Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 293
Olvasgatva a különböző oldalakat, ahol állítólag az érintettől is van info, mégis úgy tűnik Burfict vadászni fog JuJu-ra. Kivancsi vagyok mi lesz ennek a vége. Én nem féltem JuJu-t, tökös gyerek. Csak nagy balhét nem szerettem volna látni...márpedig ha Burfict nem bír magával, biztos nálunk is lesz aki visszaüt...
Klaci79
En nem hiszem hogy B nyilatkozott ilyet, mert ugy tenyleg elfogjak tiltani. Siman nyilatkozat nelkul meg max kap egy meccset meg egy csekket ti meg 15 yardot, JuJu meg egy kenyelmes korhazi agyat. Ha viszont nyilatkozott ilyet be se neveznem JuJu-t mert normalis korulmenyek kozott nem nagyon lesz alkalma torleszteni.

Amugy veget kellene vetni ennek a balkani stilusnak a ket csapat kozott es az egyiknek kellene lennie a nagyobbnak es buntetlenul hagyni egy pofont, ami most a Bengals terfelen van, utana nalatok.....utana....
Ezert irtam az edzoknek kellett volna ezt csapatostul lerendezni egy sorfoci-bbq flagmeccsen, hogy ugy tudjon (eppen most) a Bengals nem torleszteni hogy nem gyengenek tunik.
A kokemeny fizikalitas tisztelettel sokkal ertekesebb parharc, mint a olcso utesek gyulolettel. Es ebben a parharcban sokkal tobb van. Jelenleg sajnos nem az "erosebb gyoz hanem az aljasabb"
new orl
Ha lesz valami(remélem nem), akkor az nem egy lesz neki(nyilatkozat ide vagy oda) ,hanem akár egy szezonos is lehet. Annyi szeres visszaeső, hogy neki már nincs mire mérlegelni.

Steelers fan
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Vagy JuJu egy megelőző csapással kiüti az elején 😊
Bármi lehet, de semmi nem lesz.

több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Olvasgatva a különböző oldalakat, ahol állítólag az érintettől is van info, mégis úgy tűnik Burfict vadászni fog JuJu-ra. Kivancsi vagyok mi lesz ennek a vége. Én nem féltem JuJu-t, tökös gyerek. Csak nagy balhét nem szerettem volna látni...márpedig ha Burfict nem bír magával, biztos nálunk is lesz aki visszaüt...
Klaci79
En nem hiszem hogy B nyilatkozott ilyet, mert ugy tenyleg elfogjak tiltani. Siman nyilatkozat nelkul meg max kap egy meccset meg egy csekket ti meg 15 yardot, JuJu meg egy kenyelmes korhazi agyat. Ha viszont nyilatkozott ilyet be se neveznem JuJu-t mert normalis korulmenyek kozott nem nagyon lesz alkalma torleszteni.

Amugy veget kellene vetni ennek a balkani stilusnak a ket csapat kozott es az egyiknek kellene lennie a nagyobbnak es buntetlenul hagyni egy pofont, ami most a Bengals terfelen van, utana nalatok.....utana....
Ezert irtam az edzoknek kellett volna ezt csapatostul lerendezni egy sorfoci-bbq flagmeccsen, hogy ugy tudjon (eppen most) a Bengals nem torleszteni hogy nem gyengenek tunik.
A kokemeny fizikalitas tisztelettel sokkal ertekesebb parharc, mint a olcso utesek gyulolettel. Es ebben a parharcban sokkal tobb van. Jelenleg sajnos nem az "erosebb gyoz hanem az aljasabb"
több mint 7 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Biztos vagyok benne, hogy ha olyan szitu alakul ki, simán szétbombázza.
Mondhatnak neki bármit, az egóját és a büszkeségét nem fogja tudni a háttérbe szorítani.
Csak gondoljunk bele, ha annak idején Harrisonnal csinálja meg ezt egy elkapó, akkor a fénykorában lévő Debo nem vágta volna szét legközelebb?
Óh, dehogynem.
És szart volna a következményekre.
több mint 7 éve
Nagyon remélem ,hogy ennek az adok kapoknak már vége és normális mederbe jut a párharc a két csapat között. Kellene egy kis nyugalom és feszültség mentes meccs mind a két csapatnak.

