Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

1 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 213
Most néztem Josh Allen int-hét a Chiefs ellen....mi meg itt fikázzuk Russ-t 😀

Nyilván lehet olyan szcenárió, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük, mert például egy Ifedivel szemben Herbignek hatalmas meccse lehet és hát Winston pontosságára ez rendesen rányomhatja a bélyegét. Meg az örökké nem lehetünk idegenben szarok is mellettünk szól 😀
De az tuti, hogy nyugodtan ülök le tévézni...csak az egészségre vigyázzunk, meg ha lehetőség van, használjuk ki, évek óta nem láttam ilyen jó Steelerst, igaz ez a Canada, Fichtner éra miatt nem nehezen megugorható.
2 órája
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 630 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ha a Browns nem megy rá kifejezetten az 1/1-re, akkor nem jók a kilátások.
Nagy gyakorlatunk van az ilyen meccsek elvesztésében. Azért én felkelek szurkolni, inkább kivettem egy szabit.

3 órája
polamalu Pittsburgh Steelers 4 656 — 毎日何かを学ぶ
Tomlin meglátta a schedule-t, már be is húzta, ez a meccs kuka, tuti bukó, nézzük mi a nyerhető 😀
3 órája
Ráadásul az elmúlt 6 TNF-ét megnyerte a Browns. Egyszerűen mi nem tudunk erre megfelelően felkészülni. Rövid hét+utazás=zakó
6 órája
Klemó Pittsburgh Steelers 5 653
Hát minden múltbéli adat ellenünk szól gyerekek. Ilyenkor mindig jött egy szívás WTF meccs. Szóval Én most is ezt várom, a Browns ellen is, sőt a Browns ellen igazán.
7 órája
xtaki Pittsburgh Steelers 3 439
ez csapda. a barnak mindent ossze fognak szedni, mi meg faradtak leszunk es elegedettek vagyunk a ravens ellen. Ilyenkor szokott a Tomlin fele leeresztes jonni.
Pedig a ket barna meccsel akar pipa is lehetne a csoport is.
7 órája
The #Steelers have never won a road, divisional Thursday Night Football game. They're 0-7 all-time and 0-5 under Mike Tomlin.

Tomlin is 2-8 on the road on TNF.
Tibi76
Egyszer minden megszakad
7 órája
Tibi76 Pittsburgh Steelers 710 — Steelers fan
The #Steelers have never won a road, divisional Thursday Night Football game. They're 0-7 all-time and 0-5 under Mike Tomlin.

Tomlin is 2-8 on the road on TNF.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
8 órája
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 630 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Steelers + Styx, lehetne ennél is szerethetőbb? 😊

10 órája
 www.youtube.com/watch?v=NJIPxPbuOD0

Ez a zene minden hazai mérkőzésen megszólal, immár hagyományosan. Természetesen ez nem mindig volt így, de a 2002-es szezon playoff első mérkőzése óta már így van. Akkor a Cleveland Browns volt az ellenfél 2003 január 5-én. 24-7-es Cleveland-i vezetésnél szólalt meg a mérkőzésen először és Mike Logan inferception-jével a csapat megkezdte a felzárkózást.
Ez volt az első mérkőzés, ahol kétszer is lejátszották a dalt, amitől a közönség és a játékosok is teljesen lázba jöttek. Sikerült is a fordítás 36-33-ra.
Ezután már több alkalommal is a szám lejátszása után elképesztő játékok jöttek a védelemtől, mivel a számot mindig akkor játszák le, amikor a védelem lép pályára.
Természetesen ahogy lenni szokott, a stadionban már szabályok vannak a szám lejátszására. Sosem hallható ha sérülés miatt szakad meg a játék, vagy a zebrák néznek vissza egy jelenetet, vagy ha természetesen a támadók vannak a pályán.
Chris Burns, a stadion executive producere, aki felelős a hasonló látványosságokért szerint, a legnagyobb élmény, ha a Renegade utáni játékban történik valami fordulat és időnként ezt láthatjuk is egy int vagy egy fumble formájában.
Klaci79
Imádom ezt a zenét. A stadionban amikor a szívdobbanás basszusa van, az megmozgatja az ember minden porcikáját. K.a nagy hangulatot csinál, még szakadó esőben is, igaz Laci? 😀
polamalu
Amikor ott hallod azt az érzést nehéz bármihez hasonlítani. Már eleve az egész meccs, az egész napod egy olyan, mint egy álom...és akkor még ez hozzájön...talán csak jobb ha esik az eső ilyenkor és mindenhol érzed a feelinget 😊
Klaci79
Meg akkor vannak akik visszamennek a szállásra és nem "bosszantanak" 😀
18 órája

