Bowldog Hálaadást!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon köszönöm, azt hiszem rászánom az időt, remélem addig nem tűnik el 😊dande
Sikerül leszedned innen akkor? Csak mert holnap vettem volna dvd-t hogy kiírjam Neked, és még holnap postára is adtam volna hogy karácsonyra ott legyen 😛 De ezzel hamarabb megvagy, és megspórolhatsz párszáz forintot 😊Rataccess
Ment a PM köszi 😊
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
PO helyünk az már biztos a kérdés már csak az,hogy a 2.,3.vagy a 6. seed lesz a mienk.Greengo
Még nem biztos a PO. Kikapunk 2x, Giants nyer 2x és már nem is vagyunk csoportelsők. WC döntetlenek meg nem nekünk kedveznek.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Ez eddig még nem volt. Mi kell ahhoz, hogy biztos legyen a héten a PO helyünk. Több variáció is van.
1. Megnyerjük az NFC East-et a héten, ez akkor történhet meg, ha:
- Verjük a Vikingst
- Döntetlent játszunk ÉS a Giants nem veri meg a Packerst
- Kikapunk, de a Giants is kikap
2. Nem nyerjük meg az NFC Eastet már most, de a wild card pozicíó már biztos lesz, ha:
- Döntetlent játszunk ÉS a Tampa kikap vagy szintén x-re adja a meccsétdeny79
PO helyünk az már biztos a kérdés már csak az,hogy a 2.,3.vagy a 6. seed lesz a mienk.
PO machine: http://espn.go.com/nfl/playoffs/machine ,hogy kiket kaphatunk a folytatásban. Ha egyet botlik még a Bears(hátra van nekik:Jets ,Packers) és mi megnyerjük a hátralévő 2 meccset akkor miénk a 2. seed.Én ennek örülnék a legjobban.Mondjuk az a verzió is jó,hogy nyerjünk most hétvégén majd utolsó héten jutalomjáték Kevinnel.(ha a többi meccsen minden jól alakul)Sztem PS-ből is azért hoztunk most fel pár fiatalt,hogy már többet pihenhessenek a többiek.Persze majd a 16. hét végeredményeit ismerve már okosabbak leszünk.(érdemes lesz figyelni a Jets vs Bears és Giants vs Packers meccseket is)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ez eddig még nem volt. Mi kell ahhoz, hogy biztos legyen a héten a PO helyünk. Több variáció is van.
1. Megnyerjük az NFC East-et a héten, ez akkor történhet meg, ha:
- Verjük a Vikingst
- Döntetlent játszunk ÉS a Giants nem veri meg a Packerst
- Kikapunk, de a Giants is kikap
2. Nem nyerjük meg az NFC Eastet már most, de a wild card pozicíó már biztos lesz, ha:
- Döntetlent játszunk ÉS a Tampa kikap vagy szintén x-re adja a meccsét
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Itt a hét összefoglalója rappelve, Nick nem szokott káromkodni, de Giants szurkolóként kicsit kikészült...😊

http://www.youtube.com/watch?v=3nJku6esfmE
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
A védelemnek csak egy igazi nyavajája van szerintem és az a redzone D. Nem csak egyszerűen utolsók vagyunk a ligában, hanem a '88-as Houston Oilers óta nem volt ilyen rossz redzone D.
Futás ellen stabilak vagyunk, a passzvédekezés elég halovány, de ez sem érdekelne ha a RZ-ban 3 ponton tudnánk tartani az ellenfeleket.BleedingGreen
Sztem itt duplán jön ki az, hogy 4 emberrel csak néha-néha tudunk nyomást kifejteni. Arról nem is beszélve, hogy vmikor, ha 6 embert küldünk blitzelni, akkor sem tudunk.
Bébé
Pont múltkor akartam írni Sims-ről, hogy a blitzei nagyon hatástalanok. Egy csomószor küldjuk blitzre de csak 2 sackje van, a qb hurryket most lusta vagyok kikeresni, de az se lehet nagyon sok, szóval nemigen ér oda a Qb-hez. Tackle-je is kevés van szerintem, ahhoz képest hogy szinte mindig pályán van.
Ez az én mániám, tudom, de elviselnék egy klasszis vagy legalább jóval átlag fölötti LB-t bármelyik LB posztra a drafton, FA-en. Szerintem az nagyot dobna a D teljesítményén, és egy jó LB a többi közepes LB-nk játékán is sokat erősítene. De szerintem ez nem fog megtörténni, mert nálunk nem prioritás az, hogy klasszis LB-ink legyenek. A D-line persze fontosabb szerintem is. Talán ha alsóbb körben ölünkbe pottyanna egy csiszolatlan gyémánt, ez lehet Chaney, de coverben még iszonyatosat kéne fejlődnie szerintem.

