Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Menekülésnek nem olyan rossz ez. Ha nem volt ötletünk 49-re, a WR scoutingunkban bízhatunk, ha másban nem. Ilyenünk meg nincs Tövis óta. Reméljük lesz impactja az első két évében.
Ha CB-t húztunk volna, elkeseredettebb lennék.

Highsmith-ért már kevésbé tudok rajongani, én sok jót nem olvastam róla januárban, onnantól kezdve nem követtem. Láttam, hogy érdeklődünk utána, de nem vártam. Azt írják jó motorja van, ha más nem, ha ez igaz még meglephet, de benne nem látok Bud utódot. Azt mondják jobb lehet mint Chick, de ST lesz sztem az erőssége. Bár idén nem nagyon láttam OLB-t aki megragadt volna valamiért, nálam ez Alexnek sem sikerült.

Elképesztő mekkora rush volt a RB fronton a 2. napon. Már nem nagyon látok komolyabb prospectet, de még sleeper lehet odakint, bár olyanból van már.

IOL és DL hiányzik nekem. Sztem az OC-t buktuk, hacsak Biadasz nem csúszik le hozzánk, OG még akad pár. DL-ben Benito, Fotu, esetleg Lawrence.
Ha negyedikben nem falazunk, nekem elég WTF lesz az idei év.

DB is már csak kukázás lesz, mondjuk történelmünk miatt nem is bánom.

De örülök, hogy nem maradtam fenn, nem adták le a mi választásunkat, se beolvasás, se játékos ismertető nem volt, egy kanyi szó sem esett a 49. húzásról 😊
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 135
Nekem tetszett nagyon a srác...
több mint 6 éve
tenorx 14 205 — fő libsi
I'm happy. Ha jó lesz, akkor Dupreenak erősen csökken az alkudozási alapja, és akár el is engedhetjük.
több mint 6 éve
tenorx 14 205 — fő libsi
Na Malik Harrison viszont kellett volna...😕
Klaci79
Erős a Ravens, Browns és Bengals class is.
Jövőre fel kell kötni a gatyót.
több mint 6 éve
Na Malik Harrison viszont kellett volna...😕
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 226 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/618725587_18089106842089326_3977125910406238622_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=102&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=s7-Q_UaHKXYQ7kNvwHeOkQT&_nc_oc=AdrpYN2OUkbDaHG3LUKXCzasySgH-Cs7OtqdpAjL0CH1iPCRcTDoBzp0o82ikHEAGjs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=C2ztrs8_TEDMVeZXs7aqfw&_nc_ss=7b60f&oh=00_AQKRWz-e6BFsTBb-3fWRu_Zxwas2lXFGoFv-oEmgto6nDg&oe=6A98D3CB
NFL on Instagram: "Now catching passes in Pittsburgh... @chaseclaypool604! #NFLDraft"
169K likes, 804 comments - nfl on April 24, 2020: "Now catching passes in Pittsburgh... @chaseclaypool604! #NFLDraft".
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 226 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
+ Elite size (6'4/2 238)
+ Athletic testing (4.43 40, 40.5 inch vertical)
+ Contest/high point ability
+ RZ ability
+ Blocking/intensity
- Rawness/exact fit (some projected him as a TE)
- Quickness/separation over the middle

twitter.com/Steelersdepot/status/1253845392413716480?s=20
Klaci79
Gondolom ha majdnem szét van nyitva a sátor az jó?!
több mint 6 éve
2017- JuJu Smith Schuster, 2nd rounder.
2018- James Washington, 2nd Rounder.
2019- Diontae Johnson, 3rd Rounder.
2020- Chase Claypool, 2nd Rounder.
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Annak külön örülök, hogy Dobbinst a bznyákok vitték....
több mint 6 éve
Dobbins Ravens...nem baj, ennek én is örülök.
több mint 6 éve
Claypool reach itt nem vitatom, de szerintem illik hozzank, es jol is fog jonni a kis versenyhelyzet mindegyik WRnek.

Egy eroszakos jo blokkolo csavo, jo ST kepessegekkel. Az elobbi is kivalo lehetoseg ha playaction jatekokra gondolunk. Amennyire utaltam a Gentry vonalat, ezt a koncepciot ertem.
Klemó
Szerintem teljesen értéken van...nem volt reach...Mims az aki valamiért csúszik, amúgy reális
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 7 010
Claypool reach itt nem vitatom, de szerintem illik hozzank, es jol is fog jonni a kis versenyhelyzet mindegyik WRnek.

