Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
1wr van nem vitás.Kevés lesz ez a szezonra
több mint 12 éve
Off:Betöltve!
Megüresedett egy hely a fantasy ligában. Ha valaki átvenné az Eagles Wings csapatot az itt jelentkezzen: bowl.hu/forum/fantasy_football/eagles_nfl_liga?oldal=89Greengo
több mint 12 éve
Egy kis elemzés a futójáték eredménytelenségéről a Giants ellen:philly.blog.hu/2013/10/09/problema_a_futojatekkal
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
T. Williams 4 151 1 D. Bryant 6 141 2
J. Witten 7 121 1
T. Romo 25/36 506
D. Jackson 7 132 1
Több oka van:
Mert így lehet még jobban felidegesíteni a Dallas szurkolókat 😊
mert a hét támadója, mégse egy vesztes csapatból kerüljön ki 😀
mert nem csak az adott hetet veszik figyelembe, hanem az eddig elért teljesítményt (28/525 - 4. hely(WR 3.)
mert kihagytak egy szóközt nála, így 1321 Yds miatt nem volt kérdéses a szavazás 😀
DJax a hét támadója.... miért is?Janek
több mint 12 éve
Off:Megüresedett egy hely a fantasy ligában. Ha valaki átvenné az Eagles Wings csapatot az itt jelentkezzen:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Jöhet a bucs!Igen az első csapat aminél nem annyira kell az O-tól végre tartani (bár a KC sem volt feltétlen volt az de azért az mégis egy lépéssel feljebb van a Bucsnál az O-t illetően). Inkább azon kell izgulnunk, hogy az O ne adja el a labdát amennyire lehet és tudjon haladni pontokat szerezni. Glennon talán nem most táltosodik meg. Nekik akkor van esélyük ha low score meccsbe tudnak kényszeríteni minket illetve dekoncentráltságba. Reméljük nem így lesz és ezt a meccset is jó szívvel letölthetem majd 😛
Az első futo csapat a szezonban bár ott is vannak gondok...Janek
több mint 12 éve
Chipnél nem Avant a vészQB, hanem James Casey.
több mint 12 éve
Jöhet a bucs!Az első futo csapat a szezonban bár ott is vannak gondok...
több mint 12 éve
Herremans is volt sérült.Eazzylebutítva kb így nézett ki a dolog 😀
Bell/Dunlap - Mathis - Kelce/Dallas Reynolds - Watkins/Jake Scott - Herremans/D.Kelly
Chip nagyon meg van elégedve Thorntonnal. Továbbra is fog DE-ként és NT-ként játszani.
Amúgy jelenleg 315 font Cedric.
(semmitmondó) Statok:
- A Giants ellen nem engedtünk 7 yardnál hosszabb futást. Legutoljára 2003. szeptember 28-án volt ilyen a Bills ellen. Valamint 20 yardnál hosszabb futást se engedtünk még a szezonban. Rajtunk kívül csak négy ilyen csapat van: Ravens, Raiders és a Dallas. Davis HoF DC!
- Foles profi karrierjének első 42 passzából 3 intit lett. Azóta 252-ből, csak 2. Foles-nak idén 2 RedZone TD-je van, Vick-nek csak 1.
- 2006óta idegenben 6-2 a mérlegünk a Giants ellen. Ellenünk nem tudom, hogy miért mennek ki Giants szurkolók a mecsre. 😀
több mint 12 éve
Herremans is volt sérült.
több mint 12 éve
Kérdés az ki emlékszik még a tavalyi oline tagjaira?Bell nem élt a lehetőséggel, úgyhogy főként King Dunlap volt a bal szélen. Mathis egy snapet sem hagyott ki ha jól emlékszem. Kelce helyét ha minden igaz Dallas Reynolds vette át. RG-ként Jake Scott és Kelly is sokat játszott, az RT meg Herremans volt... Szerintem 😊 De ez most így hasból jött, és simán lehet hogy keveredés van a korábbi szezonokkal 😊
Bell-Mathis-?-?-Watkins
ez volt tán?Janek
szerk.: Most nézem nfl.com-on hogy Watkins is kezdő volt 6 meccsen, talán Kelly kárára.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kérdés az ki emlékszik még a tavalyi oline tagjaira?Bell-Mathis-?-?-Watkins
ez volt tán?
több mint 12 éve
Nagyon köszönöm kicsit nehezen, mert a torrent szórakozott de lejött, bízom benne az idény hátralévő részében is működni fog! 😀Az a tiszteletteljes kérdésem tudtok olyan oldalt ahonnan viszonylag gyorsan le lehet tölteni a meccset nem kell regisztrálni fizetni stb? A Wizwigre sajnos mostanában csak 3-4 részben kerülnek fel a meccsek egyenként 5 órás letöltéssel. Erre nincs időbeli kapacitásom, hogy kivárjam, mert azért figyelni kell időnként a letöltésre, ami egyben van pl mp4 az meg általában hibás, nekem nem mükszik. Illetve vmi hosszabb összefoglaló vhol az nfl.comon kívül? Köszönöm!dandesport-video.org.ua/americanfootball.html Jó öreg oldal.Petikievak01
több mint 12 éve
PFF osztályzatok:A legjobb védő Curry volt (+1.8), most már biztos, hogy nem kaphat több snapet. Hová vezetne ez? 😀
Utána Barwin (+1.6) és Allen (+1.1)
A legrosszabbak Wolff és Williams voltak (-2.0)
A támadók közül McCoy kapta a legjobb osztályzatot (+2.3), és mindkét Qb pluszban zárt (Foles: +1.8, Vick: +1.4)
Messze a legrosszabb volt az egész csapatban Kelce, aki pass proban hibátlan volt, de futás blokkolásban borzaszó, Hankins, Patterson és Jenkins is szívatta. Végül -8.9-et kapott.
