Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Elképesztő, hogy Shazier óta szenvedünk ezzel a poszttal, pedig baromi fontos lenne legalább 1 magas szinten játszó ILB...2 ilyen már ezer éve nem volt
2018 óta Myles Jack, Joe Schobert, Mark Barron és Jonathan Bostic is jött 1 évre, aztán ki is raktuk...nem mintha drafton jobban menne a poszt feltöltése
Klaci79
Shazier...a legnagyobb kedvencem. 😕🙂

" class="embed">
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Állítólag a frissen kivágott Dupree iránt érdeklődünk. Azért mekkora mákja van a fiúnak. Nagyjából 2 jó éve volt.eddig, de ez giga szerződést ért és azóta is.semmi....

Nálunk viszont ismerős rendszerben backup OLBnek.kiváló lehet, ha.az igényeit igazította...
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Elképesztő, hogy Shazier óta szenvedünk ezzel a poszttal, pedig baromi fontos lenne legalább 1 magas szinten játszó ILB...2 ilyen már ezer éve nem volt
Klaci79
Talán Warrior meg Timmons még most is megoldaná úgy, mint a mostaniak 😀
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2018 óta Myles Jack, Joe Schobert, Mark Barron és Jonathan Bostic is jött 1 évre, aztán ki is raktuk...nem mintha drafton jobban menne a poszt feltöltése

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Turboment is kikéne baszni má
go
go
go

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Minkah átstrukturált
polamalu
Akkor ezek szerint még van tervben valaki megszerzése és helyet csinálnak vagy ez a draftról jövők miatt van?
Reggio1914
Elandon Roberts érkezik. Ezzel teljes a csere az lb sorban.

Egyebkent lehet Jack visszajon egy joval olcsobb deallel.
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Elandron Roberc érkezett

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Steelers cut LB Myles Jack, per source.
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Minkah átstrukturált
polamalu
Akkor ezek szerint még van tervben valaki megszerzése és helyet csinálnak vagy ez a draftról jövők miatt van?
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Minkah átstrukturált
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
JuJu bostoni lett…
Klaci79
Kit érdekel...nekünk most van fontosabb dolgunk
Willie Parker
Kit érdekel lol 😀
Tele van a topic rengeteg offtopikkal, meg NHLel, meg nemtom, de lehurrogod Jujuért 😀
tenorx
Nem lehurrogom, de szted ezen érdemes keseregni, h a Pats-be ment FA-ként, nem is közvetlenül tőlünk?
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
JuJu bostoni lett…
Klaci79
Sose gondoltam volna, hogy 3 év alatt 3 csapat mezében látom, nem tűnt vándornak.

Bár végül is bajnok lett, wr2-höz képest jó pénzt kap a Pecctől, megéri neki kóricálni.
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
JuJu bostoni lett…
Klaci79
Willie Parker
Kit érdekel lol 😀
Tele van a topic rengeteg offtopikkal, meg NHLel, meg nemtom, de lehurrogod Jujuért 😀
több mint 1 éve
JuJu bostoni lett…
Klaci79
Willie Parker
Engem! Nagyon szerettem, de ő sajnos már a múlt! Mehetett volna máshova is 😮‍💨
steelwolf
De nem innen ment😛😀
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 027
JuJu bostoni lett…
Klaci79
Willie Parker
steelwolf
Figyi, azt mar tudjuk h tudtok WR-eket draftolni, szoval BB azota a Steelers WR nevsorral kezd neki minden offseasonnak.

Kar h mire ide kerulnek, mindegyik meggargyul.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
JuJu bostoni lett…
Klaci79
Willie Parker
több mint 1 éve
JuJu bostoni lett…
Klaci79
Willie Parker
Spec engem érdekelt, bocsánat 🤣
A fa-kal nem én foglalkozom a csapatnál.
több mint 1 éve
JuJu bostoni lett…
Klaci79

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
JuJu bostoni lett…
több mint 1 éve
Feilert kivágta a Chargers, kérdezzük meg hogy van.

Spillane helyett oldjuk már meg végre az ILB kérdéskört és próbálkozzunk be Lavonte Davidnél.
Szokol
maradt tampában 7 milláért, ha jól hallottam
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Holcomb volt a Commanders védelem közepének agya, egy jó kis ösztönökkel bíró, jól edzhető játékos. Remélem, hogy felhozza Jack teljesítményét is, akit sztem megpróbálunk rávenni vmi szerződésmódosításra.
Willie Parker
Voidolni lehetne a szerződést, de paycut vagy cut lesz a megoldás.
több mint 1 éve
27 lesz az idényre és van mögötte jó néhány snap...meg sérülés is...kb létszámban megleszünk és Bush-hoz képest fejlődés
Klaci79
Nem tudom elképzelni, hogy Jack ezzel a fizuval itt matadjon. Másként igazolni sem lenne pénzünk senkit nagyon. Vagyis.nem leszunk meg letszamban sem.
Klemó
Vagy csak átstruktúrálják a szerződését...
Reggio1914
szerintem csak egy éve van, nem lehet....belemehet cut-ba, hosszabbíthatunk vele és új szerződése lehet, de strukturális nincs
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
27 lesz az idényre és van mögötte jó néhány snap...meg sérülés is...kb létszámban megleszünk és Bush-hoz képest fejlődés
Klaci79
Nem tudom elképzelni, hogy Jack ezzel a fizuval itt matadjon. Másként igazolni sem lenne pénzünk senkit nagyon. Vagyis.nem leszunk meg letszamban sem.
Klemó
Vagy csak átstruktúrálják a szerződését...
több mint 1 éve
Klaci79
több mint 1 éve
Holcomb volt a Commanders védelem közepének agya, egy jó kis ösztönökkel bíró, jól edzhető játékos. Remélem, hogy felhozza Jack teljesítményét is, akit sztem megpróbálunk rávenni vmi szerződésmódosításra.