NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Azt hiszem, hogy olyan még nem volt, hogy a 4. számú QB-d is megsérül egy meccsen....pedig az, hogy egy edző még a 3. számúra is összeteszi a csapatot és az menetel, nem semmi.

De mondjuk olyat se láttam még, hogy 2 TD vezetés mellett, úgy, hogy az ellenfélnél NINCS QB, egy olyan drive-ot viszel végig, ahol a QB-d futtatod. Miközben a szezon végén vársérüléssel bajlódik.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
2 év kellett hozzá Brady nélkül, de lassan megelőzzük a Pats kommentszámban 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Már volt, hogy megelőztük, de aztán belső ellentétek miatt ott nagy mennyiségű beszélgetések zajlottak és így most több van náluk. Nem mint ha bármit is számítana.😉
Reggio1914
Volt hogy mi megelőztük mindkèt csapatot, csak nálunk a FB szekció (csak azért se megyek oda 😉) olyan erős, hogy elszívta a komment szekciót (legalábbis csak remèlem, hogy nem miattam "csendesültünk") el 😏😉🤪
dande2
Milyen fb szekcio?
xtaki
Magyar Eagles FB csoport. Nálunk ott nyomuknak de èn azèrt se 🤪
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Már volt, hogy megelőztük, de aztán belső ellentétek miatt ott nagy mennyiségű beszélgetések zajlottak és így most több van náluk. Nem mint ha bármit is számítana.😉
Reggio1914
Volt hogy mi megelőztük mindkèt csapatot, csak nálunk a FB szekció (csak azért se megyek oda 😉) olyan erős, hogy elszívta a komment szekciót (legalábbis csak remèlem, hogy nem miattam "csendesültünk") el 😏😉🤪
dande2
Milyen fb szekcio?
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Reggio1914

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Eh...
The Ravens are expected to interview Byron Leftwich for OC.
több mint 1 éve
nem az a baj, hogy nem tudunk CB-t húzni, hanem az, hogy ha mindenképp CB-t akarunk húzni, akkor belemegyünk faszságokba is.
Sokszor leírtam, hogy egy Artie Burns-el nem az volt a gond, hogy nem tudunk CB-t húzni, hanem hogy egy 3. körös tehetség volt a pali, aki onnan is bust lett volna, de kisebb, mint ha felhozzák az első körbe, csak azért mert a kiválasztottad elvitte valaki más.
Golson anno a 2. körben egy boom or must project volt, nem jött be, erre 1 évvel később hozunk UDFA-n egy tehetségtelenebb, ugyanolyan magasságú CB az Ole Miss-ről, Mike Hilton néven, mint UDFA és rögtön lesz egy jó slot CB-nk.
Szóval simán tudunk CB-t húzni, nevelni is...Sutton vagy éppen Maulet a mai csapatból, csak éppen keveset tolunk bele.
Igen, Porter nem a mi emberünk, mert press CB, aki nálunk nem szokott lenni...de bőven lenne lehetőség idén CB-t húzni első körben, olyat is aki jobban illik a rendszerbe.
Klaci79
Egyetértek. Prémium CB húzásunk, vagyis top20ban nem is volt amióta Steelers fan vagyok. Ehhez képest nem is vagyunk rosszak....😀
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nem az a baj, hogy nem tudunk CB-t húzni, hanem az, hogy ha mindenképp CB-t akarunk húzni, akkor belemegyünk faszságokba is.
Sokszor leírtam, hogy egy Artie Burns-el nem az volt a gond, hogy nem tudunk CB-t húzni, hanem hogy egy 3. körös tehetség volt a pali, aki onnan is bust lett volna, de kisebb, mint ha felhozzák az első körbe, csak azért mert a kiválasztottad elvitte valaki más.
Golson anno a 2. körben egy boom or must project volt, nem jött be, erre 1 évvel később hozunk UDFA-n egy tehetségtelenebb, ugyanolyan magasságú CB az Ole Miss-ről, Mike Hilton néven, mint UDFA és rögtön lesz egy jó slot CB-nk.
Szóval simán tudunk CB-t húzni, nevelni is...Sutton vagy éppen Maulet a mai csapatból, csak éppen keveset tolunk bele.
Igen, Porter nem a mi emberünk, mert press CB, aki nálunk nem szokott lenni...de bőven lenne lehetőség idén CB-t húzni első körben, olyat is aki jobban illik a rendszerbe.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
17. Pittsburgh Steelers - Joey Porter Jr., CB, Penn Stat

