Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Azért van egy-két problémás OL, Wisniewskinek viszont nincs komoly baja, de a pénze beragad, ha nem waivelikKivágtuk Wisniewskit!!!Wis sérült, nem kapklodnak majd érte, így a waiv-ről visszajöhet. Edmundsot nem tudom. Mondjuk nem egy érzékeny veszteség
Rajta kívül még Trey Edmunds-ot is, hogy legyen helye Avery Williamsonnak és Jayrone Elliottnak.
Klaci79
polamalu
több mint 5 éve
Kivágtuk Wisniewskit!!!Wis sérült, nem kapklodnak majd érte, így a waiv-ről visszajöhet. Edmundsot nem tudom. Mondjuk nem egy érzékeny veszteség
Rajta kívül még Trey Edmunds-ot is, hogy legyen helye Avery Williamsonnak és Jayrone Elliottnak.
Klaci79
több mint 5 éve
Kivágtuk Wisniewskit!!!Rajta kívül még Trey Edmunds-ot is, hogy legyen helye Avery Williamsonnak és Jayrone Elliottnak.
több mint 5 éve
Túl nagy volt a csend a témában...Megvan az első pozitív COVID eset nálunk is. Egy stáb tag.Akkor ez még nem Hampfrítól elkapott... Elvileg...
Razi
Reggio1914
több mint 5 éve
Megvan az első pozitív COVID eset nálunk is. Egy stáb tag.Akkor ez még nem Hampfrítól elkapott... Elvileg...
Razi
több mint 5 éve
QB Garrett Gilbert will start Sunday for the Cowboys
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ilyen hülyeségekkel foglalkoznak...Ok, elolvastam a cikket, Azért büntették meg őket, mert nem volt eléggé felhúzva a zoknijuk. Azért vannak bajok ott is...Meg az ncaa szabalyzatban is benne van, konkretan le lehet zavarni a palyarol a játékost100k-ra büntette Tomlint az NFL, 250k-ra a csapatot, mert nem viselték megfelelően a maszkot a Ravens ellen...5.000-t meg JuJu és Conner kapott, mert a zoknit viselték szabálytalanul. Ennyi büntetést a Titans nem kapott, az ő apró ügyükért 😀Komolyan létezik ilyen, hogy szabálytalan zokniviselés?
Klaci79
Ez olyan szinten új infó nekem, hogy egyelőre nem is bírom feldolgozni. 😀
Jan
xtaki
Jan
több mint 5 éve
Ok, elolvastam a cikket, Azért büntették meg őket, mert nem volt eléggé felhúzva a zoknijuk. Azért vannak bajok ott is...Meg az ncaa szabalyzatban is benne van, konkretan le lehet zavarni a palyarol a játékost100k-ra büntette Tomlint az NFL, 250k-ra a csapatot, mert nem viselték megfelelően a maszkot a Ravens ellen...5.000-t meg JuJu és Conner kapott, mert a zoknit viselték szabálytalanul. Ennyi büntetést a Titans nem kapott, az ő apró ügyükért 😀Komolyan létezik ilyen, hogy szabálytalan zokniviselés?
Klaci79
Jan
xtaki
több mint 5 éve
Az oké, hogy létezik ilyen szabály ... De hogy ezt van ember, aki figyelje...Meg az ncaa szabalyzatban is benne van, konkretan le lehet zavarni a palyarol a játékost100k-ra büntette Tomlint az NFL, 250k-ra a csapatot, mert nem viselték megfelelően a maszkot a Ravens ellen...5.000-t meg JuJu és Conner kapott, mert a zoknit viselték szabálytalanul. Ennyi büntetést a Titans nem kapott, az ő apró ügyükért 😀Komolyan létezik ilyen, hogy szabálytalan zokniviselés?
Klaci79
Jan
xtaki
Király Sanyika szinten tudom ezt elképzelni:
" - Fhőnök, fhőnök, a szthílörszön nem vhót jól a zokni, a zokni az nem vaút jhó. Húzuk nekik egy strigulááát...
- Ügyes vagy Sanyika, jövő héten már a vállvédőiket is nézheted!"
Szerkesztette: Reggio1914
több mint 5 éve
Meg az ncaa szabalyzatban is benne van, konkretan le lehet zavarni a palyarol a játékost100k-ra büntette Tomlint az NFL, 250k-ra a csapatot, mert nem viselték megfelelően a maszkot a Ravens ellen...5.000-t meg JuJu és Conner kapott, mert a zoknit viselték szabálytalanul. Ennyi büntetést a Titans nem kapott, az ő apró ügyükért 😀Komolyan létezik ilyen, hogy szabálytalan zokniviselés?
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
100k-ra büntette Tomlint az NFL, 250k-ra a csapatot, mert nem viselték megfelelően a maszkot a Ravens ellen...5.000-t meg JuJu és Conner kapott, mert a zoknit viselték szabálytalanul. Ennyi büntetést a Titans nem kapott, az ő apró ügyükért 😀Komolyan létezik ilyen, hogy szabálytalan zokniviselés?
