Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
A pff szerint 17.dik tackle volt tavaly Villa,magyarázd már el nekem hogy miért volt gyenge? Pasz blokk 13 , futás blokk 45 pozíció.Én inkább a tackle felhozataltól tartok, nem egy acélos.Igazából nagy változás nincsen. Villa elment, de tavaly már tényleg gyenge volt.
GombiÁdám
Bannert jó lett volna látni néhány mérkőzésen, de az edzőtáborban Okorafort kiszorította. Ő pedig kb olyan gyenge volt, mint Villa, most kérdés, hogy a vakoldalon mit tud majd.
Klaci79
több mint 4 éve
Váó ilyen jók leszünk? Ennyit arról, hogy Rózsi egyszer bedől és világvége lesz minden 😀
több mint 4 éve
Ez igaz? Lesz itt habzsidőzsi 😛 ...vagyis Tj és Fitzpatrick lájkolja eztHát én nem is emlékszem hasonlóra....TJ 29 millió lesz évente, az biztos...Fitz meg még ki tudja...
kriSTEELan
több mint 4 éve
Ez igaz? Lesz itt habzsidőzsi 😛 ...vagyis Tj és Fitzpatrick lájkolja ezt
több mint 4 éve
Akinek Harris reciever skill-jei kapcsán kérdései vannak, javaslom nézze meg a videókat és az elemzést. Főleg az első videó az, ami elképesztő, mert mutatja, hogy olyan képességei vannak, amelyek ritkák még WR-ektől is.steelersdepot.com/2021/05/film-room-najee-harris-receiving-ability-similar-to-leveon-bells/
A film Bellnél is finomabb technikát és képességet mutat, vagyis annál, aki a leginkább az elmúlt időszakban ilyen skilleket mutatott. Harrist Mixon és Bell közé teszik képességek terén, azzal, hogy Mixonnak a "home running" képességei kétségtelenül jobbak, mint Harrisnak, de összességében egy finomabb képességekkel rendelkező és atletikusabb Bellt kapunk....
több mint 4 éve
Azért Villa passzvédekezése nem volt gyenge tavaly, de nem volt elit, vagyis olyan, amit 2019-ig tolt. Futástámogatásban volt mindig is átlagos, vagy az alatti és ez az ami nagyon beesett már tavaly, vagyis nagyjából olyan volt, hogy nem volt.Szerintem kar megitelni Fichtner alatt a falat, Conner-t a TE-ket ( ahogy nalunk a WR-ket ) es szepen sorban mindenkinek nehezebb dolga volt igy.
Klemó
Villa jo lesz nalunk, ahogy nalatok is varhatoan sokkal jobb lesz Canada miatt ( es Villa is jobb lenne ). De egyikunknek sem volt penze igazi szexi jatekosokra es viszonyitas kerdese, de mindketto csapat boldog lehet a lehetosegeihez kepest ( ami nem volt tulsagosan oriasi ).
több mint 4 éve
Arthur Maulet CB érkezett a Jets ből.
több mint 4 éve
Azért Villa passzvédekezése nem volt gyenge tavaly, de nem volt elit, vagyis olyan, amit 2019-ig tolt. Futástámogatásban volt mindig is átlagos, vagy az alatti és ez az ami nagyon beesett már tavaly, vagyis nagyjából olyan volt, hogy nem volt.
több mint 4 éve
Én inkább a tackle felhozataltól tartok, nem egy acélos.Igazából nagy változás nincsen. Villa elment, de tavaly már tényleg gyenge volt.
GombiÁdám
Bannert jó lett volna látni néhány mérkőzésen, de az edzőtáborban Okorafort kiszorította. Ő pedig kb olyan gyenge volt, mint Villa, most kérdés, hogy a vakoldalon mit tud majd.
több mint 4 éve
Én inkább a tackle felhozataltól tartok, nem egy acélos.
több mint 4 éve
Amennyire fixnek látom a WR corpot, annyira nem az RB corpot.Azok a futó srácok lesznek majd rosteren Harris mögött, aki képesek azok a "macik" mögött futni, akik itt vannak/lesznek. Csakis Harris van biztonságban, de senki más. Talán még Snell lehet olyan, akit nem fogunk kivágni, de még őt is elengedjük szerintem, ha nagyon ergya lesz a camp-ben és/vagy valaki nagyon jól érzi magát az új rendszerben és így helyet követel magának. Persze azért ennek kevésbé látom valószínűségét, mármint annak, hogy valaki hirtelen a semmiből "kilő".
Szerkesztette: Klemó
több mint 4 éve
Azért azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy ez egy projected lista, gyakorlatilag tipp. Az edzőtáborban meg alakulhatnak egész máshogy is a dolgok.
több mint 4 éve
Én Ballage helyére visszatenném Samuels-t. Canada ismeri, szereti és szerintem tudni fogja használni is. SWR, TE, RB. Ha 5 RB. De szerintem 4nél több nem lesz.
több mint 4 éve
hát ahhoz ki kell jáccni a spec.teamből, előszörEzek szerint Henry Mondeaux helyére hoztuk Loundermilket?majdnem jó
polamalu
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
3 g + 2 dt az öngyilkosság
sutianap
altoreg79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Nana, nem kell ide Dorogra sem 😀a fantázia határtalanFeltámad mint Phoenix madár hamvaiból és SB win lesz a vége. 😊 Na jó, megyek iszok még egy pálinkát.nem fogja megérni az 53atSzerintem faszság lenne.majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
thebeke
Ha Ben megsérül, akkor Haskinst kell beállítani, hogy lássuk, van-e benne bármi, egyébként felesleges, hogy itt van.
tenorx
thebeke
Gyurci77
tüllem a dorogi hulladékégető kabalája is lehet Dumbledore, csakhát....
sutianap
több mint 4 éve
Vagy Wormley helyére jövőre. Őt csak azért tartottuk meg, mert Alualu-t elveszteni készültünk. Nőnie, tanulnia kell még. Aztán meg ki tudja.Ezek szerint Henry Mondeaux helyére hoztuk Loundermilket?majdnem jó
polamalu
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
altoreg79
több mint 4 éve
Ezek szerint Henry Mondeaux helyére hoztuk Loundermilket?majdnem jó
polamalu
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
több mint 4 éve
a fantázia határtalanFeltámad mint Phoenix madár hamvaiból és SB win lesz a vége. 😊 Na jó, megyek iszok még egy pálinkát.nem fogja megérni az 53atSzerintem faszság lenne.majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
thebeke
Ha Ben megsérül, akkor Haskinst kell beállítani, hogy lássuk, van-e benne bármi, egyébként felesleges, hogy itt van.
tenorx
thebeke
Gyurci77
tüllem a dorogi hulladékégető kabalája is lehet Dumbledore, csakhát....

több mint 4 éve
Feltámad mint Phoenix madár hamvaiból és SB win lesz a vége. 😊 Na jó, megyek iszok még egy pálinkát.nem fogja megérni az 53atSzerintem faszság lenne.majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
thebeke
tenorx
thebeke
több mint 4 éve
ámennem fogja megérni az 53atSzerintem faszság lenne.majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
thebeke
tenorx
thebeke

több mint 4 éve
nem fogja megérni az 53atSzerintem faszság lenne.majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
thebeke
tenorx
több mint 4 éve
Szerintem faszság lenne.majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
thebeke
több mint 4 éve
majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
több mint 4 éve
majdnem jó
polamalu
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok