Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Értem én es, de lássuk be, azért Bugylibingának ez a fizuja sokk. Worilds úgyis megyen, ez 99%, tehát úgyse nem lehet elhajtani a PO sackrekordert, nyilván nincs is erről szó, mivel pont a nagy puttony miatt sok zombizseton marad kalpagalatt. Csak jeleztem vón, hogy ez egy sáros helyzet, nem akartam a világot megvállalni,kishaszi
Woodley idén 13.5 misi, jövőre: 14.1, 2016-ban meg 12. Ha júni 1 után cutoljuk, akkor idén nyerünk 8 misi caphelyet, jövőre meg 5.5-öt. Ha Worilds tudja hozni legalább azt a szintet, mint Lamarr (idei éve alapján úgy tűnik, h tudja) és belemegy egy évi max 6.75 misis szerződésbe, akkor megéri hosszabbítani vele, mert az első 2 évben lóvéban egálban van azzal, mintha Woodley maradna, 2016-ban meg nyerünk vele 5.25 misi caphelyet és van egy 4 évvel fiatalabb playánk.Shilkor
Hát én nem látom, hogy férnénk a sapka alá júni 1-ig (Woodley esetleges cutjáig), ha Worilds-szal hosszabbítunk. Főleg úgy, hogy kiderült, Ben hosszabbítása (amivel jó sok capet nyerhetnénk) nem fog megvalósulni az elkövetkezendő 1 hónapban. Worilds megtartására kb 0,1% esélyt látok jelenleg. És nem azért mert nem akarnánk, hanem mert nem megvalósítható cap szempontból.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 160 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Értem én es, de lássuk be, azért Bugylibingának ez a fizuja sokk. Worilds úgyis megyen, ez 99%, tehát úgyse nem lehet elhajtani a PO sackrekordert, nyilván nincs is erről szó, mivel pont a nagy puttony miatt sok zombizseton marad kalpagalatt. Csak jeleztem vón, hogy ez egy sáros helyzet, nem akartam a világot megvállalni,kishaszi
Woodley idén 13.5 misi, jövőre: 14.1, 2016-ban meg 12. Ha júni 1 után cutoljuk, akkor idén nyerünk 8 misi caphelyet, jövőre meg 5.5-öt. Ha Worilds tudja hozni legalább azt a szintet, mint Lamarr (idei éve alapján úgy tűnik, h tudja) és belemegy egy évi max 6.75 misis szerződésbe, akkor megéri hosszabbítani vele, mert az első 2 évben lóvéban egálban van azzal, mintha Woodley maradna, 2016-ban meg nyerünk vele 5.25 misi caphelyet és van egy 4 évvel fiatalabb playánk.
több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 948
ááá, holnap az nekem is sansztalan, majd a következőre. Laci elmegyünk??polamalu
Megbeszéltük!
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
ááá, holnap az nekem is sansztalan, majd a következőre. Laci elmegyünk??
több mint 12 éve
idei év első fórum fociján ismét csak én fogom képviselni a steelers-t ?? 😕patriksteelers
Micsoda? Miről van szó?Klaci79
bowl.hu 2-3 havonta szervez ilyen margitszigeti amerikai focizást😀  www.youtube.com/watch?v=wOfJcdB2z54 esemény a facebookon:  www.facebook.com/events/534581803305129/?fref=tspatriksteelers
Ne már! Ha ezt hamarabb tudom, tuti elmegyek
Sajnos ez már túl közel van 😕
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyébként főcsoport elődöntőkről mit gondoltok? Csak én vagyok úgy vele, hogy ha a Chargers, ha már bejutott helyettünk akkor minimum nyerje meg a Super Bowlt? 😀 többire én Pats (bár a Coltsnak fogok szurkolni), Panthers, Seahawks sikert mondokBigBen7
Én a védelmek miatt Seahawks és Panthers párti vagyok. AFC-ből PM miatt a envert elfogadnám, illetve a Chargers-nek is kijárna az elmúlt 10 évért, hogy egyszer végre nekik jöjjön ki, s ne csak örökígéret csapat legyen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
idei év első fórum fociján ismét csak én fogom képviselni a steelers-t ?? 😕patriksteelers
Micsoda? Miről van szó?Klaci79
bowl.hu 2-3 havonta szervez ilyen margitszigeti amerikai focizást😀  www.youtube.com/watch?v=wOfJcdB2z54 esemény a facebookon:  www.facebook.com/events/534581803305129/?fref=ts

több mint 12 éve
Egyébként főcsoport elődöntőkről mit gondoltok? Csak én vagyok úgy vele, hogy ha a Chargers, ha már bejutott helyettünk akkor minimum nyerje meg a Super Bowlt? 😀 többire én Pats (bár a Coltsnak fogok szurkolni), Panthers, Seahawks sikert mondokBigBen7
Ha fogadom kellene, márpedig kelleni fog, akkor chargers, colts, panthers, seahowks
Nálam ők jutnak tovább
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan
Broncos, Patriots, Seahawks, Panthers

