Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Sztem nincs miért szégyenkezni, kikaptunk egy jobb csapattól, de végig meccsben voltunk. Néhány jobb edzői döntéssel lehetett volna nyerni, sajna ez most így sikerült.Ami a WR sort illeti, Fulgham maradhat a kezdőben, Ward jó slotba, JJAW-t ideje lenne elfelejteni, ahogy Hightowert sem tartanám pályán, ha nem muszáj.
több mint 5 éve
menjünk az 1/1-re és cseréljünk DC-t..........................meg legyen egy normális OC........DP a SBra tekintettel tánmár gondolkodtam ennek a kommentnek a törlésén de marad pontosabban egy változó: felőlem DP is mehet ahova akar mert amit ma megint leművelt......................
egy évet még maradhat
dande
több mint 5 éve
Majd meglássuk melyik QBnak lesz meleg a pite, de győzni megyünk Pittsburghbe 😉Fele ennyi szerzett ponttal is megelégszem, persze ha nyerünk 😛Nem hiszem, hogy lesz jelentősége...😉
twitter.com/mike_e_kaye/status/1314626828397506560
Amúgy Mailata az LT ismét. Komoly tesztnek lesz alávetve. Jeffery még mindig out.
dande
twitter.com/pff/status/1314650101982343169?s=21
Klaci79
GAMEDAY 😊!!!!
több mint 5 éve
Fele ennyi szerzett ponttal is megelégszem, persze ha nyerünk 😛Nem hiszem, hogy lesz jelentősége...😉
twitter.com/mike_e_kaye/status/1314626828397506560
Amúgy Mailata az LT ismét. Komoly tesztnek lesz alávetve. Jeffery még mindig out.
dande
több mint 5 éve
Fele ennyi szerzett ponttal is megelégszem, persze ha nyerünk 😛Amúgy Mailata az LT ismét. Komoly tesztnek lesz alávetve. Jeffery még mindig out.
több mint 5 éve
Nem lesz ott semNa végre valami:Mondjuk a Miami telthàzhoz képest, ja 😛
BREAKING: PA Governor Tom Wolf will allow event centers to open at 15% capacity, with a maximum of 7,500 attendees. The decision on the local week is now up to Philadelphia Mayor Jim Kenney, on if the city will allow the #Eagles to have fans.
Greengo
dande

több mint 5 éve
Na végre valami:Mondjuk a Miami telthàzhoz képest, ja 😛
BREAKING: PA Governor Tom Wolf will allow event centers to open at 15% capacity, with a maximum of 7,500 attendees. The decision on the local week is now up to Philadelphia Mayor Jim Kenney, on if the city will allow the #Eagles to have fans.
Greengo
több mint 5 éve
Na végre valami:BREAKING: PA Governor Tom Wolf will allow event centers to open at 15% capacity, with a maximum of 7,500 attendees. The decision on the local week is now up to Philadelphia Mayor Jim Kenney, on if the city will allow the #Eagles to have fans.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Ennek meg volt szerintem a határideje, innentől ez már nem opt out lenne hanem szezon kiülés.Természetesen lehet, csak egy fillért nem kap az illető, ellenben Slay opt outjára sehol nincs említés a nagy internet szférában. Konkrétan ennyit találtam:Viszont van jó hír... az ellen Oknak.... Slay opt out...Még lehet opt outolni??
dande
aranytöküJimmy
Darius Slay on the NFL playing this season amid COVID: “We shouldn’t have had one.”
Félreértelmeződött a dolog.
Shawn84
több mint 5 éve
JJAW újra teljes edzésmunkát végzett, meg van mentve a WR corps!!
több mint 5 éve
Na akkor tegyük rendbe a dolgokat! 😉Annyi történt, hogy mikor Slayt kérdezték az egész pandémiáról, akkor azt nyilatkozta, hogy őszintén megmondva nem kellett volna elkezdeni ezt a szezont... nem kellene játszani ilyen körülmények között!
