Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Csak mondom ez a Steelers, nem a Browns. Számold meg hány Lombardi van a szekrényben. Itt a középszerűség nem pálya. Az eredmény meg a jó játékkal jönni fog. Mi ezt szeretnénk... Szeretnénk egy értékelhető játékot. Nem akaruk középszert. Ezért morognak sokan a Tomlin féle rekordra, hogy nincs negatív szezonja, mert az középszer. Mondjuk személy szerint Tomlin nálam a lehető legjobb HC jelenleg a ligában, vagy legalábbis sima top 3.
több mint 1 éve
xtaki
3 442
szerintem a steelers szurkolotabor nagyobbik reszenek az a gondja [ koztuk nekem is ] hogy se a D se az O jateka nem megy elmenyszamba. Regen a D volt korszakos, szinte vartam, hogy az ellenfel tamadjon, mert mindig volt valami egeszen hihetetlen vedelmi bravur, blitz, fumble, int, szinte minden drive-ban. Mostanaban joval kevesebb az ilyen D oldalo is, de meg mindig jobban mutat, mint az O.Komolyan mondom, egyre jobban kedvelem ezt a csoportot 😀 nekem kicsit olyanok vagytok mint a patsesek, akármikor idenézek:Nem oly rég ugyanerről értekeztem a Broncos topikban. Ott a GB-brigád követős tartalma következményeként. Mindezt egy Favre és egy Rodgers életmű után, ami rendszerint po részvétellel és Super Bowl lehetőségével járt. Itt például Steelersben a fanok nem ismerik milyen egy hc keresés folyamata. Ugy kb. 18 éve. Nem véletlenül. Mert van eredmény. Az egész bowl-fórum rottyon van. Önkéntes száműzetések, hungarian hőbörgés, mindenki takaroggyon és fire… Nem tudom, lehet ez valami covid posztrauma, vagy 13 év ner frusztráció, vagy mindenki annyit nyomogatja a kékfényt a telóján, hogy megzakkantunk… Én is.
-szarazoffense
-firecanada
-csakadefense
-vegemindennek
-letargikusminden
Közben laza 5-3al álltok. Én meg Cincy drukkerként a fejemet vakarom, hogy mi lenne itt ha 2-6-al állna a vasas?
A hollók echte ugyanez, csak ott az átlagos műsorszám az az hogy
-szarEDC
-fireharibo
-legpechesebbcsapatvagyunk
6-2 mérleg 😀
Én értem és igazatok van abban hogy nézhetetlen az Offense, de ha nem ismerném a tabellát azt hinném hogy minimum bottom5 csapat vagytok, harcban az 1/1ért
És igen, ezt most kis vigasznak szánom nektek, hogy külső szemmel talán túl pesszimisták vagytok, úgy is lehetne nézni hogy mekkora mágus Tomlin, hogy ezzel a történelmi mélységekben szenvedő O val is lazán begurultok a playoffba
Miknar
Szinte minden szurkolótábornak van viszonyítási pontja, van korszakos csapata, legendái, győztesei, akihez a jelenkort hasonlítani lehet. Teny, hogy visszavonult egy generáció, akiken “felnőttünk”. De mi lenne, ha most tanulnánk ezt a játékot? Ha most csodálkoznánk rá a nagyszerűségére?
Lassan ott tartunk, hogy többet szurkolunk es írunk azért, hogy ki menjen a jó édes anyjába takaroggyon.
5-3. Canadának persze mennie kell.
Persze szórakoztató így is a fórum.
Pl. a Raidersék ezen a héten kiszurkolták a takarodást. Most jön a neheze. Csapatot kellene csinálni, meg eredményeket. Itt legalább ez utobbi még megvan. Az sem rossz. 🤞
Zalán
Az O meg teljesen nezhetetlen, elvezhetetlen. Nem az van, hogy hozzuk az NFL atlagot es neha vannak jo kifejezetten jo megoldasok, hanem az, hogy a bottom 5 vagyunk O oldalon. Marha nagy szerencsevel epp megvan 1-2 TD, de 20 pont felett szinte sosem vegzunk, amibol altalaban 1-2 TD-t a D-nek koszunhet a csapat rovidpalya miatt, vagy maga a D teszi fel.