Steelers fan
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Klaci79
Érdekes kérdés lesz ez. És több mint lehetséges h e faktor miatt fogom holnap a 19 órási meccsek közül ezt választani. A Bengals-nál nyilván próbálnak Burfict fejére hatni, mert benne van h törlesztési szándékai vannak. De kb az évét kockáztatná vele , mert eltiltanák. Ez a Bengals ott lehet AFC legjobb csapatai között januárban is, de Burfict-tel még inkább mert ha a játékra fókuszál, ligaelit a posztján. Nem tudom mi lesz h lesz, de érdekes tényező lesz ez az amúgy sem a zökkenőmentességéről híres párharcnak Juju és Burfict esete.
KeyG
Nem lesz semmi, csak bele akar mászni a fejébe. Ha mégis akkor mindkettőnek season end 😊

több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 123
Klaci79
Érdekes kérdés lesz ez. És több mint lehetséges h e faktor miatt fogom holnap a 19 órási meccsek közül ezt választani. A Bengals-nál nyilván próbálnak Burfict fejére hatni, mert benne van h törlesztési szándékai vannak. De kb az évét kockáztatná vele , mert eltiltanák. Ez a Bengals ott lehet AFC legjobb csapatai között januárban is, de Burfict-tel még inkább mert ha a játékra fókuszál, ligaelit a posztján. Nem tudom mi lesz h lesz, de érdekes tényező lesz ez az amúgy sem a zökkenőmentességéről híres párharcnak Juju és Burfict esete.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man
Klaci79
Attól még hogy tökös az neki jobban fog fájni ha ugyanolyat kap Burficttől mint amit ő adott. És te pl bírnál magaddal ha az ő helyében lennél? Pedig látatlanba értelmesebbnek tartalak és ráadásul kevesebb ilyen ütést is kaptál a fejedre.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 986
több mint 7 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Egy futó lehet különbség két egyforma csapat között adott helyzetben (akár SB-ben is), de nem lesz hosszútávon faktor. Másrészt a playoff kaliber csapatok és edzőik szeretik előbb a runt nullázni az ellenfélnél, s általában PO védelmek meg is oldják.

Szóval ezért nem ér WR2 fizut egy RB sem (amellett, hogy a cap sokfelé oszlik pl nálunk)
Fast Willie
Bell regota faktor. Persze hogy a futast akarja fogni mindenki mert ott kicsinalnak ha nem fogod akar meg egy gyengebb O is ( Jags ellenetek).

A sajat meccseiteken lattad mit ernek AB-ek magukban futojatek nelkul. Termeszetesen erositi egymast a jo run-passz.

Ok a vasasnak nem er annyit, lehet masnak sem. De amikor lerak egy WR2 teljesitmenyt az asztalra akkor mit akarjon fullback penzt? De meggyoztel nem er annyit, most akkor gyozz meg AB miert eri meg a penzet?
new orl
nehéz ügy ez...
több mint 7 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
ha a héten is megtalálták a videós szobát és ötleteltek az edzők, jó meccs lesz... 😊
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/393173036_1486306625538604_9214198406078157928_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=GwrWtwwjotcQ7kNvwHTCQaZ&_nc_oc=AdreZaUfBVqkjMYcXJsGENKFIdoDdS5vbtoqAnb8lPRZB46RwzqTvccILvqFkHpO7fA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=DQMvsPCl89Gw5Y-EHFv4jw&_nc_ss=7a389&oh=00_Af1SU2c8pshHb8XDCHgO-K7T6V3GDTkTUokZMvAyACFTOw&oe=69D43CFB
835.104 Aufrufe · 3.640 Mal geteilt | "When I heard I got cancer, I was a little scared..." But James Conner always kept fighting. #CrucialCatch | NFL
"When I heard I got cancer, I was a little scared..." But James Conner always kept fighting. #CrucialCatch
több mint 7 éve
Egy futó lehet különbség két egyforma csapat között adott helyzetben (akár SB-ben is), de nem lesz hosszútávon faktor. Másrészt a playoff kaliber csapatok és edzőik szeretik előbb a runt nullázni az ellenfélnél, s általában PO védelmek meg is oldják.

Szóval ezért nem ér WR2 fizut egy RB sem (amellett, hogy a cap sokfelé oszlik pl nálunk)
Fast Willie
Bell regota faktor. Persze hogy a futast akarja fogni mindenki mert ott kicsinalnak ha nem fogod akar meg egy gyengebb O is ( Jags ellenetek).

A sajat meccseiteken lattad mit ernek AB-ek magukban futojatek nelkul. Termeszetesen erositi egymast a jo run-passz.

Ok a vasasnak nem er annyit, lehet masnak sem. De amikor lerak egy WR2 teljesitmenyt az asztalra akkor mit akarjon fullback penzt? De meggyoztel nem er annyit, most akkor gyozz meg AB miert eri meg a penzet?
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
NYG-nél is Manninggel és az OL-lel van a gond, ezért OBJ láthatatlan és Barkley hiábavaló, nem jutnak semmire.