Ez a zene minden hazai mérkőzésen megszólal, immár hagyományosan. Természetesen ez nem mindig volt így, de a 2002-es szezon playoff első mérkőzése óta már így van. Akkor a Cleveland Browns volt az ellenfél 2003 január 5-én. 24-7-es Cleveland-i vezetésnél szólalt meg a mérkőzésen először és Mike Logan inferception-jével a csapat megkezdte a felzárkózást.
Ez volt az első mérkőzés, ahol kétszer is lejátszották a dalt, amitől a közönség és a játékosok is teljesen lázba jöttek. Sikerült is a fordítás 36-33-ra.
Ezután már több alkalommal is a szám lejátszása után elképesztő játékok jöttek a védelemtől, mivel a számot mindig akkor játszák le, amikor a védelem lép pályára.
Természetesen ahogy lenni szokott, a stadionban már szabályok vannak a szám lejátszására. Sosem hallható ha sérülés miatt szakad meg a játék, vagy a zebrák néznek vissza egy jelenetet, vagy ha természetesen a támadók vannak a pályán.
Chris Burns, a stadion executive producere, aki felelős a hasonló látványosságokért szerint, a legnagyobb élmény, ha a Renegade utáni játékban történik valami fordulat és időnként ezt láthatjuk is egy int vagy egy fumble formájában.
Klaci79
Imádom ezt a zenét. A stadionban amikor a szívdobbanás basszusa van, az megmozgatja az ember minden porcikáját. K.a nagy hangulatot csinál, még szakadó esőben is, igaz Laci? 😀
polamalu
Amikor ott hallod azt az érzést nehéz bármihez hasonlítani. Már eleve az egész meccs, az egész napod egy olyan, mint egy álom...és akkor még ez hozzájön...talán csak jobb ha esik az eső ilyenkor és mindenhol érzed a feelinget 😊
19 órája

Klaci79
19 órája

1 napja
Andy Weidl is szóba kerül a Jets-nél mint GM. Nem igazán örülnék neki, jó munkát végez Khan mellett, ráadásul komoly kultúrát vihetne magával egy riválishoz. Talán a kivágott Douglassal való kapcsolata miatt nem őt fogják választani.
1 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Úgy néz ki kint leszek az USAban a divisonal round hetén - ti mit tippelnétek, hanyadikak leszünk? 😀
Ki kellene találnom, hogy korábban repüljek ki, vagy tovább maradjak, de megpróbálok elcsípni egy PO meccset.
tenorx
mennyire surgos a foglalas?
ha varsz ket hetet, tisztabb lesz a kep.
igaz, kevesebb jegy lesz.
xtaki
Hát kihuzom amíg tudom 😊 de közben lett backup plan, Buffalo 😀
1 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 403 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Benne leszünk a TV-ben! 😄
Dec 3. az évközi Hard Knocks-ban a teljes AFC North-al.
1 napja
xtaki Pittsburgh Steelers 3 439
Úgy néz ki kint leszek az USAban a divisonal round hetén - ti mit tippelnétek, hanyadikak leszünk? 😀
Ki kellene találnom, hogy korábban repüljek ki, vagy tovább maradjak, de megpróbálok elcsípni egy PO meccset.
tenorx
mennyire surgos a foglalas?
ha varsz ket hetet, tisztabb lesz a kep.
igaz, kevesebb jegy lesz.
1 napja
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 385
Seattleben leszek amúgy, szóval kíváncsi vagyok mennyire fog kijönni egy SEA-PITT, jegy, hotel, PITT-SEA út 😀
tenorx
Szerintem bérelj egy kerót, ott van a szomszédban... 😀
1 napja
Seattleben leszek amúgy, szóval kíváncsi vagyok mennyire fog kijönni egy SEA-PITT, jegy, hotel, PITT-SEA út 😀
1 napja
1 napja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 821 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Üdv a Steelers szurkolóknak!Rég óta követem a csapatot,és most már elérkezett az idő hogy regisztráljak,mert sokszor olvasom a Steelers fórumot.Tetszik a csapat eddig,Tomlin ismét mennybe megy a pozitív szezonnal.Egy kérésem lenne,a rájátszásban ne 0-21-nél kezdjünk el játszani ...
Stealth
Isten hozott! 🙂

" class="embed">
1 napja
Üdv a Steelers szurkolóknak!Rég óta követem a csapatot,és most már elérkezett az idő hogy regisztráljak,mert sokszor olvasom a Steelers fórumot.Tetszik a csapat eddig,Tomlin ismét mennybe megy a pozitív szezonnal.Egy kérésem lenne,a rájátszásban ne 0-21-nél kezdjünk el játszani ...
Stealth
Welcome

1 napja
Stealth Pittsburgh Steelers 1
1 napja
no Baltimore Ravens 7 274
Nyugalom, No még picit holló, de szezon végére megtér és átáll a sötét oldalról a jókhoz 😀
polamalu
En mar irtam ezerszer a vasas nalam kedvenc, nekem a vasas az elso szerelem, a ravens tudatos valasztas volt, ahogy a vasas nem valasztasa is. Egy darab vidokazetta csomagbol. A NO meg egy jatekos miatt valt azza sokkal kesobb.
1 napja
Nyugalom, No még picit holló, de szezon végére megtér és átáll a sötét oldalról a jókhoz 😀