Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 708
Jets lesz az nem más.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 660
Adams szerintem nagyot dobhatna az offense-en. Ki ne szeretne egy ilyen no1 WR-t, Pickens dolga is könnyebb lehetne.
Klaci79
Miért akarna Adams idejönni?
Willie Parker
Egyelőre csak annyit tudunk, hogy menni akar...aztán majd kérdés kinek mit ér meg.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Adams szerintem nagyot dobhatna az offense-en. Ki ne szeretne egy ilyen no1 WR-t, Pickens dolga is könnyebb lehetne.
Klaci79
Miért akarna Adams idejönni?
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Queen elemzése kis videókkal a Depot-on. Ők sem dícsérik. Állítólag
komoly fejmosást kapott a kommunikáció hiányosságaiért.
 steelersdepot.com/2024/10/film-room-patrick-queen-has-concerning-performance-in-loss-to-colts/
polamalu
az nem queen hibája, hogy tomlin többet látott bele, mint ami, pedig csak fel kellett volna lépnie a bowl.hu/csapatfórumok/ravens oldalra és elmondtuk volna, hogy queen egy kiváló robin és ne akarjon belőle batmant csinálni, mert ahhoz agyban kevés. nem elemeztek elég meccset? nem látták, hogy roquan ide-oda taszigálja szinte minden playben, hogy most ide állj meg oda?
egyszerűen ez tomlin hibája, nem arra használja, amiben jó. mert a posztjához képest baromi gyors és a wr-ek levédekezésében aranyat érhet. mahomi és burrow játéka pedig sarkítva másról sem szól, csak az lb sor támadásáról.
persze kell mellé egy batman, aki ide-oda taszigálja.
gedam
Hát lassan pénzt kell kérni az NFL GM-ektől az elemzéseinkért... 😀 😀

Hát igen, többet álmodtak bele. Mondjuk azért annál több a realitás, mint ami az első feléidőben történt. Az egyetlen "öröm", hogy eddig a második félidőkre rendre mindig jobb volt már.

Wilson lesz majd a kommunikátor szerintem, de Ő még újonc, tanulja az NFL sebességét. MIndenesetre a legjobb off the ball LB volt a csapatban magasan a Colts ellen.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 918
Azért a jelenetre kíváncsi lennék amikor megjelenik Mike a forumban és kikéri Norbi180 vagy esetleg No véleményét😀😀😀😀😀😀😀
Razi
A két vélemény nem említhető egy lapon, no érti a játékot. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 708
Azért a jelenetre kíváncsi lennék amikor megjelenik Mike a forumban és kikéri Norbi180 vagy esetleg No véleményét😀😀😀😀😀😀😀
több mint 1 éve
gedam 6 266
 steelersdepot.com/2024/10/film-room-patrick-queen-has-concerning-performance-in-loss-to-colts/
polamalu
az nem queen hibája, hogy tomlin többet látott bele, mint ami, pedig csak fel kellett volna lépnie a bowl.hu/csapatfórumok/ravens oldalra és elmondtuk volna, hogy queen egy kiváló robin és ne akarjon belőle batmant csinálni, mert ahhoz agyban kevés. nem elemeztek elég meccset? nem látták, hogy roquan ide-oda taszigálja szinte minden playben, hogy most ide állj meg oda?
egyszerűen ez tomlin hibája, nem arra használja, amiben jó. mert a posztjához képest baromi gyors és a wr-ek levédekezésében aranyat érhet. mahomi és burrow játéka pedig sarkítva másról sem szól, csak az lb sor támadásáról.
persze kell mellé egy batman, aki ide-oda taszigálja.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
A kezdő RG IRen, ahigy a cseréje is. A keudő LG és RT is sérült, de lehet őket bamar(abb) visszakaojuk.

Fields akkor leaz jo, ha a scramble playekből dobni is fog. Már volt egy ilyen play, és sikeres is. De a slot elkapónak ez is lenne dolga és ebben Roman Wilson nagyon jó. Én várom milyen a kémia vele.
több mint 1 éve
Mindenesetre Fields kezd a Dallas ellen
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Összefoglaló szintjén volt időm a meccsre és inkább érzéseim, gondolataim vannak, mint mélyelemzés, mert nem követtem olyan figyelemmel.

