Philadelphia Eagles
Birds en route@pepsi | #FlyEaglesFly
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 20, 2023
🎨: @timgough pic.twitter.com/xeMtwsFQeg
Mondjuk a Chiefs D elèg jó mostanában, ha a mi passzvèdekezèsünk a szokásos formáját hozza, előfordulhat egy blowout. Kb 1 másodpercünk van odaèrni Mahomesra vagy megzavarni 😏
Tudunk valamit a sérültekről? Van már lista? Hurts úgy tudom már térdmerevítő nélkül gyakorol, ő akkor teljesen egészséges?Elvileg ez a legfrissebb
MrMiksa
DE Derek Barnett has been downgraded to out for personal reasons. https://t.co/U68GApbmtv
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 19, 2023
Szerkesztette: dande2
Valódi Gameday 🙂
Én ugyan nem értem miéről van szó de viccses biztos 😛NFC East Meeting Week 10#DallasCowboys | #FlyEaglesFly | #NYGiants | #HTTC pic.twitter.com/byvMEOPfjQ
— Cameron Magruder (@ScooterMagruder) November 16, 2023
😆😉
warr_b
Mindenesetre még egy kis Hurts hype, amit reméljük február közepéig csak fokoz 😀
sumersports.com/the-zone/jalen-hurts-is-playing-like-an-mvp-again/
NFC East Meeting Week 10#DallasCowboys | #FlyEaglesFly | #NYGiants | #HTTC pic.twitter.com/byvMEOPfjQ
— Cameron Magruder (@ScooterMagruder) November 16, 2023
😆😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Start your afternoon with the mid-season Top 10 🤌 pic.twitter.com/kiMDQRDTwV
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 15, 2023
Celebrating @DeVontaSmith_6 25th with 25 of his top plays! 🎉 pic.twitter.com/pvb044zOFg
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 14, 2023
www.nbcsportsphiladelphia.com/nfl/philadelphia-eagles/breaking-down-jalen-hurts-unprecedented-improvement-in-accuracy/545640/?cid=sm_npd_rsn_phi_fb_mn&fbclid=IwAR3PSrOlfy2bxu_5cBEaj7w01JUNuB2-ZdCrf-KHleqfJXUidGVmQ7CZh3s
Dimes on dimes on dimes pic.twitter.com/BNt52HbI22
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 11, 2023
Nem tudom, szerintem csak finalist van ilyenkor, Patrick Dempsey nyert.Ez hogy nem volt még 😀Ugye kinek mi a fontos mire "indul be" 😉
Beauty is in the eye of the beholder… https://t.co/Kzm0xD2aG9
— Jason Kelce (@JasonKelce) November 8, 2023
tenorx
dande2
Egyébként megnéztem most a Kelce filmet, nagyon király. Szerethető ez az egész Kelce dolog.
www.bleedinggreennation.com/2023/11/9/23952967/eagles-film-analysis-all-22-defense-takeaways-cowboys-game-dallas-ceedee-lamb-sean-desai-nfl
Ez hogy nem volt még 😀Ugye kinek mi a fontos mire "indul be" 😉
tenorx
Igen de talán ő inkább saftey(lehet tèvedek, akkor sorry) ès oda azèrt kellett ember.De mi a draft elött kb kész voltunk cb posztra. Így első körben húzni cornert nem lett volna logikusIgen rá gondoltam, ès persze, borzasztó korai, nem is temetni akarom, bőven jó lehet ő is, csak lett volna számunkra egy aktuálisan hasznosabb játèkos már csak a posztját illetően is ès ezt fájlalom kicsit. Azzal együtt, hogy ennèl egyértelműbb "házasság" mint a Pittsburgh-Joey Porter, kevés volt valaha a draft törtènelemben.Dean IR megint, szuper.... Legalább Morrow visszakapja a kezdő helyet, illetve NS előrèbb lèphet....hely ha belegondolok hogy ott kihúzhattuk volna mondjuk Joey Portert 😏Azért ezt még elég korainak érzem így fél szezon után (már ha jól értem és Nolan Smitht szeretnéd temetni...)
dande2
Rataxes
dande2
Janek
Szó se róla teljesen védhető ott ès akkor a NS húzás de szemèly szerint JPnek jobban örültem volna (az más kérdés hogy neki jobban bejön Penns másik fele 😊)
Szerkesztette: dande2
Ez hogy nem volt még 😀De csak második lett nem? 😀
tenorx
Don't talk the walk, Walk the talk!
De mi a draft elött kb kész voltunk cb posztra. Így első körben húzni cornert nem lett volna logikusIgen rá gondoltam, ès persze, borzasztó korai, nem is temetni akarom, bőven jó lehet ő is, csak lett volna számunkra egy aktuálisan hasznosabb játèkos már csak a posztját illetően is ès ezt fájlalom kicsit. Azzal együtt, hogy ennèl egyértelműbb "házasság" mint a Pittsburgh-Joey Porter, kevés volt valaha a draft törtènelemben.Dean IR megint, szuper.... Legalább Morrow visszakapja a kezdő helyet, illetve NS előrèbb lèphet....hely ha belegondolok hogy ott kihúzhattuk volna mondjuk Joey Portert 😏Azért ezt még elég korainak érzem így fél szezon után (már ha jól értem és Nolan Smitht szeretnéd temetni...)
dande2
Rataxes
dande2
Igen rá gondoltam, ès persze, borzasztó korai, nem is temetni akarom, bőven jó lehet ő is, csak lett volna számunkra egy aktuálisan hasznosabb játèkos már csak a posztját illetően is ès ezt fájlalom kicsit. Azzal együtt, hogy ennèl egyértelműbb "házasság" mint a Pittsburgh-Joey Porter, kevés volt valaha a draft törtènelemben.Dean IR megint, szuper.... Legalább Morrow visszakapja a kezdő helyet, illetve NS előrèbb lèphet....hely ha belegondolok hogy ott kihúzhattuk volna mondjuk Joey Portert 😏Azért ezt még elég korainak érzem így fél szezon után (már ha jól értem és Nolan Smitht szeretnéd temetni...)
dande2
Rataxes
Dean IR megint, szuper.... Legalább Morrow visszakapja a kezdő helyet, illetve NS előrèbb lèphet....hely ha belegondolok hogy ott kihúzhattuk volna mondjuk Joey Portert 😏Azért ezt még elég korainak érzem így fél szezon után (már ha jól értem és Nolan Smitht szeretnéd temetni...)
dande2
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
Ha lehet pihenjék ki magukat, úgy a srácok, hogy mire a Boys elleni visszavágó jön, nyugodtabban várhassuk azt a kickoffot. 😊