Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
annyit nem ittam, nademajma!Source: Steelers signing 29-year-old OT Le'Raven ClarkEzt az üzletet tuti Süti bonyolította le, mert már tegnap bemondta előre... 🙂
www.thescore.com/s/24877299
steelwolf
Reggio1914
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Source: Steelers signing 29-year-old OT Le'Raven ClarkEzt az üzletet tuti Süti bonyolította le, mert már tegnap bemondta előre... 🙂
www.thescore.com/s/24877299
steelwolf
több mint 1 éve
Willie Parker
15 391
Report: Eagles signing Terrell Edmunds to 1-year pactKocsival bejár és kap utazási költségtérítést is.
www.thescore.com/nfl/news/2610034
steelwolf
több mint 1 éve
Report: Eagles signing Terrell Edmunds to 1-year pactwww.thescore.com/nfl/news/2610034
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Persze, persze, de ilyen kijelentések nélkül a kutya nem nézné a bleacher riportot. Ez a "márkájuk". Provokálnak, nagyot mondanak és nem szakértenek. Utóbbinak nem is lennének hitelesek.Uborkaszezon van. Ilyenkor ezek az emberek mindig fel akarják valamivel hívni a figyelmet, hogy olvassák őket. Mindez csak azt jelzi, hogy Pickett igenis tényező. Mert ha nem lenne az, igazából a kutyát nem érdekelné ez a cikk.Jogos, csak én ezeket a nagy kijelentéseket nem szeretem, mint ahogy a másik végletet sem, azaz most a bleacher report szerint Seumalo érkezésével instant contenderek lettünk. Hát, előbb meg kéne nyerni a csoportot, az sem lesz egyszerű. 😀
Egyebekben pedig még Pickett kapcsán nem tudjuk hova futhat ki. Annyi bizonyos, hogy a második félév nagyon bíztató volt és az is, ahogy dolgozik azon, hogy jobb legyen. (izomépítés és kapcsolat a WR csapattal) Annyit tudunk, hogy igazi vezér és azt is, hogy amikor meleg a pite, akkor magára vállalja a feladatot, nem ijed meg tőle és a teljesítménye még ekkor javul is. Általában ugyanis ezeken szoktak a nagy "once in a lifetime" csávók elbukni. Megszokták, hogy szarrá nyerik magukat a fősulin. Györnyőrű és erős zippek mennek ide-oda, de amikor jön az NFL és az"Any given Sunday" a száguldó 150 kilós falemberekkel, megremeg a kar, meg a láb. Nekem ez a fontos és a tavalyi classból Purdy is egyébként pont ezeket a skilleket mutatta.
Klemó
badsco
több mint 1 éve
több mint 1 éve
majd amikor együtt nézve a SB-t Pickett a magasba emeli a kupát, elmondhatjuk, hogy instant contenderek voltunk 😀Uborkaszezon van. Ilyenkor ezek az emberek mindig fel akarják valamivel hívni a figyelmet, hogy olvassák őket. Mindez csak azt jelzi, hogy Pickett igenis tényező. Mert ha nem lenne az, igazából a kutyát nem érdekelné ez a cikk.Jogos, csak én ezeket a nagy kijelentéseket nem szeretem, mint ahogy a másik végletet sem, azaz most a bleacher report szerint Seumalo érkezésével instant contenderek lettünk. Hát, előbb meg kéne nyerni a csoportot, az sem lesz egyszerű. 😀
Egyebekben pedig még Pickett kapcsán nem tudjuk hova futhat ki. Annyi bizonyos, hogy a második félév nagyon bíztató volt és az is, ahogy dolgozik azon, hogy jobb legyen. (izomépítés és kapcsolat a WR csapattal) Annyit tudunk, hogy igazi vezér és azt is, hogy amikor meleg a pite, akkor magára vállalja a feladatot, nem ijed meg tőle és a teljesítménye még ekkor javul is. Általában ugyanis ezeken szoktak a nagy "once in a lifetime" csávók elbukni. Megszokták, hogy szarrá nyerik magukat a fősulin. Györnyőrű és erős zippek mennek ide-oda, de amikor jön az NFL és az"Any given Sunday" a száguldó 150 kilós falemberekkel, megremeg a kar, meg a láb. Nekem ez a fontos és a tavalyi classból Purdy is egyébként pont ezeket a skilleket mutatta.
