Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Most megy itt a kavarás, hogy MW nem köteles játszani tag alatt - ami 11 milla környék lenne -, de valszeg nem lesz tag, ellenberger milyen jól érezné magát BA offenzében, emrt ott 18 fölött átlagolt elkapásokat tekintve, Haleynél meg 13 körül van.Nha, Wallace trade lehetőség megin előkerült, MW to Arians's Colts...kishasziMiért menne?! Vagy ennyire kiesett a pixisből?Collapo
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Csak a szokásos, mindenféle valóságalapot nélkülöző híresztelés, nem fogjuk eltradelni sehova.Nha, Wallace trade lehetőség megin előkerült, MW to Arians's Colts...kishasziMiért menne?! Vagy ennyire kiesett a pixisből?Collapo
több mint 13 éve
Nha, Wallace trade lehetőség megin előkerült, MW to Arians's Colts...kishasziMiért menne?! Vagy ennyire kiesett a pixisből?

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Nha, Wallace trade lehetőség megin előkerült, MW to Arians's Colts...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Stimmelsz - egy play-t nézve. Drive-ot tekintve én stimmelek. 😀NononononoSzerintem nem annyira. Pont arról van szó, hogy bár hatalmas a szerszám, de csak a legvégén veszi észre a delikvens, hogy "meg lett csinálva".Találó😊RothKici a pöcöm, de lökömsutianapBen nyilatkozata miatt már több helyen olvastam ezt a "dink and dunk" jelzőt az offenseről. Valaki nem tudja esetleg,hogy lehetne ezt magyarra forditani?RothSzó szerint szinte lehetetlen jól, frappánsan visszaadni. (Kis lépésekkel biztosan haladni előre - ez már körülírás.) Talán Lőcs esetében az "Apránként teszem be" stimmel, mint fordítás. 😀tomi-tomi
Nagy a f@szom, elaprózom.tomi-tomi
Egyrészt ugye arra megy a acélozgatàs 😉 hogy nincs bigpléj, másrészt a dink egyértelmű sárgàzás még a Nám idejéből, Lúgjon meg a Csáknorisz. Tehát igaz hogy ez kicsi, de tövig tudom rakni. Stimmelünk?sutianap
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
beteg vagy Tomi😀
több mint 13 éve
A dink vajmi ténisz kifejezés rövid puhán ejtett labdára, meg van egy elég népszerű kisrobogó is. A dunk a kosaras zsákolás vagy általánosabban tunkolás.Na ne...Te beszélsz magyarul is? 😀
Tehát egyben a west coasthoz hasonló rendszer ami szintén rövid passzokkal, rövid futásokkal operàl, főleg sok megy a futóknak, ha sok bliccet hívnak be és nem működik a futás. Ismerős? Tehát puhàn tolingatja, de tuttira megy egészen a gyűrűig.sutianap
Ez az első hozzászólásod amit megtudtam érteni az elejétől a végéig és ami pláne még gondolkoznom sem kellett minden mondat után 2 percet. 😀
több mint 13 éve
NononononoSzerintem nem annyira. Pont arról van szó, hogy bár hatalmas a szerszám, de csak a legvégén veszi észre a delikvens, hogy "meg lett csinálva".Találó😊RothKici a pöcöm, de lökömsutianapBen nyilatkozata miatt már több helyen olvastam ezt a "dink and dunk" jelzőt az offenseről. Valaki nem tudja esetleg,hogy lehetne ezt magyarra forditani?RothSzó szerint szinte lehetetlen jól, frappánsan visszaadni. (Kis lépésekkel biztosan haladni előre - ez már körülírás.) Talán Lőcs esetében az "Apránként teszem be" stimmel, mint fordítás. 😀tomi-tomi
Nagy a f@szom, elaprózom.tomi-tomi