több mint 13 éve
A védelemnek csak egy igazi nyavajája van szerintem és az a redzone D. Nem csak egyszerűen utolsók vagyunk a ligában, hanem a '88-as Houston Oilers óta nem volt ilyen rossz redzone D.
Futás ellen stabilak vagyunk, a passzvédekezés elég halovány, de ez sem érdekelne ha a RZ-ban 3 ponton tudnánk tartani az ellenfeleket.BleedingGreen
Sztem itt duplán jön ki az, hogy 4 emberrel csak néha-néha tudunk nyomást kifejteni. Arról nem is beszélve, hogy vmikor, ha 6 embert küldünk blitzelni, akkor sem tudunk.

http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/12/21/eagles-had-10-players-on-the-field-for-onside-kick/
Onside kick-nél csak10 emberünk volt a pályán. Elég feltűnően leszaladt tőlünk egy ember a pályáról ez megzavarta az Óriásokat, elkezdték számolni az embereket, megzavarodtak és nem figyeltek az esetleges onside kick-re.
Kíváncsi vagyok, hogy April majd mit mond erre a szokásos csütörtöki interjún.
Reid már 31-10-es állásnál, szólt April-nak, hogy a köv. pontszerzésünk után onside kick-et fogunk csinálni, szóval elég esélyes, hogy szépen kitervelte April az egészet.
De ha nem, akkor is jó volt. 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Nagyon köszönöm, azt hiszem rászánom az időt, remélem addig nem tűnik el 😊dande
Sikerül leszedned innen akkor? Csak mert holnap vettem volna dvd-t hogy kiírjam Neked, és még holnap postára is adtam volna hogy karácsonyra ott legyen 😛 De ezzel hamarabb megvagy, és megspórolhatsz párszáz forintot 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Owens azt mondta, hogy már el kell kezdjen gondolkodni a sack-dance-én 😀 Amúgy Chaney a szobatársa.

Futás ellen elég jók vagyunk az utóbbi időkben:
http://www.igglesblog.com/iggles_blog/2010/12/eagles-can-stop-the-run.html
Csak az a baj, hogy néha-néha becsúszik egy nagy futás. Ennek ellenére még így is elég kevés nagy játékot engedünk.
Eddig csak 7x volt olyan, hogy 1 futásból több mint 20 yardot hoztak volna. (40 fölött csak 1 ilyen volt).Bébé
Előbb azon dolgozzon Owens, hogy hogyan fog sacket szerezni 😀
Futás ellen stabilak vagyunk, a passzvédekezés elég halovány, de ez sem érdekelne ha a RZ-ban 3 ponton tudnánk tartani az ellenfeleket.

Egyébként a büntetések szépen lecsökkentek, csak 30 yd volt legutóbb és több nem is nagyon fért volna bele.

több mint 13 éve
Owens azt mondta, hogy már el kell kezdjen gondolkodni a sack-dance-én 😀 Amúgy Chaney a szobatársa.

