NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
187
31
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
astroid
572
Ha Flores megy kapunk comp picket? Ha jól emlékszem 3. kör?
több mint 1 éve
Egy lista a szabadügynökökről.Nem megoldhatatlan feladat sztem. Voltak ennél sokkal nehezeb éveink. Azokat is mindig sikerült megoldani. Igazán prime játékos nincs benne. Sutton meg Ogunjobi jók, de nem a poszt elitjei. Nyilván meg kell őket fizetni, de az beleférhet.
Sutton, Ogunjobi, Spillane, prioritás. Első kettő ráadásul nem is gondolom, hogy olcsó lenne, de már Spillane-t is illene megfizetni, ha nem is nagy összeggel.
Edmunds egész jó volt, de csak a fizetéséhez képest, nagy pénz neki sem jár, de azért elkaristol még kezdőként is bőven.
Bush nem kell, de szerintem sehová sem, max minimálbért elmegy valahova 1 évre, hátha csak az acélvárosi levegő volt káros neki.
Wormley backupnak maradhatna, Kazee szintén, nagy piaca nem lesz, olcsón.
Reed-ből sokat nem tudtunk meg. A Watt-Highsmith páros mögé azért nem lenne rossz, de szerintem máshol többet kap.
Watt-ot a tesz kifizeti, Alualu szögre akasztja, Allen minimálbért spec team. Gentry nem jobb, mint bárki más ezen a poszton, draftolunk majd egy blokkoló TE-t, Boykin megint csak spec team, ahogy Snell is max...olcsón mindegy, maradhatnak ők is.
Jesse Davis? Rudolph nem kell nagyon sehova, Scott és Miller semmi extra, Joseph max minimálbérért megpróbálhatja egészségesen is az 53-at.
Klaci79
több mint 1 éve
utóbbi 😀 DE jó lesz Farrior utód is. Csak oda nagyon magasra kell felmenni 😀Olvastam őket...akkor el is könyvelhetjük a bust húzást 😀Volt még 1 WR régebben, 4 évet lehúzott, de mivel a nevére sem emlékszünk..... Pedig van gyűrűje is.na olyan nagy merítés azért nincs...a legutóbbi ótvar nagy must lett Jarvis Jones személyében...most OLB mondjuk biztosan nem fog jönni.1/17 az első pickEddig az 1/17-s pickek nem hoztak sok szerencsét 😕 Reméljük megtörik majd....
Klaci79
polamalu
Klaci79
1994 17 Charles Johnson WR Colorado
Illetve:
1981 17 Keith Gary DE Oklahoma
polamalu
Vagy trédeljünk fel 1-et és jön Pola utódja 😉
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Egy lista a szabadügynökökről.Sutton, Ogunjobi, Spillane, prioritás. Első kettő ráadásul nem is gondolom, hogy olcsó lenne, de már Spillane-t is illene megfizetni, ha nem is nagy összeggel.
Edmunds egész jó volt, de csak a fizetéséhez képest, nagy pénz neki sem jár, de azért elkaristol még kezdőként is bőven.
Bush nem kell, de szerintem sehová sem, max minimálbért elmegy valahova 1 évre, hátha csak az acélvárosi levegő volt káros neki.
Wormley backupnak maradhatna, Kazee szintén, nagy piaca nem lesz, olcsón.
Reed-ből sokat nem tudtunk meg. A Watt-Highsmith páros mögé azért nem lenne rossz, de szerintem máshol többet kap.
Watt-ot a tesz kifizeti, Alualu szögre akasztja, Allen minimálbért spec team. Gentry nem jobb, mint bárki más ezen a poszton, draftolunk majd egy blokkoló TE-t, Boykin megint csak spec team, ahogy Snell is max...olcsón mindegy, maradhatnak ők is.
Jesse Davis? Rudolph nem kell nagyon sehova, Scott és Miller semmi extra, Joseph max minimálbérért megpróbálhatja egészségesen is az 53-at.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Olvastam őket...akkor el is könyvelhetjük a bust húzást 😀Volt még 1 WR régebben, 4 évet lehúzott, de mivel a nevére sem emlékszünk..... Pedig van gyűrűje is.na olyan nagy merítés azért nincs...a legutóbbi ótvar nagy must lett Jarvis Jones személyében...most OLB mondjuk biztosan nem fog jönni.1/17 az első pickEddig az 1/17-s pickek nem hoztak sok szerencsét 😕 Reméljük megtörik majd....
Klaci79
polamalu
Klaci79
Illetve:
polamalu
Vagy trédeljünk fel 1-et és jön Pola utódja 😉
több mint 1 éve
Volt még 1 WR régebben, 4 évet lehúzott, de mivel a nevére sem emlékszünk..... Pedig van gyűrűje is.na olyan nagy merítés azért nincs...a legutóbbi ótvar nagy must lett Jarvis Jones személyében...most OLB mondjuk biztosan nem fog jönni.1/17 az első pickEddig az 1/17-s pickek nem hoztak sok szerencsét 😕 Reméljük megtörik majd....
Klaci79
polamalu
Klaci79
Illetve:
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
na olyan nagy merítés azért nincs...a legutóbbi ótvar nagy must lett Jarvis Jones személyében...most OLB mondjuk biztosan nem fog jönni.1/17 az első pickEddig az 1/17-s pickek nem hoztak sok szerencsét 😕 Reméljük megtörik majd....
