Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Én sem tudok ott lenni mert 120Km-re lakom és csak havonta egyszer szoktam felmenni. Legközelebb 14én leszek csak fenn.Shawn84Én sem tudok menni 😕 Hosszú hétvége, megyek haza.
Egyszer szerintem akár a fórum is szervezhetne, és akkor nézhetnénk eagles meccset.
több mint 14 éve
Oline-ról jut eszembe, nem tudtok valami listát/oldalt ahol fel van tüntetve hogy az idei szezonban az O falból ki hány sacket engedett ill. hány pancaket osztott ki?
több mint 14 éve
Azért nem csak Vick és DeSean jön sérülésből vissza. Speciál számomra Peters fontosabb, Dunlap még csak csere szint.Meg inkább rendrakás kell a fejekben (főleg secondary)
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Én sem tudok ott lenni mert 120Km-re lakom és csak havonta egyszer szoktam felmenni. Legközelebb 14én leszek csak fenn.
több mint 14 éve
Sajna ki kell hagynom a közös meccsnézést, mert egész hosszú hétvégén nem leszek Pesten és a hétvégi program lemondása végzetes következményekkel járna rám nézve 😀 Majd legközelebb megpróbálom úgy rendezni, hogy ez is beleférjen. Aki megy, annak jó szórakozást!a másik pozitívum, hogy pont most van a közös meccsnézés a többiekkel, úgy sem tudnám nézni az Eagles meccset 😊hát nagy kár hogy nincs most meccsünk, de ha megnézzük a lehető legjobbkor jött, jól jön Vicknek is és Deseannak is egy hét plusz pihenő...eaglesmcnabbJól jön, hogy gyakorlatilag az alapszakasz felénél van a bye-unk. Egyrészt a sérültek miatt is, másrészt most lehet értékelni az eddigi meccseken mutatottakat és még van idő a javítható hibákat javítani és felkészülni a szezon 2. felére ami nehezebb menet lesz.
Én ilyenkor kihasználom az alkalmat és igyekszek olyan csapatokat is megnézni egész meccsen, akiket eddig a mi meccseink miatt nem tudtam látni.BleedingGreen
ha meg nem tudtok menni, rakjatok egy kisebb összeget más-más csapatokra, egyből jobban megy a szurkolás 😊eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
NFL-re soha nem teszek mert az nagyon lutri. Tök 50-50% minden meccs.a másik pozitívum, hogy pont most van a közös meccsnézés a többiekkel, úgy sem tudnám nézni az Eagles meccset 😊hát nagy kár hogy nincs most meccsünk, de ha megnézzük a lehető legjobbkor jött, jól jön Vicknek is és Deseannak is egy hét plusz pihenő...eaglesmcnabbJól jön, hogy gyakorlatilag az alapszakasz felénél van a bye-unk. Egyrészt a sérültek miatt is, másrészt most lehet értékelni az eddigi meccseken mutatottakat és még van idő a javítható hibákat javítani és felkészülni a szezon 2. felére ami nehezebb menet lesz.