Futás ellen elég jók vagyunk az utóbbi időkben:
http://www.igglesblog.com/iggles_blog/2010/12/eagles-can-stop-the-run.html
Csak az a baj, hogy néha-néha becsúszik egy nagy futás. Ennek ellenére még így is elég kevés nagy játékot engedünk.
Eddig csak 7x volt olyan, hogy 1 futásból több mint 20 yardot hoztak volna. (40 fölött csak 1 ilyen volt).
több mint 13 éve
Na, ma sok dolog történik, itt van egy kis DeSean interjú részlet. A kérdés az volt, hogy ünnepelt, amikor keresztbefutott az end zone előtt vagy órát futatott?
I was trying to think about doing something crazy, but I just kind of kept it clean. I just wanted to make sure the clock was ran out and don't give them no time to go back out there and hopefully score on us," Jackson said. "I looked up and there was zero seconds left so I was like, 'let me see what else I have in mind.' But from there I just ran into the end zone, man."deny79
Nekem egyértelmű volt hogy az órát nézi (látszik is ahogy visszanéz), az ellenféllel szemben semmi gesztust nem tett akkor már, a labdát előtte emelte fel amikor az EZ irányába futott (de ez talán még megengedett :/ ).
Persze a másik oldal másképp látja, a sajtó meg felfújja a dolgot. Szerintem tök felesleges a sajtónak további gyűlölködést generálni. Megvan az már alapból is, gondoljunk arra, hogy 24-3-as hátránynál zengett a stadion az "Eagles sucks" kórustól, a hasonló chant-ért az Eagles fanok is mindig megkapják a classless és egyéb jelzőket, ugye.De ez már csak így működik, nem kell egymást szeretni és szerintem egyik oldal se makulátlan.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, ma sok dolog történik, itt van egy kis DeSean interjú részlet. A kérdés az volt, hogy ünnepelt, amikor keresztbefutott az end zone előtt vagy órát futatott?
I was trying to think about doing something crazy, but I just kind of kept it clean. I just wanted to make sure the clock was ran out and don't give them no time to go back out there and hopefully score on us," Jackson said. "I looked up and there was zero seconds left so I was like, 'let me see what else I have in mind.' But from there I just ran into the end zone, man."
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jackson amúgy Jamaal,nem Jamar 😊
Allen kiválása nagy érvágás,nagyon aggódom a sec miatt.Newman
facepalm 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jackson amúgy Jamaal,nem Jamar 😊
Allen kiválása nagy érvágás,nagyon aggódom a sec miatt.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, még pár érdekesség új emberekről:
Wall idén a 7. olyan defensive back a rosterünkön, aki előtte soha nem jászott egyetlen egy snapet sem az NFL-ben. (Allen, Hughes, Coleman, Anderson, Lindley az elözőek.)
Egyébként mostantól aztán senki ne merje azt írni, hogy Jamar, mert nagyon nem lesz érthető kire gondol (Chaney, Adams és Wall is Jamar, és ugye Jaamar Jackson is ott van, bár ő kissé máshogy írja...)

Amúgy kinti oldalak szerint Wall a harmadik helyen lesz a safetyk között, előtte van Coleman és Colt Anderson. Wall idei 6. körös pick, a Dallas húzta be, a szezon nyítón játszott is a Texans ellen. (Egy ST-beli tackle-t jegyzett.) Texas Tecgre járt amúgy, 22 éves, 11. hét óta volt PS-ünkben.
Owenst ugye ismerjük, hetedik körös választás idén tőlünk, rotáció miatt jött a védőfalba, ahogyan tippeltem is.
Jamar Adams, aki PS-be jött, amúgy már szeptemberben egy hetet eltöltött a PS-ünkben,
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nate Allen IR. Várható volt, kérdés ki jön helyére rosterre.
Vagyis mégse, jött fel Jeff Owens (DT) és Jamar Wall (CB), azért ketten, mert Garrett Mills (TE) el lett zavarva. A két érkező eddig PS-ben volt.
Jamar Adams (safety, korábban Seahawks játékos volt) meg jött PS-be, egy hely meg üres jelenleg.