Olyan nagy keres lenne, hogy tisztesseges kordinatorokkal dolgozzon a csapat? Evek ota nem megy, sot evtizedek ota nem megy a dolog. Mi is ki vagyunk ehezve a fantasztikus jatekokra.
több mint 1 éve
Komolyan mondom, egyre jobban kedvelem ezt a csoportot 😀 nekem kicsit olyanok vagytok mint a patsesek, akármikor idenézek:Nem oly rég ugyanerről értekeztem a Broncos topikban. Ott a GB-brigád követős tartalma következményeként. Mindezt egy Favre és egy Rodgers életmű után, ami rendszerint po részvétellel és Super Bowl lehetőségével járt. Itt például Steelersben a fanok nem ismerik milyen egy hc keresés folyamata. Ugy kb. 18 éve. Nem véletlenül. Mert van eredmény. Az egész bowl-fórum rottyon van. Önkéntes száműzetések, hungarian hőbörgés, mindenki takaroggyon és fire… Nem tudom, lehet ez valami covid posztrauma, vagy 13 év ner frusztráció, vagy mindenki annyit nyomogatja a kékfényt a telóján, hogy megzakkantunk… Én is.
-szarazoffense
-firecanada
-csakadefense
-vegemindennek
-letargikusminden
Közben laza 5-3al álltok. Én meg Cincy drukkerként a fejemet vakarom, hogy mi lenne itt ha 2-6-al állna a vasas?
-szarEDC
-fireharibo
6-2 mérleg 😀
Én értem és igazatok van abban hogy nézhetetlen az Offense, de ha nem ismerném a tabellát azt hinném hogy minimum bottom5 csapat vagytok, harcban az 1/1ért
És igen, ezt most kis vigasznak szánom nektek, hogy külső szemmel talán túl pesszimisták vagytok, úgy is lehetne nézni hogy mekkora mágus Tomlin, hogy ezzel a történelmi mélységekben szenvedő O val is lazán begurultok a playoffba
Miknar
Szinte minden szurkolótábornak van viszonyítási pontja, van korszakos csapata, legendái, győztesei, akihez a jelenkort hasonlítani lehet. Teny, hogy visszavonult egy generáció, akiken “felnőttünk”. De mi lenne, ha most tanulnánk ezt a játékot? Ha most csodálkoznánk rá a nagyszerűségére?
Lassan ott tartunk, hogy többet szurkolunk es írunk azért, hogy ki menjen a jó édes anyjába takaroggyon.
5-3. Canadának persze mennie kell.
Persze szórakoztató így is a fórum.
Pl. a Raidersék ezen a héten kiszurkolták a takarodást. Most jön a neheze. Csapatot kellene csinálni, meg eredményeket. Itt legalább ez utobbi még megvan. Az sem rossz. 🤞
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Én is Kanadán túli célpont után kutatok.Komolyan mondom, egyre jobban kedvelem ezt a csoportot 😀 nekem kicsit olyanok vagytok mint a patsesek, akármikor idenézek:Soselyósemmi 😀 Én próbálom keresni a pozitív jeleket, mint pld az utóbbi 2 évben drafolt játékosok (főleg az idei), Watt szárnyalása, "izgalmas" meccsek (nem azt mondtam, hogy jó). Már elkezdtem nézegetni a jövő évi játékosokat a Canadán túli időszakra...