Én ilyenkor kihasználom az alkalmat és igyekszek olyan csapatokat is megnézni egész meccsen, akiket eddig a mi meccseink miatt nem tudtam látni.BleedingGreen
ha meg nem tudtok menni, rakjatok egy kisebb összeget más-más csapatokra, egyből jobban megy a szurkolás 😊eaglesmcnabb
több mint 14 éve
a másik pozitívum, hogy pont most van a közös meccsnézés a többiekkel, úgy sem tudnám nézni az Eagles meccset 😊Jól jön, hogy gyakorlatilag az alapszakasz felénél van a bye-unk. Egyrészt a sérültek miatt is, másrészt most lehet értékelni az eddigi meccseken mutatottakat és még van idő a javítható hibákat javítani és felkészülni a szezon 2. felére ami nehezebb menet lesz.Olyan rossz h most nem játszunk, eddig minden 7vége Eagles-ről szólt (ha volt meccs aznap) most meg már meccshiányom van! 😀hát nagy kár hogy nincs most meccsünk, de ha megnézzük a lehető legjobbkor jött, jól jön Vicknek is és Deseannak is egy hét plusz pihenő...eaglesmcnabb
Okés játszik más csapat, de azokat csak nézem, itt meg szurkolok meg minden 😀Gege55
ha meg nem tudtok menni, rakjatok egy kisebb összeget más-más csapatokra, egyből jobban megy a szurkolás 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Jól jön, hogy gyakorlatilag az alapszakasz felénél van a bye-unk. Egyrészt a sérültek miatt is, másrészt most lehet értékelni az eddigi meccseken mutatottakat és még van idő a javítható hibákat javítani és felkészülni a szezon 2. felére ami nehezebb menet lesz.Olyan rossz h most nem játszunk, eddig minden 7vége Eagles-ről szólt (ha volt meccs aznap) most meg már meccshiányom van! 😀hát nagy kár hogy nincs most meccsünk, de ha megnézzük a lehető legjobbkor jött, jól jön Vicknek is és Deseannak is egy hét plusz pihenő...eaglesmcnabb
Okés játszik más csapat, de azokat csak nézem, itt meg szurkolok meg minden 😀Gege55
Én ilyenkor kihasználom az alkalmat és igyekszek olyan csapatokat is megnézni egész meccsen, akiket eddig a mi meccseink miatt nem tudtam látni.
több mint 14 éve
Ez nem is vitatható, csak hiányozni fog a 7végi szurkolás 😀Olyan rossz h most nem játszunk, eddig minden 7vége Eagles-ről szólt (ha volt meccs aznap) most meg már meccshiányom van! 😀hát nagy kár hogy nincs most meccsünk, de ha megnézzük a lehető legjobbkor jött, jól jön Vicknek is és Deseannak is egy hét plusz pihenő...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Olyan rossz h most nem játszunk, eddig minden 7vége Eagles-ről szólt (ha volt meccs aznap) most meg már meccshiányom van! 😀hát nagy kár hogy nincs most meccsünk, de ha megnézzük a lehető legjobbkor jött, jól jön Vicknek is és Deseannak is egy hét plusz pihenő...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
DeSean az ütközést követően először nyilatkozott tegnap, részletek:Minden rosszban van valami jó, de legközelebb ha az egóját kell lehúzni elég lesz egy erőteljesebb pichán rúgás, nem kell agyrázkódás 😊
- Első kérdésem az volt az ütközés után napokig mindenkihez, mi történt, mire mindig ugyanaz a válasz jót, te nagy ütést kaptál.
- Jól érzem magam, és a Colts ellen már pályán is látom magam.
- Az ütközés után napokig nem tudtam értelmesen gondolkodni, de aztán rájöttem, felesleges bánkodni, ez ezzel a sporttal jár, és ezt tudom, amikor felhúzom a sisakom és felmegyek a pályára.
Persze, nem D-Jax lenne, ha nem kerülne szóba a média:
- Hívtak egy showba, ahol jártam még tavasszal, elképzelhető, hogy elmegyek. A téma a "Big Hit" lenne, belülről.
Összességében szerintem azért ez most egy korrekt nyilatkozat volt a részéről, és ez az ütés lehet egy kicsit hasznunkra válik, és lejjebb szál Jackson egoja 😀deny79
Olyan rossz h most nem játszunk, eddig minden 7vége Eagles-ről szólt (ha volt meccs aznap) most meg már meccshiányom van! 😀
Okés játszik más csapat, de azokat csak nézem, itt meg szurkolok meg minden 😀
több mint 14 éve
DeSean az ütközést követően először nyilatkozott tegnap, részletek:- Első kérdésem az volt az ütközés után napokig mindenkihez, mi történt, mire mindig ugyanaz a válasz jót, te nagy ütést kaptál.
- Jól érzem magam, és a Colts ellen már pályán is látom magam.
- Az ütközés után napokig nem tudtam értelmesen gondolkodni, de aztán rájöttem, felesleges bánkodni, ez ezzel a sporttal jár, és ezt tudom, amikor felhúzom a sisakom és felmegyek a pályára.
