NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
408
54
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
astroid
572
Most hogy látjátok Canadát? marad/megy/maradjon??? Ha csak az utolsó 5 meccset nézzük és szerintem sokan azt fogják néni a GM-ben. még egy év???Egyébként Pat Meyer szép munkát végzett az OL-ban.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
A 33-ik pick ami idén a 32-ik..... Nem?de igen, csak 5. éves opció nélkül...de a Dolphins pickje elvéve
polamalu
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Persze persze, nyilván bizonyos szempotból van így, de igazából Én a 34. pick kapcsán gondoltam volna ezt elsősorban nagy előnynek. Node ez nem kívánság műsor. Ezt a "szar" cetlikét kaptuk Claypool-ért. Érted, Claypooolééért.. 😀Viszont első körösnél van +1 éved, az sokat számít a cap miatt. Onnan fel kell menni az első kör végére, ha látunk valakit.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Klemó
Szokol
több mint 1 éve
Jó ez így, bennem nincs hiányérzet.Az egy dolog, hogy Tomlinnak nincs negatív szezonja, de szerintem az itt jelenlevők 90%-a sem tudja mi az. 😀
több mint 1 éve
A 33-ik pick ami idén a 32-ik..... Nem?
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Igazából a QB poszt az, ahol jó az az 1 plusz év, bár ott is már mindenki tüntikézik, hogy adjanak neki nagy lóvét az 5. kör előtt. És már az sem olcsó.Viszont első körösnél van +1 éved, az sokat számít a cap miatt. Onnan fel kell menni az első kör végére, ha látunk valakit.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Klemó
Szokol
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
1., Szerintem a macik jobban tennék, ha húznának egy rendes QB-t. Fields meg maradna RB. Nem tudom idén mi volt vele, sokat néztem, de nem volt jó a passzjátéka, nagyon sokat hibázott. Ne legyen igazam, legyen jó nekik. Mondjuk Will Anderson jó húzás lehetne.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Egyébként a Texans előtt le a kalappal. Így is a legjobb QB-t fogják húzni a drafton, mivel a Maciknál ugye ott van Fields, de a teljes reménytelenségből szépen verték a Lionst és most. Coltsot is. Mondjuk a Hawks sem szomorkodhat. Ha jól számolom ők húznak harmadiknak a Denver miatt, így a második QB húzás ott lehet.
Klemó
2., 2. kör hiányában szerintem simán eladják az 1/1-et és jól is teszik. Valaki felmegy Young-ért és lehet a Texans lesz az aki inkább ad még valamit, nehogy beelőzzék.
A 33-al kapcsolatban igazad van...az egy nagyon jó pick
több mint 1 éve
no
7 305
Tessek itt egy remek velemeny. Sose szabad kirugni Tomlint mert amit te el szeretnel erni azt fogja hozni. Az alapszakasz remek es ott a keves jobb csapat max megver de osszesegeben lehet pozitiv siman. A padlo magasan tartasa az jol megy Tomlinnak. Ami oriasi ereny.Mióta nézem, soha sem mi voltunk a legjobb csapat az AFC-ben, még azokban az években sem, amikor SB-ba jutottunk.Jó a topic! Kb, mint amikor az egész család veszekszik a családi asztalnál, pedig te csak a sót kérted el anyádtól.A családi béke érdekében én befejezem.
Szokol
Nem vezet sehova, mert elbeszélünk egymás mellett, én nem is vagyunk meggyőzhetők.
Szerinted amúgy volt valaha esélyünk mély playoff runra Ben-nel?
Willie Parker
Ezalatt az időszak alatt volt a BB-Brady duó és a Mahomes-Reid duó: egyiket sem érte el a Tomlin-Löcs páros, ilyesformán sose volt elvárás a bajnoki cím, csak remény.
Mindig volt a 32-böl 1-2 jobb csapat nálunk és 3-4, akikkel egy szinten voltunk. Viszint az egyenes kieséses szakasz lutri, lásd a tavalyelőtti Browns meccs, ahol igazából 3 negyeden keresztül jobbak voltunk, de az első miatt esélyünk sem volt.
Épp ezért nekem az alapszakasz sokmeccses mintája a mérce és ott többségében nem lehet panaszunk. Én értékelem a potitív szezonokat, más francise-ok éveket várnak rá!
