Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Múlt héten KC win:1,77 PS win:2,05 . Most NE win:1,35 PS win:3,10 - nagyjából. Azért ez markáns különbség.Most néztem az oddsokat, a fogadóirodáknál totál esélytelenek vagyunk. A 4 csapat közül a mi győzelmünk fizetné a legnagyobb pénzt.6 pontos favorit a Pats, az azért nem a világ vége.
Jan
Soldados
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
persze. 😀A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!Lehetett volna egy Mariachi zenekar is, akik egész éjjel próbálnak. Még igencsak jól jártatok.
Soldados
Kampman
ne vedd rossz neven, de ennyi erovel akkor most azt mondhatnank hogy
A, kar hogy nem nalatok volt ez is, mert ez semmiseg? lol (ps tudom ti meg majdnem gyalogoltatok)
B, velemenyed szerint meg jobban is jart mindenki azzal, hogy hajnali haromkor 30 percen at kinnt a hidegben, az ejszaka kellos kozepen allva kellett vegig asszisztalni egy tuzriadot? Ki tudja ki miben ment ki, mert nem tudhatod hogy kamu, vagy eles... Hidd el almodbol felketve barmi rosszul esik, foleg a friss levego... lol
C, Oruljunk hogy nem egy mariachi zenekar probalt egesz ejjel? Hat azokat csendhaboritas miatt azonnal vagy elcsondesitik, ha ki hivjak ra a rendoroket, vagy kidobhatjak oket a szallodabol. Meg nem hinnem, hogy a szalloda szeretne, hogy az egesz steelers csapat ezt allitana, hogy egy zenekart probalt egesz ejjel es nem tettek az usaban ellene semmit. lol
D, Nem igazi tuzriado volt, tehat "valoszinuleg" vagy a brown fele beszed miatt, vagy csak egyszeruen egy "helyi ember" mar csak azert is megzavarjuk oket csinalta. Ez megintcsak nem fair. Bar tok mindegy ki volt. Van aki, (koztuk en is), akit ha felebresztesz kora reggel es izgul valami miatt akkor nem tud visszaaludni. Szoval kizokken a ritmusabol. Es meg keveset is alszik. Ezert csinaltak 3 kor.
Az mar epp eleg ahhoz, hogy a test valoszinuleg pihent valamit ahhoz, hogy vagy nehezen aludj vissza, vagy ha izgulsz lehet sehogy. Mert aludtal par orat elodte es forgolodhatsz stb. Es barmilyen apro a palyan kivul szerzett elony is elony. Mindegy. Apa kezdodik. Kezdodik kezdodik, kezdodik. Lol.
PS: Nem kell masoknak most majd jol ide jonni nekem megmagyarazni miert volt a misztikus tuzriado. Ha ertitek mire gondolok, mertt nem ez a lenyeg. Volt es kesz. Sajnos nalunk es kesz.
De most viszont viccbol johetne a kep a karbantarto emberrol, amit korabban biraktatok. lol. Szoval lenyeg a lenyeg hidd el nem tudok es szerintem ok sem tudnak neki orulni. Tudom te is vicceltel. Akkor sem tudok orulni. Es valoszinuleg a jatekosok sem. Bar a vicced az jo. Jo estet jo szurkolast.
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Most néztem az oddsokat, a fogadóirodáknál totál esélytelenek vagyunk. A 4 csapat közül a mi győzelmünk fizetné a legnagyobb pénzt.6 pontos favorit a Pats, az azért nem a világ vége.
Jan

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Most néztem az oddsokat, a fogadóirodáknál totál esélytelenek vagyunk. A 4 csapat közül a mi győzelmünk fizetné a legnagyobb pénzt.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!Lehetett volna egy Mariachi zenekar is, akik egész éjjel próbálnak. Még igencsak jól jártatok.
