Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
S poszton el voltunk kényeztetve Polamalu-val és Clark-al. Mitchell aggresszív. Davis Fiatal. kb. ennyi. Úgy állunk safety-vel mint ILB-ben. Az idei class-ban talán Fitzpatrick akit kiemelnek a (DB) poszton, utána lutri. 1. körben nekünk sztem nincs Safety a drafton. Ráadásul szinte minden prospect SS képességű, szóval SS-t könnyebb lenne húznunk, és Davis alkatilag sztem közelebb van a FS poszthoz, mint Mitchell. De liga TOP missed tekkülökben. Ez öngyi.
Mi szeretjük a College production-t, szóval a több int-et szerzőket biztosan figyeljük. De FS sztem idén is gyémánt kategória. Elit, v. kiemelkedő játékost nem látok a fenti néven kívül. Ettől még kedvencek vannak, de inkább SS típusok.

QB-t sztem már csak akkor oldjuk meg ha BigBen ellovagol. Az 2-3év, ha nem esik össze, addig próbálunk SB-t nyerni BB-Tomlin-(ha nagyot nem hibázik, vagy nem nyílik az OC piacÖ)-Fichtnerrel, oszt utána úgyis TOP15-ben húzunk, oszt jöhet az új QB új OC, és ha nem lesz SB, akkor talán új HC-val.
több mint 8 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Egyébként én annyit tennék hozzá, hogy ha elit védelmet akarsz (vagy legalább top10-eset), akkor nem "nem rossz" játékosokra van szükség, hanem elit-playmakerekre, vagy legalább átlag felettiekre.
Szerintem az a baj a defensünkkel, hogy az emberek nagy része "nem rossz"
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Kerdes, mindenki nagyon koranra, akar elso korre var safetyt. En is lattam hogy nem artana valamit kezdeni ezen a poszton. De akkor davis, vagy mitchell helyere? Mert davis nem volt rossz.

De szerintem az idei visszaeseseben talan az is kozre jatszott, hogy mitchell mar nem nagyon er vissza a tole elvarhato fs coverekbe oldalra sem, vagy hosszu passzoknal sem. Szoval ha hoztok safetyt koran, akkor az davis helyere, vagy mitchellere? Mas, miert nem csereljuk meg mitchelt es davist poszton. Nem lenne logikus. A srac atletikus fiatal, es meg talan gyors is viszonylag. Mitchellnel meg biztosan. Szoval a lassabb hard hitter meg mehetne ss nek.

Nem volna erdemes megprobalni? Qb problemat akkor mikor oldjuk meg ha koran huzunk safetyt? Mert Ilb kell szerintem kb elso korben, ha nincs bent mondjuk egy ben utod qb akkor. Vagy ha nem tudunk felmenni egy jo qb ert. Mert valamiert ben is vissza akart vonulni, most meg ellenkezojet mondja. Lehet a coachingal volt baja, de az is lehet hogy nem.

Es ha nincs qb most egy evig padoztatva mondjuk. Akkor jovore mi lenne, ha ben nem jatszik? Mert megint meggondolja magat? Nem lehet mar ertelmes qbt fa rol szerezni normalis aron. Es nekunk meg nem nagyon van fa ra penzunk. Vagy abban a sracban bizunk, akit tavaly hoztunk Joshua Dobbs lesz a kezdo?
több mint 8 éve
Ha már így közeledik a draft, van abszolút mancrushotok az idei draftról? Akit imádnátok Pittsburgh-ben látni?
Needtől függetlenül (persze az se baj ha need-re írtok).
tenorx
Chase Litton, QB, Marshall

BigBen 2.0

www.youtube.com/watch?v=2HE9j0CjWTU
Sobri Jóska
Ez ugyan az a srac, akit valaki mar iden beirt hogy az is ben 2.0 volt. Vagy ez mas?
gabistar
Ha a nevük egyezik, akkor könnyen lehet.
Ha nem, akkor valószínűtlen.
Sobri Jóska
Ha emlekeznek a nevere, akkor valoszinuleg nem kerdeztem volna. : ) De miven nem, igy nincs kedvem vegigmenni 65 oldalt ahol talan megtalalnam, amit hozzank irt valaki hogy jo volna, mert olyan mint ben a jatekstilusa is. Stb. : )
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Ha már így közeledik a draft, van abszolút mancrushotok az idei draftról? Akit imádnátok Pittsburgh-ben látni?
tenorx
Több jó verziót is el tudok képzelni jelenleg, de a needektől semmiképp sem függetlenül. Marad az alap: most jelen állás szerint Roquan Smith léce magasan van, de akár ő, akár Tremaine Edmunds, Rashaan Evans, egyformán örülnék nekik.
Marcus Allen jöhetne 2. körben, de félek megnit kiviszik a kedvenc safety prospectemet előbb. Ha az első körben választunk ide, akkor legyen mondjuk Derwin James.
Ha nem marad Haden, akkor Josh Jackson-t szeretném.
Illetve van két joker, akik jöhetnek ha kimennek az embereim: Vita Vea (jó lesz a spec teambe 😊 ), Harold Landry
Ha meg akarjuk lepni a világot: Dallas Goedert TE-vel tegyük 😉
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy Tuitt és DeCastro szerződésével csináltunk +13 millát. Mondtam, hogy ez nem kérdés.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/TeamJuJu/status/962817627017035776

twitter.com/VinnyVidiVici98/status/962818940564131840

ezen felnevettem 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 415 — #NoStress
tenorx

BigBen 2.0

Sobri Jóska
Ez ugyan az a srac, akit valaki mar iden beirt hogy az is ben 2.0 volt. Vagy ez mas?
gabistar
Ha a nevük egyezik, akkor könnyen lehet.
Ha nem, akkor valószínűtlen.

több mint 8 éve
tenorx

BigBen 2.0

Sobri Jóska
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 415 — #NoStress
tenorx

BigBen 2.0

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 741 — capitaine du château de Vienne 1487
tenorx
Safetyből a Marcus Allen/Jordan Whitehead párosból valamelyik. A polinéz brigádból a Vea/Matafa. És a kis Ejiofor a Wakebül.

