Bowldog Hálaadást!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Játék nélkül csoportgyőzelem, jesz
Így meg is van a jövő évi sorsolásunk:
NFC East oda-vissza, AFC East (Pats, Jets, 'Fins, Bills), AFC West (Niners, Cards, Rams, Seahawks), Falcons és Bears. Elég zúzós, de várható volt.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
NFC East Champions!

Azért a mai napra is jutott vmi jó.2006 óta vártunk erre a pillanatra.GB biztosította számunkra a csoport első helyét.Az a helyzet állt elő,hogy a Packersnek kell szurkolni a jövőhéten,hogy verjék meg otthonukban a macikat és nekünk hozni kéne a hátralévő 2 meccset és akkor meglehet a 2. seed.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 853
csoport győztesek vagyunk!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy ma van az 50. évfordulója pontosan az 1960-as döntőnek.
Hosszabb írás erről is: http://www.philadelphiaeagles.com/news/Story.asp?story_id=23014
2 videót is érdemes megnézni, de azt hiszem Szabler is tud majd a pontos évfordulóhoz megkésve csatolni pár dolgot még 😊
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
According to the Elias Sports Bureau, the last Tuesday NFL game was October 1, 1946 when the NY Giants played the Boston Yanks.
több mint 13 éve
1ből semmi. Nyert a Bears.
Remélem a Giants-Packers meccs számunkra kedvezően alakul.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
dallas sucks...meg ez is :S

kaja pia megvan véve 😕

és keddre már nem mondanak hóvihart ? csak mert ma néztem nfl videosnál és csak hószálingózást és 30km/h-s szelet mondtak(mára)SamS-Kicker
az nem friss volt. minden elérhető médián még a város lakosait is kérték, hogy ne menjenek ki az utcára este. Bár még nincs vihar, csak esik/szakad a hó, de addig még van rá idő.
több mint 13 éve
SamS-Kicker Philadelphia Eagles 91 — I say Stop ?
dallas sucks...meg ez is :S

kaja pia megvan véve 😕

és keddre már nem mondanak hóvihart ? csak mert ma néztem nfl videosnál és csak hószálingózást és 30km/h-s szelet mondtak(mára)

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, tolás után nézzük a tényeket.
Simán benne van, hogy AP és a négyes is keddre játékra alkalmas lesz, illetve a Cowboys az utolsó heti, lehet a wild card körért nekünk fontos meccsre alapból egy nap plusszal indult, ami így még 2-vel nő. Bár Reid már lenyilatkozta, hogy nem aggódik a rövid hét miatt, és reméli, utána lesz 2 hét készülni a következő meccsre. De ehhez most kell a Jets bemákolása 😀
több mint 13 éve
Bakker ez így nagy szopás. Már rákészültem a focimarathon-ra, de hát ez van.
Még jó, hogy a Dallas-iakat itthon fogadjuk, mert különben tényleg elég rövid lenne a felkészülés.
Ettől függetlenül ma ugyanúgy PO-ba juthatunk.

Szavazz az év play-ére:
http://msn.foxsports.com/nfl/story/NFL-on-FOX-broadcast-vote
több mint 13 éve
Csak azért sajnálom mert holnap még szabin lettem volna, de így cumiztam 😀
És akkor ez magyar idő szerint lesz szerda 02:20kor ugye?Gege55
igen,szerda hajnali 2:20Newman
Kis kiigazítás:Nem 02:20..hanem 02:00...be ne nézzétek.Eleje fontos lehet. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ez gáz pedig én is rákészültem, nem elég, hogy itthon bosszant azzal, a hó hogy van 300 méter amit takaríthatok 😛 még ez is grrr. Ezek után ajánlom, hogy sérülés mentesen nyerjünk. Legalább tették volna magyar idő szerint 22.15-re.Mondjuk legalább addig tisztában leszünk az eredményekkel. Mindenesetre ma hajrá, Jets (te jó ég ilyet mondani 😊 ) s hajrá GB (bocs ez nem a Bears és Giant fanok ellen szól hanem inkább a mi csapatunknak érdekének 😉 )
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
És akkor ez magyar idő szerint lesz szerda 02:20kor ugye?Gege55
igen,szerda hajnali 2:20

több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
És akkor ez magyar idő szerint lesz szerda 02:20kor ugye?
több mint 13 éve
Pfff de szar.Már rákészültem. :/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
ilyenkor nem a játékosokat féltik a havazástól, hanem azt a 70 ezer embert, akiknek valahogy haza kellene vánszorogniuk a meccs után...JJ Tiller
Főleg a vendégszurkolokat...

http://www.youtube.com/watch?v=2isksLw0jW8&feature=related
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
ilyenkor nem a játékosokat féltik a havazástól, hanem azt a 70 ezer embert, akiknek valahogy haza kellene vánszorogniuk a meccs után...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
De az NFL.com-on az van h sun. 8:20

vagy most mi van, nem értem 😀Gege55
Eagles Facebook:
"NEW ALERT: The Eagles-Vikings game has been postponed until Tuesday night at 8:20 PM (EST) due to the impending snowstorm in Philadelphia."
több mint 13 éve
De az NFL.com-on az van h sun. 8:20

vagy most mi van, nem értem 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
És eltolták a meccset 8 PMre kedden.
több mint 13 éve
Sziasztok, ez a dolog kb. mikorra lesz 100%, h a LFF-en lesz-e a meccs vagy máshol, esetleg más időpontban? Ha valaki tud infót azonnal írja ide (úgy mint eddig, és köszi előre is) 😀
Mert már be van lőve az ébresztő hajnal 2:10-re 😀Gege55
Máshol nem lehetne már..A hó meg a szél nem lehet akadály.Szerencsére nem fedett a Lincoln így nincs minek beszakadnia.....na meg az is érdekes,hogy a Vikings vonzza a különleges időjárási körülményeket.
Ébresztő???Minek lefeküdni addig?(az ilyenekből szokott lenni a bealvás. 😉Greengo
Eddig nem aludtam be 1x sem! 😀
Eredménykövetőre is jövök... Izgalmas lenne egy havas meccs, szeretem az olyan meccseket, lehet több Vick és Shady futás lenne, utóbbit nem bánnám, előbbit meg megszoktam ami tetszik 😊
Csak azért a hidegnek és a hónak megvan az a hátulütője, h nagyobb a sérülésveszély, főleg ami a szalagokat és izületeket illeti
több mint 13 éve
Sziasztok, ez a dolog kb. mikorra lesz 100%, h a LFF-en lesz-e a meccs vagy máshol, esetleg más időpontban? Ha valaki tud infót azonnal írja ide (úgy mint eddig, és köszi előre is) 😀
Mert már be van lőve az ébresztő hajnal 2:10-re 😀Gege55
Máshol nem lehetne már..A hó meg a szél nem lehet akadály.Szerencsére nem fedett a Lincoln így nincs minek beszakadnia.....na meg az is érdekes,hogy a Vikings vonzza a különleges időjárási körülményeket.
Ébresztő???Minek lefeküdni addig?(az ilyenekből szokott lenni a bealvás. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Mert már be van lőve az ébresztő hajnal 2:10-re 😀
több mint 13 éve
Az NFL-ben szó van arról, hogy elteszik a meccsünket.

DeSean és Chaney nem akarja:
DeSean: It's only snow!!!! Let us play... It must b alot of fun... I'm ready let's get it on!!
Chaney: bring it on, should be alot of fun.
több mint 13 éve
Az előrejelzések alapján elég nagy vihar lesz Philly-ben. Egyelőre még nem esik a hó.