Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Optimizmussal tekintek a kövi szezonokra:

- Fields felépül fejben, megjön az önbizalma
- az OL tapasztaltabb lesz, beérik, pusztítani fog, így mindegy ki fut majd a lasztival
- TE-k rendben vannak
- WR draft első körökben
- a D-be meg mélység kell, egyik poszton se vagyunk bitang pusztulatosan fostosak
Uff!
kicsi joe
Mi is ezt gondoltuk 2021-es szezon végén, aztán Fields már nálatok van, a falunk nem lett jobb, a wr meg d mondjuk oké 🙂

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

- az OL tapasztaltabb lesz, beérik, pusztítani fog, így mindegy ki fut majd a lasztival
- TE-k rendben vannak
- WR draft első körökben
- a D-be meg mélység kell, egyik poszton se vagyunk bitang pusztulatosan fostosak
Uff!
kicsi joe
Na valahogy kb én is így érzem

több mint 1 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 131

- TE-k rendben vannak
- WR draft első körökben
Uff!
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 660
Fields amigo persze jobb a Vártnál, de időnként egyszerűen nem lát a pályán és teljesen üres WR helyett dob meg kétséges szituációkat. Vele van egy szint, aminél nem juthatunk tovább. Na persze az, ahogy a skill posztokat kezeljük évek óta, az katasztrófa. A 3. körös újonccal, akit nem játszatunk, a no1 WR-rel, akit nem igazolunk le, aztán hagyjuk is inkább az egészet, mert jó lesz majd ez a fos állomány, hogy azt gondolják majd futással megoldjuk, miközben van egy RB aki inkább elkapásokból jó, de két RB sérüléssel lányegében vége a futójátékunknak....és lehetne folytatni, hogy mennyire rosszul kezeli főleg az offense oldalt ez a gárda évtizede.
De lehet legalább meccset nézni izgalommentesen. Szombatonként a Pitt tökéletes szórakozás.
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Ha már skill játékosok. Draftolunk a harmadik körben egy WR-t. 3. hete egészséges. Erre nem nevezzük, ellenben felhozunk a PS-ből egy Brandon Johsnon nevű tag-ot és inkább őt nevezzük. Szerintetek? Értem, hogy utóbbi magasabb, de ha ilyen fizikalitást keresünk, akkor mi a töknek draftoltuk le a harmadikban Roman Wilsont? Akkor miért nem Troy Franklint, vagy a cula Javon Bakert hoztuk el, akár kicsit később? Ez az egész totál káosz és igazán ezért vagyok ideges. Nem tudjuk mit akarunk, kapkodunk.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Reagálva itt az elmúlt pár hozzászólásra, én amúgy full elégedett vagyok, mert amikor megtudtam, hogy a Wilson-Fields duóval megyünk neki a szezonnak, ilyen elkapósorral, én ennél is gyengébb támadóteljesítményt vártam. Ehhez képest Fields kifejezetten biztató.
több mint 1 éve
Igazából azért örülök az L-nek, mert ha nyerünk, akkor megnyugszunk, hogy ez is elég. Hihetetlen, hogy majdnem így is lett, Elandon Roberts elképesztő szerelésénél. De nem és nem lehet mindent a D vállára tenni, mert el fog fogyni az erő és jönnek a sérülések. Így is írd és mondd 2 egészséges OLB-vel fejeztük be a meccset, akiből az egyik UDFA volt. Nagyjából ez is döntötte el a végén, mert Moont szépen tartották a végén a kulcspassznál.

Vicces volt a múlt héten is, hogy amiikor kezelhetetlen volt a hátrány, akkor működött az O, amikor meg visszajöttünk a meccsbe újra jött a futás-futás-passz "el ne rontsd" mentalitás.

Az érződik, hogy elindult a feszkó. Pickens festése is jelezte, majd Muuth mondatai is, hogy "bízik az edzőkben".

