Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 7 éve
Mit is akarnánk amúgy...1990-ben nyertünk itt utoljára....valami Chuck Noll nevű ürge volt a HC...Amilyen formában van most a Saints nyomtok egy blowout wint 😊 vagy nem 😊
11 voltam és azt se tudtam mi az a foci...csak a soccert ismertem 😂
Én a kezdoket pihentetnem a cicák elleni meccsre...annyira nincs esélyünk 😉
Klaci79
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
A jinxcunamit próbálja egy szemből bedobott kavics keltette hullámmal ellensúlyozni 😊Most attól, hogy ide beírogatod, hogy nyerünk, még nem fog megtörténni...Cam Jordan Anthony Smith szeretne lenni a héten.szerintem o nem bantani akarta nem trashtalk volt, bar elfogult vagyok. A HOF nem nez sorrendet csak hogy nyujtottal-e olyan teljesitmenyt. A beszelgetes meg a top5-tol meg igaz. Tipikus forum beszelgetes volt amugy 😊. BB HOF de a visszakerdezestol minden indok vaslogikaval tortenik. Arra jo lesz hogy BB most megmutatja, az hogy ez a vasasnak is jo lesz az 50-50 😊 Szerintem igen es igy siman nyertek 😊
twitter.com/SimonAChester/status/1075818206214979584
iktriad
new orl
Fast Willie
Persze hogy kikapunk. Én annak is örülnék ha 10 ponton belül tudnánk maradni. Ja, és hajrá Chargers 😊
több mint 7 éve
Most attól, hogy ide beírogatod, hogy nyerünk, még nem fog megtörténni...Cam Jordan Anthony Smith szeretne lenni a héten.szerintem o nem bantani akarta nem trashtalk volt, bar elfogult vagyok. A HOF nem nez sorrendet csak hogy nyujtottal-e olyan teljesitmenyt. A beszelgetes meg a top5-tol meg igaz. Tipikus forum beszelgetes volt amugy 😊. BB HOF de a visszakerdezestol minden indok vaslogikaval tortenik. Arra jo lesz hogy BB most megmutatja, az hogy ez a vasasnak is jo lesz az 50-50 😊 Szerintem igen es igy siman nyertek 😊
iktriad
new orl
több mint 7 éve
Cam Jordan Anthony Smith szeretne lenni a héten.szerintem o nem bantani akarta nem trashtalk volt, bar elfogult vagyok. A HOF nem nez sorrendet csak hogy nyujtottal-e olyan teljesitmenyt. A beszelgetes meg a top5-tol meg igaz. Tipikus forum beszelgetes volt amugy 😊. BB HOF de a visszakerdezestol minden indok vaslogikaval tortenik. Arra jo lesz hogy BB most megmutatja, az hogy ez a vasasnak is jo lesz az 50-50 😊 Szerintem igen es igy siman nyertek 😊
iktriad
több mint 7 éve
Juju megsérült?
több mint 7 éve
Cam Jordan Anthony Smith szeretne lenni a héten.Ha azt vesszük, hogy Éli 2 SB MVP, akkor nehéz lenne vitatkozni vele.
iktriad
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Cam Jordan Anthony Smith szeretne lenni a héten. twitter.com/SimonAChester/status/1075818206214979584
több mint 7 éve
Mit is akarnánk amúgy...1990-ben nyertünk itt utoljára....valami Chuck Noll nevű ürge volt a HC...11 voltam és azt se tudtam mi az a foci...csak a soccert ismertem 😂
Én a kezdoket pihentetnem a cicák elleni meccsre...annyira nincs esélyünk 😉
több mint 7 éve
Szépen lefordítottad, hogy Benjámin poetschül fog jáccódni.Belsős kommunikáció, csak mi értjük. De a lényege az, hogy rettenetesen ki fogunk kapni hétvégén 😊Az a baj Süti, hogy hiánycikk a céltudat. Csak Ego van. De neki is meg kellett ennie a régfeledett ratatatujjt h ismét úgy lássa a vilagot, ahogy kő. De nem. Ő inkább hajigassa a kő helyett a kavicsot, mer Assisi, hogy lehet úgy, hogy csak úgy. És ez sajnálatos.A google le akar forditani titeket mikor igy irtok. 😊
Értrm én, hogy sokáig basztikulizta a csőrét, hogy primetimeban se kapta mev azt a figyelmet, amit Menningitiszék kiérdemeltek. Akko duplán kellett volna ráfeküdni a testkarbantartásra, senem tespedni. Mer ugye ö is tudhatta magaról, hogy dolgozni kell a pontosságért, neki különösen, mert sose volt 20TD 1INT szériája. Ehhez képest minden év eleje azzal megy, hogy keresni a megfelelő viszkozitású kenőanyagot beléje mer olyan rozsdamarta a hordó... nincs céltudat, csak akarás. Annak meg nyögés a vége.