Soldados
több mint 9 éve
Én továbbra is úgy gondolom, hogy csak akkor nyerhetünk, ha a csapat a tudásának megfelelően teljesít. Erre viszont nagyon ritkán volt példa ebben a szezonban, így szerintem ma az utazás véget ér. De azért jó szezon volt! 😊Bennem egy deka kétség sincs, hogy ma tökéleteset fogunk játszani. Ha ez nem lesz elég, akkor nyert a jobb csapat. De bízom benne, hogy elég lesz, és két hét múlva ismét Steelers Super Bowlt nézhetünk!
Szokol
www.youtube.com/watch?v=0qS-TYQkCcc
több mint 9 éve
Kösz 😀Itt az NSO cikk róla: www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-pihenes-helyett-tuzriadoval-hangolt-a-pittsburgh-2548013Annyira nincs, hogy mindjárt ki is szedem 😀 | Steelers-fan írta 😀 |
Amit kiemelnék: "A Patriots ellen idegenben így sincs sok esélyük a pittsburghieknek"
Wyatt van közöd hozzá? 😀
tenorx
Wyatt
több mint 9 éve
szerintem meg az, hogy ezt ' a meg belefer' kategoriaba rakod, az nem fer bele!Nyilván nem véletlen. Valamelyik bostoni Pats fan szivatni akarta az ellenfelet, szerintem ennyi simán benne van. 😀A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!Persze tök véletlen. Gondolom.
Soldados
prérifarkas
Ha tényleg tüzet gyújtott volna az mondjuk már erős lett volna...
Jughead
több mint 9 éve
Én továbbra is úgy gondolom, hogy csak akkor nyerhetünk, ha a csapat a tudásának megfelelően teljesít. Erre viszont nagyon ritkán volt példa ebben a szezonban, így szerintem ma az utazás véget ér. De azért jó szezon volt! 😊Naaa ne légy ilyen pesszimista, nagyon is van esély a győzelemre 😊 Nagyon remélem hogy egy Steelers-Falcons SB.-t nézhetünk február 5.-én 😉
Szokol
több mint 9 éve
Én továbbra is úgy gondolom, hogy csak akkor nyerhetünk, ha a csapat a tudásának megfelelően teljesít. Erre viszont nagyon ritkán volt példa ebben a szezonban, így szerintem ma az utazás véget ér. De azért jó szezon volt! 😊Szerintem meg ha nyerünk akkor lesz igazán jó😊
Szokol
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Hidegrázós. Time to be great. Time to be Champion. That's the Curtain call.www.youtube.com/watch?v=r9knVaiEbPs

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!Le is tartóztattak egy 25 éves bostoni palit...
Soldados
több mint 9 éve
Nyilván nem véletlen. Valamelyik bostoni Pats fan szivatni akarta az ellenfelet, szerintem ennyi simán benne van. 😀A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!Persze tök véletlen. Gondolom.
Soldados
prérifarkas
Ha tényleg tüzet gyújtott volna az mondjuk már erős lett volna...
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
Én továbbra is úgy gondolom, hogy csak akkor nyerhetünk, ha a csapat a tudásának megfelelően teljesít. Erre viszont nagyon ritkán volt példa ebben a szezonban, így szerintem ma az utazás véget ér. De azért jó szezon volt! 😊
több mint 9 éve
[Inkább blődség 😀
Azért a mostani Steelers védelmet Steel Curtainnek nevezni barokkos túlzás.
Burkus
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Sztem egy Pats-fannek sem tetszik feltétlenül ez a stílus. Nekem legalábbis nem. Bradyland...fuzovelkifele.com/2017/01/22/patriots-steelers-nfl-conference-finals-here-come-the-assholes/Párban érkeznek a cikkek. Itt a másik, hogy miért nyerhet a Steelers: http://fuzovelkifele.com/2017/01/22/terrible-towelbe-tekert-tom-terrific-new-england-patriots-pittsburgh-steelers-afc-championship/
Miért temetik a Steelerst ennyire lekicsinylően?
prérifarkas
Azt mondjuk adom, hogy az általad linkelt cikk stílusa egy nem Pats-szimpatizáns (főleg egy Steelers fan) szemszögéből kicsit bicskanyitogató lehet...