Allen első éves szezonja ezzel számok alapján: 48 tackle, 2 sack, 3 interception 13 meccsen, egy hónap újonca cím.deny79
Remélem, hogy Owens-t nem azért hoztuk fel, mert Mike Patterson sérülése súlyosabb a vártnál.
CB-t miért kellett aktiválni? Csakúgy, mint DT poszton itt is 4 bevethető emberünk van. Esetleg safety-ként számolunk vele?Bébé
Gondolom secondary tekintetében ez volt a leggyorsabb, legjobb opció. Nem safety, de Nate kiesésével azért kell secondarybe ember.
Owens szerintem azért jött fel, mert volt szabad hely, és rotálni Reid mindig szeret. Meg elvileg Patterson kevesebbet lesz használva PO-ig, hogy ne legyen komolyabb baja.
több mint 13 éve
Vagyis mégse, jött fel Jeff Owens (DT) és Jamar Wall (CB), azért ketten, mert Garrett Mills (TE) el lett zavarva. A két érkező eddig PS-ben volt.
Jamar Adams (safety, korábban Seahawks játékos volt) meg jött PS-be, egy hely meg üres jelenleg.

Allen első éves szezonja ezzel számok alapján: 48 tackle, 2 sack, 3 interception 13 meccsen, egy hónap újonca cím.deny79
Remélem, hogy Owens-t nem azért hoztuk fel, mert Mike Patterson sérülése súlyosabb a vártnál.
CB-t miért kellett aktiválni? Csakúgy, mint DT poszton itt is 4 bevethető emberünk van. Esetleg safety-ként számolunk vele?
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
...

Most már végigviszem az eredeti listát. Utána majd el lehet azon témázni azon, hogy a vasárnapi csoda hova kerülhetne egy ilyen rangsorban. Kétségtelenül előkelő helyre! 😊Szabler
Dobogó idő jön már, egyre érdekesebb. Remélem karácsoni ajándéknak szánod a belinkelését 😀
Egyébként nálam a tegnapi tett a 4&26 szintjén van, egy kicsivel előtte, azért mert ez egy hosszabb dolog volt, nem egy jól sikerült play, de az meg azért rájátszás meccs...
Persze, kérdés idén meddig jutunk, mert az még dobálhat a helyein.
De tényleg, off seasonban összerakhatnánk mi is egy listát, ha nem is 50est, csak 20ast, akkor is. Vagy játékosokról, vagy bármi Eagles historyról. Tapasztalataim szerint úgy mindenki jobban olvassa, ha részt vehet benne, hogy mi hova kerüljön.
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
50 Greatest Plays/Games - Eagles

6. Steve Van Buren 7, Chicago Cardinals 0
Dátum: 1948. december 19.
Ellenfél: Chicago Cardinals
Főszereplő: Steve Van Buren

"Van Buren scores only TD in 1948 title game after blizzard nearly keeps him home."

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-top-ten/09000d5d80498bf1/Top-Ten-Weather-Games-1948-NFL-Championship

5. "The Greatest Interception Return in NFL History"
Dátum: 1993. október 3.
Ellenfél: New York Jets
Főszereplő: Eric Allen

"Allen hands the ball to injured Cunningham after spectacular 94-yard interception return against Jets."

4. Fourth-and-26
Dátum: 2004. január 11.
Ellenfél: Green Bay Packers
Főszereplők Donovan McNabb, Freddie Mitchell

"Last-minute fourth-down conversion keeps Eagles alive in playoff win over Packers."

http://www.youtube.com/watch?v=n1FuF85O4Q8

...

