NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
140
16
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
71
20
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Na, éjjel 2-ig semmit nem hiszek már el Eagles-ről, de az elmúlt másfél órában, csak úgy özönlenek az új infók (kamuk).Or Brandon... Burton 😀
Egy végső mock szerint pl. Wilkerson DT-t választjuk 1/23-ra. Én speciel pár játékos kívételével nem akarnék ide embert első 4 választásból (az nálam CB, OL, LB meg talán még egy OL), és Wilkerson nem eik ebbe a kategóriába, szóval ne legyen. Főleg, hogy Jimmy Smith itt simán elérhető.
Mel Kiper meg ma azt közölte, hogy Cards tradelne Kolb-ért, de hát nem lehet, szóval ez fogd meg a semmit kb.
Aztán van, ahol Clayborn-t vagy Brooks Reed-et írják elsőre, hát...
Ettől függetlenül: We want Jimmy! We want Jimmy!Deny
Egyébként Wikerson második kör végére jó szerintem. Első körben nem éri meg.
több mint 14 éve
Azért para mert pár éve egy redves villám tőlünk 1km-re csapott be és a környéken csomó elektronikai cucc ment szarrá. Az én számítógépemet is beleértve. Na ezért.Bassza meg kibaszott vihar jön. Nagyon remélem hogy nem bassza el az éjszakát mert akkor rohadtul ideges leszek.Shawn84Ez miért para? 😊
Amúgy leszek....most lehet játékost tradelni vagy sem?
szerk:megvan...Nem lehet tradelni.B@sszák meg!Greengo
több mint 14 éve
Na, éjjel 2-ig semmit nem hiszek már el Eagles-ről, de az elmúlt másfél órában, csak úgy özönlenek az új infók (kamuk).Egy végső mock szerint pl. Wilkerson DT-t választjuk 1/23-ra. Én speciel pár játékos kívételével nem akarnék ide embert első 4 választásból (az nálam CB, OL, LB meg talán még egy OL), és Wilkerson nem eik ebbe a kategóriába, szóval ne legyen. Főleg, hogy Jimmy Smith itt simán elérhető.
Mel Kiper meg ma azt közölte, hogy Cards tradelne Kolb-ért, de hát nem lehet, szóval ez fogd meg a semmit kb.
Aztán van, ahol Clayborn-t vagy Brooks Reed-et írják elsőre, hát...
Ettől függetlenül: We want Jimmy! We want Jimmy!
több mint 14 éve
Bassza meg kibaszott vihar jön. Nagyon remélem hogy nem bassza el az éjszakát mert akkor rohadtul ideges leszek.Shawn84Ez miért para? 😊
Amúgy leszek....most lehet játékost tradelni vagy sem?
szerk:megvan...Nem lehet tradelni.B@sszák meg!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Én leszek, bár szerintem közben nem nagyon írók sehova sem, csak nézem a magyar streamet. Illetve, természetesen minden nap leszek.
több mint 14 éve
Akkor holnap iszom meg. A lényeg hogy fogyjon! 😀Majd megoldják a dilemmát azzal, hogy kitrédelnek az 1. körből. 😊BleedingGreenmindenképpÉn egy üveg whiskeyt iderakok magam mellé, mert van egy olyan érzésem hogy szükség lesz rá. Shawn84
kiváncsi leszek a képemre,ha behúznánk pl egy DT-t vagy DE-et az első körben 😀Newman
több mint 14 éve
Majd megoldják a dilemmát azzal, hogy kitrédelnek az 1. körből. 😊mindenképpÉn egy üveg whiskeyt iderakok magam mellé, mert van egy olyan érzésem hogy szükség lesz rá. Shawn84
kiváncsi leszek a képemre,ha behúznánk pl egy DT-t vagy DE-et az első körben 😀Newman

több mint 14 éve
Bassza meg kibaszott vihar jön. Nagyon remélem hogy nem bassza el az éjszakát mert akkor rohadtul ideges leszek.
több mint 14 éve
Este egyébként ki lesz fenn?Shawn84leszek...nagyon szeretnék a többi napokon is, de azokat nem biztos, hogy meg tudom oldani
több mint 14 éve
Este egyébként ki lesz fenn?Shawn84tervbe van véve.
child please!
több mint 14 éve
mindenképpÉn egy üveg whiskeyt iderakok magam mellé, mert van egy olyan érzésem hogy szükség lesz rá. Azt el tudom képzelni Reidről hogy DE-t, vagy LB-t választ. De pl ma elgondolkoztam hoyg emnnyire lehet reális DL-be húzni megint. Ricky Sapp a hírek szerint szett magára vagy 10kiló izmot amivel már simán DE lesz, míg Te'o a szezonban is többször volt DT és nem is játszott rosszul (már amikor lehetőséghez jutott), na és Jeff Owens is ott van még. Hát nemtom. ha húzunk is az ötödik kör előtt ne.
több mint 14 éve
mindenképpkiváncsi leszek a képemre,ha behúznánk pl egy DT-t vagy DE-et az első körben 😀
több mint 14 éve
Este egyébként ki lesz fenn?
