Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
1 órája
Hja és még valami ami fontos. Dylan Cook nem engedett nyomást Rodgersszen. El is felejtettem mikoözben néztem, hogy ippeg keretbe került. Persze, nem elit a Miami EDGE sora, de akkor is. Az OL állt a lábán és Rodgers nagyon konfortosan érezte magát láthatóan. Ez akkor sem tört meg, amikor Semaulo lement és ráadásul itt aztán Ryan McCollum állt be nem is Spencer, hogy megtartsuk a jumbo felállást.Kapott is egy 78.4-et a pff-től, 89.9-es pblk-val...nem semmi kezdés...de majd az igazi megmérettetés most jön
Klemó
2 órája
Marquez Valdes-Scantling becomes the 2nd player to catch a pass from Aaron Rodgers on both the Packers and Steelers.Az elején nagyon vakon volt a srác. Több hívásnál is feltünően mutogatott, hogy most akkor mi is fog jönni 😀
He joins.. Aaron Rodgers himself, who caught three of his own passes with Green Bay and one this season with Pittsburgh.
zacknorb
3 órája
Marquez Valdes-Scantling becomes the 2nd player to catch a pass from Aaron Rodgers on both the Packers and Steelers.He joins.. Aaron Rodgers himself, who caught three of his own passes with Green Bay and one this season with Pittsburgh.
Poloska vagyok.
7 órája
Hja és még valami ami fontos. Dylan Cook nem engedett nyomást Rodgersszen. El is felejtettem mikoözben néztem, hogy ippeg keretbe került. Persze, nem elit a Miami EDGE sora, de akkor is. Az OL állt a lábán és Rodgers nagyon konfortosan érezte magát láthatóan. Ez akkor sem tört meg, amikor Semaulo lement és ráadásul itt aztán Ryan McCollum állt be nem is Spencer, hogy megtartsuk a jumbo felállást.
7 órája
Én annak örültem így az összefoglaló alapján, hogy volt TE játék és Postás Pat is kapott benne szerepet.Az első meccs volt idén, ahol az érződött, hogy használjuk a fegyverzeteinket és mindezt kreatívan és így ez láthatóan missmatch is a másik oldalnak. Persze mindezt megint egy átaludt első negyed után. De kétségtelen, hogy ilyen 20 perc amit az O produkált ott a félidő végén, majd egész harmadikban a negyedik elejéig szokatlan volt.
Reggio1914
11 órája
Emberemlékezet óta nem volt 4 drive = 4 TD. Jó meccs volt, nem is kellett szívgyógyszer a végére 😀
11 órája
Én annak örültem így az összefoglaló alapján, hogy volt TE játék és Postás Pat is kapott benne szerepet.
11 órája
az elso negyedben szepen hoztak a futojatekot, el is konyvetlem, hogy akkor szetfutnak. Az O sem mukodott, sem a futas, sem a passz. Aztan valami csodafolytan tudtunk valtoztatni a masodik negyedben. Ilyen sem nagyon szokott elofordulni. Aztan a harmadikban is. Ez meg ritkabban fordul elo. -20 yardot termeltek a harmadikban a delfinek.A Bills elleni pofon egyelőre hat, kíváncsi vagyok meddig.
A garbage time mar nem szamitott.
xtaki
15 órája
az elso negyedben szepen hoztak a futojatekot, el is konyvetlem, hogy akkor szetfutnak. Az O sem mukodott, sem a futas, sem a passz. Aztan valami csodafolytan tudtunk valtoztatni a masodik negyedben. Ilyen sem nagyon szokott elofordulni. Aztan a harmadikban is. Ez meg ritkabban fordul elo. -20 yardot termeltek a harmadikban a delfinek. A garbage time mar nem szamitott.
15 órája
Írtam, hogy kéne valami PO vibe is, hogy érezzük, hogy van keresnivalónk. Nem szabad ezt túldimenzionálni, de kaptunk ilyet (is). Mindenesetre a szezon legmagabiztosabb játékát hoztuk. Nem, hogy megnyertük a time of possession-t, amire talán idén még nem is volt példa, de domináltuk a pályát végre, amire már nem is emlékszem mikor volt. Úgy, ahogy kell. Voltak kreatív játékok, csak persze jó volna nem leolvadni és félelemben élni akkor is, amikor megvan a vezetés, így a "kedvenc" jet sweep és LOS mögötti játékokból kellene talán kevesebb, mert azoktól néha levert a víz, de összességében nem lehetett panasz 2 negyedig az O-ra (sem).Nekem volt egy olyan érzésem, hogy nagyon jót tesz a D-vel, hogy nincs Watt és Pierre, mert Austin is kénytelen változtatni. Az elején megijedtem, láthatóan arra az oldalra futottak és érezhető volt a bizonytalanság, de aztán betömtük a lyukat szépen és domináltunk Watt nélkül is. Samuel nagyon szépen játszotta végig első meccsét kezdőként, ahogy Ramsey is nagyon jó volt hátul. Queen mióta kiosztottuk igazi állat lett.