De persze a problémáink relatívak. Aki látta, hogy a Bengals, a Jackson fumble után mit művelt az azt mondja, ez picsafüst. 😀
több mint 1 éve
De az, hogy Watt -on megint annyi holding volt mint a szemét...
Razi
Sajnos, ehhez hozzá kell szoknunk, ahogy nálunk anno Mack-en is (és a többi pályán a jobb pass rushereken), egyszerűen nem fújják be, csak kb minden harmadikat, amikor már a fejét tépi le kb. Ennyire támogatják a támadófutballt.
csi77
Igazából ezzel mindaddig nincs komoly bajom, ameddig a nevetséges holdingokat nem fújják be nekünk, vagyis adott meccsen egál a megítélés.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 660
Nehéz bármit mondani...nem kell ennél gyengébb ellenfél, nem kell ennél több szerzett labda...én rettenetesen átmentem pesszimistába. Nem fognak Wattnak holdingokat bedobni, mert szarnak rá, hogy van 1-2 passrusher, aki minden snapnél 1-1-be megveri az emberét és minden játékban mehetnének hátra 10 yardot, de ilyen nem lesz ezt el kell felejteni. Ahogy azt is, hogy Queen irányítsa ezt a védelmet, mert egy darab szar...csinálja amit mondanak neki.
De még bosszantóbb ez az offense, aki olyan töketlen néha, hogy elképesztő. Persze továbbra sem törjük össze magunkat, hogy egy no1 WR-t leakasszunk valahol, addig pedig ez kurvára gyenge lesz, főleg az ilyen konzervatív OC-kel.
Mázlink volt, hogy egy még formába nem lendült Falcons ellen sikerült nyerni, meg egy azóta szinte szárnyaló Denvert vertünk, de tökéletesen látszik, hogy egy futójáték nélküli Dallas átszalad rajtunk, ez a gárda nem egy jó csapat, itt van 4-5 kiváló játékos a védelemben, az offense-ben meg igazából senki nem emelkedik ki...így pedig baromira nehéz.
Annak az egynek örülök, hogy éjszaka már meg se fordul a fejemben, hogy ne aludjak ezért a gárdáért.
Én a magam részéről nagyon szeretném látni, hogy Wilson mit tud ezzel a csapattal, Fields nagyon limitált, hogy ez az OC miatt van, vagy egyszerűen fél megdobni bizonyos szituációkat azt nem tudom.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Razi
Sajnos, ehhez hozzá kell szoknunk, ahogy nálunk anno Mack-en is (és a többi pályán a jobb pass rushereken), egyszerűen nem fújják be, csak kb minden harmadikat, amikor már a fejét tépi le kb. Ennyire támogatják a támadófutballt.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 708
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Most néztem meg a meccset, röviden: a faszomat beleverem.

Kicsit hosszabban: Fields legalább annyit elért, hogy érdekel a szezon. Két ilyen irányítóval szinte hidegen hagyott eddig az idény, de a fiatalabbik bamba legalább életjeleket mutat. Sokat nem várok tőle továbbra sem, de most érdekel, hova juthat el ez a projekt. Azt már most ki merem jelenteni, hogy a nyilvánvaló korlátok ellenére Rőtlis óta a legjobb irányító teljesítményt láthatjuk tőle.

Az utolsó játékkal kapcsolatban: utálom a négyemberes nyomást ilyen helyzetben. Beszariak voltunk, nem mi akartuk megoldani a problémát, hanem vártuk, hogy a Dallas elbassza. Pechünkre éppen nem tette.

Szerkesztette: Szokol
több mint 1 éve
Már találkoztunk ilyennel az első héten. Csak akkor még nem volt ennyi sérült.
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
Ez nem az az NFL már, ahol a D mindig meg tudja oldani. (bar az a Roberts fumble kurvara megerdemelte volna, hogy hozzank pattanjon) és elég az Onak mindig csak éppen eleget nyújtani. Van egy futónk, aki nem tud zónafutást, és a falunk meg nem tudja erőből benyomni a lyukat. Emellett olyan skill player szettel dolgozunk, ahol egy Van Jefferson a WR2 es ahol Scotty Miller ott lehet a rosteren, mindekozben Roman Wilson a 3. korosunk ismet inaktiv.

