NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
24
8
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Bicikli.Igen!Sajna a 2 év alatti 2 térdműtétből származó kilókat nem sikerül leadni.😒Sziasztok!Divíziót váltottál és átléptél az XL-be? 😃
Eladó a lenti képeken látható,anno fanaticsról rendelt Steelers póló.
Mérete: EU L
4000 Ft+posta
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=226steelers2.jpg
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=827steelers1.jpg
JoeyPorter
Reggio1914
JoeyPorter
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
JoeyPorter
2 630
Igen!Sajna a 2 év alatti 2 térdműtétből származó kilókat nem sikerül leadni.😒Sziasztok!Divíziót váltottál és átléptél az XL-be? 😃
4000 Ft+posta
JoeyPorter
Reggio1914
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Sziasztok!Divíziót váltottál és átléptél az XL-be? 😃
4000 Ft+posta
JoeyPorter
több mint 1 éve
JoeyPorter
2 630
Sziasztok!Eladó a lenti képeken látható,anno fanaticsról rendelt Steelers póló.
4000 Ft+posta
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Időközben Pickett elkezdett lobbyzni Addisonért. Romlottak a számai és vannak kérdések a sebessége kapcsán, de az előbbi adatok sérülése miatt nem voltak olyanok, mint Pittben és mint tudjuk nem minden a vertikális sebesség és az ahogy futja az útvonalakat azt nagyon jó nézni, ahogy azt a labdaérzéket is, ami DJ-ben soha nem lesz meg. Az idei WR class gyenge, különösen a tavalyihoz hasonlítva, szóval sanszos az első kör.Nyilván az első körünkért ő luxus lenne, de mondjuk, ha csúszna kicsit, Én simán feltrade-elnék érte a 33. poziról és cserébe áruba bocsátanám Dj-t. Ha valaki egy második körért viszi, akkor a CAP miatt is simán adnám és egyértelmű upgradeben lennénk, ráadásul a kémia miatt olyan helyzeti előnyben is Pickettel, amit magyarázni nem kell.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
De épp ez az, hogy nem derül ki mert jövőre is ugyan ez lesz a mondóka, hogy áh ez Canada hibája mert egy balfék, aztán lehet, hogy a QB tud ennyit.Azért még várjuk ki mi lesz a vége a szitunak. A cut az biztos, ilyen nagy számokról felesleges restruktúrálásról beszélgetni, mert itt vetmines prove it year az ami szóba jöhet. Ha nem tárgyalunk vele, akkor én azt gyanítom, hogy az tette be a kaput, hogy a sérülése kapcsán nem volt őszinte. Ha visszaemlékszel, arról beszélt, hogy nem játszatják, pedig már meggyógyult. Aztán idejött, mozgott párat, aztán kiderült, hogy sérült és mehetett is IR-ra.
Más, ez most WTF?:
steelersdepot.com/2023/01/steelers-will-not-keep-william-jackson-iii-and-never-intended-to-gerry-dulac-says/
Razi
több mint 1 éve
badsco
356
Sajnos nem, a Pats, a Titans es a Jax is hazai lesz.Megint nem jön a Steelers Európába, a leghosszabb ideje ez a csapat nem volt a tengerentúlon, 2013 óta egyszer sem. Pedig bíztam a 10 éves évfordulóban... :/Még nem biztos, mert az van meg, kik lesznek hazai pályán Európában,nem? Vagy egyikükkel sem játszunk, akik tuti résztvevő hazaiak?
badsco
Reggio1914
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Megint nem jön a Steelers Európába, a leghosszabb ideje ez a csapat nem volt a tengerentúlon, 2013 óta egyszer sem. Pedig bíztam a 10 éves évfordulóban... :/Még nem biztos, mert az van meg, kik lesznek hazai pályán Európában,nem? Vagy egyikükkel sem játszunk, akik tuti résztvevő hazaiak?
badsco
több mint 1 éve
badsco
356
Megint nem jön a Steelers Európába, a leghosszabb ideje ez a csapat nem volt a tengerentúlon, 2013 óta egyszer sem. Pedig bíztam a 10 éves évfordulóban... :/
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Sajna ezt már a Ravens meccs végén megtippeltem, hogy maradni fog. De most már azt mondom, hogy basszus maradjon is és bizonyítsa be, hogy mindenki türelmetlen volt és nem rossz az ő rendszere, csak hosszú a megtanulási ideje. Mert a 8. hétig a támadósor a 28. volt EPA/play alapján, aztán a bye után a végéig a 4.Jó, a játékhívások néha tényleg a laptop falon való 12-szeri landolását eredményezik és az elején olyan kiszámítható volt az O, hogy még én is megmondtam mi következik, pedig én meg a szakmázgatás...
