Bowldog Hálaadást!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Boldog Karácsony Kívánok minden Eagles és nem Eagles fan-nak.

Favre tegnap sem edzett a Vikingeknél, így nagy eséllyel Webb lesz a kezdő QB. Nem tudom, hogy melyik lenne a jobb. Favre enyhén szólva nem a legjobb szezonját futja idén, de bármikor meg tud nyerni egy meccset. Webb pedig a megindulásaival elég sok gondot okozhat nekünk.
AP tegnap már limitáltan edzett és ha ma is fog edzeni, akkor játszani fog ellenünk.

Maclin elég jó szezont fut második évében:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/Story.asp?story_id=22978&spadaro=1
Mindössze 3 olyan meccse volt, amikor 4-nél kevesebb passzt kapott el. Engem a lefekvései egyáltalán nem zavarnak.
Az NFL egyik legjobb elkapó párosát alkotják DeSean-nal.
DeSean 260 yard-dal van elmaradva R. White-tól. Az érdekesség az, hogy 61-el kevesebb elkapása van.

PFF elemzés:
http://www.profootballfocus.com/blog/2010/12/23/re-focused-week-15-eagles-at-giants-2/
Chaney futás ellen nagyon jó volt, ellenben cover-ben voltak gondjai.
K. Coleman pedig nagyszerűen helyettesítette Allen-t.
több mint 13 éve
greenboy Philadelphia Eagles 267
Boldog Karácsonyt kívánok minden amerikai foci fannak!
Fly Eagles 😊
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Istentől megáldott ünnepeket kívánok Eagles s nem Eagles fanoknak egyaránt s 7végére sérülés mentes győzelmet😀! d
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Boldog Karácsonyt kívánok minden Eagles fannak!

Tegnap M. Patterson és Desean edzett csak limitáltan, a többiek teljes edzésmunkát végeztek.
Asante térde úgy néz ki teljesen rendbe jött, már nem is szerepel az injury reporton.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
5 játékos van nálunk work out-on, abból 2 returnerként is elképzelhető:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Eagles_reportedly_work_out_5_players.htmlBébé
Justin Miller ha jól emlékszem elég jó kis returner volt Jetsbe. 2006-ban Pro Bowlon is járt mint KR.
több mint 13 éve
Hát sérülése miatt, J. Calvin-t IR-re raktuk.
Ki lesz most a returnerünk? Maclin nem szívesen raknám be KR-nek. Ott eléggé szokták ütni, vágni az embereket.
James Harrison-t lehet h megpróbáljuk.

5 játékos van nálunk work out-on, abból 2 returnerként is elképzelhető:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Eagles_reportedly_work_out_5_players.html
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us
most, hogy van külön politika topik, akkor lehetne nyitni egy Vick topikot is, amiben mindenki leírhatná, hogy mennyire utálja vagy mennyire nem utálja Vick-et.Bébé
Ja és Vickről meg valóban leszállhatnának már...
Azért is Fly Eaglesdande
Vickhez: MVP cím engem nem izgat, se a pro bowl szavazás, tőlem nyerheti mindkettőt Brady akár előre 5 évre is 😉 Jókat mosolyogtam viszont azon, hogy Vick már nem is ünnepel megfelelően az öltözőben. Ilyeneket kiabált a kamerába, hogy: Keep on believin', keep playin' all day, thats what we do, thats what I love. Tényleg nagyon ganxsta... 😂
Amúgy ha van karma vagy eleve elrendelt sors az NFL-ben, a miénk biztos az, hogy a megosztó és sokak által utált Vickkel és Jacksonnal legyünk sikeresek ezzel az elítélt szurkolótáborral kiegészítve.BleedingGreen
Azt mondom néktek, az a legsikeresebb, akit a leginkább utálnak, pontosabban azt utálják leginkább, aki sikeres. Más sportágakból is simán megfigyelhető. Pl F1-ben is Alonso meg Schumacher milyen megosztó személyiség már.
Aki a Phillynek szurkál, az úgyis bírni fogja őket, ha így játszanak, aki meg ellenünk van, az irigykedik, és máshogy nehéz ezt levezetni...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Reid tárt karokkal várna Childress-t:
http://www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Reid_on_Childress_Im_here_with_open_arms.html
Simán elképzelhető, hogy szezon végén M&M-nek megint odadobnak egy HC állást, amire nem fog nemet mondani és Childress ismét a mi OC-nk lesz.
M&M nem a kedvenc edzőm és szeretem szidni, de ha Vick-kel szerződést hosszabbítunk, akkor nagyon remélem, hogy itt fog maradni. Úgy tűnik, hogy eléggé megértik egymást Vick-kel.