Persze, nem D-Jax lenne, ha nem kerülne szóba a média:
- Hívtak egy showba, ahol jártam még tavasszal, elképzelhető, hogy elmegyek. A téma a "Big Hit" lenne, belülről.
Összességében szerintem azért ez most egy korrekt nyilatkozat volt a részéről, és ez az ütés lehet egy kicsit hasznunkra válik, és lejjebb szál Jackson egoja 😀
több mint 14 éve
Egy hosszabb írás (interjú; hívd ahogy akarod) olvasható: http://philly.blog.hu/2010/10/26/live_chat_with_jeff_mclane_01Itt fejtem ki a gondolataimat, hogy had pörögjön a topik.
Aztán lehet alatta egyetérteni, meg nem! (először én is írtam alá már véleményem, de megvárlak titeket, nem akarok addig senkit befolyásolni)deny79
Sok mindenben egyet értek Go Green-nel.
Dixon elég jól játszott az előző két meccsen, így megérdemli a több játéklehetőséget. Lényegében Ő az egyetlen DT-nk, akinek igazán fekszik a 2-gap system.
Celek meg remélem, hogy idővel belejön. Az se nagy katasztrófa, ha idén csak 500 yardot és 5 TD-t hoz össze. A hozzáállása nagyon jó, szóval sztem rendben lesz a srác.
Hobbs eddig aránylag jól teljesített, a Titans ellen pedig elég szar napot fogott ki Ő is és Allen is. Hosszú távon nem megoldás, de én is azt mondom, hogy jelenleg nincsen jobb CB-nk nála. Nyáron mindenképpen kell szerezni, majd egy kezdő kaliberű CB-t. Amúgy Hobbs-ra azért is dobnak sokat, mert idén Asante nagyon jól játszik. Nem lett shutdown-corner, de sztem jobban nyomja, mint tavaly. Kár, hogy a miss-tackle-ök még mindig meg vannak, meg eddig 2-3 intit biztos, hogy elejtett.
Mikell-re idén nem sok panaszunk lehet. Még minimum 2 jó év van benne.
Az első hetekhez képest Justice is feljavult. Most már megint hozza a tavalyi jó formáját.
Az O# kielemzése:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Man_Up_Missed_chances_for_Eagles_offense.html
Ebben látom, hogy Justice-nak nem volt vmi erős 2. félideje (igaz sérüléssel bajlódott). Így akkor a fenti állításomat visszavonom.
több mint 14 éve
Egy hosszabb írás (interjú; hívd ahogy akarod) olvasható: http://philly.blog.hu/2010/10/26/live_chat_with_jeff_mclane_01Nagyon köszönjük!!! egyenlőre még én sem írok semmit de van egy két gondolatom.
Aztán lehet alatta egyetérteni, meg nem! (először én is írtam alá már véleményem, de megvárlak titeket, nem akarok addig senkit befolyásolni)deny79
több mint 14 éve
Egy hosszabb írás (interjú; hívd ahogy akarod) olvasható: http://philly.blog.hu/2010/10/26/live_chat_with_jeff_mclane_01Aztán lehet alatta egyetérteni, meg nem! (először én is írtam alá már véleményem, de megvárlak titeket, nem akarok addig senkit befolyásolni)
több mint 14 éve
DAL-NYG SPOILERSPOILER
Romo megsérült, egyesek szerint egy hónap, mások szerint 8-10 hét. Ha előbbi, akkor pont ellenünk tér vissza, ha utóbbi akkor szerintem IR és Kitna vagy MCGee ellen kell készülni, ami korántsem annyira gáz. Viszont a Giants kicseszett erősnek tűnik...somebody08
A bal kulcscsontja tört el Romonak. Ha a dobó vállán lenne az szinte biztos IR, de így is nagy esély van rá. Gondolom az ilyen törésnek is lehet többféle a súlyossági foka, de az biztos hogy egy Qb-nél a dobómozdulat miatt ez elég súlyosnak számít.