Mi is nyögünk tőle, nem csak a stihl sziti. Snem látya. Snincs aki szólna a behemótnak, hogy pirinyót alázatosabbosság kellene ide. Pláne ahogy mén az idő. Már lekési a villamost rendszeresen, de szarik felkelni előbb.
Nem mén.
kishaszi
new orl
bcsarli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Belsős kommunikáció, csak mi értjük. De a lényege az, hogy rettenetesen ki fogunk kapni hétvégén 😊Az a baj Süti, hogy hiánycikk a céltudat. Csak Ego van. De neki is meg kellett ennie a régfeledett ratatatujjt h ismét úgy lássa a vilagot, ahogy kő. De nem. Ő inkább hajigassa a kő helyett a kavicsot, mer Assisi, hogy lehet úgy, hogy csak úgy. És ez sajnálatos.A google le akar forditani titeket mikor igy irtok. 😊
Értrm én, hogy sokáig basztikulizta a csőrét, hogy primetimeban se kapta mev azt a figyelmet, amit Menningitiszék kiérdemeltek. Akko duplán kellett volna ráfeküdni a testkarbantartásra, senem tespedni. Mer ugye ö is tudhatta magaról, hogy dolgozni kell a pontosságért, neki különösen, mert sose volt 20TD 1INT szériája. Ehhez képest minden év eleje azzal megy, hogy keresni a megfelelő viszkozitású kenőanyagot beléje mer olyan rozsdamarta a hordó... nincs céltudat, csak akarás. Annak meg nyögés a vége.
Mi is nyögünk tőle, nem csak a stihl sziti. Snem látya. Snincs aki szólna a behemótnak, hogy pirinyót alázatosabbosság kellene ide. Pláne ahogy mén az idő. Már lekési a villamost rendszeresen, de szarik felkelni előbb.
Nem mén.
kishaszi
new orl
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 7 éve
A nyelvtani playhívásaink tökéletesek, kazinci meg hadd pörögjön, dejazése írok szótárat, barkobázzátokki, nemácsak én tógozzak mindék. Tsókolat!Az a baj Süti, hogy hiánycikk a céltudat. Csak Ego van. De neki is meg kellett ennie a régfeledett ratatatujjt h ismét úgy lássa a vilagot, ahogy kő. De nem. Ő inkább hajigassa a kő helyett a kavicsot, mer Assisi, hogy lehet úgy, hogy csak úgy. És ez sajnálatos.A google le akar forditani titeket mikor igy irtok. 😊
Nem mén.
kishaszi
new orl

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Utánanéztem: 4.28 volt a rekordom 40 yardon a YARD elől...Csak a Willie is ulne. 😊Mindig tudtam, hogy a gyors jelzővel betalálnak majdRemelem a te neved nem a lanyok adtak. 😊Le vagy maradva ezzel kapcsolatban, tisztázva lett a pályaválasztás joga 😊
new orl
Amúgy a zsaruk adták neki 😀
kishaszi
Fast Willie
Amugy akkor meg gyors de nem elegge. Motorral kell jarni, akkor csak a benzinkutasnak kell megallni.