most, hogy van külön politika topik, akkor lehetne nyitni egy Vick topikot is, amiben mindenki leírhatná, hogy mennyire utálja vagy mennyire nem utálja Vick-et.Bébé
Hát azok után amit a Vikes-nél művelt nem biztos, hogy örülnék neki bár tény, hogy MM nálam sem a kedvenc feltétlenül, de tény Vickel OK-sak és azért az O-ban lévő játékosokat ő ismeri elég jól nem biztos, hogy jól járnánk a váltással. Childress amúgy mikor volt itt, s jól sejtem, hogy OC volt? Bocs a tudatlanságért.

Ja és Vickről meg valóban leszállhatnának már, mindenki úgy nyilatkozik róla, mint aki soha semmi rosszat az életben nem követett volna el, és ne lenne vmi a füle mögött. A kutyák kínzását én is elítélem, azért is mert a kutya a kedvenc állatom, de megkapta a büntetését. Komolyan, fogadjunk, hogy a mindennapokban az nem zavar annyira minket, ahogy a másikkal bánunk, törődünk nem törődünk. Szerintem ha ezeket komolyan végiggondolnánk, s miket teszünk- nem teszünk az életben, sokszorosan három évet kaphatnánk egyen-egyenként. Az Eagles nem csak Vickből áll, s soha nem volt a csapatra jellemző, s az itteni szurkolókra különösen a másik lenézése anyázása stb... de ezt már sokszor leírtam, ígérem sokkal többször nem fogom, csak újra ás újra felmerül ez a dolog, hogy mennyire sz.r szemét az Eagles meg Vick meg az egész bagázs aki velük kapcsolatban van és nagyon bánt meg unom már stb stb stb...
Azért is Fly Eaglesdande
Én se értékelném upgrade-nek Chilly érkezését, benne van abban a pár OC-ben akire nem cserélném el Marty-t 😊 .
Vickhez: MVP cím engem nem izgat, se a pro bowl szavazás, tőlem nyerheti mindkettőt Brady akár előre 5 évre is 😉 Jókat mosolyogtam viszont azon, hogy Vick már nem is ünnepel megfelelően az öltözőben. Ilyeneket kiabált a kamerába, hogy: Keep on believin', keep playin' all day, thats what we do, thats what I love. Tényleg nagyon ganxsta... 😂
Amúgy ha van karma vagy eleve elrendelt sors az NFL-ben, a miénk biztos az, hogy a megosztó és sokak által utált Vickkel és Jacksonnal legyünk sikeresek ezzel az elítélt szurkolótáborral kiegészítve.

több mint 13 éve
#Eagles bring back Cornelius Ingram to practice squad. Bengals sign Garrett Mills.

Szegény gyerek sehova se kell. :S
Ha az első szakadását jól műtik meg, akkor nagy eséllyel nem következett volna be a második.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi a válaszokat csak közben még a hszt szerkesztetem, gyorsak voltatok 😊
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
http://www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Reid_on_Childress_Im_here_with_open_arms.html
Simán elképzelhető, hogy szezon végén M&M-nek megint odadobnak egy HC állást, amire nem fog nemet mondani és Childress ismét a mi OC-nk lesz.
M&M nem a kedvenc edzőm és szeretem szidni, de ha Vick-kel szerződést hosszabbítunk, akkor nagyon remélem, hogy itt fog maradni. Úgy tűnik, hogy eléggé megértik egymást Vick-kel.

