Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 560 — Steelers fan
Pickens csererol irnak kindenfele a tegnapi ize utan
xtaki
Na, mi történt?
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
2024 HOF jelöltek: Dick LeBeau, Jason Gildon, Casey Hampton, Willie Parker
micsoda nevek
astroid
valami jó is lesz..
RW egy kurva percet se fog játszani, Pixens ki lesz baszva - majd megy a Filibe, JF még tolja a pistol-ofenzt garbagetimehuszarba - na ez az optimista meglátásom

A pesszimista szerint adunk RW ek 50millas szerződést, hogyfővegyensisakot

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 690
2024 HOF jelöltek: Dick LeBeau, Jason Gildon, Casey Hampton, Willie Parker
micsoda nevek
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Pickens csererol irnak kindenfele a tegnapi ize utan
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Az O line tegnap így gyakorolt:
Első csapat
LT: Dan Moore Jr.
LG: Isaac Seumalo
C: Nate Herbig
RG: James Daniels
RT: Broderick Jones
Második csapat
LT: Dylan Cook
LG: Mason McCormick
C: Zach Frazier
RG: Spencer Anderson
RT: Troy Fautanu
Harmadik csapat
LT: Devery Hamilton
LG: Tyler Beach
C: Ryan McCollum
RG: Joey Fisher
RT: Anderson Hardy
több mint 1 éve
Ma az első edzésen nem Wilson irányított mint első számú. Reggel egy vádli fájdalomra panaszkodott így nem engedték edzeni. Kint volt a pályán és végignézte az edzést, tanácsokat osztogatott. Fields kapta a snapeket mint első számú.
polamalu
Es azonnal hulyepletylak, kattintasvadasz cikkel jottek elo mindenhonnan
több mint 1 éve
Ma az első edzésen nem Wilson irányított mint első számú. Reggel egy vádli fájdalomra panaszkodott így nem engedték edzeni. Kint volt a pályán és végignézte az edzést, tanácsokat osztogatott. Fields kapta a snapeket mint első számú.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 904
Steelers signed former Bills LB Tyler Matakevich to a one-year contract.
KeyG
Szmöre is back! Kellenek az ST-ben (is) bevethető kemény legények.
több mint 1 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 173
 www.youtube.com/watch?v=nzVS1pj7D0s
végre mi következtünk
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 063
Steelers signed former Bills LB Tyler Matakevich to a one-year contract.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969
Jacoby Jones elhunyt 40 évesen....nekünk nincs túl sok szép emlékünk rövid itteni pályafutásáról, de ez biztosan mindenkinek megmaradt, még a Ravens szineiben....RIP

Klaci79
Basszus, ez nem is volt olyan régen. Mi történt vele?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
arról egyelőre nincs infó...álmában érte a halál
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Jacoby Jones elhunyt 40 évesen....nekünk nincs túl sok szép emlékünk rövid itteni pályafutásáról, de ez biztosan mindenkinek megmaradt, még a Ravens szineiben....RIP

Klaci79
Basszus, ez nem is volt olyan régen. Mi történt vele?

több mint 1 éve
több mint 1 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 824
Jönnek az első jóslatok:
Fox sport

Klaci79
Nekem megfelel 😁
Ennél szerintem szorosabb lesz, és a varjúk viszik a csoportot.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Jönnek az első jóslatok:
Fox sport
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 904
Sutton 8 hetes eltilás, 9. héttől játszhat, illetve részt vehet a nyári felkészülésen
astroid
Nem a szezontól tiltották el. Ez is benne volt a pakliban. Nem is fellebezett, elfogadta. Mivel a nehéz szezon szueprnehéz időszaka a vége, így ez még jól jön ki, hogy ekkor rendelkezésre állhat. Aztán meglátjuk mekkora segítség lesz.
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 690
Sutton 8 hetes eltilás, 9. héttől játszhat, illetve részt vehet a nyári felkészülésen
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 757
TBH én nem szeretnék vegyes felvágottat. Életben soha nem működött még ez a 2 qb kever össze vissza. Lássuk Wilsont ha feltámad hát hajrá vétek lenne kivenni, ha meg besül a 0USD projekt akkor jöjjön Fields. Juju itt most sztem wr3 lehetne max annak meg minek? A nagy kérdések továbbra is azok, mi lesz Harrissal illetve Heywardnak mikor adunk új szerződés ha már tudjuk, hogy mennyit kell adnunk az új wr1 ért?
több mint 1 éve
Heyward meg mindig nincs hosszabbitason, lehet elengedjuk jovore?
Juju pletykak megint jonnek, igy hogy nem igazoltunk WR-t, de o sem wr1, mint tudjuk.
Mindenfele elemzesek jonnek mennek, hogy 2 QB-val allhatunk fel, ahol JF egy play-option running back lenne.
Aki ert az offense-hez kifejthetne, hogy mit akarhatunk egyatalan.
xtaki
Sztem egyenlőre odakint sem tudják. Mondjuk ha van pár olyan játékod ahol Wilson egyik oldalán hátul JF van a másikon meg Nagyi, az azért para tud lenni. Fut, passzol, futtat vagy a futónak beállt QB passzol. Lehet belőle párszor virítani, de sak párszor sztem. Utána kivideóznak. Heyward szerződésen dolgoznak sztem. Semmi sem indokolja a kapkodást.
polamalu
nyilvan ha van ilyen felallasod, akkor minel tobb opciot ki kell hozni belole, hogy ne lehessen annyire egyszeruen kielemezni
több mint 1 éve
Juju pletykak megint jonnek, igy hogy nem igazoltunk WR-t, de o sem wr1, mint tudjuk.
Mindenfele elemzesek jonnek mennek, hogy 2 QB-val allhatunk fel, ahol JF egy play-option running back lenne.
xtaki
Sztem egyenlőre odakint sem tudják. Mondjuk ha van pár olyan játékod ahol Wilson egyik oldalán hátul JF van a másikon meg Nagyi, az azért para tud lenni. Fut, passzol, futtat vagy a futónak beállt QB passzol. Lehet belőle párszor virítani, de sak párszor sztem. Utána kivideóznak. Heyward szerződésen dolgoznak sztem. Semmi sem indokolja a kapkodást.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Trenton Thompson-t is kiraktuk, pedig ő kapott is lehetőséget tavaly, talán egyszer még kezdőként is.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 063
Steelers waived WR Denzel Mims, who spent last season on Pittsburgh’s practice squad.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 195
 youtube.com/post/UgkxJk28IR7_tyizcunE7WoQIDfwcQ8cHwG8?si=Y-I-vNFw28cZoyiK