Oaklandben most porig romboltak mindent, de Carr-on és az ő megvédésén áll vagy bukik a támadósor, nem ML a kulcs, mégcsak nem is tud döntő faktor lenni (Hawksban a brutál védelem mellett - egy kicsit másabb ligában - halálos volt, de anélkül kapufa).

David Johnson is milyen faszának tűnt egy évig, aztán rommá törették gyorsan (khmmm Arians).

Gurley most jól néz ki a Rams-ben, de a passzjáték nélkül sehol nem voltak az Off-jükkel még jó védelem mellett sem. Hunt nem a futójátékával, hanem a sokoldalúságával illik a KC-be.

több mint 7 éve
Csak a tények kedvéért. 1/2 RB és OL upgrade után a Giants úgy szar ahogy van, annak ellenére, hogy Barkleyra nem lehet panasz. Ugyanúgy tény, hogy a Macket vesztett Raiders egy a tavalyinál jóbal jobb Lynch teljesítménnyel is úgy szar, ahogy van.

Persze biztosan van a másik oldalra is példa, de ettől még talán ez bizonyíték lehet arra, hogy egy drafton mennyire érdemes elöl futót húzni és úgy összességében mennyire érdemes a csapat fizuból egy jó nagy részt erre költeni hosszabb távon. (a hosszabb távon van most a hangsúly és nem egy-két évről)
Klemó
1 RB nem csinal nyarat. A Raiders tavaly Mack-el is szar volt a mondat ugy helyes ugyanugy szar, ahogy van.

Jo jatekost kell elol huzni es az RB-k ujra tert fognak nyerni, mert a gyors picsafust LB-t eltapossak mar most is. Ettol nem kell uazt az RB-t tulfizetned lehet cserelgetni oket.
En hagyom a Bell temat, es nem jovok a ha kezdetu mondatokkal mert nincs ertelme. A teny, hogy Conner futhat 2 jo meccsen 1000 yardot ha a masik 3-on meg keves mint babzsakban a cement. A legutolso meccsen lattuk azt amirol mindenki beszelt amikor klappol minden akkor a nagymamatok tud majd futni. Persze van meg ket eve itt es fejlodhet meccsrol meccsre es lehet jobb lesz mint Bell valaha, akkor majd ot se fizetitek meg.
Lehet hangsulyozni a hosszutavot, de most SB ablak van es az rovid tavon ( lathatoan ) persze nem kell eladni a jovot a mostert. Nyerhettek SB-t Conner-el is gond nelkul, de BB-nek kell akkor viritani mert eddig halovany, de osszesegeben ez meg igy is SB or bust keret.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 986
szerintem Bell és az ügynöke nem mertek fel ezt jól...erre bizony alaposan ráfaraghatnak...mondjuk egy Bell szintű futó megérdemel 10+milliót, mert WR-nek is nagyon jó, de 15+szerzodest sehol nem fog kapni
És igen, nálunk nem érdemes Connert kevésbé foglalkoztatni, két évig meg aproert jatszik
több mint 7 éve
Csak a tények kedvéért. 1/2 RB és OL upgrade után a Giants úgy szar ahogy van, annak ellenére, hogy Barkleyra nem lehet panasz. Ugyanúgy tény, hogy a Macket vesztett Raiders egy a tavalyinál jóbal jobb Lynch teljesítménnyel is úgy szar, ahogy van.

Persze biztosan van a másik oldalra is példa, de ettől még talán ez bizonyíték lehet arra, hogy egy drafton mennyire érdemes elöl futót húzni és úgy összességében mennyire érdemes a csapat fizuból egy jó nagy részt erre költeni hosszabb távon. (a hosszabb távon van most a hangsúly és nem egy-két évről)
Klemó
Megmutatja Bell(és a posztja) értékét az, hogy nem jött érte értékelhető ajánlat. Pedig hasonló értékű játékos mint Mack akiért versengtek a csapatok. Amikor szorul a hurok és meg kell nyerni a szoros meccset, akkor nem a futó fogja megnyerni, hanem a passzjáték vagy a védelem. Látható az idei meccseinken is, hogy ha egy jó game plant összerakott a stáb és ehhez jött a jó ol teljesítmény ,akkor nem kell Conner-nél jobb futó egy csapatba sem.