Legdőképpen azért vagyok dühös, mert a válaszunk az lesz, hogy Adamsre még jobban rámegyünk, isten tudja milyen áldozatokkal, mindeközben Tomlin továbbra is visszafogja a lovakat, mondván ne veszítsünk.....
Klemó
Ez az év most mar remélem tényleg ráég. Ebben a szarban most már egyedül ő tehető felelőssé. Borzasztó menedzselés, alapjátekok erőltetése, aztán pofan lettünk verve. Siman mehetne az O, láttuk múlt héten. Erre megint egy ilyen fos, hogy fussunk kettőt középre, meg 3. és hosszura 30 yardot dobjon meg Fields... Nevetséges, aztán meg bamba fejjel néz. Jövő héten jön Wilson, de ez megint nem Fieldsen ment el...
badsco
az van, hogy rohadjon meg a dazn, megnyomom a gombot, hogy az elejerol akarom nezni a meccset, erre bebassza a streamet hajnal 6kor a 4. negyedre. Igy ma mar nem tudtam teljesen kielvezni es elszenvedni a meccset. megneztem a 10 perceset. talan majd estere a 40 perceset.
ereztem en, hogy a 3-0 nagyon sok volt es barati.
ha jovo heten Wilson jon, akkor azt a keves lehetoseget is elveszi, hogy talan JF-bol lehetne egy jo game manager ,idonkent jol futo es dobo qb-t nevelni, hisz meg van benne 6-7 ev.
Roppant kivancsi leszek arra, hogy ha egy sokpontos O-val talalkozunk, akkor mi lesz.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 435
Ez nem az az NFL már, ahol a D mindig meg tudja oldani. (bar az a Roberts fumble kurvara megerdemelte volna, hogy hozzank pattanjon) és elég az Onak mindig csak éppen eleget nyújtani. Van egy futónk, aki nem tud zónafutást, és a falunk meg nem tudja erőből benyomni a lyukat. Emellett olyan skill player szettel dolgozunk, ahol egy Van Jefferson a WR2 es ahol Scotty Miller ott lehet a rosteren, mindekozben Roman Wilson a 3. korosunk ismet inaktiv.

Legdőképpen azért vagyok dühös, mert a válaszunk az lesz, hogy Adamsre még jobban rámegyünk, isten tudja milyen áldozatokkal, mindeközben Tomlin továbbra is visszafogja a lovakat, mondván ne veszítsünk.....
Klemó
Ez az év most mar remélem tényleg ráég. Ebben a szarban most már egyedül ő tehető felelőssé. Borzasztó menedzselés, alapjátekok erőltetése, aztán pofan lettünk verve. Siman mehetne az O, láttuk múlt héten. Erre megint egy ilyen fos, hogy fussunk kettőt középre, meg 3. és hosszura 30 yardot dobjon meg Fields... Nevetséges, aztán meg bamba fejjel néz. Jövő héten jön Wilson, de ez megint nem Fieldsen ment el...
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
... az ejaculatio praecox az impotencia előszobája...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
3 turnoverrel ez a 17 pont kurvára kevés.
több mint 1 éve
Hja és még egy. Ezzel az "open fucking always" fejre írással abban a pillanatban ültettem volna le Pickenst addig amig ki nem tórli. Abban van igazság, hogy nem keressük annyiszor, mint amennyire a legjobb skill játékosunk de a mondata ma szarul öregedett, a leggyengébb játékát hozva az idényben...
több mint 1 éve

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
"Former NFL stars Chad “Ochocinco” Johnson and James Harrison will fight in an exhibition mixed martial arts bout in New Orleans next year, the pair announced on social media."

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
Ebben a fordulóban Amerika csapatát, a Dallas Cowboyst látjuk vendégül Acélvárosban.
Az első randi Dallasban volt a Cotton Bowl-on 1960.09.24-én. Az örök-mérleg a vendégek felé billen, ez eddig 30 alkalommal mérkőztünk meg egymással és 14 győzelem mellett 16 vereséget könyvelhettünk el. PO-ban a SB-ok alkalmával mérkőztünk a texasiakkal, itt 2 győzelem ellenében 1 vereség a mérleg. (1976 és 1979 vörldcsempiöncsipp 😀, 1996 😕 😕 😕 )
Hazai pályán vagyunk csak halványan pozitívban, itt 8-7 az állás, bár a legutolsó Heinz Fielden játszott mérkőzésen 35-30-ra övéké volt a diadal.
Vissza kék hát vágni! 😊
több mint 1 éve
Jets lesz az nem más.
Razi
Úgy nagyjából a Jets az egyetlen, akinek kell is ÉS Adams hallandó is odamenni. Ezen felül a Saints az aki játszhat.

