Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
We got a lot of work 2 do, but it did feel GREAT 2 be out there... yall kno how much i love 2 welcome rookie QB's with a sack!!! lol (Woodley)
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 13 éve
Johnson és Gilreath is tetszett és összességében a futókat is jó volt látni. Adams-t viszont ott és akkor verték meg ahol és amikor akarták.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
A tegnapi meccs összefoglalója, posztonkénti értékeléssel:steelers.hu/eloszezon-steelers-26-24-colts/
több mint 13 éve
Sly MCL-je elszakadt, 3-4 hétig harcképtelen.
több mint 13 éve
Akik a Colts ellen biztosan nem játszanak:IR: D. Johnson, Clay
PUP: Harrison, Worilds
Starks, Mendenhall, Hampton - előbbi már edzett, de még nincs játékra kész állapotban; utóbbi két jövő héten kezdheti el az edzéseket
Sérült: Redman, Kapinos - előbbi jövő héten várhatóan már újra edzhet
Kérdéses:
Dwyer - A hét elején csak limitált, később azonban már teljes értékű edzésmunkát végzett, és minden valószínűség szerint kezdeni fog. Mögötte csak két bevethető RB van, a Clay helyére igazolt UDFA Ford és Rainey, aki nem feature back, úgyhogy Dwyeré a pálya.
Adams - Ő is edzeni tudott az első meccsen összeszedett térdsérülése után, de valószínűleg Gilbert lesz a kezdő LT.
Spence - Kisebb bokasérülés miatt egy edzést kihagyott, de játszani fog.
C. Scott - Szintén bokasérülés, de nem komoly, úgyhogy bizonyosan pályára kerül.
több mint 13 éve
Érdekes kezdenek eltűnni a steelerses blogok, először a steelertribute.com, most meg a bleedblackandgold dugul le, úgyhogy marad a behindthesteelcurtain a marhaságaival meg a depot, lufasz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Én nem erőltetném Mendyt, és szerintem nagyobb is a sansz, hogy okosban nem fogják a falnak küldeni,kishasziMint mondtam, minden attól függ, mennyit bír majd jövő héten az edzéseken. Lehet, hogy meccsen is kipróbáljuk majd, a Panthers ellen, vagy talán már Buffalóban. Ha rosterre kerül, biztos, hogy limitálni fogjuk a játékidejét, még akkor is, ha "papíron" száz százalékos állapotban lesz. Az is elképzelhető, hogy Redman mellett már a későbbiekben sem lesz all-down back.
több mint 13 éve
Én nem erőltetném Mendyt, és szerintem nagyobb is a sansz, hogy okosban nem fogják a falnak küldeni,
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Mendy-nél most megnézik, mennyire bírja a terhelést a térde, és ha rendben van, akkor rosterre fog kerülni. Legfeljebb limitáltan játszatják, vagy az is elképzelhető, hogy az első két-három fordulóban még inaktív lesz, de még ha száz százalékos is, akkor is kímélni fogjuk. Ha még nincs játékra kész állapotban, akkor IR, és a 8. hét után aktiválhatjuk. Folyamatosan arról lehetett hallani, hogy jól halad a rehabilitációja, de nagyon korainak tűnik még a visszatérés, úgyhogy egyelőre messze nem biztos, hogy a szezon elejétől az aktív keretbe tudjuk tenni.Hampton esetében már valószínűbb, hogy játékra kész, de minden bizonnyal McLendon így is sokat lesz fent base defense-ben is.
Ha Mendy rosterre kerül, akkor Dwyer vagy Batch lemarad. 5 RB nem lesz az aktív keretben. Batch még PS eligible, de lehet, hogy a végső roster cut után valaki elvinné.
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Nah, az jó hír egyelőre.
több mint 13 éve
Breaking: Mendy és Hampton is lekerült a PUP-listáról.
több mint 13 éve
Zwei: az Ivy gyerek jácc OLB-t, vagy már hülye vagyok?sutianapTC-ben ott is kipróbáltuk, de semmi több. Vészhelyzetben Sly-t is ki lehet tenni a szélre.
több mint 13 éve
le is ketyegett neki az òra, nem hozhattyuk PS be.Mekkoj gyerekről tavaly is jókat írtak, de mán nem hiszek nekik Grisham óta.sutianapAttól még lehet jó, de Grisham peches volt, túl erősek voltunk WR-poszton.Soldados
Zwei: az Ivy gyerek jácc OLB-t, vagy már hülye vagyok?

több mint 13 éve
Mekkoj gyerekről tavaly is jókat írtak, de mán nem hiszek nekik Grisham óta.sutianapAttól még lehet jó, de Grisham peches volt, túl erősek voltunk WR-poszton.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mekkoj gyerekről tavaly is jókat írtak, de mán nem hiszek nekik Grisham óta.