new orl
www.espn.com/nfl/playoffs05/columns/story?columnist=pasquarelli_len&id=2312453
A cikk szerint pedig egy külön dimenzió vagyok
több mint 7 éve
Az a baj Süti, hogy hiánycikk a céltudat. Csak Ego van. De neki is meg kellett ennie a régfeledett ratatatujjt h ismét úgy lássa a vilagot, ahogy kő. De nem. Ő inkább hajigassa a kő helyett a kavicsot, mer Assisi, hogy lehet úgy, hogy csak úgy. És ez sajnálatos.Egyébként tényleg nagyon vissza kellene lépni egy lépést Hero-ból QB-ba. Egyik SB-t sem Ben nyerte, hanem a Steelers. NFL Networkon is tolják a Ben vs. Brees 2 fjúcsörhólloffémer spotot, de remélem, Pit vs Saints lesz.
Nem mén.
kishaszi
több mint 7 éve
Az a baj Süti, hogy hiánycikk a céltudat. Csak Ego van. De neki is meg kellett ennie a régfeledett ratatatujjt h ismét úgy lássa a vilagot, ahogy kő. De nem. Ő inkább hajigassa a kő helyett a kavicsot, mer Assisi, hogy lehet úgy, hogy csak úgy. És ez sajnálatos.A google le akar forditani titeket mikor igy irtok. 😊
Nem mén.
kishaszi
több mint 7 éve
Csak a Willie is ulne. 😊Mindig tudtam, hogy a gyors jelzővel betalálnak majdRemelem a te neved nem a lanyok adtak. 😊Le vagy maradva ezzel kapcsolatban, tisztázva lett a pályaválasztás joga 😊
new orl
kishaszi
Fast Willie
Amugy akkor meg gyors de nem elegge. Motorral kell jarni, akkor csak a benzinkutasnak kell megallni.
több mint 7 éve
Es legalabb nok voltak? 😊Remelem a te neved nem a lanyok adtak. 😊Le vagy maradva ezzel kapcsolatban, tisztázva lett a pályaválasztás joga 😊
new orl
kishaszi
több mint 7 éve
Az a baj Süti, hogy hiánycikk a céltudat. Csak Ego van. De neki is meg kellett ennie a régfeledett ratatatujjt h ismét úgy lássa a vilagot, ahogy kő. De nem. Ő inkább hajigassa a kő helyett a kavicsot, mer Assisi, hogy lehet úgy, hogy csak úgy. És ez sajnálatos.Értrm én, hogy sokáig basztikulizta a csőrét, hogy primetimeban se kapta mev azt a figyelmet, amit Menningitiszék kiérdemeltek. Akko duplán kellett volna ráfeküdni a testkarbantartásra, senem tespedni. Mer ugye ö is tudhatta magaról, hogy dolgozni kell a pontosságért, neki különösen, mert sose volt 20TD 1INT szériája. Ehhez képest minden év eleje azzal megy, hogy keresni a megfelelő viszkozitású kenőanyagot beléje mer olyan rozsdamarta a hordó... nincs céltudat, csak akarás. Annak meg nyögés a vége.
Nem mén.