És így a SB-on összejön egy brutál O vs brutál D, ahol nyilván a hideg miatt a brutál D fog nyerni... vagy nem, de ezt nemsokára megtudjuk.
több mint 12 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Egyébként főcsoport elődöntőkről mit gondoltok? Csak én vagyok úgy vele, hogy ha a Chargers, ha már bejutott helyettünk akkor minimum nyerje meg a Super Bowlt? 😀 többire én Pats (bár a Coltsnak fogok szurkolni), Panthers, Seahawks sikert mondok
több mint 12 éve
Micsoda? Miről van szó?
több mint 12 éve
Hát én egyenlőre sérült listás vagyok, a mai hokin összeszedtem egy kisebb agyrázkódást és nyaksérülést 😀
A vasárnapi játékom egyenlőre Q 😀 Persze az orvosi stáb mindent megtesz 😀
Mikor lesz egyébként a fórumfoci?
több mint 12 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
idei év első fórum fociján ismét csak én fogom képviselni a steelers-t ?? 😕

több mint 12 éve
Na idén az irányítók különösen ki lesznek véve minden szabály alól és éri majd, a csípés, rúgás, harapás, csikizés is ellenük 😀
Egyébként egy képgaléria Bus karrierjéről:
 www.steelers.com/video-and-audio/photo-gallery/Jerome-Bettis-Top-36/
több mint 12 éve
Mi nem akarjuk nagyon szabályok közt játszani, csak most, eddig, a futás gyakorlatilag nem is volt életképes, hiszen a mi szabályaink szerint amint a labdáshoz értek megállt a játék, egy futónál azonnal meg is állt. Ezért lehet, jobb lenne a flag változat, csak Steelers családi napos verzióban 😀 Mondjuk full kontaktos tackle után a földön fekvő játékostól elvett szalag ér csak valamit 😀polamalu
Azért a két kezes nem volt olyan vészes...ráadásul ahol ugye van irányító.... 😀
több mint 12 éve
Mi nem akarjuk nagyon szabályok közt játszani, csak most, eddig, a futás gyakorlatilag nem is volt életképes, hiszen a mi szabályaink szerint amint a labdáshoz értek megállt a játék, egy futónál azonnal meg is állt. Ezért lehet, jobb lenne a flag változat, csak Steelers családi napos verzióban 😀 Mondjuk full kontaktos tackle után a földön fekvő játékostól elvett szalag ér csak valamit 😀
több mint 12 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Igen, ez teljesen igaz azonban, ezt a jelölésnél sem említik, vagyis ezt az időszakát nem veszi figyelembe az NFL.com. 😕polamalu
de a steelcitymaffia meg a steelcurtain nem felejt!sutianap
Az sosemnem csinál olyant, egyébként Sütikém, családi nap idén?? Azt tervezem, hogy flag focit játszunk, nem az eddigi érintőset, elmondhatnád majd, hogy pontosan mi kell hozzá 😀polamalu
madzag meg szalag 😛
 amerikaifootball.blogspot.hu/2010/06/amerikai-football-valtozatok-flag.html
 elteonline.hu/sport/mit-sportoljak/flag-football/
azt nyomhattyák a kölkök es 😀
sutianap
van nehany eros kulonbseg a flag foci es a touch foci kozott. Erdemes vele foglalkozni par orat. a mafsz.org-rol le lehet tolteni a magyar szabalykonyvet, tobbek kozott en is foglalkoztam vele eleg sokat. Vezettem is meccset az osztrakoknal. 😊
az amerikaiak mas valtozatot jatszanak, mint az IFAF standard.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Igen, ez teljesen igaz azonban, ezt a jelölésnél sem említik, vagyis ezt az időszakát nem veszi figyelembe az NFL.com. 😕polamalu
Az sosemnem csinál olyant, egyébként Sütikém, családi nap idén?? Azt tervezem, hogy flag focit játszunk, nem az eddigi érintőset, elmondhatnád majd, hogy pontosan mi kell hozzá 😀polamalu
madzag meg szalag 😛
 amerikaifootball.blogspot.hu/2010/06/amerikai-football-valtozatok-flag.html
 elteonline.hu/sport/mit-sportoljak/flag-football/
azt nyomhattyák a kölkök es 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Az sosemnem csinál olyant, egyébként Sütikém, családi nap idén?? Azt tervezem, hogy flag focit játszunk, nem az eddigi érintőset, elmondhatnád majd, hogy pontosan mi kell hozzá 😀
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
de a steelcitymaffia meg a steelcurtain nem felejt!

több mint 12 éve
Azért nem veszi figyelembe, mert HC-ként kerülne be, és ugye az nem volt nálunk.

több mint 12 éve
És mindkét Steelers kötődésű játékos, azaz Jerome Bettis és Kevin Greene is bekerült a 15 HoF-döntős közé.Soldados
azér Tony Dungy is lehúzott pár évet, ű is megérdelmi a kötődőt legalább 😉

sutianap
Igen, ez teljesen igaz azonban, ezt a jelölésnél sem említik, vagyis ezt az időszakát nem veszi figyelembe az NFL.com. 😕
több mint 12 éve
És mindkét Steelers kötődésű játékos, azaz Jerome Bettis és Kevin Greene is bekerült a 15 HoF-döntős közé.Soldados
azér Tony Dungy is lehúzott pár évet, ű is megérdelmi a kötődőt legalább 😉

több mint 12 éve
Van belső jelöltünk is az OL coach posztra Shaun Sarrett személyében, aki offensive assistant 2 éve nálunk. Állítólag év közben nagyobb szerepet kapott az OL-nél Bicknell "kárára". Mielőtt hozzánk jött, a Duke OL edzője volt.

És mindkét Steelers kötődésű játékos, azaz Jerome Bettis és Kevin Greene is bekerült a 15 HoF-döntős közé.

több mint 12 éve
Ma jelölik ki a HoF-döntősöket, így egyre több szó esik róla. Ennek megfelelően megkezdődött a lobbi is. 😊 Rooney például úgy fogalmazott, "eljött az ideje", hogy Bettis bekerüljön.

De akármilyen elemzést olvasok, mindenki azt írja, hogy Bettis vagy idén, vagy jövőre fog bekerülni legkésőbb. Én most így elsőre a jövő évet tippelném.