Steelers fan
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 906

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
Ja, hát CR-t is 15 év elteltével jelentgetik fel, ehhez képest a fél év semmi 😊
bcsarli
Ugh, ha igaz, megyek az áprilisi Inter-Juvéra, addig bírja már ki 😊
kishaszi
Ha májusban Neked is sikerül megvádolnod, nagyobb troll vagy mint Sobri. 😀
kittli
Én nem vádolom meg, csak pénzért eladom a sztorit a Pletykacsának.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 860 — Steelers fan
bcsarli
kishaszi
Ha májusban Neked is sikerül megvádolnod, nagyobb troll vagy mint Sobri. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
bcsarli

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csak a Patriots jobb nálunk, de mindenki olyan csapatot remél, mint ami nekik jutottKlaci79
Volt egy elgépelés, kijavítottam

több mint 7 éve
FULL: Terrell Edmunds (calf), Vince Williams (hamstring)
DNP: Morgan Burnett (groin), DHB (ankle), L.J. Fort (ankle)

Edmunds sérülése akkor rendben és ezek szerint Vince is játékra kész sérülése után.
Viszont Burnett a szokásos...és még Fort is megsérült azután, hogy baromi jól játszott...

A Bengals sérültlistája sem rövid:
LB Preston Brown (Ankle) - Limited
CB William Jackson (Knee) - Limited
DE Michael Johnson (Knee) - Limited
DE Carl Lawson (Ankle) - Limited
WR John Ross (Groin) - Limited
HB Giovani Bernard (Knee) - DNP
G Clint Boling (Hip) - DNP
TE Tyler Kroft (Foot) - DNP
C Billy Price (Foot) - DNP

Most 3 egymás utáni csoportmeccs következik. A Tomlin érában ez egész jól szokott menni. Csak a Patriots jobb nálunk, de mindenki olyan csoporttársakat remél, mint ami nekik jutott:
New England 53-14
Pittsburgh 47-20-1
Indianapolis 46-21
Klaci79
William Jackson nem baj, ha csak következő fordulóban játszik!
Vajon Burfict ledurrantja Jujut?
steelwolf
Biztos lesz vita, de szerintem nem. Sokat kockáztatna vele.

Inkább az külön érdekesség a helyszínnel kapcsolatban, hogy itt játszott utoljára és sérült meg Shazier. Gyanítom, hogy életében itt focizott utoljára...😢 mindez ugye az előző Bengals-Steelers meccsen történt.
Klaci79
sztem nem lesz balhé, de ezt majd a bemelegítés alatt már látni fogjuk! 😊

Shazier-rel nem tudom mit akarsz mondani, az Ő sérüléséhez nem sok közünk van, nem ad okot "bosszúra", revansra, vagy ilyesmi! vagy rosszul gondolom?!
nhm
Csak mint szomorú érdekességet említette. Persze hogy nem volt szándékosság, soha senki nem állította.
bcsarli
Sőt Béla az első interjúiban amit adott, elmondta, hogy nem tud eléggé hálás lenne a városnak és a kórháznak ahol az első napokban kezelték, nélkülük nem tartana ott ahol. Egyébként valóban mint érdekesség, főleg, hogy Béla minden meccsen ott van az oldalvonalnál. Neki lesz biztosan egy kicsit szívszorító.
polamalu
Valószínűleg a hazai közönség is meg fogja tisztelni, és a kamera is sokat fogja mutatni.

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ

Edmunds sérülése akkor rendben és ezek szerint Vince is játékra kész sérülése után.
Viszont Burnett a szokásos...és még Fort is megsérült azután, hogy baromi jól játszott...

Most 3 egymás utáni csoportmeccs következik. A Tomlin érában ez egész jól szokott menni. Csak a Patriots jobb nálunk, de mindenki olyan csoporttársakat remél, mint ami nekik jutott:
New England 53-14
Pittsburgh 47-20-1
Indianapolis 46-21
Klaci79
steelwolf

Inkább az külön érdekesség a helyszínnel kapcsolatban, hogy itt játszott utoljára és sérült meg Shazier. Gyanítom, hogy életében itt focizott utoljára...😢 mindez ugye az előző Bengals-Steelers meccsen történt.
Klaci79

Shazier-rel nem tudom mit akarsz mondani, az Ő sérüléséhez nem sok közünk van, nem ad okot "bosszúra", revansra, vagy ilyesmi! vagy rosszul gondolom?!
nhm
Csak mint szomorú érdekességet említette. Persze hogy nem volt szándékosság, soha senki nem állította.
bcsarli
Sőt Béla az első interjúiban amit adott, elmondta, hogy nem tud eléggé hálás lenne a városnak és a kórháznak ahol az első napokban kezelték, nélkülük nem tartana ott ahol. Egyébként valóban mint érdekesség, főleg, hogy Béla minden meccsen ott van az oldalvonalnál. Neki lesz biztosan egy kicsit szívszorító.
több mint 7 éve

New England 53-14
Pittsburgh 47-20-1
Indianapolis 46-21
Klaci79
steelwolf

Klaci79

nhm