Remélem az edzők bemutatják a felvételt a mieinknek elrettentésül, hogy mihez vezethet, ha valakit blokkolatlanul engednek a Qb-ra.
több mint 14 éve
DAL-NYG SPOILERerős ez a Giants, de pl. tegnap Eli rögtön 4 passz/2 INT-el kezdett, a meccs második felében még dobott hozzá egyet,+ mellé még csináltak 2 fumblit is... viszont a Defense az bivalyerős.
Romo megsérült, egyesek szerint egy hónap, mások szerint 8-10 hét. Ha előbbi, akkor pont ellenünk tér vissza, ha utóbbi akkor szerintem IR és Kitna vagy MCGee ellen kell készülni, ami korántsem annyira gáz. Viszont a Giants kicseszett erősnek tűnik...somebody08
több mint 14 éve
DAL-NYG SPOILERRomo megsérült, egyesek szerint egy hónap, mások szerint 8-10 hét. Ha előbbi, akkor pont ellenünk tér vissza, ha utóbbi akkor szerintem IR és Kitna vagy MCGee ellen kell készülni, ami korántsem annyira gáz. Viszont a Giants kicseszett erősnek tűnik...
több mint 14 éve
"Andy Reid has just said on WIP that DeSean Jackson has passed his first round of concussion tests. Looks like he's on track to be back on the field after the bye week."Úgy néz ki Jackson állapota javul, jól fog jönni most neki ez a plusz egy hét pihenő.
több mint 14 éve
Én Mcdermottot egyáltalán nem bántanám még a legutóbbi meccs után sem feltétlenül. Hány idény óta DC? 1,5. Nagyon nem szeretném ha elmenne vagy elűznék a kinti kritikusok, azért JJ sem pillanatok alatt lett az aki. Ha mondjuk 2-3 idény múlva sem fejlődik a D még előrébb (mert azért ez sem rossz) akkor már gondolkodnék de sokat számít, hogy milyen anyagot kap majd a keze alá. Allentől pedig nem tudom mi a fenét várhatnánk többet annak a bizonyos R-Jones-nak a nevét akit előtte annyira szerettek volna jó néhányan nem nagyon hallom (szóljatok ha én vagyok tájékozatlan) bőven van benne potenciál s belefog ő jönni még jobban (legalábbis nagyon remélem 😛 )Meg azért nem akárkit kéne pótolnia JJ (R.I.P.) személyében, vele 10 évig nagyon el voltunk kényeztetve.
Fly Eagles:deeedande
Azért azt megjegyzem, hogy nem véletlenül hoztuk Dick Jauront a csapathoz. Ő egy tapasztalt és jó defensive coordinator. Így ha McD teljeítménye romlana könnyen helyet cserélhetnének. Bár azt nem tudom Jauronnak hány éves szerződése van nálunk.
több mint 14 éve
Én Mcdermottot egyáltalán nem bántanám még a legutóbbi meccs után sem feltétlenül. Hány idény óta DC? 1,5. Nagyon nem szeretném ha elmenne vagy elűznék a kinti kritikusok, azért JJ sem pillanatok alatt lett az aki. Ha mondjuk 2-3 idény múlva sem fejlődik a D még előrébb (mert azért ez sem rossz) akkor már gondolkodnék de sokat számít, hogy milyen anyagot kap majd a keze alá. Allentől pedig nem tudom mi a fenét várhatnánk többet annak a bizonyos R-Jones-nak a nevét akit előtte annyira szerettek volna jó néhányan nem nagyon hallom (szóljatok ha én vagyok tájékozatlan) bőven van benne potenciál s belefog ő jönni még jobban (legalábbis nagyon remélem 😛 )Fly Eagles:deee
több mint 14 éve
Ettől függetlenül, nem lenne hülyeség, ha egyes szituációkban kettőznénk. 😊Lehet, de annak is vannak hátrányai, főleg ha P. Manning osztja a passzokat.BleedingGreenNyugi, nem gondoltam komolyan 😀
Reid azt mondta, Bunkley csak 100%-osan tér vissza, addig Dixon játszik.