Egyrészt ugye arra megy a acélozgatàs 😉 hogy nincs bigpléj, másrészt a dink egyértelmű sárgàzás még a Nám idejéből, Lúgjon meg a Csáknorisz. Tehát igaz hogy ez kicsi, de tövig tudom rakni. Stimmelünk?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Szerintem nem annyira. Pont arról van szó, hogy bár hatalmas a szerszám, de csak a legvégén veszi észre a delikvens, hogy "meg lett csinálva".Találó😊RothKici a pöcöm, de lökömsutianapBen nyilatkozata miatt már több helyen olvastam ezt a "dink and dunk" jelzőt az offenseről. Valaki nem tudja esetleg,hogy lehetne ezt magyarra forditani?RothSzó szerint szinte lehetetlen jól, frappánsan visszaadni. (Kis lépésekkel biztosan haladni előre - ez már körülírás.) Talán Lőcs esetében az "Apránként teszem be" stimmel, mint fordítás. 😀tomi-tomi
Nagy a f@szom, elaprózom.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Találó😊Kici a pöcöm, de lökömsutianapBen nyilatkozata miatt már több helyen olvastam ezt a "dink and dunk" jelzőt az offenseről. Valaki nem tudja esetleg,hogy lehetne ezt magyarra forditani?RothSzó szerint szinte lehetetlen jól, frappánsan visszaadni. (Kis lépésekkel biztosan haladni előre - ez már körülírás.) Talán Lőcs esetében az "Apránként teszem be" stimmel, mint fordítás. 😀tomi-tomi
több mint 13 éve
Kici a pöcöm, de lökömBen nyilatkozata miatt már több helyen olvastam ezt a "dink and dunk" jelzőt az offenseről. Valaki nem tudja esetleg,hogy lehetne ezt magyarra forditani?RothSzó szerint szinte lehetetlen jól, frappánsan visszaadni. (Kis lépésekkel biztosan haladni előre - ez már körülírás.) Talán Lőcs esetében az "Apránként teszem be" stimmel, mint fordítás. 😀tomi-tomi

több mint 13 éve
A dink vajmi ténisz kifejezés rövid puhán ejtett labdára, meg van egy elég népszerű kisrobogó is. A dunk a kosaras zsákolás vagy általánosabban tunkolás.Tehát egyben a west coasthoz hasonló rendszer ami szintén rövid passzokkal, rövid futásokkal operàl, főleg sok megy a futóknak, ha sok bliccet hívnak be és nem működik a futás. Ismerős? Tehát puhàn tolingatja, de tuttira megy egészen a gyűrűig. Ijen a kis keleti mártogatósunk.

több mint 13 éve
Ben nyilatkozata miatt már több helyen olvastam ezt a "dink and dunk" jelzőt az offenseről. Valaki nem tudja esetleg,hogy lehetne ezt magyarra forditani?RothSzó szerint szinte lehetetlen jól, frappánsan visszaadni. (Kis lépésekkel biztosan haladni előre - ez már körülírás.) Talán Lőcs esetében az "Apránként teszem be" stimmel, mint fordítás. 😀
több mint 13 éve
Ben nyilatkozata miatt már több helyen olvastam ezt a "dink and dunk" jelzőt az offenseről. Valaki nem tudja esetleg,hogy lehetne ezt magyarra forditani?
több mint 13 éve
Dwyer második a ligában,a kontakt után szerzett yardok tekintetében.Azért ez elég remek.nem kene hatulrol blokkolni...10, 15 yardos sargakat halomba gyujtenie a specko teamnek...
Más:
Brown visszafújt return TD-jéről mi a véleményetek?Blitzburgh
több mint 13 éve
Dwyer második a ligában,a kontakt után szerzett yardok tekintetében.Azért ez elég remek.Más:
Brown visszafújt return TD-jéről mi a véleményetek?
több mint 13 éve
Ahhoz képest, hogy az NFL elmúlt 10 évének három legsikeresebb csapatából kettő lép pályára egymás ellen vasárnap, nincs is nagy felhajtás. Vhogy úgy érzem, ti eleve vereséggel kalkuláltok (sztem alaptalanul), mi meg úgy vagyunk vele, hogy az előző 3 meccs volt a must win, azok megvannak, 6-2-vel állunk, tehát ha vki ellen, akkor ellenetek ki lehet kapni. Érdekes lesz!Én nem kalkulálok eleve vereséggel, csak úgy gondolom a matchup és az idegenbeli szerepléseink alapján nem mi vagyunk a meccs esélyesei.