A támadók nagyon hektikusak és szerencsétlenek is voltak.
Három negyeden keresztül minden elromlott, ami elromolhatott, nagyrészt egyéni hibákból (Pickens bravúrkodás közben fumble 5 yardon, 4&1-nél a falemberben megtántorodó Fields, 22 yardos sack, amivel FG-n kívül kerültek, kulcsdrop senkitől sem zavartatva a 30-on). Ebből 3 a redzoneban, egyik 5 yardon. Benn hagytunk minimum 9, de jó eséllyel 13 pontot.

Varázsütésre a negyedik negyedre átkattantak és akkor kijött az a potenciál Fieldsből, ami eddig pislákolt. Jó dual threat volt, pontosan, megfontoltan játszott, a mél, passzok is ültek, fel is jöttünk 3-ra.

Az utolsó másfél perc meg visszafordult káoszba, megint egy buta sack ami a QB-é, elrontott handoff, pontatlan passz az üres területre, majd veszett fejsze.

Az OL sztem nem volt rossz, volt nyomás, de nem tragikus és Fields-en múlott a kivárás. Amikor első szándékból döntött, akkor jól döntött, de bonyolultabb mechanizmusa nincsen.
Kicsit korai Lamar Jackson vibe-om van vele, ami amúgy nem baj, ha mondjuk fejlődne még, ami elképzelhető. Sokkal jobban nézett ki Art Smithnél, mint a Bearsben, de néha visszaesik oda. Jobb passzoló is, mint LJ volt, persze veterán is, meg nem is ott lesz a plafonja, de használhatóbb, mint mostanság bárki nálunk.

A fal jó lesz, ha egészséges marad egyszer.
A futókoncepciók már jók, erőből tudunk menni, csak most hátrányból nem ez kellett.
Harris helyett majd kelleni fog egy eluzívabb back, mint pl Gibbs a Lionsban.
A passz séma közepesen egyszerű, kicsit ráfixáltak most Pickensre, amit nem szabad, mert a gyerek kattant teljesen.
Nagyon kell majd Roman Wilson, mert vertikális sebességünk nincs.
A route-ok ott voltak, kapott mentesìtést is Fields, nem mindig élt vele, de többnyire üresre játszották magukat. Wilsonnak sztem ez nem fog jól állni, ő megtöri a szinkront az improival, JF ebben fegyelmezettebb. A broken play-eknek meg most nincs értelmük, mert F szinte csak fut (majd idővel látnunk kell h ebből mit tud passzolni).

A védelem is kétarcú volt. A sec-ben kicsit sok volt az elváltás: három belső között kezd összhang lenni, de lendületből, szemből jövő, egy területre több route-on érkező elkapók elosztása nincs mindig megoldva (hello Edmunds). Akkor jók a DB-k, ha 1vs1-ben vannak.

A front seven nagyot birkózott, so-so eredménnyel, de ezt betudom annak, h menet közben állt be Flacco.
Őt nem lehetett blitzelni,annyira hamar dobta, Rich-nél ez - a scriptelt drive után - működhetett volna, mert a tizenegynéhány snap alatt is közel értünk hozzá sokszor.
A futást nagyrészt letapostuk, de Flacco passzokkal operált, amire nem értünk fel (mondjuk Watt-ot vagy 10-szer holdingolták, neki megnéztem a pr snapjeit külön).
Egyértelmű, 5 yard feletti passz-szituációkból a Colts se nagyon haladt.

Szóval nem vagyok csalódott a L miatt, ez nem taktikai vereség volt, hanem túl sokat hibàztak a játékosok (meg a sporik egy kis szeletet elvettek, mint a Minkah zászló).
Kicsit nagyobb koncentrációval az utolsó 2 percben nyerhettünk vna, de min OT-t kiharcolhattuk vna, nem így lett, van ilyen.

4 forduló után nekem most inkább félig tele van a pohár.
több mint 1 éve
Rudi sikerének örülök a Titans-ben.
több mint 1 éve
Valahoyg idén, érzésre sokkal több a sérült és nem a gyakorló csapatos sérült. Pedig még nagyon az elején járunk, de sok rime játékos esett már ki teljes idényre.... 😕
több mint 1 éve
A kezdő 5 megvan, gyakorlatilag minőségi csere nem maradt se OT, se OG posztokra. JD persze a legjobb falember volt egyértelműen, óriási veszteség, de sajnos ez máshol is így van....
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
James Daniels OG out, achilles szakadás. Vége a szezonnak
polamalu
lassan nem marad OL
xtaki
jA múlt héten JD kapta a legnagasabb pff értéket az OL-ből. A jelenlegi kezdők átlagéletkora 24 év! Kettő rookiek, kettö 2 éves és egy fő 4 éves NFL tapasztalattal. Rutinos egység 😀
több mint 1 éve

polamalu
Ez a jelenet nagyon kicsinalt engem. Undorito volt ( nem a colts ellen ). A kisvideo x beszedesebb a komplett jelenettel.