Klemó
badsco
több mint 1 éve
badsco
356
Uborkaszezon van. Ilyenkor ezek az emberek mindig fel akarják valamivel hívni a figyelmet, hogy olvassák őket. Mindez csak azt jelzi, hogy Pickett igenis tényező. Mert ha nem lenne az, igazából a kutyát nem érdekelné ez a cikk.Jogos, csak én ezeket a nagy kijelentéseket nem szeretem, mint ahogy a másik végletet sem, azaz most a bleacher report szerint Seumalo érkezésével instant contenderek lettünk. Hát, előbb meg kéne nyerni a csoportot, az sem lesz egyszerű. 😀
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Uborkaszezon van. Ilyenkor ezek az emberek mindig fel akarják valamivel hívni a figyelmet, hogy olvassák őket. Mindez csak azt jelzi, hogy Pickett igenis tényező. Mert ha nem lenne az, igazából a kutyát nem érdekelné ez a cikk. Egyebekben pedig még Pickett kapcsán nem tudjuk hova futhat ki. Annyi bizonyos, hogy a második félév nagyon bíztató volt és az is, ahogy dolgozik azon, hogy jobb legyen. (izomépítés és kapcsolat a WR csapattal) Annyit tudunk, hogy igazi vezér és azt is, hogy amikor meleg a pite, akkor magára vállalja a feladatot, nem ijed meg tőle és a teljesítménye még ekkor javul is. Általában ugyanis ezeken szoktak a nagy "once in a lifetime" csávók elbukni. Megszokták, hogy szarrá nyerik magukat a fősulin. Györnyőrű és erős zippek mennek ide-oda, de amikor jön az NFL és az"Any given Sunday" a száguldó 150 kilós falemberekkel, megremeg a kar, meg a láb. Nekem ez a fontos és a tavalyi classból Purdy is egyébként pont ezeket a skilleket mutatta.
több mint 1 éve
Draft előtt sok játékos volt már HoF-nak kikiáltva. Aztán a draft után meg csak az első 4 évet töltötte ki, vagy annyit sem az NFL-ben..... Draft előtt aki hatalmas igazságokat mond az picit hibbant. 😉 Majd 5 év múlva megmondjuk, hogy az idei draft QB-k közül ki lesz jobb vagy, sem.
több mint 1 éve
badsco
356
Úgy látszik Kiper nem egy nagy Pickett fanEgyrészről egyetértek vele, mert valóban az idei classban vannak sokkal jobbnak tűnő QB-k (hogy jobbak is lesznek-e, az majd kiderül), másrészről meg Kiper Johnny Manzielt és Ryan Leafet is agyon ajnározta és minden idők legjobbjainak kiáltotta ki a draftok előtt. Szóval kábé ennyit erről...
tenorx
több mint 1 éve
csak OTNem is volt tervben a megtarzasa. Herbig mindharom belso poszton jatszott éa ha kell Daniels ia megoldja. Itt tehat nem gondolom hogy lesz draft es igazolas mar a falban.Edmunds tweeten már elbúcsúzott, bár még semmi hivatalos forrás nem erősítette meg. Safty is kölleni fog.Meg lehet csere center is. Hassenauer NY Giantsebbik felén vizitál.
astroid
Reggio1914
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Nem is volt tervben a megtarzasa. Herbig mindharom belso poszton jatszott éa ha kell Daniels ia megoldja. Itt tehat nem gondolom hogy lesz draft es igazolas mar a falban.Edmunds tweeten már elbúcsúzott, bár még semmi hivatalos forrás nem erősítette meg. Safty is kölleni fog.Meg lehet csere center is. Hassenauer NY Giantsebbik felén vizitál.