több mint 13 éve
Ma reggel Harrison térdét is megműtötték.
több mint 13 éve
Szerintem sok egy pittyet a nyolcas léccám a DL- be, onnani plusszból biztos, hogy elkapó lesz, meg még egy kiadó öltözőszekrény valahá más poziba. Ájvi nem fér föl? Vagy Rolle? S az Oregoni tájtend csata is ilyen egyértelmű?sutianapMinek 6 WR? Tavaly Battle volt a hatodik elkapó a rosteren, de az offense-ben talán pályára sem lépett, ST only játékos volt. Idén pedig Rainey-t is lehet szituációs receiverként használni. Kizártnak tartom, hogy 6 elkapó legyen az 53-as keretben.
Timmons, Foote, Sylvester, és Spence mögött nincs szükség Ivy-ra. OLB-ből vihetünk esetleg plusz embert, Harrison és Worilds kérdéses állapota miatt, de Brandon Johnson szükség esetén belül is tud játszani.
Rolle-lal kapcsolatban: egy preseason-meccs után még nehéz megmondani, hogy ki lesz az ötödik számú CB a rosteren, úgyhogy itt nem a személy a lényeg, hanem a posztonkénti megoszláson van a hangsúly. Rolle-nak is minden esélye megvan bekerülni.
McCoy-ról lehetett jókat hallani, lehet, hogy megelőzi Paulsont. De bármelyikük is kerül rosterre, Saunders reaktiválása után vélhetően úgyis a PS-ben fog kikötni.
több mint 13 éve
Haley azt mondta,hogy nincs gond,tegnap is edzett,ma is,csak valami óvatossági cucc..
több mint 13 éve
starting RB Isaac Redman to have MRI on groin injuryempty taxiNu Vájártájm tik-tak

több mint 13 éve
starting RB Isaac Redman to have MRI on groin injury

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Korrekt roster projection a CBS-től:Szerintem sok egy pittyet a nyolcas léccám a DL- be, onnani plusszból biztos, hogy elkapó lesz, meg még egy kiadó öltözőszekrény valahá más poziba. Ájvi nem fér föl? Vagy Rolle? S az Oregoni tájtend csata is ilyen egyértelmű?
www.cbssports.com/nfl/blog/nfl-rapidreports/19790735/steelers-projected-roster-getting-to-53
Én annyit változtatnék, hogy Bryant vagy Woods helyett - Harrison és Worilds állapotára való tekintettel - inkább egy kilencedik LB-t vinnék, Brandon Johnsont vagy a hírek szerint eddig elég meggyőzően teljesítő rookie Adrian Robinsont, és szerintem Essexet sem fogja senki kiszorítani, főleg nem Chris Scott.vassadi

több mint 13 éve
Korrekt roster projection a CBS-től:www.cbssports.com/nfl/blog/nfl-rapidreports/19790735/steelers-projected-roster-getting-to-53
Én annyit változtatnék, hogy Bryant vagy Woods helyett - Harrison és Worilds állapotára való tekintettel - inkább egy kilencedik LB-t vinnék, Brandon Johnsont vagy a hírek szerint eddig elég meggyőzően teljesítő rookie Adrian Robinsont, és szerintem Essexet sem fogja senki kiszorítani, főleg nem Chris Scott.
több mint 13 éve
Kösz. Reméljük a legjobbakat.ahogy nézem a Brees-éra alatt használgatták, spec-ben meg szituációs gyakorlatként, aztán reppent Marty-val együtt. Atlantában kezdték vele a fullbekkezést, most már 33, hasznos kiegészítő lehet. Fortinájnenrszbe csak Vernon Davis mögé vitték, s a Falkonyban is Tony Gonzales érkezése tette be a kaput, de Héli biztos megtalálja a helyit.sutianapPeelle-ről mit lehet tudni? Néztem valami statisztikát, de inkább személyes benyomásra lennék kíváncsi.kittliEz lesz a 11. éve a ligában, tight end és fullback poszton egyaránt játszott, eddig a Falcons-nál, a Dolphins-nál, a Chargers-nél, legutóbb pedig a 49ers-nél szerepelt. Személyes benyomásokról inkább az ő szurkolóikat kellene kérdezni. 😊vassadi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
ahogy nézem a Brees-éra alatt használgatták, spec-ben meg szituációs gyakorlatként, aztán reppent Marty-val együtt. Atlantában kezdték vele a fullbekkezést, most már 33, hasznos kiegészítő lehet. Fortinájnenrszbe csak Vernon Davis mögé vitték, s a Falkonyban is Tony Gonzales érkezése tette be a kaput, de Héli biztos megtalálja a helyit.Peelle-ről mit lehet tudni? Néztem valami statisztikát, de inkább személyes benyomásra lennék kíváncsi.kittliEz lesz a 11. éve a ligában, tight end és fullback poszton egyaránt játszott, eddig a Falcons-nál, a Dolphins-nál, a Chargers-nél, legutóbb pedig a 49ers-nél szerepelt. Személyes benyomásokról inkább az ő szurkolóikat kellene kérdezni. 😊vassadi