Aztán mikor érzékelte, hogy egyesek ezt úgy értelmezték, hogy ő fél és nem akar játszani, akkor újra megszólalt, és tisztázta a szitut:
- amit mondott a szezon előtti állapotokra vonatkozott, amikor totál káosz volt hogy mi lesz, hogy lesz,
- onnantól kezdve hogy elkezdődött a szezon, ő tökéletesen elégedett az Eaglesnél meghozott óvintézkedésekkel és gyakorlattal, tökéletesen biztonságban érzi magát a csapatnál. És szó sincs arról, hogy ne akarna játszani...
több mint 5 éve
Nem mondtam, hogy te értetted félre. De valaki biztosan, ha volt ilyen hír és eltűnt később.Nem értelmeződött félre, 😊 jött a hír a telómra, nem véletlenül írtam be fél kómásan 😛 De azóta valóban eltűnt a hír így szerencsére valószínűleg valóban téves riasztás 😉Természetesen lehet, csak egy fillért nem kap az illető, ellenben Slay opt outjára sehol nincs említés a nagy internet szférában. Konkrétan ennyit találtam:Viszont van jó hír... az ellen Oknak.... Slay opt out...Még lehet opt outolni??
dande
aranytöküJimmy
Darius Slay on the NFL playing this season amid COVID: “We shouldn’t have had one.”
Shawn84
dande
több mint 5 éve
Nem értelmeződött félre, 😊 jött a hír a telómra, nem véletlenül írtam be fél kómásan 😛 De azóta valóban eltűnt a hír így szerencsére valószínűleg valóban téves riasztás 😉Természetesen lehet, csak egy fillért nem kap az illető, ellenben Slay opt outjára sehol nincs említés a nagy internet szférában. Konkrétan ennyit találtam:Viszont van jó hír... az ellen Oknak.... Slay opt out...Még lehet opt outolni??
dande
aranytöküJimmy
Shawn84
több mint 5 éve
Természetesen lehet, csak egy fillért nem kap az illető, ellenben Slay opt outjára sehol nincs említés a nagy internet szférában. Konkrétan ennyit találtam:Viszont van jó hír... az ellen Oknak.... Slay opt out...Még lehet opt outolni??
dande
aranytöküJimmy
Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
Viszont van jó hír... az ellen Oknak.... Slay opt out...Még lehet opt outolni??
dande
több mint 5 éve
Viszont van jó hír... az ellen Oknak.... Slay opt out...
több mint 5 éve
Hát igen, felhoztuk Fulghamet, hogy töltse be JJAW szerepét a meccsen (azaz legyen láthatatlan, labdával ne találkozzon), és bíztunk abban, hogy ez sikerül neki. Erre elkapásai vannak és TD-je. Mekkora béna! 😀 Viccen kívül, remélem megkapja újra az esélyt.Azért van rossz hír is. McLeod nem edzett ma (hamstring). Ha nem tud játszani, akkor még komolyabb űr lesz a secondaryban.
Parks pedig "slowly working back from hamstring injury" valamint "getting closer each day". Ezt az Eagles enigma dekódoló gépbe betáplálva a következő üzenetet adja: idén nem látjátok az embert a pályán. DeSean Jacksonnál tavaly 10 hétig hallgattuk ezt, mire végül megműtötték.

több mint 5 éve
Sajnos rossz hírek jöttek.Vinny Curry és Craig James újra az aktív keret tagja, eddzenek, ahogy D-Jax is. 😕
Pedig kezdtem azt hinni, hogy nyerő csapatunk lesz, de visszajönnek a sztárok azt megint kikapunk 😀
Let's go Practice Squad!
több mint 5 éve
Azért ebből a Wentzből szeretnék többet! 😊nem levonva Wentz érdemeit
www.facebook.com/philadelphiaeagles/videos/2885528101677493/
( Nelson te vagy az? 😀 )
Greengo
Dontae Johnson
több mint 5 éve
Azért ebből a Wentzből szeretnék többet! 😊( Nelson te vagy az? 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Tulajdonképpen lenyűgöző, hogy az offense 7-8 sérült kezdőjátékossal is tudja hozni ugyanazt a játékot, mint amikor a többség egészséges. 😀 A probléma ott van, hogy amikor a kezdők játszanak, akkor is ugyanez a szint van, vagy rosszabb ...A legnagyobb gond továbbra is az, hogy ugyanazt nézzük, mint az elmúlt 2 szezonban. A offense-zel vallatni lehet néha. Egy idő után kiesik egy csomó kezdő, ami után a szorult helyzetben a maradék csapat összeszedi magát valamelyest. Ilyenkor pedig már nem lehet igazán ekézni őket, mert rengeteg a sérült.