Hát azok után amit a Vikes-nél művelt nem biztos, hogy örülnék neki bár tény, hogy MM nálam sem a kedvenc feltétlenül, de tény Vickel OK-sak és azért az O-ban lévő játékosokat ő ismeri elég jól nem biztos, hogy jól járnánk a váltással. Childress amúgy mikor volt itt, s jól sejtem, hogy OC volt? Bocs a tudatlanságért.dande
1999-2005.Bővebben: http://en.wikipedia.org/wiki/Brad_Childress#Philadelphia_Eagles_.281999-2005.29
Reiddel elvileg nagy haverok.(közös peca..stb)Én nem szeretném ,hogy jöjjön....bár OC-nek nem rossz.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Hát azok után amit a Vikes-nél művelt nem biztos, hogy örülnék neki bár tény, hogy MM nálam sem a kedvenc feltétlenül, de tény Vickel OK-sak és azért az O-ban lévő játékosokat ő ismeri elég jól nem biztos, hogy jól járnánk a váltással. Childress amúgy mikor volt itt, s jól sejtem, hogy OC volt? Bocs a tudatlanságért.dande
1999-2005-ig volt nálunk.
1999-2002 QB coach, 2003-2005 OC.
De amikor itt volt, akkor a playek nagy részét Reid hívta. (2007-óta M&M)
több mint 13 éve

Hát azok után amit a Vikes-nél művelt nem biztos, hogy örülnék neki bár tény, hogy MM nálam sem a kedvenc feltétlenül, de tény Vickel OK-sak és azért az O-ban lévő játékosokat ő ismeri elég jól nem biztos, hogy jól járnánk a váltással. Childress amúgy mikor volt itt, s jól sejtem, hogy OC volt? Bocs a tudatlanságért.

Ja és Vickről meg valóban leszállhatnának már, mindenki úgy nyilatkozik róla, mint aki soha semmi rosszat az életben nem követett volna el, és ne lenne vmi a füle mögött. A kutyák kínzását én is elítélem, azért is mert a kutya a kedvenc állatom, de megkapta a büntetését. Komolyan, fogadjunk, hogy a mindennapokban az nem zavar annyira minket, ahogy a másikkal bánunk, törődünk nem törődünk. Szerintem ha ezeket komolyan végiggondolnánk, s miket teszünk- nem teszünk az életben, sokszorosan három évet kaphatnánk egyen-egyenként. Az Eagles nem csak Vickből áll, s soha nem volt a csapatra jellemző, s az itteni szurkolókra különösen a másik lenézése anyázása stb... de ezt már sokszor leírtam, ígérem sokkal többször nem fogom, csak újra ás újra felmerül ez a dolog, hogy mennyire sz.r szemét az Eagles meg Vick meg az egész bagázs aki velük kapcsolatban van és nagyon bánt meg unom már stb stb stb...
Azért is Fly Eagles
több mint 13 éve

most, hogy van külön politika topik, akkor lehetne nyitni egy Vick topikot is, amiben mindenki leírhatná, hogy mennyire utálja vagy mennyire nem utálja Vick-et.
több mint 13 éve
Brady végül megelőzte Vick-et a Pro Bowl szavazáson:
http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Vick_finished_second_in_fan_Pro_Bowl_voting.html
Vick és Akers első lett az NFC-ben, majd még szavaznak az edzők és a játékosok és 28-án kerethirdetés.
több mint 13 éve
Bradley out, M. Patterson és K. Clayton nem fog ma edzeni.
Avant teljesen jól van, csak úgy, mint Justice.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=eaYm-NExLdc&feature=player_embedded
😂 😂Bébé
😀
C'mon MAN !

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=eaYm-NExLdc&feature=player_embedded
😂 😂
több mint 13 éve
PO helyünk az már biztos a kérdés már csak az,hogy a 2.,3.vagy a 6. seed lesz a mienk.Greengo
Még nem biztos a PO. Kikapunk 2x, Giants nyer 2x és már nem is vagyunk csoportelsők. WC döntetlenek meg nem nekünk kedveznek.Bébé
Na persze ehhez 2 hazai L kéne alapból...amire azért kicsi a sansz.Én inkább már azt nézem..hova tudunk helyezkedni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez eddig még nem volt. Mi kell ahhoz, hogy biztos legyen a héten a PO helyünk. Több variáció is van.
1. Megnyerjük az NFC East-et a héten, ez akkor történhet meg, ha:
- Verjük a Vikingst
- Döntetlent játszunk ÉS a Giants nem veri meg a Packerst
- Kikapunk, de a Giants is kikap
2. Nem nyerjük meg az NFC Eastet már most, de a wild card pozicíó már biztos lesz, ha:
- Döntetlent játszunk ÉS a Tampa kikap vagy szintén x-re adja a meccsétdeny79
Annyi pontosítás, hogy tökmindegy, hogy mi mit játszunk, ha a Tampa nem nyer a wildcard már megvan.
több mint 13 éve
-Vick lett az NFC Offensive Player Of The Week, idén már harmadik alkalommal. Gratulálunk!
-Nate Allen-t tegnap műtötték, a hírek szerint sikerült a műtét.