H_Marko
Az a mókás, hogy Belichick, Brady vagy a csapat bármelyik tagja sosem beszélne ebben a hangnemben a Steelersről és egy kétszeres SB győztes vezette csapatot így lebecsülni tényleg goromba dolog.
Azért a mostani Steelers védelmet Steel Curtainnek nevezni barokkos túlzás.
több mint 9 éve
Itt az NSO cikk róla: www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-pihenes-helyett-tuzriadoval-hangolt-a-pittsburgh-2548013Annyira nincs, hogy mindjárt ki is szedem 😀 | Steelers-fan írta 😀 |
Amit kiemelnék: "A Patriots ellen idegenben így sincs sok esélyük a pittsburghieknek"
Wyatt van közöd hozzá? 😀
tenorx

több mint 9 éve
Itt az NSO cikk róla: www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-pihenes-helyett-tuzriadoval-hangolt-a-pittsburgh-2548013Amit kiemelnék: "A Patriots ellen idegenben így sincs sok esélyük a pittsburghieknek"
Wyatt van közöd hozzá? 😀
több mint 9 éve
A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!Persze tök véletlen. Gondolom.
Soldados
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!

több mint 9 éve
ezeket az FK-s felvezető cikkeket szerintem elolvasni sem érdemesfuzovelkifele.com/2017/01/22/patriots-steelers-nfl-conference-finals-here-come-the-assholes/Párban érkeznek a cikkek. Itt a másik, hogy miért nyerhet a Steelers: http://fuzovelkifele.com/2017/01/22/terrible-towelbe-tekert-tom-terrific-new-england-patriots-pittsburgh-steelers-afc-championship/
prérifarkas
Azt mondjuk adom, hogy az általad linkelt cikk stílusa egy nem Pats-szimpatizáns (főleg egy Steelers fan) szemszögéből kicsit bicskanyitogató lehet...
H_Marko
több mint 9 éve
Hát igen, így van. El kellene küldeni nekik az öltözőbe, nem gondolom, hogy csak Brady tudja hergelni magát a csak azért is dumával. Most is úgy gondolom hogy a Ravens legutóbbi győzelmét Lewis emelte arra a szintre, hogy átütöttek minden falat.fuzovelkifele.com/2017/01/22/patriots-steelers-nfl-conference-finals-here-come-the-assholes/Párban érkeznek a cikkek. Itt a másik, hogy miért nyerhet a Steelers: http://fuzovelkifele.com/2017/01/22/terrible-towelbe-tekert-tom-terrific-new-england-patriots-pittsburgh-steelers-afc-championship/
prérifarkas
H_Marko
Abban bízom így teszünk most mi is, mert ezek a lehetőségek nem jönnek minden éveben.
Vagy hiába jön mint Bradynek, nem veszi ám ő sem mindig az akadályt.
Harrison megmondta ha ütik ő sem penge. Teljesen igaza van, és jól jön egy öreg traktor a háznál ami kihúz a szarból 😊
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
fuzovelkifele.com/2017/01/22/patriots-steelers-nfl-conference-finals-here-come-the-assholes/Párban érkeznek a cikkek. Itt a másik, hogy miért nyerhet a Steelers: http://fuzovelkifele.com/2017/01/22/terrible-towelbe-tekert-tom-terrific-new-england-patriots-pittsburgh-steelers-afc-championship/
prérifarkas
több mint 9 éve
Húúú...., de nehezen telik az idő!!! Már most pörögne a vérnyomásmérő a karomon ha rajtam lenne... de szép lenne ha most, most! megszakítanánk a NE elleni rossz sorozatunkat és a rókalukban vennénk elégtételt!!! ( azt sem bánnám ha csupa FG al csak nyerjűnk!!😀) sőt azt is meg tudnám bocsájtani ha Saftykkel nyernénk) 🏉🏉😉Én ma még előtte elmegyek egy jó kis MAC-UTE hoki rangadóra, ahol hazai győzelemért szurkolok, majd át a Dezsőbe és megnézem az NFC meccset, aztán a miénket. Jó kis délután, este lesz 😀
BenEdict