Philadelphia Eagles
Philadelphia is signing 41-year-old QB Josh McCown to its practice squad and making him oldest practice squad player in NFL history, league sources tell ESPN. McCown will live in Texas, make $12,000 a week and serve as the Eagles’ emergency QB.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 6, 2020
Az LB sor szerintem egyáltalán nem gyenge. Nincsenek nagy nevek még 😊 Szerintem a potenciál bennük van. A Sec miatt jobban aggódok.
Egyértelműen látszik, hogy az idei offseason a szembenézés éve mind keretépítés mind edzői fronton. Ami elszúrtak azt legalább próbáljâk javítani, és ez mindenképpen jó. Így is øsszejött két PO. Aztán meglátjuk, hogy jól sikerült e a javítás, de legalább próbálklzunk. Néhány FRt látva ez is nagy dolog 😊
Szerkesztette: dande2
Talán a legszarabb LB-sor a ligában,Ezért a kiváló címért mi is ringbe szállunk.
zsoeo
Talán a legszarabb LB-sor a ligában, WR totál kérdőjeles, O# fal és a legfontosabb pozi szintén nagy kérdés, lehet hogy lejjebb kell adni a célokból idén...
Ne legyen így,de valahogy úgy látom.. Természetesen szurkolni fogok csak valahogy hiány van bennem...
Azt hogy a draftokat szinte minden évben elbasszuk és hosszú távon nem lesz elég az öregedő brigád 😔
Fly
pbs.twimg.com/media/EhLUqdvXcAILm6E?format=jpg&name=small
Érdekes, Prince T Wanogoonak egyelőre nem sikerült pedig, tőle is várták, hogy összejön,
twitter.com/Mfranknfl/status/1302318239331037184Odaadjuk Dede Westbrookért, mindkét csapat jól jár.
Végül is 😛 még van remény, nem olyan szr mint néhány másik csapatnál 😉
Jefferyt pedig valóban nagyon szeretnénk tradelni, meglepődnék ha 5. körnél jobbat vagy bármit is kapnánk érte
dande
Végül is 😛 még van remény, nem olyan szr mint néhány másik csapatnál 😉
Jefferyt pedig valóban nagyon szeretnénk tradelni, meglepődnék ha 5. körnél jobbat vagy bármit is kapnánk érte
Douglast több értelme van megtartani. Jeffery-t vigye má valaki innen.Jeffrey PUPn van így még a mi púpunk marad egy ideig 😛
Közben Douglas is lapáton 😀
csipkelli
RDt már annyira a draftnál sem értettem ahhoz képest sokáig húzta 😛
Another #Eagles secondary move: CB Rasul Douglas, a former third-rounder, has been informed of his release, source said.
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 5, 2020
Source: The #Eagles are expected to release CB Sidney Jones, a former 2nd round pick who never found his footing.
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 5, 2020
Remélem Jones repül valamerre. Ő csak + 1 sérültet jelent.
BTW simán hoznám APt, Blount esetén már bejött a veterán futó, hátha tudnánk őt is használni 😊 bár azt Scott vagy Clement bánná.
Fő emberünk special teamben, és az edzőtáborban a második CB sorban játszott a védelemben, Ezzel lehet, hogy Sidney Jones és/vagy Douglas napjai meg vannak számlálva.

Olyan nagyon egyébként semmi különös. Burnett nem volt rossz de ebbe az erős WR sorba már nem férhetett be 😛 😀
Roster Moves: #Eagles have waived the following players: pic.twitter.com/2FbhysMCbM
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 3, 2020
Sources: Negotiations between the #Eagles and TE Zach Ertz came to an abrupt halt when PHI made an offer that had less guaranteed money than their offer in November. The backloaded offer also had less cash over the next 4 seasons annually than Austin Hooper’s #Browns contract.
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 3, 2020
Lassan nincs kinek kihullania az első hét utánra. 😀Természetesen az első pár fordulóban majd hullani fognak nálunk (is) a játékosok, ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk. Az Atlanta ellen volt a legszebb tavaly, amikor már a bemelegítésnél többen megsérületek.Will Parks is megsérült (hamstring). Több hetet kihagyhat, valószínűleg az első egy-két meccsen nem lesz. Persze egy jó kis hamstringgel el lehet küzdeni egy egész szezonon keresztül is...A Nagy szórás szerintem még csak ezután jön majd. Week 1 után jóval több sérült lesz ligaszerte is.
BleedingGreen
Shawn84
BleedingGreen
Természetesen az első pár fordulóban majd hullani fognak nálunk (is) a játékosok, ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk. Az Atlanta ellen volt a legszebb tavaly, amikor már a bemelegítésnél többen megsérületek.Will Parks is megsérült (hamstring). Több hetet kihagyhat, valószínűleg az első egy-két meccsen nem lesz. Persze egy jó kis hamstringgel el lehet küzdeni egy egész szezonon keresztül is...A Nagy szórás szerintem még csak ezután jön majd. Week 1 után jóval több sérült lesz ligaszerte is.
BleedingGreen
Shawn84

Will Parks is megsérült (hamstring). Több hetet kihagyhat, valószínűleg az első egy-két meccsen nem lesz. Persze egy jó kis hamstringgel el lehet küzdeni egy egész szezonon keresztül is...A Nagy szórás szerintem még csak ezután jön majd. Week 1 után jóval több sérült lesz ligaszerte is.
BleedingGreen