Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 391 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nos...szeretném hangsúlyozni, hogy a D# egyszerűen Isten-Király volt az egész meccsen...mivel az első félidőben buta zászlók jöttek, így nem jött ki, a második félidőben viszont elképesztően játszottak...Shazier all-pro formában, de Timmons is a sok ellenszurkoló bánatára remekel...amit pedig Harrison csinál, arra nincsenek szavak...és ezt Tuitt és Heyward nélkül....
Amúgy, hogy mennyire babonás vagyok...reggel otthon hagytam a mezemet, aztán a közös meccsnézés nem sikerült...olyan 2. félidő elejére hazaértem és felvettem a Heyward mezt....😀

Na és az O# sem volt rossz, bár a red zone offense pocsékul működött...
de a végén tökéletesen zárták le Big Benék...bár az zászló elég kamu volt...mondjuk azt kaptuk cserébe Coates elmaradt zászlójáért
Klaci79
Én is felkaptam 20:3-nál a Steelers pólómat 😊

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
Tuitt bent várta a srácokat állva...talán ez elővigyázatosság is volt kicsit...viszont Green nem nézett ki jól....egy hét alatt nem fog kijönni a cucussion-ből
több mint 9 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 128 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Kezdődhetne már a háború! 😛

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Nos...szeretném hangsúlyozni, hogy a D# egyszerűen Isten-Király volt az egész meccsen...mivel az első félidőben buta zászlók jöttek, így nem jött ki, a második félidőben viszont elképesztően játszottak...Shazier all-pro formában, de Timmons is a sok ellenszurkoló bánatára remekel...amit pedig Harrison csinál, arra nincsenek szavak...és ezt Tuitt és Heyward nélkül....
Amúgy, hogy mennyire babonás vagyok...reggel otthon hagytam a mezemet, aztán a közös meccsnézés nem sikerült...olyan 2. félidő elejére hazaértem és felvettem a Heyward mezt....😀

Na és az O# sem volt rossz, bár a red zone offense pocsékul működött...
de a végén tökéletesen zárták le Big Benék...bár az zászló elég kamu volt...mondjuk azt kaptuk cserébe Coates elmaradt zászlójáért
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Kedves Jeremy Hill! (tudom rendszeres topic olvasó vagy)
Terrible Towel-t nem gyalázunk, mert annak mindig következménye van.
laby
És azt amúgyis csak Suggs csinálhatja 😛
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 391 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
laby
és esküszöm, hogy komoly fordulópontnak tűnt a kis butuska tette....😀
Klaci79
Basszus, ezt el is felejtettem. Így még szebb 😊

több mint 9 éve
laby
és esküszöm, hogy komoly fordulópontnak tűnt a kis butuska tette....😀
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

több mint 9 éve
DeWill inaktív, más meglepetés nincs. Akkor megint látunk vagy 40 labdaerintest Bell-től
több mint 9 éve
Nos érdekes lesz ez a holnapi meccs. Előzetesen úgy gondoltam, hogy nagyon vissza akar vágni a Bengals a tavalyi meccsért, de teljesen más üzenetek érkeztek a két csapattól. Inkább olyan átlagos, normál hangulat van, kölcsönös tisztelettel és némi értetlenkedéssel a tavalyi hangulat kapcsán. Olyat is olvastam, ahol a sajtót hibáztatták a történtekért, amely felfújta az egészet. A Bengals utolsó szalmaszála lehet, de valójában nem látom azt, hogy küzdelem menne a részükről, inkább csak megnyugodva, tiszta fejjel az összes meccsüket meg akarják nyerni. Más csapatok talán szétestek volna hasonló helyzetben, vagyis amikor nagy remények után elszáll a PO lehetőség, de a Bengals inkább nem gondol a PO-ra és talán ez be is jött. Igaz persze, hogy az Eagles és a Browns elleni győzelemből sokat nem lehet leszűrni. Mindenesetre mintha Dalton felszabadultabb lett volna attól, hogy nem kell Green felé állandóan dobálnia és Eifert képességeit kihasználva remekel most a vörös. Mint ahogy Hill is lényegesen jobban játszik Bernard hiányában.
A nagy dolgok most azonban nálunk fognak eldőlni. Futás ellen nem túl jó a Bengals védelme és ezt kegyetlenül ki lehet használni. Persze leginkább akkor, ha Ben nem lesz adakozó kedvében, mint múlt héten. Nagyon kellene néhány pontos passz, ha RZ-ban vagyunk, mert sok munka megy kárba. Jó 2TE-es felállások nagyon ülhetnek holnap, de komoly szerepe lesz szerintem Rogers/Hamilton párosnak is. Ha azonban megy a futójáték, egészen kellemes meccs lesz. Remélem DeWill visszatérésével nem fogjuk szanaszét használni Bell-t. Bár olyan komoly formában van ,hogy kár nem neki adni a labdát.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Így néz ki most: Darrius Heyward-Bey, Shamarko Thomas fog hiányozni. Gondolom ennyi még belefér?
Béczkó
Bárcsak a jövő hétre is csak ennyi hiányzó lenne.