astroid
Reggio1914
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Edmunds tweeten már elbúcsúzott, bár még semmi hivatalos forrás nem erősítette meg. Safty is kölleni fog.Meg lehet csere center is. Hassenauer NY Giantsebbik felén vizitál.
astroid
több mint 1 éve
astroid
572
Edmunds tweeten már elbúcsúzott, bár még semmi hivatalos forrás nem erősítette meg. Safty is kölleni fog.
több mint 1 éve
Seumalo érkezéséről eszembe jutott az egyik kedvenc Always Sunny in Philadelphia jelenetemtöbb mint 1 éve
Úgy látszik Kiper nem egy nagy Pickett fanHa egy korábban felszopott irányító rakott volna le olyan újonc teljesítményt, mint Picike, akkor most mindenki odáig meg vissza lenne.
tenorx
Picikét reálisan kell értékelni: még mindig rengeteg kérdőjel van vele szemben, de ezek a kérdőjelek sokat csökkentek múlt évben. Hogy csak egyet emeljek ki: az egyik legnagyobb para vele kapcsolatban az volt, hogy sokáig dajkálja a labdát, amiből gyakorlatilag semmit nem láttunk. A gyenge labdái viszont valósak, ami az engem leginkább zavaró pontatlanságával kiegészülve problémás lehet.
Első félszezonra ez tökéletes volt. Jelen pillanatban van egy kiváló game managerünk. Egy szint innen a franchise irányító, a következő szezon arról fog szólni, hogy ezt meg tudja-e ugrani.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Late last night, the #Steelers agreed to terms with #Eagles G Isaac Seumalo, giving him a 3-year deal for $24M, source said. (lóvé miatt dobtam be csak újra)Ebből 6,8 M signing bónusz és a base fizetését farnehéz módon oldottuk meg (1,1, 8, 8), vagyis a CAP hit 2023-ban cirka 3,5M lesz és utána valamivel több, mint 10.
Beki
Mindez azt jelenti, hogy még készülhetünk valamire....
Azért ahhoz képest, hogy Tunsil 20+ per annum szerződést írt alá ez mogyoró...
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Late last night, the #Steelers agreed to terms with #Eagles G Isaac Seumalo, giving him a 3-year deal for $24M, source said. (lóvé miatt dobtam be csak újra)
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Egyrészt örülök, egy sophomore QB mellett prioritás a futás és ehhez az egyik legjobb alkatrészt szereztük meg, másrészt furcsa, mert hamarabb vártam volna OT-t vagy C-t. Meg sajnálom is, hogy ezek szerint Dotsonban már nem bízunk többé…Egyértelmű az irányunk. Fixáljuk a belső OL posztokat a futáshoz. Ne feledjük azért, hogy nincs Herbig előtt nem volt center backupunk sem már, és tavaly gyakorlatilag semmilyen mélység itt nem volt, ami azért nem volt gáz, mert nem volt sérülés.
Klaci79
Herbig lesz a Jolly Joker ebben a falban belső posztokon, ahogy Philliyben is volt. Ettől még Dotsonra szükség van, a fentiek miatt is. De én azt is el tudom képzelni, hogy egy prospecttel fog majd versenyezni a roster helyért.
Nekem kicsit az nem tetszik, hogy belterjesen válogatunk. Persze jó az, ha ismerjük az ottani rostert, de ez néha vakságot is okoz.
Magával avval, hovy guard update van, nincs bajom, főleg mert Dotson utolsó évét tapossa és mert lehet megnézzük Moore teljesítményén mennyit javít egy sokkal jobb guard teljesítmény. Mindenesetre itt is azt biztosítottuk be, hogy nem kell feltétlen első kör az OLba sem.
több mint 1 éve
Viszlát Dotson.