Ja, és a fentiek alátámasztására egy kis stat:
PIT és NYG az elmúlt 10 évben:
4 SB-győzelem,
összesen 13 PO-szereplés (a lehetséges 20-ból)G-men
Azaz jobban el tudnám fogadni hogy kikapunk, mint hogy nyerünk, de megsérül 2 kezdőnk.
több mint 13 éve
Egyébként az a Pope TD nem először szerepel a playbookunkban, régebben Millernek írtuk fel ezt a routeot és többször is bejött évekkel korábban.kishasziIsmerős volt nekem is a play, viszont amilyen tökéletességgel eljátszottuk, na az volt a nem semmi. Nagyon szépen volt eladva a játék, egyszerűen lehetetlen volt kivédekezni!
több mint 13 éve
Tomlin sajtótájékoztatójáról:- Troy és Gilbert hétvégi pályára lépésének lehetőségét már most kizárta.
- Clarknak át kell mennie a teszteken, ha ez megvan, játszhat.
- Redman holnap már edzhet, Mendy viszont csak az egyéni munkát kezdheti el, úgyhogy valószínűleg megint inaktív lesz.
- Dwyer csak csütörtöktől edz. Egyelőre még bizonytalan, hogy ki lesz a kezdő RB.
- Woodley-t a hamstring sérülése a hét elején limitálni fogja, de remélhetőleg ott lehet a pályán a Giants ellen. Sylvesternek is ugyanilyen sérülése van.
több mint 13 éve
Ahhoz képest, hogy az NFL elmúlt 10 évének három legsikeresebb csapatából kettő lép pályára egymás ellen vasárnap, nincs is nagy felhajtás. Vhogy úgy érzem, ti eleve vereséggel kalkuláltok (sztem alaptalanul), mi meg úgy vagyunk vele, hogy az előző 3 meccs volt a must win, azok megvannak, 6-2-vel állunk, tehát ha vki ellen, akkor ellenetek ki lehet kapni. Érdekes lesz!Ja, és a fentiek alátámasztására egy kis stat:
PIT és NYG az elmúlt 10 évben:
4 SB-győzelem,
összesen 13 PO-szereplés (a lehetséges 20-ból)
több mint 13 éve
Egyébként az a Pope TD nem először szerepel a playbookunkban, régebben Millernek írtuk fel ezt a routeot és többször is bejött évekkel korábban.
több mint 13 éve
Tudom hogy FG-okat rúgtunk, csak arra utaltam, hogy ha ilyen szituban futás van, az nem feltétlenül a hülyeség vagy fantáziátlanság jele, hanem lehet egyfajta erődemonstráció is.Inkább az következett ezekben a szitukban hogy rúgtunk egy FG-t, és elenyésző %-al brusztoltuk át a bogyót középen. Vissza lehet nézni a mostani 2TD-t, kis túlzással 20ember kicsi a rakást játszott középen, egyedül BigBen+TE nem, és lett belőle 2 besétálós TD. Szerintem ez inkább demoralizálóbb hogy védőfejjel gondolkozva én itt b.zulok középen ezek meg elsétálnak mellettem 6pöttyért, mert volt egy kis ész a játékukban.The terrible towelThe terrible towelLehet hogy mostanra értek el összeszokottságban egy olyan szintet, hogy bátran behívják az ilyen játékokat. Tetszetős a dolog mindenképpen, de a másik módszernek is megvan a logikája.
Nevezetesen: ha ilyen 1-2 y & goal szituban mindenki tudja mi következik, mégis megcsináljuk, az elég demoralizáló lehet az ellen számára. Az az üzenete, hogy nem érdekel mire készültök, megcsináljuk erőből, mert erősebbek vagyunk, és ennyi. Persze ha nem sikerül, az nagy gáz.
Jan
több mint 13 éve
Szesze hun lesz?