Szóval most már maradjon, mutassa meg, ahogy Willie mondta, legyen golyója hozzá, Pickett meg tartsa ezt a tendenciát, amit láttunk tőle, mert nekem szimpatikus a projekt, remélhetőleg nem siklik ki.
több mint 1 éve
De épp ez az, hogy nem derül ki mert jövőre is ugyan ez lesz a mondóka, hogy áh ez Canada hibája mert egy balfék, aztán lehet, hogy a QB tud ennyit.Más, ez most WTF?:
steelersdepot.com/2023/01/steelers-will-not-keep-william-jackson-iii-and-never-intended-to-gerry-dulac-says/
több mint 1 éve
Szerintem hibás döntés, de bánja a káróm, mert én csak egyet kérek: derüljön ki jövőre Picikéről, hogy lehet vele tervezni hosszú távon vagy sem. A gond ugye az, hogy a tavalyi rendszer erről sokat nem árult el...
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 914
Matt Canada is returning as the Steelers offensive coordinator, per the team.South Park klasszikust idézve: Blame Canada!
KeyG
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Papírforma sajnos. Volt progress, minden O összetevő javult és így marad(hat). Nem több ez sajnos.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 393
Matt Canada is returning as the Steelers offensive coordinator, per the team.Ha a tökeit satuba szorìtjuk, akkor talán teljesít, m a vége azért nem volt annyira rossz.
KeyG
Ha az én tökeimet satuba szorítják, még meg is nézem a meccseket.
több mint 1 éve
KeyG
9 520
Matt Canada is returning as the Steelers offensive coordinator, per the team.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Azért ez a Tom Brady már kurvara nem az a Tom Brady. Ezt ellenünk is mutatta. Korábban meg SB-t nyertek.Erről hallott bárki? Vélemény?Bakker. Remélem csak pletyka. Aki ilyen vérszegény O-t tud összerakni, úgy hogy Tom Brady az irányítója, az nem tudom Pickettel mire lenne képes, remélem nem is fogom megtudni. 😊
"Byron Leftwich jövője kapcsán olyan hírek is felröppentek, hogy a Steelers az ő kirúgására vár, vele pótolnák a várakozások szerint menesztésre kerülő Matt Canadát."
prérifarkas
Jan
Ettől függetlenül nem kérdés már, mert marad Canada
több mint 1 éve
jókor, jóhejen2023 Senior Bowl Coaches🚨
Leading the National Team:
HC- #RaiderNation DC Patrick Graham
OC- #Saints QBs Ronald Curry
DC- #HereWeGo DBs Grady Brown
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Erről hallott bárki? Vélemény?Bakker. Remélem csak pletyka. Aki ilyen vérszegény O-t tud összerakni, úgy hogy Tom Brady az irányítója, az nem tudom Pickettel mire lenne képes, remélem nem is fogom megtudni. 😊
"Byron Leftwich jövője kapcsán olyan hírek is felröppentek, hogy a Steelers az ő kirúgására vár, vele pótolnák a várakozások szerint menesztésre kerülő Matt Canadát."
prérifarkas
több mint 1 éve
Akkor ezek szerint még egy év Canada lesz? Ilyenkorra már Haley meg Fichtner is el volt zavarva..Jövőre szárnyalni fog, csak szólok...
badsco
több mint 1 éve
Nem taktikusan megvárjuk mire minden használható jelöltet elvisznek, majd promótáljuk a szertárost!😊
több mint 1 éve
badsco
356
Akkor ezek szerint még egy év Canada lesz? Ilyenkorra már Haley meg Fichtner is el volt zavarva..
több mint 1 éve
astroid
572
Lewan Tweetje steelers mezbentwitter.com/Jerrythekid21/status/1615359536872787968/photo/1
Szerkesztette: astroid
több mint 1 éve
Nem elvéve Big Ben érdemeit, baromi mák volt, hogy a jóember nem a jobb oldalvonal felé húzva akarta kikerülni Bent, hanem hintába próbálta ültetni.Azért az döbbenet, hogy a Ravens pontosan úgy fumblizott, ahogy Harris az ucsó meccsen pont ellenük. Kis szépséghiba, hogy ezt az ellen vissza is vitte és ezzel meg is nyerte a meccset. Huhhhh. Pedig ott a momentum egyértelműen a Ravensnél volt és baromira kiváncsi lettem volna, hogy a Bengals meg tudja-e csinálni az ucsó negyedes TD-t ellenük, ahogy mi csináltuk az utolsó meccsen.nekem az jutott eszembe, hogy 15 éve és 2-3 napja volt az a meccs, ahol Indianapolisban a Bus az utolsó percben 21-18-nál fumble-t vétett és Big Ben mentette meg a csapatot egy heroikus védekezéssel...meg is néztem ma....mekkora játék volt tőle 😊
Klemó
Klaci79
A futóverseny nem mi nyertük volna.