-szarazoffense
-firecanada
-csakadefense
-vegemindennek
-letargikusminden
-szarEDC
-fireharibo
6-2 mérleg 😀
Miknar
astroid
Én igazából unom ezt a támadósort, absz nem hoz lázba.
több mint 1 éve
Lehet, csak ezek a hülyegyerekek ilyenkor rendszerint azt képzelik, hogy olyan csapathoz tradelik el őket, akik meccsenként 400y-ot passzolnak, és akkor ő majd gigasztár lesz.Gondolom erre is hajt ezekkel a megnyilvánulásokkal...Hát kérdőjel, nyilván jelenleg nem, de hozzáteszem esélye sincs jó számokat hozni sajnos ebben a fos offenseben.Plusz megközelítőleg sincs akkora játékos, mint AB volt.És még olyan ütést sem kapottAntonio Brown 2.0#Steelers George Pickens posts 'free me' on IG story before deleting it shortly after - deletes all of his posts besides 1Aztán meg törölte Pickett, a Steelers és Tomlin követését. Remelem nyáron repül a srác, csak félek még egy második kört se kapunk érte, mert sehol nem szeretik az ilyen személyiségeket.
#SteelerNation #NFL
Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Klaci79
bcsarli, Udvari Főkóstoló
polamalu
Szerintem rohadt nagy tehetség, kíváncsi vagyok, hogy máshol mit tud majd kihozni magából, mert ebből valszeg tényleg trade lesz.
Mondjuk elég nagy kreténség ez trade deadline után.
tenorx
IRL meg úgy szokott lenni, hogy ahol jó passzjáték van, ott nincs WR need, és mehetnek majd egy sz.r pittsburghi O-ból egy másik sz.r O-ba.
több mint 1 éve
astroid
571
Komolyan mondom, egyre jobban kedvelem ezt a csoportot 😀 nekem kicsit olyanok vagytok mint a patsesek, akármikor idenézek:Soselyósemmi 😀 Én próbálom keresni a pozitív jeleket, mint pld az utóbbi 2 évben drafolt játékosok (főleg az idei), Watt szárnyalása, "izgalmas" meccsek (nem azt mondtam, hogy jó). Már elkezdtem nézegetni a jövő évi játékosokat a Canadán túli időszakra...
-szarazoffense
-firecanada
-csakadefense
-vegemindennek
-letargikusminden
-szarEDC
-fireharibo
6-2 mérleg 😀
Miknar
több mint 1 éve
Miknar
515
Komolyan mondom, egyre jobban kedvelem ezt a csoportot 😀 nekem kicsit olyanok vagytok mint a patsesek, akármikor idenézek:-szarazoffense
-firecanada
-csakadefense
-vegemindennek
-letargikusminden
-szarEDC
-fireharibo
6-2 mérleg 😀
több mint 1 éve
Gondolom erre is hajt ezekkel a megnyilvánulásokkal...Hát kérdőjel, nyilván jelenleg nem, de hozzáteszem esélye sincs jó számokat hozni sajnos ebben a fos offenseben.Plusz megközelítőleg sincs akkora játékos, mint AB volt.És még olyan ütést sem kapottAntonio Brown 2.0#Steelers George Pickens posts 'free me' on IG story before deleting it shortly after - deletes all of his posts besides 1Aztán meg törölte Pickett, a Steelers és Tomlin követését. Remelem nyáron repül a srác, csak félek még egy második kört se kapunk érte, mert sehol nem szeretik az ilyen személyiségeket.
#SteelerNation #NFL
Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Klaci79
polamalu
Szerintem rohadt nagy tehetség, kíváncsi vagyok, hogy máshol mit tud majd kihozni magából, mert ebből valszeg tényleg trade lesz.
tenorx
több mint 1 éve
Ja én 3 meccset bírtam ebben az évben, azóta max összefoglalót nézek, nem fogom hetente felkúrni magam ezen 😀
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Egyre nehezebben tudom beadni az asszonynak, hogy azért nézem, mert élvezem.Én már a múlt heti vereség után mondtam, hogy elegem van az egészből, erre kérdezi hogy akkor minek nézem?
Szokol
Hát nehéz a nőkkel 😀 nem értik meg mire van szüksége egy Steelers szurkolónak
több mint 1 éve
Egyre nehezebben tudom beadni az asszonynak, hogy azért nézem, mert élvezem.
több mint 1 éve
Hát kérdőjel, nyilván jelenleg nem, de hozzáteszem esélye sincs jó számokat hozni sajnos ebben a fos offenseben.Plusz megközelítőleg sincs akkora játékos, mint AB volt.És még olyan ütést sem kapottAntonio Brown 2.0#Steelers George Pickens posts 'free me' on IG story before deleting it shortly after - deletes all of his posts besides 1Aztán meg törölte Pickett, a Steelers és Tomlin követését. Remelem nyáron repül a srác, csak félek még egy második kört se kapunk érte, mert sehol nem szeretik az ilyen személyiségeket.
