Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Még egy kicsit Gay szerepéről (ismét PFF): a CB-k közül futójátékok során ő jegyezte a 8. legtöbb tackle-t (17), defensive stopok tekintetében pedig az 5. helyen végzett 12-vel. Viszont azok közül, akik mindkét listán előtte vannak, Richard Marshall a snapjeinek 45.2%-át, Ronde Barber 37.6%-át, Charles Woodson 24%-át safety-ként játszotta. Gay-t ezzel szemben talán egyszer sem küldtük pályára safety pozícióban. Nehéz dolga lesz Lewis-nak, Brownnak, Allennek, ha pótolni akarják...
több mint 13 éve
Tegnap 40 játékos részvételével elkezdődött az idei rookie mini-camp (az első napon még teljes felszereléses edzések nélkül). Desmond Stapleton, a Rutgers-ről érkező UDFA offensive tackle nem ment át a fizikális felmérőkön, így ő lekerült a rosterről. Try-outon vett részt Darron Thomas (QB, Oregon), Chris Banjo (S, SMU), Corey Balcerzak (OL, St. John Fisher), és Alex Russian (LS, LSU).
több mint 13 éve
Öt játékosunk került fel a PFF Top 101-es listájára:68. James Harrison, OLB
Only injury prevented Harrison from finishing higher, as he was still able to turn his 681 regular season snaps (including plays with pre snaps penalties) into a +23.6 grade. That was the sixth-highest grade of all 3-4 outside linebackers, with the Steeler once again ending the year with a positive grade in every category (except for penalties). The most complete outside linebacker in the league, the former undrafted free agent can do it all and that doesn’t look to be changing any time soon.
Best Performance: Week 3 at Indianapolis (+6.6)
Key Stat: Had the third-highest Pass Rushing Productivity among outside linebackers who rushed the passer at least 200 times. 40 combined sacks, hits, and hurries on just 235 pass rushes will do that.
63. Mike Wallace, WR
With teams showing Wallace more respect, he wasn’t quite able to make the same impact as he did in 2010. That’s more a complement to his sophomore season than a knock on this one where he picked up 1,193 yards and eight touchdowns. He’s becoming more than just a go-route and bubble screen receiver as teams did everything they could to stop him from getting behind them. Wallace remains a player capable of changing a game like few others.
Best Performance: Week 2 versus Seattle (+3.4)
Key Stat: Only dropped four passes all year, giving him the 11th-best drop rate of all receivers.
60. Antonio Brown, WR
While everyone was looking at Mike Wallace, Antonio Brown stepped up and became one of the league’s most productive receivers. Brown was our seventh-highest graded receiver despite only being on the field for 427 pass routes. He put forth a series of displays after Week 6 that highlighted his emergence as someone who could hurt you all over the field. If that’s not enough, Brown was also our second-ranked returner on the year, earning positive grades for his work running back kicks and punts. It seems something invariably happens when you get the ball in his hands.
Best Performance: Week 7 at Arizona (+3.2)
Key Stat: Finished third in the league averaging 2.59 Yards Per Route Run.
48. Ben Roethlisberger, QB
Stuck behind an offensive line that continues to give up pressure on a consistent basis, Roethlisberger had to work harder than most for his 4,077 passing yards. That’s all the more remarkable considering he played with a severely injured ankle which also forced him to miss time. Even so, his performances still propelled the Steelers to the playoffs in a way numbers can’t adequately quantify.
Best Performance: Week 2 versus Seattle (+3.6)
Key Stat: Completed 54.8% of passes when pressured; the fifth-highest of all quarterbacks.
33. Troy Polamalu, SS
Some think Polamalu’s best days are behind him, but he still has an ability to change a game with his knack for making plays. He finished the year as our top-ranked safety by a distance, even if he did a lot of his good work against bad offenses. Grading positively in every area of his game while finishing (amongst safeties) 1st in pass rushing, third in run defense and fourth in coverage. You can’t quantify what he means to the Steelers’ defense.
Best Performance: Week 3 at Indianapolis (+5.8)
Key Stat: Broke up an incredible 13 passes. The second-best safety only managed nine.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=5u19K8Vv8Lcez a kis ember remélem fog néhány nagyot villantani Steelers mezben is!
megnézném visszahordóként is. sebessége és a skilljei is megvannak hozzá
több mint 13 éve
Hát reméljük hasonlóan jó játékos lesz mint az elődje aki ezt viselte.
több mint 13 éve
DeCastro wearing No. 66 today at rookie camp
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A másik hat UDFA igazolásunk (támadók és special teamerek):http://www.steelers.com/news/article-1/Rookie-free-agents-Offense--Special-Teams-/967f5096-a2d8-4c85-bacb-659893a5fa2d
több mint 13 éve
Terrel Suggs a Ravens játékosa kosarazás közben achilles szakadást szenvedett, a teljes szezont ki kell hagynia előre láthatólag.Wugyli nyilatkozata:
Yall kno i strongly dislike the ravens, but i hate hearing about an injury like the suggs 1.. Wishing him a fast recovery...