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Így néz ki most: Darrius Heyward-Bey, Shamarko Thomas fog hiányozni. Gondolom ennyi még belefér?

Szerkesztette: Béczkó
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Arról van valami konkrét infó, hogy Ben miért volt annyira homály a múlt meccsen? Betegség, kisebb sérülés vagy valami?
Jan
Nem tudok semmi fizikális problémáról. Sajnos az elmúlt években megfigyelhető nála, hogy idegenben sokkal-sokkal gyengébben játszik, mint otthon.
Soldados
Hat lehet a zaj neki sem tetszik. Mint sok mas qb nek sem idegenben. Zavaro tud lenni 65.000 vagy tobb ember fulsuketito neha 90 + db zaja. Meg mas ugy hivni a playeket, hogy kevesebbszer valtoztathatsz rajta, vagy sok ido kell ha rajossz a vegen mi a def felallas, de a wr ekhez nem menne ki az info. A kezjeleket meg leolvashatjak. De ezen kivul is van nala olyan ingadozas, hogy egy meccsen belul is tud a csucsrol leesni, majd visszamaszni.

De Ember legyen a talpan aki ilyen stresszes meloban mindig jo dontest hoz. Plusz ha latja, hogy el kell dobnia, es latja kb hova, de nem biztos hogy merre mozog a safety vagy esetleges lb, akkor probalsz magasabban, vagy az ellentetes iranyba dobni. Hogy csak a te wr ed erhesse el. Ezt qb szemszogbol lenne erdemes nezni egy hatalmas fal mogul egyes szam elso szemelyben. Eleg nehez lehet belatni az egesz palyat a lapulo vedok kozott. Es hat lehet az is meg, hogy neha kicsuszik a kezedbol, a kesztyu miatt, vagy csak szimplan rosszol veszed at. VAgy szimplan eltolod.

Nekem sem mindegy hogy egy hotel szobaban alszom, avagy otthon. Hiabo ok is emberek. Az utazas jo lehet, de ki is vesz az emberekbol. Foleg hogy itt usan belul is vannak ido zonak akar 3 oras elteres. Ha csak az uj kontinenst nezzuk. Szoval a normalis rutin othon, vs vadidegen helyen az is mas.
Tudom profik, de emberek. Meg lehet o is oregszik, es egyre kevesbe alkalmazkodik hozza ki tudja.
több mint 9 éve
Fontolgatja a vezetőség h Franchise Taget rak Bellre!
steelwolf
Azt hiszem meg is eri a penzet. Es hat biztos, ami biztos.
több mint 9 éve
Arról van valami konkrét infó, hogy Ben miért volt annyira homály a múlt meccsen? Betegség, kisebb sérülés vagy valami?
Jan
Todd Haley az OC. (Még mindig!)