A védelem pedig hullámzó. Van, hogy hoznak egy győzelmet, máskor meg teljesen vakon vannak, attól függően, hogy Schwartznak éppen milyenje van.
Ez a forgatókönyv van már a harmadik szezon óta.

több mint 5 éve
Végre legalább győztünk, bár nagyrészt előszezon-jellegű volt a meccs, a színvonalában és a pályán lévők tekintetében is. 2-3. számú Qb-k, csere falak (voltak olyan driveok, amikor már csak Kelce volt az alap OL-ből), csere és PS elkapók ... akik TD-t kapnak el 😊Csak egy kis kiegészítés, mert nagyrészt elmondtad amit én is láttam.
...
BleedingGreen
A play hívások ismét szemet szúrtak. Most is rettenetesen gyengék voltak sok esetben, és esélytelen volt előre haladni. A végén kíváncsi voltam, hoyg az 5 pontos vezetés tudatában, képesek leszünk e az utolsó 2-2,5 perc nagy részét "elégetni". Nos az eredmény katasztrofális. 3 olyan szar játék jött, hogy gyakorlatilag veszítettünk is yardokat, pedig egyetlen rohadt first down és megnyertük volna a meccset. Ez engem szokott bosszantani, tudom az én hibám, de ez van 😊
Ami kifejezett pozitívum az Wentz játékának fejlődése az előző 3 héthez képest. Nem egy elhalni látszó játékból hozott ki extra yardokat, és a TD futása is nagyon szép volt. Szeretném, ha a következő meccseken is merne vállalkozni.
Negatívum jön ismét, mégpedig Hurts. Csak futni hozzák be de az elmúlt 2 meccsen, 2 fumble. Gratula neki innen is. Gyakorlatilag NULLA a gyerek. Védhetik őt az edzők, mondhatnak bármit, de a PS-ből feljövő srácok többet hozzátesznek mint ő. Hightowerből én is többet látnék, benne azért van fantázia.
Ismét a pozitív oldal jön, és 2 név: Mailata + Ward. Előbbi szerintem teljesen vállalható játékot nyújtott, konkrétan jobbat mint Peters az eddigi meccseken. Ha lenne más jelöltünk a posztra, akkor is őt hagynám most benn. Ward pedig sokszor segítette ki jól Wentzet slotban, ő azért szerintem bőven hozzáteszi a magáét. ne feledjük, tavaly ő is PS-ből jött fel, ahogy Scott is. Nem várható el tőlük, hoyg a hátukon vigyék a támadójátékot.
A védelem szépen helyt állt, elsősorban a DL emelhető ki. Egymás után a második meccs, hogy látom rajtuk, tényleg komolyan is veszik a dolgokat. Akarnak, lelkesek, meg is látszik.
Gerry nálam lassan nemkívánatos személy lesz, szinte gyűlöletre emelkedik a szar játéka miatt. Viszont Singleton szerintem nem csak abban a játékban állt jó helyen, de többször ért oda. Kellemes meglepetés volt. Mindenképp a kezdőbe tenném legközelebb.
A secondary nem rossz. Sokkal rosszabbhoz szoktunk, és ez az idei felállás ugyan közel sem hibátlan, de bőven tud hozni egy közepes szintet. Millsnek egyértelműen jobban áll a safety poszt.
Ami a legfontosabb:, persze a győzelem mellett, hogy végre ikerült turnovereket csinálni, és ebből pontokat szerezni. Lám, egyből győzelmet ért. Ebből kell több és akkor bármi lehet. Mondjuk a tegnapitól függetlenül azért óvatosan álmodnék arról, hogy megverjük a Steelerst.
Szerkesztette: Shawn84