Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Most döntsük el, hogy melyik WR a problémás, mert kettő sok lesz 😀Borzalmasan játszott mindkét díva... GP felé két tökéletes passz is ment, mindkettő kb TD lett volna, ha az uraság nem lazázik bele a futásba. De lehet ő csak marha nagyot akart vetődni érte, hogy mutogathassák egész héten... nem jött össze, bele is sérült...a lelke
tenorx
több mint 2 éve
Most döntsük el, hogy melyik WR a problémás, mert kettő sok lesz 😀a dropkirályt már régen el kellett volna adni, amíg még ér valamit.
tenorx
több mint 2 éve
Azért ez elég para:www.reddit.com/r/nfl/comments/184iksg/highlight_after_refusing_to_block_diontae_johnson/
Most döntsük el, hogy melyik WR a problémás, mert kettő sok lesz 😀
több mint 2 éve
A nyilatkozatok közül a kedvenc TJ Watt-tól: "Awsome for Defenese to spend lots of time in bench" Hát nem ehhez vannak hozzászokva 😀
több mint 2 éve
Az szinte biztos. Ha vele is majdnem sikerült, akkor nélküle sima W lett volna.Közben a Denver is vezet 14:0-ra...Hát ez van: viszonylag nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy a múlt hetit is hoztuk volna Canada nélkül.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Szokol
több mint 2 éve
Igazából én annyira nem siratom a csoportelsőséget, és a playoffot se ha nem lesz.Ez a csapat még nincs kész, Super Bowl úgy se lenne.
Szokjon össze az offense amennyire lehet így szezon közben, és lássunk valamit Pickettől, mert el kell lassan majd döntenünk, hogy van-e ennek a projektnek jövője.
több mint 2 éve
Azok nem mi lennénk! Mi szeretünk szenvedni.Pontosan, és azzal a csoportelsőség is reális esély lenne.Közben a Denver is vezet 14:0-ra...Hát ez van: viszonylag nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy a múlt hetit is hoztuk volna Canada nélkül.
Szokol
több mint 2 éve
Pontosan, és azzal a csoportelsőség is reális esély lenne.Közben a Denver is vezet 14:0-ra...Hát ez van: viszonylag nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy a múlt hetit is hoztuk volna Canada nélkül.
Szokol
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Közben a Denver is vezet 14:0-ra...Hát ez van: viszonylag nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy a múlt hetit is hoztuk volna Canada nélkül.
több mint 2 éve
Közben a Denver is vezet 14:0-ra...
több mint 2 éve
2018-ban a 16. héten volt utoljára ennyi yardunk 😀Ilyen lőlap se mostanában volt 😊
Még leírni is vicces
Klaci79
több mint 2 éve
Hát ez így elég egyértelmű. Tényleg a fék lett kiszedve. Ne rágódjunk azon hogy miért csak most, örüljünk hogy megtörtént a helyes lépés, és jó irányba mozdult el a dolog.
több mint 2 éve
most épp a szülőszoba környékén 😊ezt Áditól loptam, de ő úgyse süti el itt...Hol lehet olvasni a poénjait? Nagyon hiányoznak az elemzései.
Állítólag a meccs után azonnal kirúgták Canadát újra 😀
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Hajrá Pickett találkozzunk a SB-ban 😊
több mint 2 éve
2018-ban a 16. héten volt utoljára ennyi yardunk 😀Még leírni is vicces
több mint 2 éve
ezt Áditól loptam, de ő úgyse süti el itt...Hol lehet olvasni a poénjait? Nagyon hiányoznak az elemzései.
Állítólag a meccs után azonnal kirúgták Canadát újra 😀
Klaci79
több mint 2 éve
szerintem nem érdemes ezek rágódni. az a lényeg, hogy végre kivágták a vacak edzőt és elindult a csapat a jó irányba. lépjenek innen tovább.
több mint 2 éve
És akkor most el lehet gondolkodni, hogy mennyi időt vesztegettünk el Pickett fejlődésében ezzel a kreténnel.És ez nem csak Canada "érdeme", Tomlinnak meg Khannak is látnia kellett volna, régen.
több mint 2 éve
De, idén rossz sajnosnem bizony...ez a Bengals D nem rossz, fog még meccseket hozniIlyen van?Nyilván az ellenfél is számít, de a Bengals D nem kutyaütő.
Pat Freiermuth had nine catches for 120 yards with a long of 29 yards on 11 targets versus Bengals in Week 12
És igen...ebben még van lehetőség bőven:
Kenny Pickett's last 4 games under Matt Canada:
- 59.8% Completion rate
- 4.8 YPA
- 75.3 Passer rating
Kenny Pickett's 1st game without Matt Canada:
- 72.7% Completion rate
- 8.4 YPA
- 97.8 Passer rating
Klaci79
Szóval kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, ha van több idő felkészülni.
tenorx
Klaci79
Grat a W-hez
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
nem bizony...ez a Bengals D nem rossz, fog még meccseket hozniIlyen van?Nyilván az ellenfél is számít, de a Bengals D nem kutyaütő.
Pat Freiermuth had nine catches for 120 yards with a long of 29 yards on 11 targets versus Bengals in Week 12
- 59.8% Completion rate
- 4.8 YPA
- 75.3 Passer rating
- 72.7% Completion rate
- 8.4 YPA
- 97.8 Passer rating
Klaci79
tenorx
több mint 2 éve
ezt Áditól loptam, de ő úgyse süti el itt...Állítólag a meccs után azonnal kirúgták Canadát újra 😀
több mint 2 éve
Úgy látom megtalálták a playbook TE lapját Canada íróasztalának lába alatt....billegett az a sz@r biztos... 😀
több mint 2 éve
Ilyen van?Nyilván az ellenfél is számít, de a Bengals D nem kutyaütő.
- 59.8% Completion rate
- 4.8 YPA
- 75.3 Passer rating
- 72.7% Completion rate
- 8.4 YPA
- 97.8 Passer rating
Klaci79
több mint 2 éve
Pálya közepe-PickettPickett-pálya közepe...
örülök, hogy megismertelek
És mi van közben a Texans-Jaguars meccsen, nem semmi