Mielőbbi teljes felépülést
több mint 13 éve
Kinek és mikor fog feltűnni, hogy a mock április 22-én született?! 😛tomi-tomiAkkor mégúgy sincs értelme.
több mint 13 éve
új highlight video Wardról!http://www.youtube.com/watch?v=Dnd7JZahuuk
ez a gyerek igen jókat szokott csinálni. szerintem most is eltalálta
több mint 13 éve
Kinek és mikor fog feltűnni, hogy a mock április 22-én született?! 😛http://www.nfldraftdog.com/Mock-Drafts/2013-nfl-mock-part-2.htmlElőször is, tényleg semmi értelme néhány nappal a draft után jövő évi mockokat írni. 😊 Másodszor, ha már egyszer valaki mégis megtette: az első körös OT jóslat teljesen illogikus; ha minden jól megy, Gilbert és Adams személyében hosszú időre megvan a két kezdő tackle, úgyhogy jelen állás szerint ide csak később húznék. Sokkal ésszerűbb lenne a safety vagy - ha Wallace-szal nem sikerül megállapodni a hosszútávú szerződésben, esetleg Sanders-t továbbra is hátráltatják a sérülések - a WR draft.vassadi
Oké-oké,ennek semmi értelme,de jövőre is OL az első kör... :mad: :mad:Blitzburgh
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
http://www.nfldraftdog.com/Mock-Drafts/2013-nfl-mock-part-2.htmlElőször is, tényleg semmi értelme néhány nappal a draft után jövő évi mockokat írni. 😊 Másodszor, ha már egyszer valaki mégis megtette: az első körös OT jóslat teljesen illogikus; ha minden jól megy, Gilbert és Adams személyében hosszú időre megvan a két kezdő tackle, úgyhogy jelen állás szerint ide csak később húznék. Sokkal ésszerűbb lenne a safety vagy - ha Wallace-szal nem sikerül megállapodni a hosszútávú szerződésben, esetleg Sanders-t továbbra is hátráltatják a sérülések - a WR draft.
Oké-oké,ennek semmi értelme,de jövőre is OL az első kör... :mad: :mad:Blitzburgh
több mint 13 éve
http://www.nfldraftdog.com/Mock-Drafts/2013-nfl-mock-part-2.htmlOké-oké,ennek semmi értelme,de jövőre is OL az első kör... :mad: :mad:
több mint 13 éve
Chad Spann (RB) és Antonio Smith (CB) már nincsenek a rosteren.
több mint 13 éve
Erre a jelenetre minimum facepalm a reakció, a mozilla így adta tudtodra ezt 😀Most akadtam rá Juve meccsnézés közben😊Erről a seggel blokkolásról nincs egy video valahol?Parancsolj 😀
Élőben nem láttam, és már annyi szó volt itt róla hogy szívesen megnézném 😀bcsarli
http://www.steelersdepot.com/2011/09/jonathan-scott-ass-block-animated-gif/The terrible towel
SZERK: a vicces az egészben - beszartok-, amikor kidobta az oldal és másolni akartam, akkor a mozilla összeomlott....😀😀😀😀 akárcsak Ben zsebe😛PPkishaszi
több mint 13 éve
Most akadtam rá Juve meccsnézés közben😊Erről a seggel blokkolásról nincs egy video valahol?Parancsolj 😀
Élőben nem láttam, és már annyi szó volt itt róla hogy szívesen megnézném 😀bcsarli
http://www.steelersdepot.com/2011/09/jonathan-scott-ass-block-animated-gif/The terrible towel
SZERK: a vicces az egészben - beszartok-, amikor kidobta az oldal és másolni akartam, akkor a mozilla összeomlott....😀😀😀😀 akárcsak Ben zsebe😛PP
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
AB84 edzésre menet.http://espn.go.com/blog/playbook/visuals/post/_/id/1400/steelers-antonio-brown-rides-bike-to-work?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
több mint 13 éve
Még mindíg epic 😊 😊 Viszont meg kell hagyni,nem mentek át rajta...
több mint 13 éve
Erről a seggel blokkolásról nincs egy video valahol?Parancsolj 😀
http://www.steelersdepot.com/2011/09/jonathan-scott-ass-block-animated-gif/
több mint 13 éve
Erről a seggel blokkolásról nincs egy video valahol?Megpróbálom előszedni, de fájó sebeket tép fel 😕 😀
több mint 13 éve
Erről a seggel blokkolásról nincs egy video valahol?Élőben nem láttam, és már annyi szó volt itt róla hogy szívesen megnézném 😀
több mint 13 éve
Keret tag és oktatja a többieknek a seggel blokkolás művészetét, ezt csak Ő tudja a ligában. 😀
több mint 13 éve
Nekem csak egy kérdésem van, picit lemaradtam az olvasgatással sajnos...Mr. Seggblokker nálunk van-e még, vagy esetleg elviharzott már még a stadion környékéről is? 😀
több mint 13 éve
Ez igaz csak az idei kicker class szvsz ritka szar.Alapvetően igazad van, de van/lehet olyan, amikor valakit érdemes behúzni drafton, mert az adott személy kiemelkedő és szinte biztosra vehető, hogy átlagon felüli kicker lesz az NFL-ben.SoldadosAmúgy én talán azt sajnálom, hogy kickert nem húztunk, de mindenesetre az jelzi, hogy Szusi helye egyáltalán nem biztos, hogy 2 UDFA-t is hoztunk a posztra. Viszont így tuti nem lesz cut szusi, legfeljebb csak az 53-as szűkítéskor, ha vmelyik rookie jobb lesz nála.SoldadosÉn amúgy nem hiszek a kicker húzásban, kipróbálni jók lesznek az UDFAk is.tenorx

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Láttátok a könyvet,ami megjelent Harrisonról?"Never give up!"
Önéletrajzi? 😉