#SteelerNation #NFL
Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Klaci79
polamalu
több mint 1 éve
Seda26
170
Pickett úgy van a játékkal hBigben is ilyen volt, csak egy pár fokkal magasabb szinten. Úgyhogy ezt nem tudom, hogy csak a Steelers mentális hozza ki Pickettből. Vagy hogy ő eleve egy ilyen játékos, és direkt ezeket keressük.
,ha kicsi a tét a kedvem sötét'. -és csak akkor teszi oda magát, amikor igazán kell!
steelwolf
több mint 1 éve
Plusz megközelítőleg sincs akkora játékos, mint AB volt.És még olyan ütést sem kapottAntonio Brown 2.0#Steelers George Pickens posts 'free me' on IG story before deleting it shortly after - deletes all of his posts besides 1Aztán meg törölte Pickett, a Steelers és Tomlin követését. Remelem nyáron repül a srác, csak félek még egy második kört se kapunk érte, mert sehol nem szeretik az ilyen személyiségeket.
#SteelerNation #NFL
Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Klaci79
polamalu
több mint 1 éve
És még olyan ütést sem kapottAntonio Brown 2.0#Steelers George Pickens posts 'free me' on IG story before deleting it shortly after - deletes all of his posts besides 1Aztán meg törölte Pickett, a Steelers és Tomlin követését. Remelem nyáron repül a srác, csak félek még egy második kört se kapunk érte, mert sehol nem szeretik az ilyen személyiségeket.
#SteelerNation #NFL
Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Klaci79
több mint 1 éve
Antonio Brown 2.0#Steelers George Pickens posts 'free me' on IG story before deleting it shortly after - deletes all of his posts besides 1Aztán meg törölte Pickett, a Steelers és Tomlin követését. Remelem nyáron repül a srác, csak félek még egy második kört se kapunk érte, mert sehol nem szeretik az ilyen személyiségeket.
#SteelerNation #NFL
Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
#Steelers George Pickens posts 'free me' on IG story before deleting it shortly after - deletes all of his posts besides 1Aztán meg törölte Pickett, a Steelers és Tomlin követését. Remelem nyáron repül a srác, csak félek még egy második kört se kapunk érte, mert sehol nem szeretik az ilyen személyiségeket.
#SteelerNation #NFL
Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
xtaki
több mint 1 éve
gedam
5 908
Pickett úgy van a játékkal hakkor van egy flaccotok
,ha kicsi a tét a kedvem sötét'. -és csak akkor teszi oda magát, amikor igazán kell!
steelwolf
több mint 1 éve
xtaki
3 442
#Steelers George Pickens posts 'free me' on IG story before deleting it shortly after - deletes all of his posts besides 1#SteelerNation #NFL
Nem bir magaval
Pedig TD volt a kezeben.
több mint 1 éve
Gizinéni
522
This is BRUTAL.
— Bussin' With The Boys (@BussinWTB) November 3, 2023
Wishing Cole Holcomb a speedy recovery 🙏 pic.twitter.com/a2BxzlEgGW
Csak erős idegzetűeknek ajánlott tartalom, kedveskéim!
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 1 éve
Steelers' Porter requested to cover DeAndre Hopkins on TNF: 'I want 10'www.thescore.com/nfl/news/2753138
több mint 1 éve
xtaki
3 442
Kitakarjak a falemberek 😉A pálya közepére az amarikai fociban nem lehet? 😅😭
Klaci79
Gyurci77
több mint 1 éve
ott szörnyek laknakA pálya közepére az amarikai fociban nem lehet? 😅😭
Klaci79
Gyurci77
Aki nem hiszi, annak utánajárnak