több mint 7 éve
Ródlibürge önjáró, most méginkább vagy aztékabb - az hogy ez azönvzezetős Teslánk micsodi fordulatokat tud azzal is tisztába lehetünk. Egy mikor a Motorfejreállás után visszahisztizte magát kezdőnek, aztán a Tahótóbeli élmények meg az Oline bulik amibül majdnem Vikes Boat lett. Szóva a kérdés inkább az hoty ki lehet rá hatással, aki meggyőzi, hogy egy pár meccsre hagvya Randibácsit lezavarni a dolgokat. Nem csak két drive azt dizsicsokinyuszi, hanem Sípszóig. Mer van benne eza bizonyítási vágy, ami nem csoda ha kúbi vagy a Tomiboj érában, megspékelve egy hármas versenyfutással az isteni Elisha és Potámusz Fülöp közt, a WHO is best. És van ez a taktika, hogy akkor legyél a meghökkentő pacák, arra minden figyel. Oztán hogy ebbe az adott szituésönbe mikor goldejacketet allinbe hívjuk a kis sárgafekete szaladgálókkal, arra mit dob a gép kituggya. Valaki mondhassa nekijee hoty a hármas szupabó emvípít má utyse mernék nem neki adni, bár még ott van Sámuelz....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Egyébként a #39 Parker Willie után? A fiam olyan mezben alszik mostanság 😁Mindig tudtam, hogy a gyors jelzővel betalálnak majdRemelem a te neved nem a lanyok adtak. 😊Le vagy maradva ezzel kapcsolatban, tisztázva lett a pályaválasztás joga 😊
new orl
kishaszi
Fast Willie
több mint 7 éve
Mindig tudtam, hogy a gyors jelzővel betalálnak majdRemelem a te neved nem a lanyok adtak. 😊Le vagy maradva ezzel kapcsolatban, tisztázva lett a pályaválasztás joga 😊
new orl
kishaszi
több mint 7 éve
Remelem a te neved nem a lanyok adtak. 😊Le vagy maradva ezzel kapcsolatban, tisztázva lett a pályaválasztás joga 😊
new orl
több mint 7 éve
az megvan nektek, hogy Matthew Thomas visszatért, amikor Huntert IR-re raktuk?én csak most olvastam, de örülök neki...
több mint 7 éve
Remelem a te neved nem a lanyok adtak. 😊JuJu azért nem lett pro bowl, mert egy csapatból kettő nem fér be...AB-nak meg nagyobb a reklámértéke...kész:Burns csak azért van pályán, mert a neve jól ARTIE-kulálható (a szóvicc második fele nagyon találó és már-már akadémiai hasonlat = sajnos kakis emojim nincs) egy fair catchnél.
JuJu has 7 100-yard games to Keenan Allen's 3. Has 7 more receptions, averages 1.2 more yards and 200 more receiving yards. Tied in TDs with 6. It's close, but thought JuJu should have got in
Amúgy Burns amikor pályán volt, rögtön kaptunk egy borzalmas TD-t (bár állítólag nem az ő hibája volt), de amikor a spec-ben pályára lépett, akkor is érdekes dolgokat mutatott:
twitter.com/Alex_Kozora/status/1075135039514533894
Ez milyen már:
twitter.com/Alex_Kozora/status/1075236424906096640
És ez?
Én megértem, hogy mindenkire szükség van, de tényleg ennyire próbálkozni kell vele, hogy védjék a mundér becsületét? Vagy a sec edzőjét kellene kivágni, vagy Burns-től megszabadulni rövid úton, mert inkább nézegetném Brian Allent a magam részéről, bár sokat tőle sem várok...
Klaci79
Nyúlorral maximálisan 1ÖN-TETŰ ( vagy ahogy BesenyőPistaBácsi mondaná ÖNEGYTETŰ) is lehetnék, ha nem lenne más a véleményem...attól még szeretem, ha kötözködünk😂 Lamar Jackson jobb napjain majd átmegyek trollkodni ( = #$ohaselesszillyen)
De ami a lényeg: Drew Brees megmutatja Ben Roethlisbergernek, hogyan kell helyesen megöregedni, Alvin Kamara megmutatja Le'Veon Bell-nek a fogsorát, Michael Thomas the 1000th pedig AB84-et oktatja a bútorcipelésre és a helyes twitterhasználatra. Joe Haden Marshon Látodmoréra néz, a DuplaWatt a Ramcsikket tapossa, Cameron Heyward pedig Cameron Jordannek vagy Jordan Cameronnak ( vagy hotyhíjják) öltözik.
Sean Payton ellopja a Séf piros zacsiját, aki annyira összezavarodik, hogy Dr Housenak kezd asszisztálni és attól a naptól kezdve ő lesz Omar Epps.
Butler pedig felkapja Gregg Williams leejtett Bounty-ját.
Na ez akkor káosz, hogy simaliba, AFC North 4. hejjj!
Fast Willie