?
xtaki
erre minek kérdőjel
nécsöröli born
Gróf de sutianap
Rettentoen felnek,nem tudunk mi CBt draftolni.
xtaki
Nem tudunk CB-t húzni (vagy nevelni?), nem láttam egy percet sem a fiúból, de ha lecsúszik, behúzzuk: ez annyira elrendeltetett, mint tavaly a Pitts Panthers irányító behúzása.
Szokol
A kérdés hogy csúszik-é? Jó most a CB kínálat Gonzalez, Whiterspoon is tetszik, Ringo kevésbé de nem vagyok szagértő.
astroid
Szinte mindenhol előbb kimegy, sajnos. De ahogy Vass Ádi felhomályosított, nem is passzolna a mi rendszerünkbe. Mondjuk mondtam, hogy akkor tuti behúzzuk, ha elérhető lesz 😀
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572

?
xtaki
erre minek kérdőjel
nécsöröli born
Gróf de sutianap
xtaki
Nem tudunk CB-t húzni (vagy nevelni?), nem láttam egy percet sem a fiúból, de ha lecsúszik, behúzzuk: ez annyira elrendeltetett, mint tavaly a Pitts Panthers irányító behúzása.
Szokol
A kérdés hogy csúszik-é? Jó most a CB kínálat Gonzalez, Whiterspoon is tetszik, Ringo kevésbé de nem vagyok szagértő.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

?
xtaki
erre minek kérdőjel
nécsöröli born
Gróf de sutianap
xtaki
több mint 1 éve

?
xtaki
erre minek kérdőjel
nécsöröli born
Gróf de sutianap
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487

?
xtaki
erre minek kérdőjel
nécsöröli born

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve

?

Szerkesztette: xtaki
több mint 1 éve
Allen akkor lesz eredményes és nem csak sikeres, ha megtanulja értékelni a passzjátékkal szerzett 5 yardot. Jelenleg egy frusztrált, arrogáns ürge képét festi, aki azt hitte, hogy a bab is hús, aztán ha nem úgy alakulnak a dolgok, hisztizik, mint egy gyermek.

Az én boldom: ez Purdy utolsó sikeres szezonja és jövőre ha kezd is, a 8. fordulóban már a padon fog ülni vagy IR-en.
Szokol
Én megmondom őszintén nem tudom, hogy az elmúlt két meccsen (ide sorolom a Dolphins elleni meccset is) mennyire volt rendben a playcalling és mennyi varható Allen számlájára, de az biztos, hogy látványos volt a visszaesés a Bengals meccsen főleg. Nem véletlenül mondják, hogy a PO más kávéház, mert ilyenkor szarrá elemzik az ellenfeleket mind D, mind O oldalon és ha nem találsz ki valamit, vagy nem csinálod jobban azt amit csináltál, akkor könnyen ez lesz/lehet.

Annyi biztosan igaz lehet, hogy Allen és a Bills elhitte, hogy az Allen-Diggs páros önmagában nagyon jó és működik minde körülmények között ÉS Allen ösztönösen rátalál arra mikor fusson. Mind a kettő megdőlt vasárnap, ahogy az is biztosnak látszik a tavalyi óta, hogy a győztes gének nem feltétlenül vannak meg Allennél.

Ugyanakkor továbbra is állítom, hogy bőven elég a tehetsége ahhoz, hogy SB-be kerüljön, csak ahhoz jóval több kell a csapat többi részétől és a padról is, mint amit eddig hittek.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Allen akkor lesz eredményes és nem csak sikeres, ha megtanulja értékelni a passzjátékkal szerzett 5 yardot. Jelenleg egy frusztrált, arrogáns ürge képét festi, aki azt hitte, hogy a bab is hús, aztán ha nem úgy alakulnak a dolgok, hisztizik, mint egy gyermek.

Az én boldom: ez Purdy utolsó sikeres szezonja és jövőre ha kezd is, a 8. fordulóban már a padon fog ülni vagy IR-en.
több mint 1 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
Hát az a Bills-Bengals sima lett. Ez a Josh Allen az első éves teljesítményét idézte. Pánik a zsebben, bizonytalanság. Fura, hogy pont a hóesés őt zavarta meg jobban, vagy más....de ez nagyon kevés volt ettől a Bills O-tól overall.
Klemó
Bold: Josh Allen sosem fog SB-t játszani
playmaker90
Azok után, hogy Purdy passzolgat nálatok, és ott vagytok a konfererencia döntőben, ez öléggé erős kijelentés. Talán úgy már passzolhat, hogy "Allen sosem fog SB-t nyerni", de ha arra gondolok, hogy nyert már egy Foles is, meg egy Flacco is, akkor ezt sem érzem vízhatlannak.