Egy eroszakos jo blokkolo csavo, jo ST kepessegekkel. Az elobbi is kivalo lehetoseg ha playaction jatekokra gondolunk. Amennyire utaltam a Gentry vonalat, ezt a koncepciot ertem.
több mint 6 éve
+ Elite size (6'4/2 238)
+ Athletic testing (4.43 40, 40.5 inch vertical)
+ Contest/high point ability
+ RZ ability
+ Blocking/intensity
- Rawness/exact fit (some projected him as a TE)
- Quickness/separation over the middle

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
tenorx 14 205 — fő libsi
Nem vagyok boldogtalan, nem ártott egy magas elkapó...Dobbins amúgy mit tett volna hozzá?
Van Zeke-n kívül olyan RB az OSU-ról aki vitte valamire mostanában? Jó csapat, jó fal, így könnyű...ok, hogy cserének jó lett volna, de azt még hozhatunk 4-6. körben is.
Klaci79
Jó hát van még pár college csapat jó fallal, pl Alabama, Georgia, Wisconsin.

Amúgy Claypoolal az a bajom, hogy elég kérdőjeles a separationje. Magasnak magas, de arról is mentek hírek, hogy inkább TE-nek kellene lennie a profik között.
több mint 6 éve
Gergőke!!!! Szívesen 😀
több mint 6 éve
Nem vagyok boldogtalan, nem ártott egy magas elkapó...Dobbins amúgy mit tett volna hozzá?
Van Zeke-n kívül olyan RB az OSU-ról aki vitte valamire mostanában? Jó csapat, jó fal, így könnyű...ok, hogy cserének jó lett volna, de azt még hozhatunk 4-6. körben is.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 7 010
Mikozben a D szinte teljesen rendben...ide aldoztunk rengeteget Bush es Minkah miatt, majd Dupree es maradt, halvany lila gozom nincs miert vart valaki Dbe huzast itt.

Mely a WR class. Nekem papirforma hogy WR jott itt. Nekem a WR trionk minden csak nem meggyozo. Jott hat egy big body possession WR. Tavaky Boykint kihagytuk...iden behuztuk Claypoolt.
több mint 6 éve
Inkább a Dobbins lehetett volna, de érdekes lesz a srác
több mint 6 éve
tenorx 14 205 — fő libsi
Chase Claypool, én annyira nem örülök tbh.
több mint 6 éve
tenorx 14 205 — fő libsi
6 pick van még előttünk, ha valaki bent marad a következő 7 játékosból, annak tudnék örülni:

JK Dobbins, RB
Jeremy Chinn, LB/S
Davon Hamilton, DT
AJ Epenesa, Edge
Jaylon Johnson, CB
Kristian Fulton, CB
Josh Jones, OT
tenorx
Mindenki bent van, légyszíves valami normálisat húzzunk.
több mint 6 éve
4 pick hátra, még mindenki bent van, #hyped
tenorx
...és Dobbins bent is marad!
több mint 6 éve
tenorx 14 205 — fő libsi
4 pick hátra, még mindenki bent van, #hyped
több mint 6 éve
tenorx 14 205 — fő libsi
6 pick van még előttünk, ha valaki bent marad a következő 7 játékosból, annak tudnék örülni:

JK Dobbins, RB
Jeremy Chinn, LB/S
Davon Hamilton, DT
AJ Epenesa, Edge
Jaylon Johnson, CB
Kristian Fulton, CB
Josh Jones, OT
több mint 6 éve
Taylort sajna elvitte a Colts, úgyhogy felőlem mehet a letrade. Dillont azért elvihetnénk a harmadik végén
több mint 6 éve
tenorx 14 205 — fő libsi
Valami tipp mára?
steelwolf
Lásd 5 nappal ezelőtti hsz-em:

Aminek örülnék

Blacklock/Madubuike
Okwara/Terrell Lewis
Netane Muti
Dantzler/
Chinn/Gilman
Dye
Fast Willie
Chinn-t szerintem nem húzzuk be, akármennyire szeretem. Ugyanaz a role-ja mint a sztárunknak, Edmundsnak, LB/S.
Vagy ha behúzzuk, akkor Edmunds pápá.

Egyébként egy embert nem szeretnék semennyire, az Jalen Hurts. Úgyhogy jó esély van rá, hogy őt húzzuk.