James Harrisont decemberben harmadjara, az utobbi 4 napban pedig masodjara viszik "random" vizeletvizsgalatra.
"Random".
tenorx
A rendszertelen vizelés vesepanaszokat okozhat. Ügyelnek az egészségére, ilyen öreg embernél ez eléggé indokolt.
tomi-tomi
Jobb lenne ha inkabb a labdakat neznek. Ilyenkor a nagy hidegben, majd melegedes utan mindig valtozik a nyomas bennuk, mint a kocsi kerekeben random. lol. Es hat a jo meccsekhez kell jo labda is. Fo az egesz seg. :-P

Mas most haley megtanitja bent szarul jatszani, ez az uj trukk. Add el a labdat, legyel szetszort. Es akkor nyerunk. Masok meg igy elhiszik hogy van eselyuk. De amikor visszajonnek, akkor hirtelen meggyogyul a szetszortsagbol es td vel uzi el a gondot. Fire haley, mert ben rosszul jatszik Ez is az o hibaja. Elvegre o az oc. A qb coach meg eljen sokaig. Neki nincs semmi rahatasa benre, meg a dobasainak pontossaggara stb. Lol. 😀

ps: a tortenetben szereplo alakok, esemenyek, kitalalt dolgok. Es csak a kepzelet szulottjei. Semmi kozuk sincs a valasaghoz, barmilyen hasonlosag is lenne veluk szemben.

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 657 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Fontolgatja a vezetőség h Franchise Taget rak Bellre!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
James Harrisont decemberben harmadjara, az utobbi 4 napban pedig masodjara viszik "random" vizeletvizsgalatra.
"Random".
tenorx
Mer nem ment sérültlitára, pedig úgyszámolják beüthetne a steroid-fárdás, Kusing meg Matyó is így húzza ki magát. Ozt rohattul érdekes lehet valyon mit tolhat?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Jan
Todd Haley az OC. (Még mindig!)

"Random".
tenorx
A rendszertelen vizelés vesepanaszokat okozhat. Ügyelnek az egészségére, ilyen öreg embernél ez eléggé indokolt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
"Random".
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jan
Nem tudok semmi fizikális problémáról. Sajnos az elmúlt években megfigyelhető nála, hogy idegenben sokkal-sokkal gyengébben játszik, mint otthon.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 564 — Steelers fan
több mint 9 éve
Nagy változás nincs a sérültek között, de sajnos DeWill ma nem tudott edzeni
több mint 9 éve
Ó ha Senquez Golson lehetnék! 😊

m.youtube.com/watch?v=Uzei__GwH18
AlterEgó
Van mezed tole vagy miert teged hoztak fel peldanak? Vagy csak szimplan nem orultel, hogy ot hoztuk, amikor voltak meg sokkal jobb elerheto cbk. Hanyadik korosnek volt elorevetitve kb 3 v 4. korosnek. Ezert?
...
gabistar
Nincs ha, nincs lenne, nincs semmi. 2 év alatt egy árva snap nem jutott neki, mert sérült. Ki a hibás? Scout, medical staff, GM, HC, DC?
Méretes BUST, ahogy JJ (nála is éveket reménykedtünk (már aki!), per pill nem fér be az OLB rotációba! És ez NEM kizárólag Deebo dícsérete), Ziggy Hood vagy Al Woods.
Álmodozni lehet róla, felidézni a 70-es évek generációját, de ettől még a tények nem változnak meg.
😊
AlterEgó
LOL