több mint 14 éve
Ne feledjétek, már csak hajnali 1 óráig lehet a Tippeket leadni a blogon. De aki esetleg nem tud regisztrálni valamilyen okból annak a tippjét Greengo minden bizonnyal elfogadja PM-ben is.http://philly.blog.hu/2011/04/15/draftjatek
több mint 14 éve
Utolsó pillanatos prospect rangsor: http://philly.blog.hu/2011/04/28/prospect_rankingLB-kór miatt beraktam Ayers-t, de azért elsősorban csak Jimmyt akarom 😀
több mint 14 éve
A legjobb 2. körös pickjeink:http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Best-Second-Rounders-Of-Reid-Era/8addce81-f359-436d-82db-9213b5b928f7
több mint 14 éve
Peyton Hillis lesz a Madden 12 borítóján.BébéM. Vick meg a 2012-s Sports Ill-td címlapján mint aki a 2011-s szezonban SB győzelemre vezette a sasokat 😛 Amúgy én nagyon szeretném ha Harrison maradna s jövőre 2/3-d 1/3-d arányban megoszlanának a carry-k vagy mondjuk főleg rövid yardos szituiknál RZ-ban ahol erő kell inkább JH-t koptatnánk
több mint 14 éve
Peyton Hillis lesz a Madden 12 borítóján.
több mint 14 éve
Az ám, és ha tradelni lehet játékost akkor szabad ügynök piac is lesz. Onnan meg ezer hogy jön új QB is. Na végre!!! Most kezdődik az Offseason 😀Jelenlegi álláspontok alapján nem lehet. De elképzelhető, hogy holnapra vagy a 2. napra ez már változni fog.Tényleg nekünk van egy Kolb-unk:Már csak azt nem tudom, hogy akkor a draftra mik az érvényes szabályok? Lehet játékost is cserélni? Mert akkor könnyen borulhat minden.Shawn84
Keep an eye on these teams in the draft, if they select a QB within the first two rounds, they would not be interested in Kolb once trading of players is allowed:49ers Titans Cardinals Bengals Dolphins Vikings SeahawksBébé
Nagy mázli lenne számunkra, ha engednék a játékos tradelést.Bébé
több mint 14 éve
Jelenlegi álláspontok alapján nem lehet. De elképzelhető, hogy holnapra vagy a 2. napra ez már változni fog.Tényleg nekünk van egy Kolb-unk:Már csak azt nem tudom, hogy akkor a draftra mik az érvényes szabályok? Lehet játékost is cserélni? Mert akkor könnyen borulhat minden.Shawn84
Keep an eye on these teams in the draft, if they select a QB within the first two rounds, they would not be interested in Kolb once trading of players is allowed:49ers Titans Cardinals Bengals Dolphins Vikings SeahawksBébé
Nagy mázli lenne számunkra, ha engednék a játékos tradelést.
több mint 14 éve
Tényleg nekünk van egy Kolb-unk:Már csak azt nem tudom, hogy akkor a draftra mik az érvényes szabályok? Lehet játékost is cserélni? Mert akkor könnyen borulhat minden.
több mint 14 éve
Tényleg nekünk van egy Kolb-unk:Keep an eye on these teams in the draft, if they select a QB within the first two rounds, they would not be interested in Kolb once trading of players is allowed:49ers Titans Cardinals Bengals Dolphins Vikings Seahawks
több mint 14 éve
3 éve nagyon ígéretes volt a Jordan-Bradley-Gaither-Gocong 4es, akiből igazán egyik sem vált be. Egyedül Gaither-nek és Bradley-nek volt 1-1 kiugró éve. Gocong 4-3-ban nem volt jó (azonban 3-4-ben elég jól megy neki ILB poszton), Jordan átlagos, Bradley és Gaither pedig eléggé visszaestek.Na igen a REMÉNY.Sokkal jobban érezném magam ha hasonló kvalitású sorunk lenne mint pl. a D line esetében.
Most megint csak vannak/lesznek ígéretes LB-ink - Chaney, Fokou, Clayton, draft és talán még Bradley +újulásában bízhatunk - hát reménykedjünk, hogy Ők be tudják váltani a hozzájuk fűzött reményeket.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
3 éve nagyon ígéretes volt a Jordan-Bradley-Gaither-Gocong 4es, akiből igazán egyik sem vált be. Egyedül Gaither-nek és Bradley-nek volt 1-1 kiugró éve. Gocong 4-3-ban nem volt jó (azonban 3-4-ben elég jól megy neki ILB poszton), Jordan átlagos, Bradley és Gaither pedig eléggé visszaestek. Most megint csak vannak/lesznek ígéretes LB-ink - Chaney, Fokou, Clayton, draft és talán még Bradley +újulásában bízhatunk - hát reménykedjünk, hogy Ők be tudják váltani a hozzájuk fűzött reményeket.
több mint 14 éve
Pár éve cserélgetjük az embereket az LB sorban és akitől azt várnánk,hogy stabil pontja a sornak(Bradley) az egyre többet sérül ami persze kihat a teljesítményére is.Körülötte most mindenki cserélhető jobbra.Sztem itt az ideje egy erősebb sort építeni.Egy jó D line + egy jó LB sor + mondjuk Smith-el megerősített secondary ezzel az edzői stábbal hatalmas upgrade lenne a jövőre nézve.GreengoAz Offense-el meg nem szokott nagy gond lenni, csak több futás kéne meg Red Zoneban normális playhívások, és akkor mi leszünk a bajnokok 😀