Én egy kicsit másképp látom. A Bangalson érezhető volt, hogy a Bills legjobb játéka kell a legyőzésükhöz, sőt a sec sebzettsége miatt, sokkal inkább az O-tól kell több. Rágörcsöltek és nem sült el jól. Azt majd jövőre látjuk, hogy ez milyen sebet ejtett és/vagy Allennek tényleg eljött a plafon.
Klemó
szurkolói mivoltomtól függetlenül írom ezt hogy fejben kevés meglépni az utolsó lépcsőfokot. ezt leírtam már többször hogy ez a megérzésem csak most keveredtem a csoportokba😃
több mint 1 éve
Hát az a Bills-Bengals sima lett. Ez a Josh Allen az első éves teljesítményét idézte. Pánik a zsebben, bizonytalanság. Fura, hogy pont a hóesés őt zavarta meg jobban, vagy más....de ez nagyon kevés volt ettől a Bills O-tól overall.
Klemó
playmaker90
Azok után, hogy Purdy passzolgat nálatok, és ott vagytok a konfererencia döntőben, ez öléggé erős kijelentés. Talán úgy már passzolhat, hogy "Allen sosem fog SB-t nyerni", de ha arra gondolok, hogy nyert már egy Foles is, meg egy Flacco is, akkor ezt sem érzem vízhatlannak.

Én egy kicsit másképp látom. A Bangalson érezhető volt, hogy a Bills legjobb játéka kell a legyőzésükhöz, sőt a sec sebzettsége miatt, sokkal inkább az O-tól kell több. Rágörcsöltek és nem sült el jól. Azt majd jövőre látjuk, hogy ez milyen sebet ejtett és/vagy Allennek tényleg eljött a plafon.
több mint 1 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
Nekem a D volt csalódás. Itt is látszik a DL szerepe. Semmi nyomás Burrow-n. Ezen az Edmunds kérdésen is elgondolkodtam, nem biztos, hogy Ő lenne az emberünk ...
astroid
Igen, a D is csalódás volt. Mindkét oldalon a falat dominálta a Cincy. Úgy mentek második szintre a falemberek, hogy elképesztő. Ilyen helyzetben egy LB sokat nem tud csinálni. Egyébként egy tökéletes gameplan-t pakoltak össze a Bengals edzők ma este a laszti mind a két oldalán. Respect!

Most, hogy Mahomes nem egészséges egyértelműen a Bengals nekem az esélyes(ebb). Egyszerűen nem látok gyenge pontot. Kicsit olyan ez, mint a Philly játéka. Minden egyben van, mindenhol meghatározó játékosok vannak. Nincsenek (kulcs) sérülések, vagyis a Bengals a falával még ezt is megoldotta.
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572
Klemó
Nekem a D volt csalódás. Itt is látszik a DL szerepe. Semmi nyomás Burrow-n. Ezen az Edmunds kérdésen is elgondolkodtam, nem biztos, hogy Ő lenne az emberünk ...
több mint 1 éve
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 274 — Steelers fan
Sziasztok!

Eladó a lenti képeken látható,anno fanaticsról rendelt Steelers póló.
Mérete: EU L
4000 Ft+posta

www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=226steelers2.jpg
 www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=827steelers1.jpg
JoeyPorter
Divíziót váltottál és átléptél az XL-be? 😃
Reggio1914
Igen!Sajna a 2 év alatti 2 térdműtétből származó kilókat nem sikerül leadni.😒
JoeyPorter
Legalább emberesedtél.
Az L nem férfi méret. 😉
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sziasztok!

Eladó a lenti képeken látható,anno fanaticsról rendelt Steelers póló.
Mérete: EU L
4000 Ft+posta

www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=226steelers2.jpg
 www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=827steelers1.jpg
JoeyPorter
Divíziót váltottál és átléptél az XL-be? 😃
Reggio1914
Igen!Sajna a 2 év alatti 2 térdműtétből származó kilókat nem sikerül leadni.😒
JoeyPorter
Bicikli.
kishaszi
Étrend