Gyorsan szögezzük le, hogy halvány lila gőzöm nincs ránézve a szerződésére, hogy a Raiders miképpen képzelné el ezt a trade-et. Ha jól számolom 40M környékén van a DM utána idén. Értem, hogy második kör, de azt meg ki ad érte egy egyéves szerződésért. (kizárt, hogy 35M base-ért megtarts egy 34 éves játékost)
több mint 1 éve
Nem fogok irni sokat PQ-rol, de csalodtam de meg is ertem, hogy biztak benne hogy hatha tovabb fejlodott. Irtam a szerzodtetesenel hogy marha jo dontes volt PQ reszerol nem a legtobb penz fele menni. Itt neki nem kell jobb jatekossa/felemelni senkit csak kivenni a reszet. Viszont csoportbol jon es tudjak mire kepes es mire nem. Ebben a D-ben szerintem nagyon jo lesz csak nem igy. Az ido elorehaladtaval a D egyre feszesebb lesz a feladatkiosztasban es el lehet erni foleg ilyen tarsak mellett hogy ne kelljen olvasnia/reagalnia hanem csak cselekednie.

Irok egy peldat. PQ ketto ELMELETI gap-et fog a futasban. De ugye fejben nem a F1 reklamarca, mire olvas es reagal addigra persze nem er oda a termeszetes gap-jere. A mindent akarok fedni PQ gyenge jatekos. De itt a visszavagott gap-et olvasva miatt maradt le. Oszinten TJWatt iranyaba mennyi lesz ebbol sikeres? | Es Highsmith aki itt most hianyzott szinten jo a szel lezarasaban, ha teljes eroben jatszik majd a csapat | Osztonbol reagalas nelkul jo, es akkor most is jo. Nem az idopontszamit a meccsen. A passz ellen bar szerintem a WR-ek ellen nem lesz jo, de ott mar tenyleg a DC-n mulik mert ott csak cselekednie kell zonazasnal, emberezesnel meg van egy limitje amit majd a passzrush fogja hozni hogy az ne legyen atlepve.

Osszefoglalva megertem a probat, de akkor is csalodott vagyok amit var tole MOST Tomlin, de hosszabb tavot nezve erossege lehet a D-nek, sot az kell hogy legyen ( pedig a ravenses forumozok tudjak hogy nem vagyok elfogult az iranyaban )
no
Jogos, hogy nem az időfaktor számít nála, hanem az, hogy mit kér a csapat és egyetértek vele, hogy ha a feladata leegyszerűsödik, akkor sokkal jobb lesz és Én is azt várom, hogy a középső részek erőssége lesz.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 299
Nem fogok irni sokat PQ-rol, de csalodtam de meg is ertem, hogy biztak benne hogy hatha tovabb fejlodott. Irtam a szerzodtetesenel hogy marha jo dontes volt PQ reszerol nem a legtobb penz fele menni. Itt neki nem kell jobb jatekossa/felemelni senkit csak kivenni a reszet. Viszont csoportbol jon es tudjak mire kepes es mire nem. Ebben a D-ben szerintem nagyon jo lesz csak nem igy. Az ido elorehaladtaval a D egyre feszesebb lesz a feladatkiosztasban es el lehet erni foleg ilyen tarsak mellett hogy ne kelljen olvasnia/reagalnia hanem csak cselekednie.

Irok egy peldat. PQ ketto ELMELETI gap-et fog a futasban. De ugye fejben nem a F1 reklamarca, mire olvas es reagal addigra persze nem er oda a termeszetes gap-jere. A mindent akarok fedni PQ gyenge jatekos. De itt a visszavagott gap-et olvasva miatt maradt le. Oszinten TJWatt iranyaba mennyi lesz ebbol sikeres? | Es Highsmith aki itt most hianyzott szinten jo a szel lezarasaban, ha teljes eroben jatszik majd a csapat | Osztonbol reagalas nelkul jo, es akkor most is jo. Nem az idopontszamit a meccsen. A passz ellen bar szerintem a WR-ek ellen nem lesz jo, de ott mar tenyleg a DC-n mulik mert ott csak cselekednie kell zonazasnal, emberezesnel meg van egy limitje amit majd a passzrush fogja hozni hogy az ne legyen atlepve.

Osszefoglalva megertem a probat, de akkor is csalodott vagyok amit var tole MOST Tomlin, de hosszabb tavot nezve erossege lehet a D-nek, sot az kell hogy legyen ( pedig a ravenses forumozok tudjak hogy nem vagyok elfogult az iranyaban )
több mint 1 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 131
Jets lesz az nem más.
Razi
Garreth Wilson nálunk jobban érezné magát, ha már Ádám bátyám odamegy. Wilsonokból sosem elég 😀