A bust az, aki szar. Golsonról semmi nem derült ki, de még van 2 évig szerződése, szóval majd kiderül, mit tud.
Soldados
Soldi:
ad 1. Félreértések elkerülése végett, tisztában vagyok vele, mit jelent a bust. Nem kell megtanítani rá.
ad 2. Engedtessék meg már, hogy legyen róla saját, önálló véleményem. És ennek hangot is adhassak.
ad 3. A jogtudomány alaptétele, hogy igazság sokféle van, de törvény csak egy. Ergo mindkettőnknek lehet igazsága, de a törvényalkotó nem Te vagy, hanem a valóság.
ad 4. Nem várok választ. LOL
AlterEgó
1. ha tudod, mit jelent, miért használod olyanra, aki nem az?
2. senki nem tiltotta meg, hogy legyen saját véleményed, ahogy nekem se, hogy röhejesnek tartsam.
3. egyetértünk. A valóság alapján semmit nem tudunk Golsonról, tehát se nem future HOF, se nem átlagos playa, se nem bust.
4. Attól, hogy nem vársz, még kap(hat)sz. 😉
Soldados
Szerintem bust az, aki nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.
Ha ez sérülékenység miatt van, akkor sérülékenység miatt.
tenorx
Kiraly a keped. Eloszor nem tetszett a reklam. Meg most sem igazan. De ahogy hasznaltak az otletes. Ez tetszik. Es kifelyezte a 3 assagat a reklam alanyaul szolgalo termekrol. Es hat puppy monkey baby szeretheto alanyok. Lol.
több mint 9 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Ó ha Senquez Golson lehetnék! 😊

m.youtube.com/watch?v=Uzei__GwH18
AlterEgó
Van mezed tole vagy miert teged hoztak fel peldanak? Vagy csak szimplan nem orultel, hogy ot hoztuk, amikor voltak meg sokkal jobb elerheto cbk. Hanyadik korosnek volt elorevetitve kb 3 v 4. korosnek. Ezert?
...
gabistar
Nincs ha, nincs lenne, nincs semmi. 2 év alatt egy árva snap nem jutott neki, mert sérült. Ki a hibás? Scout, medical staff, GM, HC, DC?
Méretes BUST, ahogy JJ (nála is éveket reménykedtünk (már aki!), per pill nem fér be az OLB rotációba! És ez NEM kizárólag Deebo dícsérete), Ziggy Hood vagy Al Woods.
Álmodozni lehet róla, felidézni a 70-es évek generációját, de ettől még a tények nem változnak meg.
😊
AlterEgó
LOL

A bust az, aki szar. Golsonról semmi nem derült ki, de még van 2 évig szerződése, szóval majd kiderül, mit tud.
Soldados
Soldi:
ad 1. Félreértések elkerülése végett, tisztában vagyok vele, mit jelent a bust. Nem kell megtanítani rá.
ad 2. Engedtessék meg már, hogy legyen róla saját, önálló véleményem. És ennek hangot is adhassak.
ad 3. A jogtudomány alaptétele, hogy igazság sokféle van, de törvény csak egy. Ergo mindkettőnknek lehet igazsága, de a törvényalkotó nem Te vagy, hanem a valóság.
ad 4. Nem várok választ. LOL
AlterEgó
1. ha tudod, mit jelent, miért használod olyanra, aki nem az?
2. senki nem tiltotta meg, hogy legyen saját véleményed, ahogy nekem se, hogy röhejesnek tartsam.
3. egyetértünk. A valóság alapján semmit nem tudunk Golsonról, tehát se nem future HOF, se nem átlagos playa, se nem bust.
4. Attól, hogy nem vársz, még kap(hat)sz. 😉
Soldados
Szerintem bust az, aki nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.
Ha ez sérülékenység miatt van, akkor sérülékenység miatt.
több mint 9 éve
Munchak sztem nem lesz HC. Az nagyon meglepne. Fantasztikus OL-coach, de sztem alkalmatlan HC-nak. Számunkra pedig pótolhatatlan veszteség lenne. Haleynek pedig tiszta szívből kívánom, hogy a Steelers O-val söpörje le az asztalt a PO-ban, aztán kérjék fel HC-nak. 😊
Soldados
Es munchak oc nalunk? Van ilyen tapasztalata ha megy Haley? Vagy ki johetne szamitasba nalunk? Mas legyen igazad soldi. Es mivel sbt nyerunk haley bejelenti hogy atveszi tomlin helyet. Csak a kedvedert. Es hogy hc legyen. Itt ugy is ismeri jol a csapatot. Lol. .

Szerkesztette: gabor25