Illetve: "I know I have a good football." ... "We're 4-3 and in the hunt."deny79
Dixonnal nagyon elégedett vagyok, Bunkley hiányát nem lehetett érezni, szerintem legkésőbb jövőre már komolyan pályázhat a kezdőbe. Nagy steal lehet ő, annak idején ugye a Skins waivelte, és onnan szedtük fel.
Amúgy az egész NFC elég káosz 7 forduló után, nincs kiemelkedő csapat (majd ma megnézzük a Giantset).
több mint 14 éve
Lehet, de annak is vannak hátrányai, főleg ha P. Manning osztja a passzokat.BleedingGreenNyugi, nem gondoltam komolyan 😀
Reid azt mondta, Bunkley csak 100%-osan tér vissza, addig Dixon játszik.
Illetve: "I know I have a good football." ... "We're 4-3 and in the hunt."
Itt olvasható hosszabban: http://www.philly.com/philly/sports/eagles/Reid_Ive_got_a_good_football_team.html
több mint 14 éve
Lehet, de annak is vannak hátrányai, főleg ha P. Manning osztja a passzokat.kapásból kettőzük...deny79Abban biztos vagyok, hogy Wayne-t Samuel fogja majd, így a Wayne elkapások max a slantek után jöhetnek. Valszeg Hobbs-Garcon lesz a másik oldalon, ha Garcon egészséges lesz, amit mondjuk ezek után sanszos, hogy megpróbál majd megdobálgatni Manning, mivel egyelőre sokkal jobban bízik Garconban, mint ahogy azt megérdemelné. És várhatóan jön majd a White-Eldridge duó is, amelyik több szerephez jut majd a következő hetekben Collie és Clark sérülése miatt. Nekem legjobban mégis Addai hiánya okoz fejfájást, idén nagyon jó, rettentően nagy szükség lenne rá.StezAz lesz majd az érdekes, hogy mit csinálunk akkor, ha Wayne átmegy Hobbs oldalára (biztos meghúzzák). Átküldjük-e Sámuelt vele, vagy megvárjuk míg 2 td-t csinál Hobbsról és csak akkor megy utána Asante.
A Wayne-Asante viszonylatban biztos megpróbáljátok a double-move-ot Wayne-nel, mert Samuel nagyon agresszív 10-ből sztem 9-szer bemozdul ilyenkor a cselre. Na akkor lesz tesztelve Mikell és Allen, hogy jobban fel tudják-e venni Wayne-t mint tegnap Brittet.BleedingGreen
több mint 14 éve
kapásból kettőzük...Abban biztos vagyok, hogy Wayne-t Samuel fogja majd, így a Wayne elkapások max a slantek után jöhetnek. Valszeg Hobbs-Garcon lesz a másik oldalon, ha Garcon egészséges lesz, amit mondjuk ezek után sanszos, hogy megpróbál majd megdobálgatni Manning, mivel egyelőre sokkal jobban bízik Garconban, mint ahogy azt megérdemelné. És várhatóan jön majd a White-Eldridge duó is, amelyik több szerephez jut majd a következő hetekben Collie és Clark sérülése miatt. Nekem legjobban mégis Addai hiánya okoz fejfájást, idén nagyon jó, rettentően nagy szükség lenne rá.StezAz lesz majd az érdekes, hogy mit csinálunk akkor, ha Wayne átmegy Hobbs oldalára (biztos meghúzzák). Átküldjük-e Sámuelt vele, vagy megvárjuk míg 2 td-t csinál Hobbsról és csak akkor megy utána Asante.
A Wayne-Asante viszonylatban biztos megpróbáljátok a double-move-ot Wayne-nel, mert Samuel nagyon agresszív 10-ből sztem 9-szer bemozdul ilyenkor a cselre. Na akkor lesz tesztelve Mikell és Allen, hogy jobban fel tudják-e venni Wayne-t mint tegnap Brittet.BleedingGreen