Nos. Akkor 8-6, hajszálra a pozitív szezontól. 😀 Most a Ravens-en a nyomás inkább, hogy hoznia kell a következő 2 meccset. Sajna a Lions L-ből jön és ilyenkor nagyon állatul szokták nyomni, így nem adok sok esélyt magunknak, de utána jön a Browns és az az igazán fontos.
18 órája
Az első másfél negyedet leszámítva ez a meccs azért rendben volt, meg kell hagyni, azt meg fogjuk az időre, be kellett melegedjenek. Az offense néha egészen szép életjeleket mutatott. Persze remek ellenfél volt a szezon eleji formáját idéző Dolphins is. 😊
1 napja
Nálam lesz a gond, mert én minden olyan tie breakert végig ütöttem ahol a Ravens veri a Steelerst, nálam ez alap volt, mert máshogy szinte értelmetlen. Ami nálam kijott, hogy 8-9, 9-8, 10-7 az nekünk jó ha alapnak vesszük a Ravens üti a Steelerst.Hát nekem más a "szám". A divizión belül jelenleg vezetünk. Ha verjük a Brownst, akkor 4-1 lesz. Így az utolsó meccsen, ha nyerünk, akkor 5-1 lesz és így az első tie breaker szerint mi vagyunk elöl.Nos. Ha nem ütjük a Miamit meg saját hazai pályánkon, mi a lószart keresünk a PO-ban? Ezért nyugodt vagyok. Ha kikapunk, akkor nem a kezünkben van a sorsunk, de nem is érdemeljük meg, hogy így legyen. Ha meg a Ravens üti a mostani Pats-et és mi kikapunk a Lionstól, akkor még reklamálni se raklamálhatunk. A vicc az, hogy lehet még így is a végén a tie braker miatt lehet sanszunk, de ezt majd valamelyik matematikus előadja úgy is.Nekem a playoff machine minden tie breakernél a Ravenst hozza elétek.
Kéne valami PO vibe-ot mutatnunk és fel kell lépnie mindenkinek Watt és Pierre (hát utóbbi kapcsán nem hittem volna, hogy ezt leírom) hiányában.
Klemó
KeyG
Ha a DIV egyenlő lesz, akkor a következő a közös ellenfelek. Ezek a lentebb a következők. (ugye a DIV kiesik, mert az egyenlő)
Bills - L L
Lions - L L
Bears - L W
Dolphins - ? W
Vikings - W W
Jets - W W
Pats - W ?
Packers - L ?
Itt egyelőre vezet a Ravens. Ha mind a két meccset hozza, akkor előttünk is marad, akkor is, ha mi verjük a Dolphinst. Ha kikap mind a kettőtől (Pats, Packers) és mi nyerünk a MIami ellen, akkor itt is előttük leszünk, de akkor, ha jól számoltam a nyers mérlegünk is jobb lesz szinte biztosan.
Egy szó, mint száz, a Browns elleni meccs lesz a kulcs. Ha ott nyerünk, akkor hiába kapunk ki kétszer, és a Ravens nyer, ha az utolsó meccset hozzuk, akkor az AFC North mérlegünk miatt mi leszünk a befutók. De cáfoljatok.
Klemó
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Hát nekem más a "szám". A divizión belül jelenleg vezetünk. Ha verjük a Brownst, akkor 4-1 lesz. Így az utolsó meccsen, ha nyerünk, akkor 5-1 lesz és így az első tie breaker szerint mi vagyunk elöl, de ha vesztünk akkor is.Nos. Ha nem ütjük a Miamit meg saját hazai pályánkon, mi a lószart keresünk a PO-ban? Ezért nyugodt vagyok. Ha kikapunk, akkor nem a kezünkben van a sorsunk, de nem is érdemeljük meg, hogy így legyen. Ha meg a Ravens üti a mostani Pats-et és mi kikapunk a Lionstól, akkor még reklamálni se raklamálhatunk. A vicc az, hogy lehet még így is a végén a tie braker miatt lehet sanszunk, de ezt majd valamelyik matematikus előadja úgy is.Nekem a playoff machine minden tie breakernél a Ravenst hozza elétek.
Kéne valami PO vibe-ot mutatnunk és fel kell lépnie mindenkinek Watt és Pierre (hát utóbbi kapcsán nem hittem volna, hogy ezt leírom) hiányában.
