Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Ben eddig 30 csapatot győzött le pályafutása során. A puzzle utolsó darabja a Falcons. 😊SoldadosA puzzle egy nagyon szemét játék, mindig eltűntek az utolsó darabok gyerekkoromban 😊 egyébként láttam a Falcons-Cards meccset két hete a Georgia Dome-ban, és annyira gáz volt a Falcons, hogy biztosra mehetnek ellenünk (is). Az ilyen, koncepció mentes csapatoktól mentsen meg bennünket a Jóisten... 😕
több mint 11 éve
Ben eddig 30 csapatot győzött le pályafutása során. A puzzle utolsó darabja a Falcons. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Az NFL.com szerint jelenleg a liga legjobb és leg komplettebb futója Bell. Ezt mondjuk mi tudjuk és eddig is tudtuk 😀több mint 11 éve
Off: egy erdekes cikk. www.nfl.com/CardinalRulegabistarRég olvastam ennyire érdekes és jó cikket. Köszi!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Off: egy erdekes cikk.
több mint 11 éve
Gilbert továbbra is edz, Gay pedig edzésbe állt. Harrison is, de ő csak limitáltan. Ami új, hogy valami bokasérülés miatt Pouncey is limitált volt csütörtökön. Ike viszont nem edzett, egyre inkább úgy tűnik, hogy rá nem számíthatunk a Falcons ellen. Sajna nagyon fogynak a CB-ink.

több mint 11 éve
Azért én nyugodtabb lennék, ha Gilbert lenne a RTKlaci79Én is természetesen, de JH szerintem fontosabb lenne.
Tudod, hogy nem nagyon FA-zunk, vagyis nekünk a szerződések miatt lesz fontos, hogy mit és hogyan kell Khannak sakkozni.
több mint 11 éve
Olyan 138-141 milla között lesz a jövő évi cap. Az elég jól hangzik számunkra, bár gondolom lesz bőven rivalizálás egy-egy jobb fa-ert a piacon.
több mint 11 éve
Azért én nyugodtabb lennék, ha Gilbert lenne a RT
több mint 11 éve
Szerintem Ike ha játszik is limitált időt kap, Vissza kell szoknia, és láttuk, hogy nem tudta felvenni a ritmust. JU viszont kellene nagyon, mert Ő azért sokat segített a D munkájában. Adams szerintem meg elég jól pótolta Gilbertet, így Ő lehet annyira nem is hiányozna, persze jobb ha a legjobb felállással futunk ki.
több mint 11 éve
Gilbert viszont edzett, ez jó hír. Már csak Harrison és Ike kérdéses.

több mint 11 éve
Vasárnap Mr. Kiesel (na jó magyar verzió) látogat majd le az Endzone-ba 😀 Ő tuti tudja mi is az a Steelers 😀 Nem csak turiból kapta a ruhát 😀
több mint 11 éve
A háziorvosomtól kérdeztem meg egyszer, "Doktor úr meg sajtfejű?"Off:Én is párszor összefutottam már Steelers ruhás emberekkel, kivétel nélkül fogalmuk sem volt, hogy miről beszélek. Majd kiderült, hogy csak a turiba megtetszett nekik a ruha. 😊laby
| Tegnap délelőtt 11 körül Steelers sapkás szurkolótársat engedtem el a kecskeméti kis Tesconál. Jó látni, hogy mindenhol ott vagyunk! 😊 | Dodó
Szerencsétlen már a tükör elé is odaállt, hogy leette magát, vagy mi a baj a fejével, mire el tudtam neki magyarázni, hogy nem az arca masszás, hanem a dzsekije tévesztett meg. Kapta valami rokontól...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
ugyammá, majd biztos bevajja neked, ojan ez, mint a szabadköművesség :cool:Off:Én is párszor összefutottam már Steelers ruhás emberekkel, kivétel nélkül fogalmuk sem volt, hogy miről beszélek. Majd kiderült, hogy csak a turiba megtetszett nekik a ruha. 😊laby
| Tegnap délelőtt 11 körül Steelers sapkás szurkolótársat engedtem el a kecskeméti kis Tesconál. Jó látni, hogy mindenhol ott vagyunk! 😊 | Dodó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Off:Én is párszor összefutottam már Steelers ruhás emberekkel, kivétel nélkül fogalmuk sem volt, hogy miről beszélek. Majd kiderült, hogy csak a turiba megtetszett nekik a ruha. 😊
több mint 11 éve
Off: | Tegnap délelőtt 11 körül Steelers sapkás szurkolótársat engedtem el a kecskeméti kis Tesconál. Jó látni, hogy mindenhol ott vagyunk! 😊 |
több mint 11 éve
nálunk Gay, Ike és Harrison nem edzettek valamilyen sérülés miatt, Gay sérülése állítólag nem súlyos, ettől még ő játszani fog, a másik két játékos még kérdéses
több mint 11 éve
Smith elég optimista vele kapcsolatban + elmondta hogy Jonesnak nem kell edzés, ha kickoffra rendbe jön, játszik.Állítólag Julio Jones kiesett egy csípő sérülés miattpolamalunem csak állítólag, hanem valójában zúzódott a csípője és a mai edzésen nem is vett részt...szerintem eddig csak nem akartuk elkiabálni és azért nem említette senki 😀Klaci79
több mint 11 éve
Állítólag Julio Jones kiesett egy csípő sérülés miattpolamalunem csak állítólag, hanem valójában zúzódott a csípője és a mai edzésen nem is vett részt...szerintem eddig csak nem akartuk elkiabálni és azért nem említette senki 😀
több mint 11 éve
1 meccset mondanak, az meg pont most esedékes velünk.Állítólag Julio Jones kiesett egy csípő sérülés miattpolamaluJobbulást neki... de ellenünk remélem csak a vip páholyban lesz...zzz888
több mint 11 éve
Állítólag Julio Jones kiesett egy csípő sérülés miattpolamaluJobbulást neki... de ellenünk remélem csak a vip páholyban lesz...
több mint 11 éve
Állítólag Julio Jones kiesett egy csípő sérülés miatt
több mint 11 éve
Hát, ha Stefán még beenged... 😊 persze, vasárnap ott leszek!Ha már itthon vagy, lejössz majd az Endzone-ba is?polamaluNem én mondogattam, hanem az amcsi fanok a lelátón, meg az újságírók írták (és nem a Hahotába)... ez tűnt fel! 😊desiderSziasztok, immáron itthonról 😊 Big Ben gimis osztálytársa ezt mondta, ergo ezt írtam le, ergo ő tudja rosszul... 😀Ha eddig azt mondogattuk, hogy egy új játékosnak legalább egy év megtanulni a LeBeau-rendszert, akkor Mitchelltől miért várja bárki is, hogy rögtön mindent tudjon?Jan
Nos, mielőtt még Szikora Robivá amortizálódnék megkérdezem a véleményeteket arról, hogy Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???
Soldi és még sokan mondják, hogy rengeteg big play-t ad ajándékba a Steelers secondary és több (három) újságban és online felületen is olvastam kinn, valamint a mellettem lévő fanok is kórusban szidták az A.J. Green 40+ elkapás és TD után, hogy ez IS (!!!!) Mitchell hibája volt és befürödtünk vele, azaz BUST! Így leírva, ordítva...
Vélemény?desider
több mint 11 éve
Hát urak ma megjöttek a darázsmezek, Onfield mezek, Nike,(legalábbis nagyon jó hamisítvány 😀 ) Vasárnap meglátja aki lejön az Endzone-ba. 2 Keisel, és 1 Pola (1 pola és 1 Keisel gyerek méret 😀 )
25.99 $ darabja