Klaci79
polamalu
több mint 1 éve
A múlt héten leültették, szted? Azok után? Én már akkor mint macskát x..ni.... De letolt gatyával meg nem mehetsz a draftra. Bár lehet Robinson lehet esetleg a biztosíték. Nem megoldás. Az elején azt néztem ki az aki a futó mögé másik irányba bevetődik. Azt hittem Bush, de aztán láttam nem Ő.Bush talán nem is volt pályán az este.Én sem emlékszem,hogy láttam volna.Nem azt kommunikálták még a múlt héten,hogy most többet fog játszani? 🤔
polamalu
JoeyPorter
több mint 1 éve
astroid
572
Nagyon korai még bármit mondani de a jelenlegi erőviszonyok alapján a 2023-as idény (AFC South+NFC West+Pats, Raiders, Packers?) nem tűnik megugorhatatlan feladatnak.
több mint 1 éve
JoeyPorter
2 630
Bush talán nem is volt pályán az este.Én sem emlékszem,hogy láttam volna.Nem azt kommunikálták még a múlt héten,hogy most többet fog játszani? 🤔
polamalu
több mint 1 éve
1/17 az első pickEddig az 1/17-s pickek nem hoztak sok szerencsét 😕 Reméljük megtörik majd....
Klaci79
több mint 1 éve
Bush talán nem is volt pályán az este.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
1/17 az első pick
több mint 1 éve
Bush mindenképpen... Remélem.
több mint 1 éve
Najee Harris twitter: “We all believe in Matt Canada.”Volt hát, csak azok mindig más csapatoknál voltak. 😊
Csak provokációnak szántam 😀
Whisenhunt óta volt olyan OC akit ne szidtak volna szurolók? Pedig az nem most volt...
astroid
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Najee Harris twitter: “We all believe in Matt Canada.”Jó nekik, mi nem annyira! 😀
Csak provokációnak szántam 😀
Whisenhunt óta volt olyan OC akit ne szidtak volna szurolók? Pedig az nem volt...
astroid
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Hát most, hogy mondod még jobban örülök. 😀Szóval azt mondod, hogy ez az elentételezés azért, mert Picike első NFL-passzát nem kapta el Deadpool, TD helyett INT lett, így kikaptunk a Jetstől és végsősoron ezért nem jutottunk PO-ba?Persze persze, nyilván bizonyos szempotból van így, de igazából Én a 34. pick kapcsán gondoltam volna ezt elsősorban nagy előnynek. Node ez nem kívánság műsor. Ezt a "szar" cetlikét kaptuk Claypool-ért. Érted, Claypooolééért.. 😀Viszont első körösnél van +1 éved, az sokat számít a cap miatt. Onnan fel kell menni az első kör végére, ha látunk valakit.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Klemó
Szokol
Klemó
Szokol
több mint 1 éve
Szóval azt mondod, hogy ez az elentételezés azért, mert Picike első NFL-passzát nem kapta el Deadpool, TD helyett INT lett, így kikaptunk a Jetstől és végsősoron ezért nem jutottunk PO-ba?Persze persze, nyilván bizonyos szempotból van így, de igazából Én a 34. pick kapcsán gondoltam volna ezt elsősorban nagy előnynek. Node ez nem kívánság műsor. Ezt a "szar" cetlikét kaptuk Claypool-ért. Érted, Claypooolééért.. 😀Viszont első körösnél van +1 éved, az sokat számít a cap miatt. Onnan fel kell menni az első kör végére, ha látunk valakit.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Klemó
Szokol
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Most hogy látjátok Canadát? marad/megy/maradjon??? Ha csak az utolsó 5 meccset nézzük és szerintem sokan azt fogják néni a GM-ben. még egy év???Egyértelműen mennie kell. Ez számomra nem kérdés. Ami változás volt, az a fal és Harris és Warren javulása volt, Pickett érettsége mellett. Ne feledjük továbbá, hogy nálunk az O-ban sérülés gyakorlatilag nem volt.
Egyébként Pat Meyer szép munkát végzett az OL-ban.
astroid
Volt olyan "insider", aki azt írta, hogy a csapat úgy tudja, hogy mindenképp menesztik bármit is hozzon az idény.
több mint 1 éve
Most hogy látjátok Canadát? marad/megy/maradjon??? Ha csak az utolsó 5 meccset nézzük és szerintem sokan azt fogják néni a GM-ben. még egy év???Mert ez Canada érdeme volt? Vagy inkább Canada ellenére állt össze a vége?
Egyébként Pat Meyer szép munkát végzett az OL-ban.
astroid
Szerintem menjen, csak ne belülről hozzunk valami cimbit, hanem valahonnan egy tényleg komoly O szakembert, aki rendesen felépíti Pickettet.
több mint 1 éve
Canada takarodjon. Én az utolsó 5-ben sem azt láttam, ogy zseniális. Sokszor borzalmas playek voltak. Amikor Picket áthívott, vagy menekült, abból jöttek rendre szép játékok. Canada alapterve szinte sosem működött
több mint 1 éve
astroid
572
Most hogy látjátok Canadát? marad/megy/maradjon??? Ha csak az utolsó 5 meccset nézzük és szerintem sokan azt fogják néni a GM-ben. még egy év???Egyébként Pat Meyer szép munkát végzett az OL-ban.