Most már végigviszem az eredeti listát. Utána majd el lehet azon témázni azon, hogy a vasárnapi csoda hova kerülhetne egy ilyen rangsorban. Kétségtelenül előkelő helyre! 😊

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Allen első éves szezonja ezzel számok alapján: 48 tackle, 2 sack, 3 interception 13 meccsen, egy hónap újonca cím.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hali,
a letöltésekkel kapcsolatban, ezt ismeritek?
http://www.myp2pforum.eu/threads/43646-NFL-Regular-Season-2010-11-Full-Game-Downloads/page32isu666
Bocs a hülye kérdésért én ehhez elég láma vagyok mind az öt illetve tíz linket le kell tölteni az egész meccshez? Az mondjuk szép idő lesz ha igen, bár megéri 😊 Kösz a választ.dande
Csak 5-öt kell szerintem (vagy az egyik csoportot töltöd le v. a másikat), 5 részre van feldarabolva rar-ban. Ha leszedted a Winrar-ral szerintem összeállíthatod 1 fájllá.
Ha ingyenesen akarsz letölteni a fileserve-es linkről, akkor a lassú letöltést (slower download) kell választanod. Ezek az ingyenes letöltések úgy szoktak működni, hogy az egyes letöltéseid között is el kell telni vmennyi időnek (10 perc, ilyenek), mondjuk ezen az oldalon nem tudom hogy van. Szóval elég szöszölős, kell hozzá 1-2 szabad óra.BleedingGreen
Nagyon köszönöm, azt hiszem rászánom az időt, remélem addig nem tűnik el 😊
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Hali,
a letöltésekkel kapcsolatban, ezt ismeritek?
http://www.myp2pforum.eu/threads/43646-NFL-Regular-Season-2010-11-Full-Game-Downloads/page32isu666
Persze ismerjük.....ahogy nézem ez jobb minőség mint a TYT-es..csekkolom is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Hát az utolsó 8 percet még meg fogom párszor nézni. 😀

Asante is nagyon jó volt a D#ből. 2x kaptak el róla, az egyik egy 3-4 yardos volt, a másik pedig egy 6-7 yardos 3&8-nál, szal nem lett meg a 1st down. Ezenkívül még 2szer volt olyan, hogy Ő is zónázott meg mögötte a 3 safety is és a köztül lévő üres térben kapta el a labdát a WR, de a safety-hez jóval közelebb, szal ezeket nem Asante-ról csinálták. 😀

D. Patterson sztem közel sem volt olyan rossz meccse, mint az elsőre tűnne. 3 TD-k kaptak el róla.
- 1-nél ott a WR lerázta, magáról a kezével, nemtom ,hogy szabálytalan volt-e, de ettól függetlenül ez Patterson hibája
- 2-nál a szerelést rontotta el (ami tőle szokatlan), szal ott volt az emberen
- 3-nál pedig megint csak ott volt az emberen, a WR elkapott egy 5-6 yardos rövid passzt, pont az end-zone-ban. (Nem sok CB tudta volna levédekezni.)
Ezeken kívül szinte nem is engedett YAC-et, ha jól figyeltem, megbízhatóan szerelt, plusz volt 3 labda elütése.
Nála sokkal rosszabb kezdő CB-k is játszanak a ligában. Külső csere CB-nek tökéletes, de sztem az utóbbi hetekben bizonyított, hogy akár kezdőként is lehet vele számolni. Ráadásul mivel Asante-nek ilyen durva éve van elég sokszor dobnak is rá és eddig sztem nagyon jól megállta a helyét (bár lehet, hogy elfogult vagyok).

Chaney meg ha a további 2 meccsen is így játszik, akkor könnyen kezdő MLB lehet belőle.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Karácsony a blogon, szép új külsővel, és egy pár részes, naponta jelentkező sorozattal, szerintem mindenki örülni fog e kis ajándéknak: http://philly.blog.hu/2010/12/21/merry_x_mas_01

amúgy Romo IR-re került, így Kitna fog utolsó héten játszani ellenünk
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, megnéztem egész meccset most már, hát azért szép win, de rengeteg dolgot kell kijavítani, mert PO-ban nem lesznek ilyen kedvesek az ellenfelek, hogy a végén ennyi hibát elkövessenek.

Ez meg kimaradt: This is the first time since 1943 the Eagles have scored 13 or more fourth-quarter points in four straight games.