Ha vesszük a Tomlin-féle nyitott könyv a prospectválaszásunk, ma egyértelműen egy Daron Payne- Marcus Allen első két kör kezd megrajzolódni.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
tenorx
És osztozom némiképp Sütivel a pufifánk mantrában, a NT minden évben kedvenc...Vita Vea. OG-ben pedig Hernandez

Needre Leighton Vander Esch ILB (természetesen a not gonna happen Roquan Smith után) és Deshon Elliott v. Quin Blanding S ill. OLB Sam Hubbard
több mint 8 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 293
tenorx
Rashaan Evans - LB, Alabama
Ha nem ő akkor egy safety az első körben..

Steelers fan
több mint 8 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
és finivel is 1 évet hosszabbítottunk
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
és egy csöppnyi 13+ milliós helyet is csináltunk ma még a hosszabbításon kívül is 😀
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 399 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Rózsival 4 évre hosszabítottunk. Egy újabb fontos láncszem.
astroid
Kijazarózsi? 😊
bcsarli
Nix 😊
Gergőke
Nem érzem cikinek hogy nem tudtam 😊

több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 996 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
astroid
Kijazarózsi? 😊
bcsarli
Nix 😊

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 399 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
astroid
Kijazarózsi? 😊

több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 690
több mint 8 éve
 m.facebook.com/story.php?story_fbid=1780831558623064&id=1780512191988334
kishaszi
Hol vagyunk sajnos most egy ilyen szintu def tol, pedig de jo lenne. Vagy akar a 2005 ostol... Vagy akar egy igazi hard hitter, vagy felelmetes def tol? Mint amiert megszerettem a steelerst. Igazi kemeny foci, kemeny jatekosokkal...

Persze tetszik az off jo teljesitmenye, de amikor a def terrorizal mindenkit, azt kulon elvezet volt/lenne nezni. Sajna mostanaban nem volt ra pelda nekunk. Hatha megint jon egy kis csoda, mint a cb fronton jott iden es def visszaall a regi hirhedt hirebe. Kegyetlen lb sorral, kegyetlen blokkolhatatlan dl lel. Es legalabb egy elit pola szeru jatekossal safety poszton. : ) Almodik a...

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
 m.facebook.com/story.php?story_fbid=1780831558623064&id=1780512191988334

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 265 — NFL bracket champion '26
Azért elég jó egységekkel dolgozott korábban:

2004-es Bears: Tommie Harris, Tank Johnson, Alex Brown
2006-2011 Vikings: Kevin és Pat Williams, Jared Allen, Ray Edwards, Brian Robison, Everson Griffen
2012-2014 Jets: Mo Wilkerson, Kenrick Ellis, Damon Harrison, Sheldon Richardson
2015-ös Bills: Jerry Hughes, Kyle Williams, Mario Williams, Marcell Dareus
2016-2017 Bama: Jonathan Allen, Da'ron Payne, Dalvin Tomlinson, Da'Shawn Hand, (Quinnen Williams)

Btw. egy Williams vagy -son -ra végződő nevű tagot biztos kell hozni draftról neki 😊
Fast Willie
Napi ajánlat:  www.nfl.com/draft/2018/profiles/trenton-thompson?id=2560219

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 220
Azért elég jó egységekkel dolgozott korábban:

2004-es Bears: Tommie Harris, Tank Johnson, Alex Brown
2006-2011 Vikings: Kevin és Pat Williams, Jared Allen, Ray Edwards, Brian Robison, Everson Griffen
2012-2014 Jets: Mo Wilkerson, Kenrick Ellis, Damon Harrison, Sheldon Richardson
2015-ös Bills: Jerry Hughes, Kyle Williams, Mario Williams, Marcell Dareus
2016-2017 Bama: Jonathan Allen, Da'ron Payne, Dalvin Tomlinson, Da'Shawn Hand, (Quinnen Williams)

Btw. egy Williams vagy -son -ra végződő nevű tagot biztos kell hozni draftról neki 😊
Fast Willie
Paynesont simán aláírjuk neki
sutianap
Vagy elhozzuk Williamson-t a Titansből😊
több mint 8 éve
Lake elhagyja Pittsburgh-öt, tehát új DB kócs lesz, még jól is elsülhet...
kriSTEELan
Akkor már csak Porternek kell valami új életcélt találni
Spy
Lb coach nem o lesz? vagy nem marad annak?
gabistar
De, mai tudásunk szerint marad. De sokat nem sikerült kihoznia az egységéből. JH-ról nem beszélve. De ha talál egy új életcélt, akkor frissülhetne a poszt. Nem tudom, Kevin Greene egysége hogy muzsikál a Jets-nél, de ha jól, akkor nem is akarom tudni 😊