Szokol
Nekem nem eleg ezert nekem alulteljesitett es foleg azert mert legtobbszor nem az az egy ket jobb csapat verte ki a csapatot. A plafon viszont keveseknek megy.
több mint 1 éve
Viszont első körösnél van +1 éved, az sokat számít a cap miatt. Onnan fel kell menni az első kör végére, ha látunk valakit.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Egyébként a Texans előtt le a kalappal. Így is a legjobb QB-t fogják húzni a drafton, mivel a Maciknál ugye ott van Fields, de a teljes reménytelenségből szépen verték a Lionst és most. Coltsot is. Mondjuk a Hawks sem szomorkodhat. Ha jól számolom ők húznak harmadiknak a Denver miatt, így a második QB húzás ott lehet.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Közben viszont erőről is fogta....ha csak a mezét fogja hátulról, még ok, de nézd meg, erőről ugyanúgy húzza le...a csávó se véletlen hitetlenkedett...elsőre úgy tűnt horse collar volt...de persze mindegy, egy már ilyen szituban...de a Mia semmivel nem érdemelte meg jobban, csak azért mert a Jets ellen 3. QB-val ment. Épp akkora pofont kapnak majd, mint mi kapnánk...Miami lett a hetedik. Nincs baj ezzel. Nem érdemeltük ezt meg idén. A Dolphins nagyot küzdött a harmadik számú QB-val.Nem szerelhetsz úgy, hogy a meze felső részénél fogva lerántod. Ez 2017 óta van így, akkor terjesztették ki pont azért, mert ezek a szerelések pont ugyanolyan veszélyesek.
Klemó
a 3. számú QB ellen...ha nincs a kamu zászló jó hosszabbítás lett volna
Klaci79
Nem volt kamuzászló Laci. Nem kell a horse collar tackle-höz benyúlnia. Ha hátulról a mezénél fogva nem lehet így rántani. Bele is sérült Waddle.
Csak a nyakához nem nyúlhat be...a számnál miért ne lehetne fogni?
Klaci79
profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/22/nfl-approves-expansion-of-horse-collar-rule/
Klemó
This call? pic.twitter.com/9lvErPbmNy
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) January 8, 2023
Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Menjen!!!!Marad?Na ez az, amit senki se várt. A jövőkép jónak ígérkez(het)ik. Canada sajna maradni fog, ez van.23 kibaszott masodpercVolt amikor szerencsénk volt, most nem
xtaki
Ez a második fele így is egy csoda volt. Amilyen mélyről viszajöttünk. Pozitív szezon....
polamalu
Reggio1914
prérifarkas
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Miami lett a hetedik. Nincs baj ezzel. Nem érdemeltük ezt meg idén. A Dolphins nagyot küzdött a harmadik számú QB-val.Nem szerelhetsz úgy, hogy a meze felső részénél fogva lerántod. Ez 2017 óta van így, akkor terjesztették ki pont azért, mert ezek a szerelések pont ugyanolyan veszélyesek.
Klemó
Klaci79
Nem volt kamuzászló Laci. Nem kell a horse collar tackle-höz benyúlnia. Ha hátulról a mezénél fogva nem lehet így rántani. Bele is sérült Waddle.
Klaci79
profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/22/nfl-approves-expansion-of-horse-collar-rule/
több mint 1 éve
prérifarkas
598
Már csak jól kell húzni.Akkoraz első 50-ben lesz 3 pickünk 😊1 körben hanyadik helyen húzunk saját jogon?18
bcsarli, Udvari Főkóstoló
bár ez még javulhat 1-et asszam...ha lejátszanak minden meccset, majd megmondom 😉
Klaci79
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
Akkoraz első 50-ben lesz 3 pickünk 😊1 körben hanyadik helyen húzunk saját jogon?18
bár ez még javulhat 1-et asszam...ha lejátszanak minden meccset, majd megmondom 😉
Klaci79
több mint 1 éve
prérifarkas
598
Marad?Na ez az, amit senki se várt. A jövőkép jónak ígérkez(het)ik. Canada sajna maradni fog, ez van.23 kibaszott masodpercVolt amikor szerencsénk volt, most nem
xtaki
Ez a második fele így is egy csoda volt. Amilyen mélyről viszajöttünk. Pozitív szezon....
polamalu
Reggio1914
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
1 körben hanyadik helyen húzunk saját jogon?
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
megvan a 33. pick, 2. kör, első húzás
több mint 1 éve
Itt is megkérdezem: ha kikaptunk volna akkor 4.-ek vagyunk a csoportban?
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Miami lett a hetedik. Nincs baj ezzel. Nem érdemeltük ezt meg idén. A Dolphins nagyot küzdött a harmadik számú QB-val.Klemó
Klaci79
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Na ez az, amit senki se várt. A jövőkép jónak ígérkez(het)ik. Canada sajna maradni fog, ez van.23 kibaszott masodpercVolt amikor szerencsénk volt, most nem
xtaki
polamalu
több mint 1 éve
Jöhet a draft, jöhet az FA (van capspace végre), Picike a holtszezonban lépjen még egy szintet és jövőre nem lesz kérdés a rájátszás! Fasza év volt!
több mint 1 éve
Vegyes volt ez az év, de a vége egész jól alakult.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."