Klaci79
több mint 5 éve
The Steelers are 1-9 ATS in road games as double-digit favorites under Mike Tomlin. #SteelersKemény statisztika 😂
több mint 5 éve
100k-ra büntette Tomlint az NFL, 250k-ra a csapatot, mert nem viselték megfelelően a maszkot a Ravens ellen...5.000-t meg JuJu és Conner kapott, mert a zoknit viselték szabálytalanul. Ennyi büntetést a Titans nem kapott, az ő apró ügyükért 😀Mi a Steelers vagyunk. Gudell nálunk jobban csak a Patset utálja.
Klaci79
Steelers fan
több mint 5 éve
100k-ra büntette Tomlint az NFL, 250k-ra a csapatot, mert nem viselték megfelelően a maszkot a Ravens ellen...5.000-t meg JuJu és Conner kapott, mert a zoknit viselték szabálytalanul. Ennyi büntetést a Titans nem kapott, az ő apró ügyükért 😀
több mint 5 éve
Pár éve már fórumozgatok itt veletek...érzitek azért miről beszélgetünk? Veretlen szezon 😀Valszeg nem fogjuk veretlenül nyerni a bajnokságot, valamikor ki fogunk kapni. Jó lenne ha ez nem csoporton belül történne. Így igazából ha a Dallas vagy Jaguars ellenit bukjuk, az nagyjából nem jelentene semmit.Vagy a média nem racionálisan választ 😊Vicces..kapott egy 56-os Grade-et a PFF-től Tuitt. 😊Tudom miről beszélsz....de már leszarom azt a céget...csak jókat röhögök rajta. Vagy AFC-ben ennyire gyengék voltak a védők 😀
Klemó
Klaci79
Amúgy klasszik trap gamenek tűnik ez a következő 3, kíváncsi vagyok melyiken szopatjuk ki magunkat.
tenorx
Jan
Tomlin meg full favorit az év edzője szavazáson....2020-van baby 😀
több mint 5 éve
Jelenteni nem jelentene, de amilyen produkciót nyújtott eddig ez a két csapat...Valszeg nem fogjuk veretlenül nyerni a bajnokságot, valamikor ki fogunk kapni. Jó lenne ha ez nem csoporton belül történne. Így igazából ha a Dallas vagy Jaguars ellenit bukjuk, az nagyjából nem jelentene semmit.Vagy a média nem racionálisan választ 😊Vicces..kapott egy 56-os Grade-et a PFF-től Tuitt. 😊Tudom miről beszélsz....de már leszarom azt a céget...csak jókat röhögök rajta. Vagy AFC-ben ennyire gyengék voltak a védők 😀
Klemó
Klaci79
Amúgy klasszik trap gamenek tűnik ez a következő 3, kíváncsi vagyok melyiken szopatjuk ki magunkat.
tenorx
Jan
több mint 5 éve
Valszeg nem fogjuk veretlenül nyerni a bajnokságot, valamikor ki fogunk kapni. Jó lenne ha ez nem csoporton belül történne. Így igazából ha a Dallas vagy Jaguars ellenit bukjuk, az nagyjából nem jelentene semmit.Vagy a média nem racionálisan választ 😊Vicces..kapott egy 56-os Grade-et a PFF-től Tuitt. 😊Tudom miről beszélsz....de már leszarom azt a céget...csak jókat röhögök rajta. Vagy AFC-ben ennyire gyengék voltak a védők 😀
Klemó
Klaci79
tenorx
több mint 5 éve
Vagy a média nem racionálisan választ 😊Vicces..kapott egy 56-os Grade-et a PFF-től Tuitt. 😊Tudom miről beszélsz....de már leszarom azt a céget...csak jókat röhögök rajta. Vagy AFC-ben ennyire gyengék voltak a védők 😀
Klemó
Klaci79
több mint 5 éve
azért oda némi tömeg is kellene 😀Ma már Buggs sem edzett...most úgy állunk, hogy Heyward-Tuitt, Mondeaux és Carlos Davis rookie DT.Majd Spillane megoldja! 😊
Lehet valaki még jönni fog holnap a DL-be, vagy felhozzuk a PS-ből Calvin Taylor Jr-t, különben nem tudom ki fogja meg Zeket
Klaci79
steelwolf
több mint 5 éve
Ma már Buggs sem edzett...most úgy állunk, hogy Heyward-Tuitt, Mondeaux és Carlos Davis rookie DT.Majd Spillane megoldja! 😊
Lehet valaki még jönni fog holnap a DL-be, vagy felhozzuk a PS-ből Calvin Taylor Jr-t, különben nem tudom ki fogja meg Zeket
Klaci79
több mint 5 éve
Ma már Buggs sem edzett...most úgy állunk, hogy Heyward-Tuitt, Mondeaux és Carlos Davis rookie DT.Lehet valaki még jönni fog holnap a DL-be, vagy felhozzuk a PS-ből Calvin Taylor Jr-t, különben nem tudom ki fogja meg Zeket