Megertem a celt de ez mar kontraproduktiv es a jatek szegyenfoltja lett amit ez a jelenet megmutatt 3mp-ben
no
Az eredeti kommentárban is elmondták, hogy full sebességgel fut, mit tudna csinálni? Nem verte telibe. Próbálta minimalizálni, a Colts játékos is készült az ütközésre. Az O holdongot meg be kell szüntetni. Felesleges, mert szubjektíven dobálják. Amikor olyan kedvük van.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 299

polamalu
Ez a jelenet nagyon kicsinalt engem. Undorito volt ( nem a colts ellen ). A kisvideo x beszedesebb a komplett jelenettel.

Megertem a celt de ez mar kontraproduktiv es a jatek szegyenfoltja lett amit ez a jelenet megmutatt 3mp-ben
több mint 1 éve
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
polamalu
lassan nem marad OL
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
Szerintetek ki lesz a QB a Dallas ellen?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ha a tavaly év végi esetből indulunk ki (amikor a formában lévő Rudi maradt a kezdő a sérülésből visszatérő elvileg fr.QB helyett, aki aztán vérig sértődve elhúzott), akkor Mezőfi kezd.
Én sem cserélnék most. Nem lehengerlő az O, de úgy ahogy döcög...
A hétvégén a D nem tudott dominálni, szerintem nem is lehet mind a 17 meccsen, így L a vége. Nincs nagy baj, menni kell tovább a tanulságok levonása mellett.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 413 — Steelers fan
Félretéve az egyes meccseken látott játékot, a nagy összképhez az is hozzátartozik, hogy a szezon előtti power rankingekben, illetve a rostereket rangsoroló szagértőknél jó esetben 3. de inkább 4. helyre tettek minket a csoportban.

IRL 4 meccs után vezetjük a csoportot, azért ezt nevezhetjük túlteljesítésnek, eddig. Aztán hogy mi jön, az más kérdés, de úgy emlékszem a szezon előtt sokan egyetértettünk abban, hogy extra nehéz a sorsolás, és ha 10 meccs után 50% körül állnánk, és még elő PO esélyünk lenne, az teljesen oké lenne. Ez még nyitva van, simán meglehet.

Ami az O playbookot illeti, azért legyünk már realisták, a komolyabb csapatok nem az első 3-4 meccsen szokták kinyitni, és megmutatni a tuti játékaikat.

Az biztos, hogy Canadához képest egyértelmű előrelépés látszik, mivel vele ellentétben Smith egy igazi NFL OC, és szvsz télen, amikor nagyon kell majd, jönnek ölyan játékok, amiknek most még nyoma sincs. Nem szeptemberben kell villogni.

Lement kb a szezon negyede, és mindent figyelembe véve én eddig elégedett vagyok. Rosszabbra számítottam.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 435
Totál hülyeség lenne cserélni most. Fields kétszer hibázott, igaz, akkor iszonyat nagyot, lehet, valaki azt mondja, végül ezen ment el a meccs. De szerintem sokkal inkább ment el a vállalhatatlan Queen-en, a vállalhatatlan pass rushon és a sérülések miatt most nem túl vállalható OL-en, ami miatt nem tudtunk futni sem. Ennnyi hibának egy QB-tól igenis bele kellene férnie a meccsekbe.

Remélem jókor jött a pofon és a következő hetekre összekapják magukat, főleg a D-ben és látják a hibákat és tesznek is ellene. Mert ezek egyéni hibák voltak. Ilyen iszonyat rosszul játsszva is meccsben voltunk a végéig, ez azt jelenti, hogy a rendszer, úgyahogy, de működik. (Bármilyen nehéz is kimondani, mert én örülnék legjobban, ha Tomlin pl. menne. 😀 )

Amúgy kesereghetünk, meg biztos jönnek a megmondóemberek (rád nézek, Cowherd), hogy lám, milyen szar a Steelers, de azért valljuk be, nem égtünk nagyobbat, mint a szintén ezen megmondóemberek által mindenszipiszuperhűdeóriásiatombiztosSBesélyesnek tartott Eagles például...

Szerkesztette: badsco
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
Szerintetek ki lesz a QB a Dallas ellen?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
nem fogunk cserelni. 2 mozzanat volt vallalhatatlan JF-tol. annyi nem eleg.