom, arról nem is beszélek, hogy Swift is futhatott volna néhány biztos yardért, potenciálisan Ő is bármikor kitörhet nem? legalább annyira, mint Hurts-öt beküldeni a darálóba...ha meg akkor all out blitz-et mutattak, akkor mögéjük gyors passzra alkalmas kb bárki, GODert, Smitty, AJ, Swift négyesből...

All in all amit ebből ki akarok hozni, hogy elég kurva nagy bajnak gondolom, hogy mind Sirriani, mint a koordinátora úgy gondolja továbbra is, hogy jót hívtak, csak nem csinálta a csapat meg jól, vagy a Cards volt kurva jó (jó vicc), míg mondjuk egy Nick Saban egyből rámondja, hogy hát elbasztuk ez van.
Ezek után engem aztán kurvára nem lep meg, ha a játékosokat ezzel nem lehet meggyőzni, hogy foltozzuk foltozzuk a süllyedő hajót, csak nem ott ahun a lyuk van...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
No kèrem, alig várjuk ☺️

több mint 2 éve
Sajnos jövő héten is a kezdőkkel kell menni, mert matematikailag még nem dőlt el a csoport. Viszont így legalább lesz lehetősége néhány kezdő játékosnak megsérülni egy sok sérültet szedő pályán.
BleedingGreen
Huhh, én biztosan nem tenném be a kezdőket, max. egy drive erejéig. Egyrészt rosszabb már úgysem lehet, másrészt bye week-en tartanám őket, hátha tudnak még csapatként funkcionálni...
skizofita
Én sem. Teljesen mindegy már. 😊
Amúgy nem lehet Siriannit ekézni...csak azért, hogy így döntött offseasonban(mármint azért, hogy munkát adott ilyen kóklereknek) Biztos nem hülye és látta már ő is, hogy ez így nem lesz jó csak addig nem pofázhat ameddig jönnek a W-k. Most meg ugye késő változtatni. Egy dologra kellene most koncentrálni: Megtalálni a megfelelő "szakembereket" a következő szezonra és minél gyorsabban lecsapni rájuk...mert nem a maradékból kéne kukázni illetve minél előbb jön a változás annál inkább itt lehet marasztalni pár veteránt még.
Cox és Graham szinte biztos megy, de Kelcét még itt kéne tartani.
Greengo
Úgy hallom Frank Reich szabad 😀
Nekem néha ezt az offenset látva Marty Mornhinweg jut eszembe 😁 a hideg kiráz baszki.
Shawn84
Perpill visszasírom. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Sajnos jövő héten is a kezdőkkel kell menni, mert matematikailag még nem dőlt el a csoport. Viszont így legalább lesz lehetősége néhány kezdő játékosnak megsérülni egy sok sérültet szedő pályán.
BleedingGreen
Huhh, én biztosan nem tenném be a kezdőket, max. egy drive erejéig. Egyrészt rosszabb már úgysem lehet, másrészt bye week-en tartanám őket, hátha tudnak még csapatként funkcionálni...
skizofita
Én sem. Teljesen mindegy már. 😊
Amúgy nem lehet Siriannit ekézni...csak azért, hogy így döntött offseasonban(mármint azért, hogy munkát adott ilyen kóklereknek) Biztos nem hülye és látta már ő is, hogy ez így nem lesz jó csak addig nem pofázhat ameddig jönnek a W-k. Most meg ugye késő változtatni. Egy dologra kellene most koncentrálni: Megtalálni a megfelelő "szakembereket" a következő szezonra és minél gyorsabban lecsapni rájuk...mert nem a maradékból kéne kukázni illetve minél előbb jön a változás annál inkább itt lehet marasztalni pár veteránt még.
Cox és Graham szinte biztos megy, de Kelcét még itt kéne tartani.
Greengo
Úgy hallom Frank Reich szabad 😀
Nekem néha ezt az offenset látva Marty Mornhinweg jut eszembe 😁 a hideg kiráz baszki.