Klemó
KeyG
Ha a DIV egyenlő lesz, akkor a következő a közös ellenfelek. Ezek a lentebb a következők. (ugye a DIV kiesik, mert az egyenlő)
Bills - L L
Lions - L L
Bears - L W
Dolphins - ? W
Vikings - W W
Jets - W W
Pats - W ?
Packers - L ?
Itt egyelőre vezet a Ravens. Ha mind a két meccset hozza, akkor előttünk is marad, akkor is, ha mi verjük a Dolphinst. Ha kikap mind a kettőtől (Pats, Packers) és mi nyerünk a MIami ellen, akkor itt is előttük leszünk, de akkor, ha jól számoltam a nyers mérlegünk is jobb lesz szinte biztosan.
Egy szó, mint száz, a Browns elleni meccs lesz a kulcs. Ha ott nyerünk, akkor hiába kapunk ki kétszer, és a Ravens nyer, ha az utolsó meccset hozzuk, akkor az AFC North mérlegünk miatt mi leszünk a befutók. De cáfoljatok.
Szerkesztette: Klemó
1 napja
Nos. Ha nem ütjük a Miamit meg saját hazai pályánkon, mi a lószart keresünk a PO-ban? Ezért nyugodt vagyok. Ha kikapunk, akkor nem a kezünkben van a sorsunk, de nem is érdemeljük meg, hogy így legyen. Ha meg a Ravens üti a mostani Pats-et és mi kikapunk a Lionstól, akkor még reklamálni se raklamálhatunk. A vicc az, hogy lehet még így is a végén a tie braker miatt lehet sanszunk, de ezt majd valamelyik matematikus előadja úgy is.Nekem a playoff machine minden tie breakernél a Ravenst hozza elétek.
Klemó
We are just the Ravens!
1 napja
Nos. Ha nem ütjük a Miamit meg saját hazai pályánkon, mi a lószart keresünk a PO-ban? Ezért nyugodt vagyok. Ha kikapunk, akkor nem a kezünkben van a sorsunk, de nem is érdemeljük meg, hogy így legyen. Ha meg a Ravens üti a mostani Pats-et és mi kikapunk a Lionstól, akkor még reklamálni se raklamálhatunk. A vicc az, hogy lehet még így is a végén a tie braker miatt lehet sanszunk, de ezt majd valamelyik matematikus előadja úgy is.Kéne valami PO vibe-ot mutatnunk és fel kell lépnie mindenkinek Watt és Pierre (hát utóbbi kapcsán nem hittem volna, hogy ezt leírom) hiányában.
1 napja
Az ilyen meccseken mindig betlizunk. Kikapunk. Az uccso hetre marad a dontes.Nagyon nem lesz egyszerű ez a meccs, prime time, Tomlinnál olyankor mindig tele a gatya!Először verjük már meg a Dophins-tNektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
Itt persze egyenlő mérlegnél van a kérdés.
KeyG
1. a ravens az összes meccsét megnyeri, mindegy mit csinál a steelers, a ravens jut be
2. ha a BAL veszít akár 1 meccset is, akkor a Steelersnek elég a Miami, Detroit, Browns W
3. Ha a Steelers megveri a Ravenst, az is belefér, ha a Detroit és Cleveland ellen is kikapnak
Cruyffista
bcsarli, Udvari Főkóstoló
badsco
1 napja
Rodgers viszont szereti.Nagyon nem lesz egyszerű ez a meccs, prime time, Tomlinnál olyankor mindig tele a gatya!Először verjük már meg a Dophins-tNektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
KeyG
1. a ravens az összes meccsét megnyeri, mindegy mit csinál a steelers, a ravens jut be
2. ha a BAL veszít akár 1 meccset is, akkor a Steelersnek elég a Miami, Detroit, Browns W
3. Ha a Steelers megveri a Ravenst, az is belefér, ha a Detroit és Cleveland ellen is kikapnak
Cruyffista
badsco
1 napja
Nagyon nem lesz egyszerű ez a meccs, prime time, Tomlinnál olyankor mindig tele a gatya!Először verjük már meg a Dophins-tNektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
KeyG
Cruyffista
1 napja
Először verjük már meg a Dophins-tNektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
KeyG
Cruyffista
We are just the Ravens!
1 napja
Először verjük már meg a Dophins-tNektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
KeyG
Cruyffista
1 napja
gedam
6 263
Ez mindig segít:nem olyan okos ez sem, vmelyik évben engem megvezetett, mert ezeket a csoporton, divíziokon belüli dolgokat összekavarta. persze lehet kijavították.
www.espn.com/nfl/playoffs/machine
Klaci79
1 napja
Nektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
KeyG
1 napja
Nektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek? Itt persze egyenlő mérlegnél van a kérdés.
We are just the Ravens!