Mellette még Celek kapott negatív osztályzatot (-1.3), aki gyenge futás blokkolása miatt ment mínuszba. Cooper hétről-hétre visszább esik (-1.2).
Kb. tényleg helytállóak ezek a számok, Kelcén kívül nincsenek kiugró számok se pozitívban se negatívban, ahogy nem is volt igazán kiemelkedő teljesítmény, de nem is voltak nagyon nagy hibák, és már ez is valami. Kibírtuk, hogy nem csináltunk nagy baromságokat, és megnyertük a TO-csatát, ez mindenképpen pozitív az előzőkhöz képest.

több mint 12 éve
Az a tiszteletteljes kérdésem tudtok olyan oldalt ahonnan viszonylag gyorsan le lehet tölteni a meccset nem kell regisztrálni fizetni stb? A Wizwigre sajnos mostanában csak 3-4 részben kerülnek fel a meccsek egyenként 5 órás letöltéssel. Erre nincs időbeli kapacitásom, hogy kivárjam, mert azért figyelni kell időnként a letöltésre, ami egyben van pl mp4 az meg általában hibás, nekem nem mükszik. Illetve vmi hosszabb összefoglaló vhol az nfl.comon kívül? Köszönöm!dandesport-video.org.ua/americanfootball.html Jó öreg oldal.
több mint 12 éve
Az a tiszteletteljes kérdésem tudtok olyan oldalt ahonnan viszonylag gyorsan le lehet tölteni a meccset nem kell regisztrálni fizetni stb? A Wizwigre sajnos mostanában csak 3-4 részben kerülnek fel a meccsek egyenként 5 órás letöltéssel. Erre nincs időbeli kapacitásom, hogy kivárjam, mert azért figyelni kell időnként a letöltésre, ami egyben van pl mp4 az meg általában hibás, nekem nem mükszik. Illetve vmi hosszabb összefoglaló vhol az nfl.comon kívül? Köszönöm!
több mint 12 éve
egyre többen hozzák le, hogy Vick kénytelen kihagyni a Bucs elleni meccset, Foles kezd.kristoftavaly láttuk, hogy ez nem is olyan nagy baj 😛
több mint 12 éve
Na nagy nehezen , de megtaláltam a cikket : www.bleedinggreennation.com/2013/10/5/4805228/chip-kelly-and-season-long-strategyGreengo"So as the Eagles take the field tomorrow to play their first conference and divisional game since the Monday, do not be surprised if Chip Kelly resumes the type of play-calling we expected when he was hired. The time for a smokescreen is over; it's time to put it all out on the field and catch the league by storm (again). "
Hát én nem láttam tegnap 😀
több mint 12 éve
egyre többen hozzák le, hogy Vick kénytelen kihagyni a Bucs elleni meccset, Foles kezd.kristofSőt olyat is lehet olvasni, hogy 1-2 meccses kihagyás lesz.
Ezt a meccset még vissza kell nézzem..mert a sok szesz tompította az emlékeket. 😀
Na nagy nehezen , de megtaláltam a cikket : www.bleedinggreennation.com/2013/10/5/4805228/chip-kelly-and-season-long-strategy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egyre többen hozzák le, hogy Vick kénytelen kihagyni a Bucs elleni meccset, Foles kezd.
több mint 12 éve
Szóltam Nekik, így javították! 😀😀😀VEZETJÜK A CSOPORTOT, élvezzük ki a helyzetet amíg lehet 😛 😀 jó éjt!dandeCsak az NFL.com-on, ezt nem tudják, így a Dallas vezeti (2013.10.07. 04 05)tûzoltó
Szóval, idén először PO-s csapatunk van...😀😀😀
több mint 12 éve
Király volt a Malátázás srácok !Ti méltón ünnepeltétek a sikert mi asszem méltón viseltük a vereséget!Azért csak így az igazi meccset nézni ha teheti az ember és nem követőben!
Egészen más hangulat alakult ki így!!!
Üdv!!!
több mint 12 éve
Majd ha jön egy új QB, visszaszállok a bandwagonra, Foles átmeneti megoldásnak persze nem rossz, de vele NFL reformot nem kell várni még Chiptől sem. Remélem nyertek azért még pár meccset (de ne túl sokat, mert ezt az Eagles-t azért ugyanúgy nem jó nézni, mint a többi csapatot :p ), hogy a "semmire nem fog menni a profik között" kritika kissé visszaszoruljon, és ha a védelem is kissé összeszedi magát, akkor lehet komolyabb és más dolgokkal foglalkozni.Még várj szerintem. Fog mutatni jó néhány extra dolgot. De szerintem ő tényleg úgy van vele, hogy megpróbálja idén megtalálni a megfelelő összetételt a playekben is. Viszont tényleg tegnap arról is sokat dumáltunk a srácokkal, hogy eddig kb egy félidő volt ami igazán Chip Kellys volt a Redskins elleni első. Azóta valami történt. de tutibiztos, hogy lesz még ilyen idén is.
Kelly amúgy nagy tanár és kiválóan tud alkalmazkodni minden szituációhoz, ez ugye nyilvánvaló lehet azoknak is, akik csak a Philly idei szereplését követik (vagy akár elolvasták a New Hampshire-os időkről szóló cikket), ezt jelezte Shurmur kinevezése és Barkley draftolása is, szóval úgy néz ki azon "félelmeim" igazolódnak be, hogy a járt utat a járatlanért nem adja fel, nyilván így is sikeres lehet, csak engem elvesztett, remélem túl fogja élni xDjjncaa