több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Ehh...úgy látszik kapufát lőttem a Montgomery TD-vel 😀 Mondjuk a TOP3-ban már tényleg egy kicsit ízlések és pofonok a döntés, mert mindhárom jelenet jelentős meccsen volt fontos momentum. Mondjuk a Monty play azért egy NFC döntő volt és nem "csak" egy fontos csoportrangadó. Randall mellett meg a saját zsenialitása áll amit abban a playben bemutatott.

A hétvégi Miracle II. úgyis mindent megváltoztat.
Az, hogy onnan melyik play kerüljön be a TOP3-ba is izgalmas kérdés. Szerintem a Celek TD és az onside kick volt a fordulópont, ahonnan a Giantsnek már nem volt momentuma és mi megállíthatatlanok voltunk. De ez ugye 2 play, ha ezekből kéne választani akkor inkább az onside kick felé hajlanák, mert ha az nincs, a Giants már néhány first downnal már annyira lepörgethette volna az órát hogy igen kevés időnk maradt volna, még akkor is ha az ellenfél nem szerez pontot. Az onside kick maga is tökéletesen volt végrehajtva, teljesen váratlanul érte az Óriásokat, akiket megzavart hogy csak 10 emberünk volt a pályán.
Ugyanakkor ott van a Desean visszahordás, amivel ugye megnyertük a meccset. Ha ez nincs semmi garancia nincs arra, hogy OT-ben nyerünk. Ebben a playben is megvan az egész meccs drámája: Jackson fumble (mindenki azt hiszi, hogy innen már nem lesz viszahordás) , utána viszont tökéletes futás tőle, Gaither 3 embert blokkol, Avant önfeláldozó blokkja.
Hát én egyenlőre nem tudok dönteni, de szerintem nem zárja ki semmi, hogy ugyanazon meccsről több play is bekerüljön a TOP 50-be.
Amit még figyelembe kell venni az a meccs utóélete, amiről még nem tudunk. Hogyan folytatjuk ezután a menetelést? Ha ez a meccs olyan lökést ad, amivel bejutunk és nagy rájátszás menetelést kezdünk, akkor az még tovább dob az egész értékén. Ilyen esetben biztosan ez a meccs lesz a No.1. Kivéve ha a hátralevő meccseinken még ezt is felülmúljuk 😉BleedingGreen
Engem kissé meglepett a Randall-féle play elsősége, azért szerintem is Top 5-ben a helye, de ez részben egy szubjektív műfaj, így érthető, ha másvalaki másként rangsorol.

A Miracle II-vel kapcsolatos okfejtésed szinte minden mondatával egyetértek. 😊 Egyelőre várjunk a szezon végéig azzal, hogy hová is helyezzük a listán.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
50 Greatest Plays/Games - Eagles
3. Bednarik KOs Gifford
2. "I've never heard it louder"
1. The Ultimate Weapon
Szabler
Ehh...úgy látszik kapufát lőttem a Montgomery TD-vel 😀 Mondjuk a TOP3-ban már tényleg egy kicsit ízlések és pofonok a döntés, mert mindhárom jelenet jelentős meccsen volt fontos momentum. Mondjuk a Monty play azért egy NFC döntő volt és nem "csak" egy fontos csoportrangadó. Randall mellett meg a saját zsenialitása áll amit abban a playben bemutatott.

