Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 040 — Így remélem megfelelek nektek.....

Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 040 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?
MrMiksa
Elvileg ez a legfrissebb

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?
több mint 2 éve
Ne csakk megrángassuk borzoljuk össze Reid papa bajuszát 😛

Valódi Gameday 🙂
több mint 2 éve
Majdnem Gameday 🥳
több mint 2 éve

😆😉
warr_b
Én ugyan nem értem miéről van szó de viccses biztos 😛

Mindenesetre még egy kis Hurts hype, amit reméljük február közepéig csak fokoz 😀

sumersports.com/the-zone/jalen-hurts-is-playing-like-an-mvp-again/
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 28 589 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

😆😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
több mint 2 éve
HB,☺️

több mint 2 éve
Jikes 😁

www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02X5mwTivoTVSYT7iKTB9VtnZ5ZZhkGXhMkDnMwp5hUVBJWQaRuN374oLSAPudQ8Cil&id=100063759483539&post_id=100063759483539_pfbid02X5mwTivoTVSYT7iKTB9VtnZ5ZZhkGXhMkDnMwp5hUVBJWQaRuN374oLSAPudQ8Cil
több mint 2 éve
Egy kis Hurts hype itt nagy pihenőbe 😛

www.nbcsportsphiladelphia.com/nfl/philadelphia-eagles/breaking-down-jalen-hurts-unprecedented-improvement-in-accuracy/545640/?cid=sm_npd_rsn_phi_fb_mn&fbclid=IwAR3PSrOlfy2bxu_5cBEaj7w01JUNuB2-ZdCrf-KHleqfJXUidGVmQ7CZh3s
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Ha már holnap pihizünk 😊

több mint 2 éve
tenorx 14 098 — fő libsi
Ez hogy nem volt még 😀

tenorx
Ugye kinek mi a fontos mire "indul be" 😉
dande2
Nem tudom, szerintem csak finalist van ilyenkor, Patrick Dempsey nyert.

Egyébként megnéztem most a Kelce filmet, nagyon király. Szerethető ez az egész Kelce dolog.
több mint 2 éve
Ami ellenére megnyertük a meccset 😛

www.bleedinggreennation.com/2023/11/9/23952967/eagles-film-analysis-all-22-defense-takeaways-cowboys-game-dallas-ceedee-lamb-sean-desai-nfl
több mint 2 éve
Ez hogy nem volt még 😀

tenorx
Ugye kinek mi a fontos mire "indul be" 😉
több mint 2 éve
Dean IR megint, szuper.... Legalább Morrow visszakapja a kezdő helyet, illetve NS előrèbb lèphet....hely ha belegondolok hogy ott kihúzhattuk volna mondjuk Joey Portert 😏
dande2
Azért ezt még elég korainak érzem így fél szezon után (már ha jól értem és Nolan Smitht szeretnéd temetni...)
Rataxes
Igen rá gondoltam, ès persze, borzasztó korai, nem is temetni akarom, bőven jó lehet ő is, csak lett volna számunkra egy aktuálisan hasznosabb játèkos már csak a posztját illetően is ès ezt fájlalom kicsit. Azzal együtt, hogy ennèl egyértelműbb "házasság" mint a Pittsburgh-Joey Porter, kevés volt valaha a draft törtènelemben.
dande2
De mi a draft elött kb kész voltunk cb posztra. Így első körben húzni cornert nem lett volna logikus
Janek
Igen de talán ő inkább saftey(lehet tèvedek, akkor sorry) ès oda azèrt kellett ember.

Szó se róla teljesen védhető ott ès akkor a NS húzás de szemèly szerint JPnek jobban örültem volna (az más kérdés hogy neki jobban bejön Penns másik fele 😊)

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 221 — No one likes us, cause no one like us
Ez hogy nem volt még 😀

tenorx
De csak második lett nem? 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 840 — Apu ökölbeszorított keze
Dean IR megint, szuper.... Legalább Morrow visszakapja a kezdő helyet, illetve NS előrèbb lèphet....hely ha belegondolok hogy ott kihúzhattuk volna mondjuk Joey Portert 😏
dande2
Azért ezt még elég korainak érzem így fél szezon után (már ha jól értem és Nolan Smitht szeretnéd temetni...)
Rataxes
Igen rá gondoltam, ès persze, borzasztó korai, nem is temetni akarom, bőven jó lehet ő is, csak lett volna számunkra egy aktuálisan hasznosabb játèkos már csak a posztját illetően is ès ezt fájlalom kicsit. Azzal együtt, hogy ennèl egyértelműbb "házasság" mint a Pittsburgh-Joey Porter, kevés volt valaha a draft törtènelemben.
dande2
De mi a draft elött kb kész voltunk cb posztra. Így első körben húzni cornert nem lett volna logikus

több mint 2 éve
tenorx 14 098 — fő libsi
Ez hogy nem volt még 😀

több mint 2 éve
dande2
Rataxes
több mint 2 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
dande2

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Most nézem a Boys hátralévő meccseit, azért ez még kemény lesz. Ha netán a következő 3 meccsünkből mindet buknánk (amik első blikkre 50-50-k), és ők papírforma szerint mind a kövi 4-t nyerik, akkor a visszavágó különösen éles lehet. A sorsolás szempontjából a szerencsénk, hogy nekünk a vége "könnyebb" papíron, míg nekik a Phins Bills Lions trió jön. Bár kérdés, addigra azok a csapatok is milyen állapotban lesznek.

Ha lehet pihenjék ki magukat, úgy a srácok, hogy mire a Boys elleni visszavágó jön, nyugodtabban várhassuk azt a kickoffot. 😊
több mint 2 éve
 igglesblitz.com/2023/11/feeling-better-2/