Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Watt most sem edz, pedig mar match week van...
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Wattról van már bármi hír? Most akkor lesz vasárnap, vagy nem lesz?
badsco
Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
Klaci79
Most hosszu hetveges unnep volt. Igy ha lesz valami az a hetfoi szabad nap utan lehet.

De az biztos nem sietjuk El. Bar a nagy penzek adasa nem a mi soecialitasunk es elegge visszauthet.

De ha watt nem akkor ki erdemelne meg nalunk.?
Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
Szerintem nagyon kötjük az ebet a karóhoz, hogy nem akarunk garantáltat adni neki eleget, mert nálunk "ez nem szokás". Nehogy aztán ez lavinát indítson, mert jön utána majd a Minkah-JuJu tárgyalás is...nehéz hét lesz ez.
Klaci79
JuJu-nak nem lesz nagy szája, most kipróbálta magát a piacon és rájött, hogy nem ér annyit mint amennyire tartja magát. 😊
KeyG
Nem volt idén jó piaca a WR-eknek. Ez jövőre megváltozhat. Néha olyan WR-ek is nagy pénzt kapnak, akit nem is értek.
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
badsco
Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
Klaci79
Most hosszu hetveges unnep volt. Igy ha lesz valami az a hetfoi szabad nap utan lehet.

De az biztos nem sietjuk El. Bar a nagy penzek adasa nem a mi soecialitasunk es elegge visszauthet.

Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
Szerintem nagyon kötjük az ebet a karóhoz, hogy nem akarunk garantáltat adni neki eleget, mert nálunk "ez nem szokás". Nehogy aztán ez lavinát indítson, mert jön utána majd a Minkah-JuJu tárgyalás is...nehéz hét lesz ez.
Klaci79
JuJu-nak nem lesz nagy szája, most kipróbálta magát a piacon és rájött, hogy nem ér annyit mint amennyire tartja magát. 😊
KeyG
Hacsak nem SB MVP lesz 😉
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 111
badsco
Klaci79

Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
Klaci79

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
badsco
Klaci79

Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
több mint 4 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
badsco
Klaci79

Bent leszamitva persze 🙃
több mint 4 éve
tenorx 14 114 — fő libsi

empty taxi
Nem rossz ez. Most csak azért, mert néhány nagyobb egyetemi program is erősebb fallal áll fel, attól még one last hurrah nem?
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 666 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Az új számok:
#40 Jamir Jones
#45 Buddy Johnson
#25 Ahkello Witherspoon
#93 Joe Schobert
több mint 4 éve
badsco
több mint 4 éve
badsco Pittsburgh Steelers 460
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Sziasztok! Nekem az elmúlt pár hét totál kimaradt, más elfoglaltságaim miatt, valaki összefoglalná pár mondatban, hogy mi a helyzet, hogy állunk? (annyit tudok, hogy Tuitt IR-en van)
Jan
meg Banner es Mekkfeirland

hoztunk egy zsák OLBt a prakticbe, meg Karl Josephet - bár ha letölti az 5 napos covid-izéjét akkor rosterre mén

emellett jött Akelló Whiterspoon mint 6.CB

Mondót várjuk vissza PSbe, Brooks a ramsbe ment
A Puffancs lesz a pánter, Kunc meg az új LS

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 395 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sziasztok! Nekem az elmúlt pár hét totál kimaradt, más elfoglaltságaim miatt, valaki összefoglalná pár mondatban, hogy mi a helyzet, hogy állunk? (annyit tudok, hogy Tuitt IR-en van)
Jan
Tuti az SB Win 😀

több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 570 — Steelers fan
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Irassuk alá Watt-ot végre oszt kezdjük el a Buffallo hetet...
több mint 4 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Tuitt ir on kezd?

Mikor szedte ossze a serulest ha joideje nem eddzett?

Ezek szerint a tragedia mellett azert csak Ott volt a fizikai serules is. Es akkor a nem aggodnak miatta hogy nem eddz stb sem volt teljesen igaz. Hm.

www.behindthesteelcurtain.com/2021/9/4/22655337/how-different-is-the-steelers-53-man-roster-compared-to-last-year-pittsburgh-harris-signing-watt-nfl

Szerkesztette: gabor25
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
RIP Tunch Ilkin. 😔 1980-1992 között játékosként, 1998-2020 kommentátorként, tv-s elemzőként állt a csapat szolgálatában. 2x pro bowler.
Gergőke
Amikor elkezdtem steeler szzrkesz lenni, elveztem az izes es lenduletes elemzeseit....RIP....
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
RIP Tunch Ilkin. 😔 1980-1992 között játékosként, 1998-2020 kommentátorként, tv-s elemzőként állt a csapat szolgálatában. 2x pro bowler.
Gergőke
Igen, idén leköszönt a Steelers videók szakértőjeként, de nem gondoltam, hogy ennyire súlyos a betegsége.
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 996 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
rájöttem, az overthecap előszeretettel ad meg kompenzációs pikk becsléseket, aszitte most isten lesz

ad ein ... már rég túl vagyunk a dátumon, amikor még a szerződéseket beszámítják a CPF be
ad zwei ... a pikk egy évvel későbbi, mint amit számolni szeretne
sutianap
Mondjuk, ha a Giants felöl közelítek, akkor ha nem lenne igaza, akkor ezzel a szerződéssel buktak 2,5 milla USD-t és egy 2022-es kompenzációs lehetőséget és "csak" egy 2023-as 5. kört nyertek.

Megint, ha arra gondolok Nelson alap szerződése 3 milla Philibyeb, amely az incentivekkel együtt mehetett csak 4 milla fölé, akkor azért lefagy a mosoly....

De no, most már reméljük, hogy idéntől nem lesz a srácnak sérülése és a 2020-as formája még jobb lesz......
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Brooks jr a ramsnel

Szerkesztette: xtaki
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
rájöttem, az overthecap előszeretettel ad meg kompenzációs pikk becsléseket, aszitte most isten lesz

ad ein ... már rég túl vagyunk a dátumon, amikor még a szerződéseket beszámítják a CPF be
ad zwei ... a pikk egy évvel későbbi, mint amit számolni szeretne

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Shakur Brown-t a Chiefs csípte fel PS-be...kiváncsi leszek tudnak e kezdeni vele valamit.