Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
Megyek, megyek. 😉
Soldados
Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados
Oh bameg...😕
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 391 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Megyek, megyek. 😉
Soldados
Soldados
Dízel?

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megyek, megyek. 😉
Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 564 — Steelers fan
Asszem ez a meccs elég meleg lesz. Idén simán kikaptunk tőlük, az időjárás olyan hogy inkább low scoring game várható, az meg inkább nekik jó. Ben a decembert nem épp elit formában nyomta végig, a D-nk sem valami félelmetes, ugye pont a Miami volt az egyik aki 200+ y-ot futott ellenünk. Ami mellettünk szól az a hazai pálya.

Én nem dőlök be ennek hogy 10 pontos favoritok vagyunk, ha megint nem tudjuk megfogni a futásukat, kipöckölnek minket. Komolyan kell venni a meccset, a szokásos big playeket most nem engedni, Bennek vigyázni a labdára, stb, stb... kemény lesz. Nem szeretném ha megint belelépnénk abba a cipőbe mint a Tebow meccsen, akkor is kb 10 pontos favoritok voltunk.
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 391 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊
bcsarli
Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
Soldados
addig a D 2 fg-n tartja őket 😀
zzz888
Ha vezetünk a szünetben akkor nem kezdhetem el, nehogy megforduljon.

több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊
bcsarli
Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
Soldados
addig a D 2 fg-n tartja őket 😀
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
bcsarli

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Green out...nem örülök...
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 711 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Amúgy SB-tippem: Steelers-Giants, 2. számú tippem: Steelers-Packers. 😊

Megyek, megyek. 😉
Soldados
Foglald a helyem..3/4 7-ig dolgozom...utána száguldás, prius, szerelem...hú ez nagyon szar volt, de már bennem az ideg 😊
Klaci79
Tegyél bele Duracell+Energizer combót 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve

több mint 9 éve

Megyek, megyek. 😉
Soldados
Foglald a helyem..3/4 7-ig dolgozom...utána száguldás, prius, szerelem...hú ez nagyon szar volt, de már bennem az ideg 😊
több mint 9 éve

Megyek, megyek. 😉

több mint 9 éve
Én mindig a kerethez viszonyítom az elvárást. Nálunk jobb kerete senkinek nincs az AFC-ben. Ennek a ellenére a Pats különkategória minden idők legjobb edzője, Belichick miatt. Szóval nekem így jött ki a főcsopdöntő. 😊
Soldados
Jogos, nálam, meg úgy jön ki az elégedettség, hogy az év elején nem vettem volna tutira, hogy ha kiveszem Big Ben-t 4 meccsről és hozzáadom a szokásos egy meccsen nagyon kutya formában van, nos mindezek ellenére 10 pontos favoritként futunk ki a HF gyepére. Ahol egyébként 1 órával ezelőtt az előzetesen vár -7 helyett most -13 van. Délután 1-re a maximum hőmérséklet -8,8 fok lesz.
Ez már tényleg PO time 😊
Te meg gyere meccset nézni, majd ott megbeszéljük a többit 😊
több mint 9 éve
Én mindig a kerethez viszonyítom az elvárást. Nálunk jobb kerete senkinek nincs az AFC-ben. Ennek a ellenére a Pats különkategória minden idők legjobb edzője, Belichick miatt. Szóval nekem így jött ki a főcsopdöntő. 😊

több mint 9 éve
Én úgy szoktam nekikezdeni a szezonnak, hogy ne legyen negatív szezon, ha az megvan akkor legyen meg a PO, onnan már bármi lehet. Szerintem a NE után nekünk van a leghosszabb nem negatív szezon sorozatunk, ezt mindenképpen tartani szeretném.

több mint 9 éve
Nekem nem voltak és most sincsenek ilyen előzetes elvárásaim. Csak a következő meccs mindig a fontos. Utólag elégedett vagyok a szezonnal, de pont a Miami elleni meccs, ahol majdnem az egész szezonunk tönkrement.
Az látható, hogy a csapat fejlődik évről évre és egyre kevesebb a gyenge pont, pedig egy alapos fiatalításon vagyunk túl.
több mint 9 éve
Na akkor asszondja hogy Gameday!!!

A szezon előtt 8-8-at tippeltem és csoport második helyet a Hollók mögött, PO nélkül. Mondhatjuk tehát, hogy az előzetes elvárásaimat már túlszárnyalta a csapat. Mégis most azt mondom, hogy ezt a Miamit hazai pályán egyszerűen meg kell verni! Ha ez sikerül és a KC ellen is le tudunk majd tenni egy tisztességes teljesítményt, akkor részemről kerek lesz a szezon!
Szokol
Én minimum főcsopdöntőt vártam és ha azt nem érjük el, akkor kudarc a szezon számomra. 😊

több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Na akkor asszondja hogy Gameday!!!

A szezon előtt 8-8-at tippeltem és csoport második helyet a Hollók mögött, PO nélkül. Mondhatjuk tehát, hogy az előzetes elvárásaimat már túlszárnyalta a csapat. Mégis most azt mondom, hogy ezt a Miamit hazai pályán egyszerűen meg kell verni! Ha ez sikerül és a KC ellen is le tudunk majd tenni egy tisztességes teljesítményt, akkor részemről kerek lesz a szezon!

Szerkesztette: Szokol
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
-7 Cfokot várnak kezdésre...most nem fogunk szenvedni a floridai párában, mert itt meleg és eső biztosan nem lesz 😊
Klaci79
Ha kiviszem az udvarra a tv-t, olyan mintha ott lennék.
Azért az ilyen időt is szokni kell, bármennyire profi az ember.
kittli
De jo neked. Nalam az esti meccs alatt -20 fok volt 😀

több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 849 — Steelers fan
-7 Cfokot várnak kezdésre...most nem fogunk szenvedni a floridai párában, mert itt meleg és eső biztosan nem lesz 😊
Klaci79
Ha kiviszem az udvarra a tv-t, olyan mintha ott lennék.
Azért az ilyen időt is szokni kell, bármennyire profi az ember.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 657 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
...hogy tovább pörögjünk!

www.youtube.com/watch?v=2O3N-_4xKHg
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 716
Nagy kár, hogy nem ez az Oakland várt ránk a következő körben. Ha még egy Texans is egy gyenge-közepes támadósorral így elintézte.. Nade mindegy, először legyen meg a ma este, utána ráérünk a KC-n agyalni.
Dodó
Hat ok kiestek a 15(?) forduloban a PO-bol, csak itt nem lehet visszalepni, mint a tenisz vb-n, mert "next man up" van. ( csak az igy nez ki)
több mint 9 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Nagy kár, hogy nem ez az Oakland várt ránk a következő körben. Ha még egy Texans is egy gyenge-közepes támadósorral így elintézte.. Nade mindegy, először legyen meg a ma este, utána ráérünk a KC-n agyalni.
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 657 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Playoff day!

www.youtube.com/watch?v=O710SI03d_I