A hétvégi Miracle II. úgyis mindent megváltoztat.
Az, hogy onnan melyik play kerüljön be a TOP3-ba is izgalmas kérdés. Szerintem a Celek TD és az onside kick volt a fordulópont, ahonnan a Giantsnek már nem volt momentuma és mi megállíthatatlanok voltunk. De ez ugye 2 play, ha ezekből kéne választani akkor inkább az onside kick felé hajlanák, mert ha az nincs, a Giants már néhány first downnal már annyira lepörgethette volna az órát hogy igen kevés időnk maradt volna, még akkor is ha az ellenfél nem szerez pontot. Az onside kick maga is tökéletesen volt végrehajtva, teljesen váratlanul érte az Óriásokat, akiket megzavart hogy csak 10 emberünk volt a pályán.
Ugyanakkor ott van a Desean visszahordás, amivel ugye megnyertük a meccset. Ha ez nincs semmi garancia nincs arra, hogy OT-ben nyerünk. Ebben a playben is megvan az egész meccs drámája: Jackson fumble (mindenki azt hiszi, hogy innen már nem lesz viszahordás) , utána viszont tökéletes futás tőle, Gaither 3 embert blokkol, Avant önfeláldozó blokkja.
Hát én egyenlőre nem tudok dönteni, de szerintem nem zárja ki semmi, hogy ugyanazon meccsről több play is bekerüljön a TOP 50-be.
Amit még figyelembe kell venni az a meccs utóélete, amiről még nem tudunk. Hogyan folytatjuk ezután a menetelést? Ha ez a meccs olyan lökést ad, amivel bejutunk és nagy rájátszás menetelést kezdünk, akkor az még tovább dob az egész értékén. Ilyen esetben biztosan ez a meccs lesz a No.1. Kivéve ha a hátralevő meccseinken még ezt is felülmúljuk 😉

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na, ma sok dolog történik, itt van egy kis DeSean interjú részlet. A kérdés az volt, hogy ünnepelt, amikor keresztbefutott az end zone előtt vagy órát futatott?
I was trying to think about doing something crazy, but I just kind of kept it clean. I just wanted to make sure the clock was ran out and don't give them no time to go back out there and hopefully score on us," Jackson said. "I looked up and there was zero seconds left so I was like, 'let me see what else I have in mind.' But from there I just ran into the end zone, man."deny79
Nekem egyértelmű volt hogy az órát nézi (látszik is ahogy visszanéz), az ellenféllel szemben semmi gesztust nem tett akkor már, a labdát előtte emelte fel amikor az EZ irányába futott (de ez talán még megengedett :/ ).
Persze a másik oldal másképp látja, a sajtó meg felfújja a dolgot. Szerintem tök felesleges a sajtónak további gyűlölködést generálni. Megvan az már alapból is, gondoljunk arra, hogy 24-3-as hátránynál zengett a stadion az "Eagles sucks" kórustól, a hasonló chant-ért az Eagles fanok is mindig megkapják a classless és egyéb jelzőket, ugye.De ez már csak így működik, nem kell egymást szeretni és szerintem egyik oldal se makulátlan.BleedingGreen
szerintem is egyértelműen az órát nézte,tudatosan futatta le az órát
zseniális mozdulatsor volt
szerk:köszönöm Szabler a sorozatot,sokat tanultunk belőle mindannyian,úgy gondolom

több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
50 Greatest Plays/Games - Eagles

3. Bednarik KOs Gifford
Dátum: 1960. november 20.
Ellenfél: New York Giants
Főszereplő: Chuck Bednarik, Frank Gifford

"Bednarik's devastating hit knocks out Gifford, lifts Eagles to crucial win over Giants."

http://www.youtube.com/watch?v=v_4yA3TVh7A 2:08-tól!

2. "I've never heard it louder"
Dátum: 1981. január 11.
Ellenfél: Dallas Cowboys
Főszereplő: Wilbert Montgomery

"Montgomery overcomes knee injury to lead Eagles to first Super Bowl."

http://www.youtube.com/watch?v=OlxHnayPjwg
ez is jópofa! 😊 http://www.youtube.com/watch?v=Wi9pd4mbbt4

1. The Ultimate Weapon
Dátum: 1988. október 10.
Ellenfél: New York Giants
Főszereplő: Randall Cunningham

"Cunningham recovers from certain sack to throw miracle touchdown."

http://www.youtube.com/watch?v=NDNRRPZHi2s

Report all obscene mail to your Potsmaster!